Şehit Aileleri

Şehit Aileleri

Son dakika şehit aileleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit aileleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit aileleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Aileleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit aileleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.283 şehit aileleri haberi bulunmuştur. Tüm şehit aileleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, şehit aileleri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'den PKK'ya tüm terör örgütleriyle verdiğimiz mücadele milli bir şahlanıştı. 21 yılda her alanda hayata geçirdiğimiz reformlarla milli şahlanışın altyapısını güçlendirdik" dedi.
11.03.2024 Gündem
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk iftarı şehit aileleri ile yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk iftarı şehit aileleri ile yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleri ile yapacak.
11.03.2024 Gündem
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümünde, İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı.
15.07.2023 Gündem
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 12'ye yükseldi
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 12'ye yükseldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye’nin kuzeyinde üs bölgelerine gerçekleştirilen saldırı sonrasında yapılan operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 12’ye yükseldiğini açıkladı.
17.04.2023 Gündem
Bakan Akar açıkladı: TCG Anadolu İstanbul'da vatandaşların ziyaretine açılıyor
Bakan Akar açıkladı: TCG Anadolu İstanbul'da vatandaşların ziyaretine açılıyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TCG Anadolu’nun yarın İstanbul’da vatandaşların ziyaretine açılacağını belirterek, “Sonrasında ise Hava Kuvvetlerimiz destekli Karadeniz’e doğru seyir yapacak. Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü görmeyenler görecek ve duyacak” dedi.
16.04.2023 Gündem
Bakanı Akar: Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi
Bakanı Akar: Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi. Bunların arkasında kim olursa olsun, ister silah, ister helikopter, ister mühimmat, ister para versinler, teröristleri etkisiz hale getirmekte kararlıyız. Terörist neredeyse hedefimiz orası" dedi.
2.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücülere umut aşılayanlara hak ettikleri dersi vermenizi bekliyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücülere umut aşılayanlara hak ettikleri dersi vermenizi bekliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Söylemleriyle FETÖ'cülere ve bölücülere umut aşılayanlara kendi siyasi ikballerinden kendi heveslerinden başka bir şey düşünmeyenlere hak ettikleri dersi vermenizi bekliyorum." dedi
1.04.2023 Gündem
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: 47 bin 932 kişinin nüfusta ölüm tescil işlemleri gerçekleştirildi
Bakan Soylu: 47 bin 932 kişinin nüfusta ölüm tescil işlemleri gerçekleştirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu anda 47 bin 932 kişinin nüfusta ölüm tescil işlemleri gerçekleştirildi. Bunların 6 bin 275'i yabancı uyruklu" dedi.
10.03.2023 Gündem
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a uyarı: Karşılıksız bırakmayız!
Bakan Akar'dan Yunanistan'a uyarı: Karşılıksız bırakmayız! Bakan Akar, Şam'la gerçekleştirilen üst düzey görüşmeye ilişkin, "Terörle mücadelemizde asla taviz vermeyeceğimizi söyledik." dedi. Bakan Akar, Yunanistan'a da uyarı da bulunarak, "Bize yapılan hiçbir tacizi karşılıksız bırakmayız." dedi.
6.01.2023 Gündem
TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak?
TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak? Konya TOKİ kura çekilişi bugün saat 10.00 itibariyle canlı yayın ile noter huzurunda gerçekleşecek. TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile takip edilebilecek. TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak? TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı…
5.12.2022 Ekonomi
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı…
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası bugün çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ Tuzla Aydınlı canlı yayın ekranı...
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul kura ne zaman? İstanbul TOKİ kura çekimi ne zaman, İstanbul kura çekilişi tarihi belli mi?
TOKİ İstanbul kura ne zaman? İstanbul TOKİ kura çekimi ne zaman, İstanbul kura çekilişi tarihi belli mi? TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, kura çekilişi tarihi belli mi? İstanbul’un Beyoğlu İlçesi Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, TOKİ kura çekimi tarihlerinin 7 Kasım’da Şırnak ve Ardahan için başlatılacağını duyurunca İstanbullu vatandaşlar “İstanbul TOKİ kura çekimi ne zaman, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
7.11.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru ücreti geri alma! TOKİ başvuru ücreti ne zaman, nasıl geri alınır, geri ödenecek mi?
TOKİ başvuru ücreti geri alma! TOKİ başvuru ücreti ne zaman, nasıl geri alınır, geri ödenecek mi? TOKİ kura çekimiyle isim listesi belli olmaya başladı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle listede ismi yer alamayan başvuru ücretiyle ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Kİ başvuru ücreti nasıl geri alınır, geri ödenecek mi? İşte TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır, ne zaman geri ödenecek?
7.11.2022 Ekonomi
TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Şırnak yeni yapılan TOKİ evleri hangi ilçelerde yapılacak?
TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Şırnak yeni yapılan TOKİ evleri hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul’un Beyoğlu İlçesi Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, sosyal konut projesi kura çekilişinin noter huzurunda gerçekleşeceğini belirterek, tarih verdi. Peki, Şırnak TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ konut başvurusu bitti mi, son başvuru günü ne zaman? Bankadan TOKİ başvurusu ve bankaya başvuru ücreti!
TOKİ konut başvurusu bitti mi, son başvuru günü ne zaman? Bankadan TOKİ başvurusu ve bankaya başvuru ücreti! İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde konut başvurusu için yapılan aramalar devam ediyor. 7,5 milyonun üzerinde kişinin başvurduğu projeye vatandaşlar Ziraat Bankası ve Halk Bank'tan başvurulabiliyor. E - Devlet başvuruları 28 Ekim'de tamamlandı. Peki, TOKİ konut başvurusu bitti mi? Bankadan TOKİ başvurusu nasıl yapılır, TOKİ  bankaya başvuru ücreti ne kadar, nasıl yatırılır?
31.10.2022 Ekonomi
Konut başvurusu son gün ne zaman? TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları!
Konut başvurusu son gün ne zaman? TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları! Konut başvurusu son gün ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi başvurularında son gün bugün. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek, konut kuraları ise bu hafta çekilecek. İşte TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları…
31.10.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu Geçtiğimiz ay detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi için başvurular için bugün son. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek. Konut kuraları ise bu hafta çekilecek.
31.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? TOKİ’nin Sosyal Konut Projesi başvuruları tamamlanıyor. e-Devlet üzerinden başvurular sona ererken 31 Ekim’e kadar bankalar üzerinden başvurular alınmaya devam edecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar da TOKİ’nin kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte TOKİ ev çekilişi ile ilgili detaylar…
30.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Aileleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit aileleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.