İSKİ'den Sazlıdere Barajı'ndaki görüntüyle ilgili açıklama: Doğal süreç
İSKİ'den Sazlıdere Barajı'ndaki görüntüyle ilgili açıklama: Doğal süreç İstanbul'un su kaynaklarından biri olan Sazlıdere Barajı'nın üzerinde oluşan yeşil ve mavi tabaka ile ilgili İSKİ açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ,"Sazlıdere Barajı'nda meydana gelen renk değişimi doğal bir süreç olup, suyun durgunlaşması sebebiyle ortaya çıkmıştır. Mavi ve yeşil renkteki alglerin oluşturduğu bu durumun ortalama 10 gün içerisinde ortadan kalkması ve suyun normal haline dönmesi beklenmektedir" denildi.
14.07.2022 Gündem
Sazlıdere Barajı'nın rengi yeşile döndü! Tedirgin eden görüntü
Sazlıdere Barajı'nın rengi yeşile döndü! Tedirgin eden görüntü Sazlıdere Barajı'nın rengi yeşile büründü. İSKİ ekipleri barajdaki renk değişimini araştırmak için sudan numune aldı. Ortaya çıkan yeşil görüntü ise piknik yapmak için göl kenarına gelen vatandaşları tedirgin etti.
31.07.2021 Gündem
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman?
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu. Varlık Fonu toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Erdoğan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili yoğun talepler olduğunu ifade etti. Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarının ardından pek çok kişi de Kanal İstanbul ihalesinin yapılacağı tarihi araştırıyor. Peki, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul'un maliyeti ne kadar? Kanal İstanbul ne zaman tamamlanacak? Kanal İstanbul hakkında merak edilenler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ihalesi ile ilgili açıklamaları...
27.11.2020 Gündem
Detaylar belli oldu!
Detaylar belli oldu! İşte o güzergah...
29.09.2021 Gündem