Seçmen Kağıdı

Seçmen Kağıdı

Son dakika seçmen kağıdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seçmen kağıdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seçmen kağıdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçmen Kağıdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçmen kağıdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 seçmen kağıdı haberi bulunmuştur. Tüm seçmen kağıdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi?
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi? Yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart’ta oy kullanacak. 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçecek olan vatandaşlar seçmen bilgi kağıtlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, seçmen bilgi kağıdı olmadan oy kullanılır mı, seçmen bilgi kağıdı zorunlu mu? Seçmen kağıdı olmayan biri oy kullanılabiliyor mu?
30.03.2024 Gündem
Oy pusulasına dikkat! 31 Mart yerel seçimlerinde pusula bu durumlarda geçersiz sayılacak: İşte dikkat etmeniz gerekenler
Oy pusulasına dikkat! 31 Mart yerel seçimlerinde pusula bu durumlarda geçersiz sayılacak: İşte dikkat etmeniz gerekenler 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. YSK'nın 1 Ocak'ta başlattığı seçim takvimi işliyor. Bu kapsamda oy kullanmaya dair detaylar merak ediliyor. Seçmenler seçmen kağıdı olmadan oy kullanabilecek ancak kimliksiz oy kullanma işlemi yapılamayacak. Diğer yandan oyların geçersiz sayılacağı durumlar da var. Oy pusulasının geçersiz sayıldığı durumlar hangileri? Oy kullanırken nelere dikkat etmeliyiz? İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Kimliksiz oy kullanılır mı? 31 Mart yerel seçiminde seçmen kağıdı zorunlu mu?
Kimliksiz oy kullanılır mı? 31 Mart yerel seçiminde seçmen kağıdı zorunlu mu? 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. oy kullanmaya gidecek olan milyonlarca seçmen oy kullanırken seçmen kağıdı ve kimlik gerekliliği ile ilgili soruların yanıtlarını arıyor. Peki Seçmen kağıdı olmadan oy verilebilir mi, zorunlu mu? Oy verirken kimlik gerekir mi, eski kimlik geçerli sayılıyor mu?
24.03.2024 Gündem
Seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanacağım? YSK seçmen kaydı sorgulama ekranı!
Seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanacağım? YSK seçmen kaydı sorgulama ekranı! 31 Mart 2024 Yerel seçimleri için geri sayım başlarken hazırlıklar tamamlanıyor. 4-17 Ocak 2024 tarihlerinde askıya çıkarılan seçmen kağıtlarında isimlerini kontrol etmek isteyen ve adres değişikliği yapmak isteyenler "seçmen kağıdı sorgulama ekranı" araştırmalarına başladılar. YSK seçmen kaydı ysk.gov.tr üzerinden sorgulanabilecek. İşte seçmen kaydı sorgulama ekranı ysk.gov.tr
20.02.2024 Gündem
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
(Seçmen kağıdı sorgulama) Seçmen kağıdı gelmedi, nereden alınır? Seçmen kağıdı gelmezse ne olur? Seçmen kağıdı almak zorunlu mu?
(Seçmen kağıdı sorgulama) Seçmen kağıdı gelmedi, nereden alınır? Seçmen kağıdı gelmezse ne olur? Seçmen kağıdı almak zorunlu mu? Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2. Tur 28 Mayıs Pazar günü yapılacak. Milyonlarca seçmen yeniden sandık başına gidecek. AK Parti, 2'nci tur için seçmenlere tekrar bilgi kağıdı gönderilmesi için başvuruda bulunurken 14 Mayıs seçimlerindeki seçmen bilgilerinin ve oy sandıklarının aynı olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Seçmen kağıdı gelmezse ne olur, seçmen kağıdı almak zorunlu mu? 2. turda seçmen kağıtları yeniden mi dağıtılacak, seçmen kağıdı almak zorunlu mu? İşte Seçmen kağıdı sorgulama…
23.05.2023 Seçim
YSK'dan seçmen kağıdı kararı!
YSK'dan seçmen kağıdı kararı! 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimleri için tüm seçmenlere seçmen bilgi kağıdı yeniden dağıtılacak.
18.05.2023 Gündem
Seçmen kağıdımı kaybettim! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı nereden alınır?
Seçmen kağıdımı kaybettim! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı nereden alınır? Seçmen kağıdını oy kullanacağınız okula götürmeniz gerekir? 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar heyecanlı bekleyişe devam ediyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda dağıtılan seçmen kağıtları kaybolabiliyor. Peki seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı?
