Şehit Astsubay

Şehit Astsubay

Son dakika Şehit astsubay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şehit astsubay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şehit astsubay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Astsubay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit astsubay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.896 şehit astsubay haberi bulunmuştur. Tüm şehit astsubay haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi!
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci General Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir bu yıl da unutulmadı. Her 15 Temmuz’da olduğu gibi Ömer Halisdemir anılıyor. 15 Temmuz darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’in hayatı araştırılıyor. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Halisdemir kaç kurşun yedi?
15.07.2023 Gündem
Isparta'da kazada ölen astsubay, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi
Isparta'da kazada ölen astsubay, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi Isparta'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Ahmet Zübeyir Taş (29), memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi. Kazada ağır yaralanan eşi Aslı Taş’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
24.06.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: 2024 yılı petrolde rekorlar yılı olacak
Bakan Bayraktar: 2024 yılı petrolde rekorlar yılı olacak Şırnak’ta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, 2023 yılında Türkiye Petrolleri inşallah bu sene bitmeden, yüzüncü yılın içerisinde tarihin en büyük üretim rakamına geçmiş olacak ve bir rekor kırmış olacak. Yani rekorlar yılı olacak. 2024 yılında yine Türkiye Petrolleri açısından fevkalade önemli. 70'inci yılında Türkiye Petrolleri inşallah bu üretim rekorlarının daha da yukarı taşıyacak ve 200 bin varil günlük üretime ulaşacak. Bu Türkiye’nin ihtiyacının yaklaşık yüzde 20’sini karşılanması anlamına geliyor” dedi.
24.06.2023 Ekonomi
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor. 2 kuyunun daha faaliyete girmesi ile günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması hedefleniyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise petrol rezervinin bulunduğu Gabar'da petrol kuyusunda son durumu paylaştı.
1.01.2023 Gündem
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi Boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldürdü, kayınvalidesini de bıçakla yaraladıktan sonra internette arama motorundan 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' aramaları yapan zanlının akıl sağlığı için karar açıklandı.
26.12.2022 Yaşam
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir"
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir" Türkiye, enerji arz güvenliği alanında dev bir yatırımı daha bugün faaliyete geçiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez Gabar Dağında bulunan petrolle ilgili de yeni detaylar paylaştı.
16.12.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını gün yüzüne çıkardı. Terörden temizlenen Şırnak'tan adeta petrol fışkırdı.
5.12.2022 Ekonomi
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bir askerimiz şehit oldu. MSB tarafından yapılana açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 01 Eylül 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Hv.Svn. Asb.Kd.Çvş. Okan METEÖZ, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin (El Yapımı Patlayıcı) patlaması sonucu yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." ifadeleri kullanıldı.
1.09.2022 Gündem
Şehit Astsubay Batuhan Şimşek son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Astsubay Batuhan Şimşek son yolculuğuna uğurlandı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek (24) için Gaziemir 15 Temmuz Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
29.07.2022 Gündem
15 Temmuz’un yıl dönümünde Ömer Halisdemir’in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz’un yıl dönümünde Ömer Halisdemir’in kabrine ziyaretçi akını Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda, 15 Temmuz 2016'da darbeci general Semih Terzi'yi vurarak öldürüp, darbe girişiminin seyrini değiştiren, kendisi de şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in (42) Niğde'nin Bor ilçesindeki kabri, şehadetinin 6’ncı yıl dönümünde ziyaretçi akınına uğruyor.
15.07.2022 Yaşam
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir Gecenin en önemli anlarından biri, darbe girişiminin başındakilerden, Özel Kuvvetler Birinci Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’nin Silopi’den yanında 100 kişilik bir ekiple Ankara’ya gelmesiydi. Ekibini ikiye ayırdı. 40 kişiyle gece 02.00 sıralarında işgal amacıyla Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı bastı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Ortaokul öğrencileri ses dalgalarını alevle somutlaştırdılar
Ortaokul öğrencileri ses dalgalarını alevle somutlaştırdılar Erzurum’da ‘Stratch Kodlama Turnuvası ve Bilim Festivali’ düzenlendi. Ortaokul öğrencileri tarafından tasarlanan ses dalgalarının alevle somutlaştırıldığı proje ise ilgi odağı oldu.
