Savaş Uçakları

Savaş Uçakları

Son dakika savaş uçakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş uçakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş uçakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş Uçakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş uçakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.469 savaş uçakları haberi bulunmuştur. Tüm savaş uçakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan yabancı uyruklu T.Ş. yakalandı.
18.01.2024 Gündem
Dışişleri'nden İran, Irak ve Pakistan'a sağduyu çağrısı
Dışişleri'nden İran, Irak ve Pakistan'a sağduyu çağrısı Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Irak ve Pakistan topraklarına yönelik saldırılarıyla tırmanan gelişmelerden endişe duyduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Dost ve kardeş İran, Irak ve Pakistan'a itidal ve sağduyuyla suhuletin sağlanması çağrısında bulunuyoruz." denildi.
18.01.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
CENTCOM: Husiler, savaş gemisi USS Laboon’a seyir füzesi attı
CENTCOM: Husiler, savaş gemisi USS Laboon’a seyir füzesi attı ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemenli Husilerin Kızıldeniz’de görev yapan ABD savaş gemisi USS Laboon’a seyir füzesi attığını, füzenin havada imha edildiğini açıkladı.
15.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi, 'Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Türkiye'ye Eurofighter Typhoon savaş uçağı satışını engelleyeceği' iddiasını ortaya atan Bloomberg'e cevap Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi.
17.11.2023 Gündem
İsrail, Suriye ve Lübnan’ı vurdu
İsrail, Suriye ve Lübnan’ı vurdu İsrail Hava Kuvvetleri, Suriye ve Lübnan’da hava saldırısı düzenledi. Hava kuvvetleri, Suriye’deki saldırının Golan Tepeleri yönünden gelen saldırıya yanıt olarak düzenlendiğini; Lübnan’da ise Hizbullah’ın hedef alındığını duyurdu. 
12.11.2023 Dünya
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama İsrail savaş uçakları Türk - Filistin dostluk hastanesini bombalayarak hastanenin üçüncü ve son katında ağır hasara yol açtı. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) “İsrail, Gazze’de AFAD binasını vurdu” iddialarını yalanladı. AFAD yaptığı açıklama Gazze’de depolarının olmadığını belirtti.
30.10.2023 Dünya
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "2024 yılında inşallah biz Bayraktar TB3’ü gemide görev yapabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. 2025 yılında da biraz teknolojiyi iyice emin olduktan sonra Kızılelma’yı inşallah 2025’de gemide denemelerine başlamayı hedefliyoruz. Bayraktar TB3 ve Kızılelma’da inşallah TCG Anadolu’dan görev yapmaya başladıklarında dünya muharebesinde devrim yapmış olacaklar" dedi.
29.10.2023 Gündem
İlk Türk uzay yolcusu CNN Türk’e konuştu: Kanatsız nasıl uçulduğunu merak ediyorum
İlk Türk uzay yolcusu CNN Türk’e konuştu: Kanatsız nasıl uçulduğunu merak ediyorum Türkiye’nin ilk insanlı uzay görevi için geri sayım devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’nin uzay misyonunu gerçekleştirmek için uzaya gidecek iki Türk olacak. Onlardan biri Alper Gezer Avcı, CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu.
29.10.2023 Gündem
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı Antalya'da F-16 savaş uçakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel gösteri yaptı.
29.10.2023 Gündem
Antalya'da F-16'lardan nefes kesen gösteri
Antalya'da F-16'lardan nefes kesen gösteri Antalya'da F-16 savaş uçakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel gösteri yaptı.
29.10.2023 Haber
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'de sivilleri katlediyor!  Telefonlara şok mesajlar geldi: Ses kayıtları tek tek analiz edildi, İsrail oyunu ortaya çıktı
İsrail Gazze'de sivilleri katlediyor! Telefonlara şok mesajlar geldi: Ses kayıtları tek tek analiz edildi, İsrail oyunu ortaya çıktı İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Biden'ın İsrail'in kara saldırısı ile ilgili gazetecilere verdiği cevap Beyaz Saray'ın yine geri adım atmasına neden oldu. Öte yandan Refah sınır kapısından ilk kez yardım TIR'ları geçerken bir yandan da İsrail savaş uçakları bombardıman yaptı. İsrail Savunma Bakanı ise, savaşın yayılacağı sinyalini verdi. Gazze'de yaşayanların cep telefonlarına ise bugün İsrail ordusu tarafından arka arkaya mesajlar gönderildi. İşte detaylar...
21.10.2023 Dünya
Siyah kurdele anlamı nedir, siyah kurdelenin dini anlamı var mı? Siyah kurdele ne anlama gelir?
Siyah kurdele anlamı nedir, siyah kurdelenin dini anlamı var mı? Siyah kurdele ne anlama gelir? İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucunda çocuklar da birçok kişi hayatını kaybetti. Saldırı birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından sınanırken Türkiye'deki ulusal kanallar da siyah kurdele sembolü kullanıldı. Peki, siyah kurdele neyi ifade eder, ne anlama gelir? Siyah kurdele anlamı nedir?
19.10.2023 Gündem
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki İsrail'in Gazze'de vurduğu ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına siyasilerden tepki yağdı.
18.10.2023 Gündem
Gazze'de İsrail vahşeti! Hastanenin vurulduğu ana ilişkin görüntüler oraya çıktı
Gazze'de İsrail vahşeti! Hastanenin vurulduğu ana ilişkin görüntüler oraya çıktı İsrail Gazze'de sivilleri katlediyor dünya seyrediyor. İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında hastaneyi hedef aldı. Gazze’deki Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandığı belirtilerek, çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı aktarıldı. Saldırı anı bir cep telefonunun kamerasına anbean yansıdı.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze Şeridi’ndeki Baptist Hastanesi’ni vurdu
İsrail Gazze Şeridi’ndeki Baptist Hastanesi’ni vurdu İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı aktarıldı.
18.10.2023 Haber
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik "kara harekatı" yapacağını duyurmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise Gazze sınırında son durumu aktarırken canlı yayın kontrol noktasındaki İsrail askerlerince engellendi. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular.' ifadelerini kullandı.
15.10.2023 Gündem
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hamas ile İsrail arasındaki çatışmaların 7. gününde Filistinli sivil can kaybı satısı artarak devam ediyor. Bombaların aralıksız yağdığı Gazze'den göç eden sivillerin konvoyunu İsrail ordusu vurdu.
13.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Uçakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş uçakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.