9.05.2023 Gündem
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti Sultangazi'de ev sahibi, kiracısının oturduğu evin elektrik ve su aboneliğini iptal ederek, kestirdi. Kiracı Kazım Yıldız'ın iddiasına göre, ev sahibinin zam yapma isteğini kabul etmediği için ev sahibi Ömer Yıldırım dairenin elektrik ve suyunu kestirdi. Annesinin astım hastası olduğunu ve elektrik kesintisinden dolayı oksijen cihazını kullanamadığını belirten Yıldız, ev sahibinden şikayetçi oldu. İddiaları reddeden ev sahibi Ömer Yıldırım ise, evi satmak istediğini, kiracısından dolayı satamadığını bu sebeple, elektrik ve su aboneliği sözleşmelerini iptal ettirdiğini belirtti. Yıldırım, kiracısı Kazım Yıldız'ın annesinin bir başka oğlunun evinde kaldığını ve Kazım Yıldız'ın kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu da söyledi.
6.05.2023 Yaşam
6 yıldır kayıp olan kızının seçmen kağıdı gelen acılı anne: 'Benim içim kan ağlıyor'
6 yıldır kayıp olan kızının seçmen kağıdı gelen acılı anne: 'Benim içim kan ağlıyor' Zonguldak’ta, 6 yıl 4 aydır kayıp olan Nesrin Koçaklı'nın evine 14 Mayıs seçimleri için seçmen kağıdı gönderildi. Seçmen kağıdını görünce üzüntü yaşadığını belirten anne Yeter Koçaklı, "Kayıp olan kızıma oy kağıdı çıkmış. Oy kağıdını görünce şaşırdım. Acılarım tazelendi” dedi.
6.05.2023 Yaşam
Seçmen kaydı sorgulama 2023! Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır, ne zaman gelir? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? YKS ve e devlet seçmen sorgulama!
Seçmen kaydı sorgulama 2023! Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır, ne zaman gelir? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? YKS ve e devlet seçmen sorgulama! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün attığı imzayla 14 Mayıs'ta seçim kararı aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Anayasamızın 116’ncı maddesinin verdiği yetkiyle, 18 Haziran 2023'te yapılması gereken seçimlerin 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararını imzaladım. Resmî Gazete'de yayımlanacak bu kararın ardından, YSK iki aylık seçim takvimini başlatacaktır" ifadelerini kullandı. Seçim tarihi Resmi Gazete’de yayımlandı. Seçim tarihinin netleşmesiyle seçmen sorgulama için yapılan aramalar da arttı. Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? İşte YKS seçmen sorgulama süreci hakkında merak edilen detaylar…
11.03.2023 Gündem
Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılabilir mi? Seçmen kağıdı sorgulama: 2. turda seçmen kağıdı gerekli mi, ilk seçmen kağıdı ile oy kullanılır mı, oy kullanmak için kimlik yeterli mi?
Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılabilir mi? Seçmen kağıdı sorgulama: 2. turda seçmen kağıdı gerekli mi, ilk seçmen kağıdı ile oy kullanılır mı, oy kullanmak için kimlik yeterli mi? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle, vatandaşlar bugün bir kez daha sandığa gidiyor. Seçmenler, 28 Mayıs Pazar günü sadece kayıtlı oldukları sandıklarda, adrese gönderilen seçmen bilgi kağıdında yazan yer ve sandıkta oy verecek. Peki, seçmen kağıdı kimlik olmadan oy kullanılır mı? Oy kullanmaya giderken ne gerekli, 2 tur seçmen kağıdı gerekli mi? Eski seçmen kağıdı ile oy kullanılır mı, oy kullanmak için oy kullanılır mı?
28.05.2023 Seçim
Bin 389 belediye başkanı seçilecek!
Bin 389 belediye başkanı seçilecek! Türkiye, yarın 19’uncu yerel seçim için sandık başına gidecek. 12 partinin katıldığı seçimlerde toplam bin 389 belediye başkanı, 50 bin 236 muhtar seçilecek. 57 milyon 58 bin 636 seçmen, 194 bin 390 sandıkta oy kullanacak. Oy verme süresince kahvehane, kıraathane ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı olacak, eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnız yemek verilebilecek. Oy verme günü düğünler seçim yasaklarına ve belirtilen kurallara uyulmak şartıyla saat 18.00’den sonra yapılabilecek.
