Şaşırtan Görüntü

Şaşırtan Görüntü

Son dakika şaşırtan görüntü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şaşırtan görüntü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şaşırtan görüntü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırtan Görüntü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırtan görüntü gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 şaşırtan görüntü haberi bulunmuştur. Tüm şaşırtan görüntü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zabıtayı şaşırtan görüntü! Kaçak göçmen 3 gün boyunca kanalda yaşadı
Zabıtayı şaşırtan görüntü! Kaçak göçmen 3 gün boyunca kanalda yaşadı Esenyurt'ta üç gün boyunca yer altı kablolarının geçtiği kanalda yaşadığı belirlenen kaçak göçmen yakalandı.
14.09.2023 Gündem
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kendisine mektup yazarak görmek istediğini ifade eden engelli birey Yasin Taşkın’ını evinde ziyaret etti.
25.05.2023 Gündem
Depremde hasar gören evlerini güçlendirmek için biriktirdikleri altınları çalındı: 'Ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz'
Depremde hasar gören evlerini güçlendirmek için biriktirdikleri altınları çalındı: 'Ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz' Adana'da depremde hasar alan müstakil evlerini güçlendirmek için esnaf kredisi de çeken Sacile (56)- Şaban (58) Tavan çiftinin biriktirdiği 37 cumhuriyet altını çalındı. Yaklaşık 350 bin TL değerindeki altınları için ağlayan Sacile Tavan, "Sürekli deprem oluyor, ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz" dedi.
25.05.2023 Yaşam
Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki çocuk pencereden otomobilin üzerine düştü
Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki çocuk pencereden otomobilin üzerine düştü Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki Sude A., binanın ikinci katındaki dairede açık bırakılan pencereden otomobilin üzerine düşerek ağır yaralandı.
25.05.2023 Yaşam
Bu çiçeği koparan yandı! Cezası 244 bin 315 lira
Bu çiçeği koparan yandı! Cezası 244 bin 315 lira Siirt’te nesli tehlike altında olan ve koruma altına alınan "Siirt Adaçayı" ilk çiçeklerini açtı. Siirt Adaçayı çiçeklerini koparanlara, biyolojik çeşitliliği tahrip etmek ve zarar vermekten 244 bin 315 lira ceza kesiliyor.
25.05.2023 Yaşam
Meteoroloji haritasındaki şaşırtan görüntü! 81 ilde başlayacak, kritik uyarı
Meteoroloji haritasındaki şaşırtan görüntü! 81 ilde başlayacak, kritik uyarı Meteoroloji yeni hava durumu raporunu paylaşırken, haritaya yansıyan görüntü de dikkat çekti. Haziran ayına sayılı günler kalmasına rağmen yaz hala yüzünü göstermedi. Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında olsa da yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Önümüzdeki günlere ilişkin hava raporu belli oldu. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
25.05.2023 Gündem
Figen Çoban cinayetinde yeni gelişme! 6 yaşındaki oğullarının ifadesi ortaya çıktı
Figen Çoban cinayetinde yeni gelişme! 6 yaşındaki oğullarının ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Yatağan ilçesinde, evinde üzerine benzin döküp kendini ateşe verdiği ileri sürülen Figen Çoban'ın (40), eşi Mehmet Emin Ata Çoban (44), kayınbiraderi Süleyman Çoban (43) ve kayınvalidesi Hatice Çoban (65) tarafından yakıldığının ortaya çıktığı olayla ilgili iddianame hazırlandı. Çiftin 6 yaşındaki oğullarının ifadesinde, babasının annesini yaktığını söylediğine de iddianamede yer verildi. Çoban'ın eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi için 'ağırlaştırılmış müebbet', komşusu Vahit Sarı (52) için ise 5 yıla kadar hapis cezaları talep edildi.
10.05.2023 Yaşam
Rivayeti dilden dile dolaşıyor, 30 yıldır aynı yerde! Şaşırtan görüntü
Rivayeti dilden dile dolaşıyor, 30 yıldır aynı yerde! Şaşırtan görüntü Tokat'ta 30 yıldır dört yolun birbirine bağlandığı kavşakta bulunan tek mezar, görenlerin dikkatini çekiyor.
10.05.2023 Yaşam
Yerden gökyüzüne doğru yükselen ışık! Ağrı’da şaşırtan görüntü
Yerden gökyüzüne doğru yükselen ışık! Ağrı’da şaşırtan görüntü Ağrı’da akşam saatlerinde yerden gökyüzüne doğru yükselen bir ışık gördüğünü vatandaş o anları kaydetti.
25.02.2023 Yaşam
Ağrı'da şaşırtan görüntü, her yer buz tuttu!
Ağrı'da şaşırtan görüntü, her yer buz tuttu! Ağrı’da sabah saatlerinde sis ve don meydana geldi, hava sıcaklığı sıfırın altına düştü. Sonbaharın son günlerine doğru hava sıcaklıklarının iyice düşmesiyle beraber, Ağrı'da sabah saatlerinde sis ve don meydana geldi.
26.10.2022 Yaşam
Pendik’te şaşırtan görüntü: Arılar ağaç kovuğuna yuva yaptı!