9.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Semih Terzi'nin 6 yıl 10 ay hapisle aranan eşi teslim oldu
Semih Terzi'nin 6 yıl 10 ay hapisle aranan eşi teslim oldu Ankara'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isterken şehit Astsubay Ömer Halisdemir tarafından vurulan ve helikopterle götürüldüğü GATA'da ölen darbeci general Semih Terzi'nin aranan eşi Nazire Terzi teslim oldu.
27.12.2021 Gündem
Şehit astsubay Celil Mutlu'nun kanı yerde kalmadı! 9 terörist etkisiz hale getirildi
Şehit astsubay Celil Mutlu'nun kanı yerde kalmadı! 9 terörist etkisiz hale getirildi Eren Kış-6 (Mercan Dağları) Operasyonları kapsamında, bir mağarada sıkıştırılan teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylelikle 1’i teslim olmak üzere etkisiz hale getirilen terörist sayısı 9’a yükseldi.
4.12.2021 Gündem
Şehit astsubay, son yolculuğuna uğurlandı... 'Nasıl dayanırım ben bu acıya'
Şehit astsubay, son yolculuğuna uğurlandı... 'Nasıl dayanırım ben bu acıya' Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında 'Eren Kış-6 Mercan Dağları' operasyonunda şehit olan Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu (32), gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazede şehidin annesi Emine Mutlu, “Nasıl dayanırım ben bu acıya” diyerek gözyaşı döktü.
4.12.2021 Gündem
Petrol bulundu! Flaş şehit detayı!
Petrol bulundu! Flaş şehit detayı! Petrol keşfi ile ilgili son dakika açıklaması! Petrol bulundu. Şırnak'ın Cizre ilçesinde petrol keşfedilerek üretime alınan kuyuya, şehit Astsubay Üstçavuş Esma Çevik'in adı verildi.
16.09.2021 Ekonomi
41 il ve KKTC'de dev operasyon! 214 kişi kişi için düğmeye basıldı
41 il ve KKTC'de dev operasyon! 214 kişi kişi için düğmeye basıldı İzmir merkezli 41 il ve KKTC'de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturmada, haklarında arama kararı verilen, aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 214 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı. Gözaltı kararı verilenlerden ilişiği kesilen askeri okul öğrencisi F. T’nin, terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Şehit Astsubay Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci general Semih Terzi’nin oğlu olduğu belirlendi.
7.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Astsubay Öztürk'ün ailesine  başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Astsubay Öztürk'ün ailesine başsağlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Jandarma Astsubay Egemen Öztürk'ün ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.
9.06.2021 Dünya
Şehit astsubay Semih Özbey son yolculuğuna uğurlandı
Şehit astsubay Semih Özbey son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen ve cenazeleri Malatya'ya getirilen; 13 vatandaştan kimliği tespit edilen görevli Astsubay Çavuş Semih Özbey'in cenazesi yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
14.02.2021 Gündem
Gara şehitlerinin 6'sının ailesi, acı haberi evlat nöbetinde aldı
Gara şehitlerinin 6'sının ailesi, acı haberi evlat nöbetinde aldı Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen ve cenazeleri Malatya'ya getirilen 13 vatandaştan kimliği tespit edilenlerden 6'sının ailesinin Diyarbakır'da HDP binası önünde evlat nöbetinde olduğu ortaya çıktı.
14.02.2021 Gündem
Son yılların en kapsamlısı! TSK'dan 1268 kişilik personelle kış tatbikatı
Son yılların en kapsamlısı! TSK'dan 1268 kişilik personelle kış tatbikatı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) son yıllardaki en kapsamlı kış tatbikatı, Kars'ta devam ediyor. 66'sı Azerbaycan'ın silahlı kuvvetlerinden 1268 kişilik personelin 190 araç ile 218 farklı cins ve çapta silah kullandığı tatbikatta, TSK envanterine giren modern silah ve araçlar da denendi.
10.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Astsubay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit astsubay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.