30.03.2019 Siyaset
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım sorusu son günlerde en çok merak edilen sorular arasında ilk sırada yer alıyor! 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşlar seçmen sorgulama işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor. Peki YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır?
22.06.2018 Gündem
Seçmen sorgulama ekranı - Oy kullanma saatleri nedir?
Seçmen sorgulama ekranı - Oy kullanma saatleri nedir? Seçmen sorgulama ekranı - Oy kullanma saatleri nedir? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. 24 Haziran Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanacak. 2018 YSK seçmen sorgulama işlemine dair merak edilen tüm detayları haberimizde derledik.
21.06.2018 Gündem
13 adımda oy verme rehberi
13 adımda oy verme rehberi Seçmenler pazar günü üzerinde TC kimlik numarası bulunan resimli bir belgeyle oy kullanabilecek. Cep telefonuyla kabine girilemeyecek. Oy pusulalarına EVET veya TERCİH yazan mühür basılacak. İki pusula da aynı zarfa konulup sandığa atılacak
19.06.2018 Gündem
YSK seçmen sorgulama! Oy verme saatleri nedir?
YSK seçmen sorgulama! Oy verme saatleri nedir? YSK seçmen sorgulaması nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım? Oy verme saatleri nedir? Sorularının yanıtları gündemde çok fazla araştırılıyor. Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci dönem Milletvekilliği seçimi için sayılı günler kala seçmen kaydına ilişkin bilgiler merak konusu oldu.
18.06.2018 Gündem
Son dakika: YSK seçmen sorgulama sayfası açıldı! Nerede oy kullanacağım?
Son dakika: YSK seçmen sorgulama sayfası açıldı! Nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım sorusunun yanıtı belli oldu. YSK seçmen sorgulama sayfası erişime açıldı. İşte 59 milyon seçmenin oy kullanacağı sandıklar...
1.06.2018 Siyaset
Referandumda nerede oy kullanacağım? (YSK-E DEVLET)
Referandumda nerede oy kullanacağım? (YSK-E DEVLET) Referandum süreci yaklaştıkça halkın da nerede oy kullanacağını nasıl öğreneceği merak edilmeye başlandı. Referandum 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek ve bunun öncesinde hangi vatandaşın hangi okulda ve sandıkta oy kullanacağı sorgulanıyor. Nerede oy kullanılacağının sorgulanması hem Yüksek Seçim Kurulu’ndan hem de E-Devlet sisteminden kolaylıkla yapılabilmektedir. Peki nerede oy kullanacağınızı nasıl sorgulayabilirsiniz? Detayları bu haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Seçmenlere çağrı: "Seks yapmak için seçmen kartı isteyin!"
Seçmenlere çağrı: "Seks yapmak için seçmen kartı isteyin!" Kenya'da bir milletvekili, seçmenleri sandığa götürmek için ilginç bir çağrıda bulundu
17.06.2021 Dünya
Nerede oy kullanacağınızı öğrenmek için tıklayın
Nerede oy kullanacağınızı öğrenmek için tıklayın Seçmen kağıdı ellerine ulaşmayan vatandaşlar, nerede oy kullanacağını YSK’nın internet sitesinde öğrenebiliyor...
29.09.2021 Gündem
Seçmen bilgi kağıdı gelmeyenler oy kullanabiliyor mu?
Seçmen bilgi kağıdı gelmeyenler oy kullanabiliyor mu? Türkiye, 25. Dönem Parlamentosu'nun üyelerini belirlemek üzere 7 Haziran'da sandık başına gidiyor. Seçimlere 20 siyasi parti katılıyor.
29.09.2021 Gündem
Seçmen kağıtlarının dağıtımına başlandı!
Seçmen kağıtlarının dağıtımına başlandı! Bursa'da genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için seçmen bilgi kağıtları muhtarlar tarafından dağıtılmaya başlandı...
29.09.2021 Gündem
YSK'dan flaş açıklama
YSK'dan flaş açıklama Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, TC kimlik numarasını taşıyan, nüfus cüzdanı, resmi dairelerce verilen soğuk damgalı kimlik kartı, pasaport, evlenme cüzdanı, askerlik belgesi, sürücü belgesi, avukatlık kimlik belgesi gibi kimliğini tereddütsüz ortaya koyan resimli, resmi nitelikteki bir belge ile oy kullanmak isteyen seçmenin seçmen bilgi kağıdını ibraz etmesinin zorunlu olmadığını bildirdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seçmen Kağıdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçmen kağıdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.