Pendik’te şaşırtan görüntü: Arılar ağaç kovuğuna yuva yaptı! Pendik’te her gün çok sayıda kişinin önünden geçtiği bir ağacın kovuğuna arılar yuva yaptı. Pendik Belediyesi ekipleri tarafından ağaç kovuğundaki arılar toplanarak kovanlara götürüldü.
26.05.2022 Yaşam
Kar kalınlığı 6 metreyi buldu! Nisanda şaşırtan görüntü
Kar kalınlığı 6 metreyi buldu! Nisanda şaşırtan görüntü Van-Bahçesaray yolunda çığ tehlikesi ve yer yer kar kalınlığının 6 metreyi bulduğu 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde zorlu kar temizleme mesaisi sürüyor. Karayolları ekipleri ekipleri 1 kilometrelik yolu, 1,5 saatlik çalışma sonucunda ulaşıma açabiliyor.
10.04.2022 Yaşam
Edirne'de cadde ortasında şaşırtan görüntü! Vatandaşlar dua okuyor
Edirne'de cadde ortasında şaşırtan görüntü! Vatandaşlar dua okuyor Edirne’de yol genişletme çalışmaları sonrası caddenin ortasında kalan mezarlar görenleri şaşırtıyor. Mahalle halkı, mezarlara sahip çıkarak bakımını yapıyor.
15.01.2022 Yaşam
Erzurum'da ağustos ayında şaşırtan görüntü! Şiddetli dolu yolları beyaza bürüdü...
Erzurum'da ağustos ayında şaşırtan görüntü! Şiddetli dolu yolları beyaza bürüdü... Son dakika haberi... Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu, cadde ve sokaklarda su taşkınlarına yol açtı.
16.08.2021 Yaşam
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! Asfalt eridi
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! Asfalt eridi İstanbul’da her gün yüzlerce kişinin kullandığı Haramidere Metrobüs Durağı'nda sıcaklığın artmasıyla metrobüs yolunda asfaltta bölüm bölüm erimeler meydana geldi.
21.07.2021 Yaşam
Maske, mesafe, yasaklar... Hiçbiri durduramadı! 5 yıldızlı otelde şaşırtan görüntü
Maske, mesafe, yasaklar... Hiçbiri durduramadı! 5 yıldızlı otelde şaşırtan görüntü Antalya'da 5 yıldızlı bir tatil köyünde geçen hafta sonu çekilen görüntülerde iki ayrı etkinliğe toplam 1900 kişinin katıldığı ve etkinliklerden birinde ise konser düzenlendiği belirtildi. Etkinliğe katılan 1900 kişinin sosyal mesafeye uymadığı, maske takanların ise nerdeyse yok denecek kadar az olduğu görüntülere yansıdı.
30.03.2021 Yaşam
Şanlıurfa'da mezar taşlarında şaşırtan görüntü! Üpertici...
Şanlıurfa'da mezar taşlarında şaşırtan görüntü! Üpertici... ŞANLIURFA'da, bazı mezar taşlarının üzerine, insanların ölüm nedenleri ya da sevdiği şeyler hakkında bilgiler veren figürler işleniyor. Vefat eden kişinin vasiyeti veya yakınlarının talebi üzerine işlenen; tabanca, bıçak, direk, kamyon, koyun ve çay gibi figürler görenleri şaşırtıyor. İl Müftüsü Mehmet Taştan, bazı kişilerin fotoğraflarının da yer aldığı mezar taşlarına işlenen figürlerin caiz olmadığını söyledi.
6.03.2021 Gündem
Şaşırtan görüntü! 1800 rakımdaki evler kara gömüldü
Şaşırtan görüntü! 1800 rakımdaki evler kara gömüldü Muş'ta, bir haftadır bahar havası yaşanırken, yeniden başlayan kar yağışı ile yüksek kesimlerdeki köylerde, tek katlı evler, adeta kara gömüldü. 1800 metre rakımdaki Yukarıyongalı köyünde, iş makinelerinin giremediği yerlerde küreklerle açılan yollar, tünellere dönüştü.
21.02.2021 Yaşam
Antalya sahilinde şaşırtan görüntü! Bikinisini giyip...
Antalya sahilinde şaşırtan görüntü! Bikinisini giyip... Antalya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Bir turist ise dalgalarla selfie çekti.
12.12.2020 Yaşam
Şaşırtan görüntü! Sürücüler zor anlar yaşadı...
Şaşırtan görüntü! Sürücüler zor anlar yaşadı... İstanbul Kadıköy Acıbadem köprüsü üzerinden geçen su borusu patlayınca D-100 karayolunda şaşırtan görüntü oluştu.
2.12.2020 Gündem
Mezarlıkta şaşırtan görüntü!
Mezarlıkta şaşırtan görüntü! Bir Annenin Günahı 2. Bölümde Suna, oğlu Yusuf'u Sadri'nin cenazesinde görünce büyük şaşkınlık yaşıyor.
30.11.2020 Televizyon
Şaşırtan görüntü! İç çamaşırından çıkardı...
Şaşırtan görüntü! İç çamaşırından çıkardı... Mersin polisi, şehirlerarası bir otobüste şüpheli 2 şahıs üzerinde yaptığı aramada 760 gram esrar ele geçirdi. Şahıslardan birinin, 345 gram esrarı iç çamaşırında saklaması şaşırttı.
26.11.2020 Gündem
Görenler şaştı kaldı! Dönüp bir daha baktılar...
Görenler şaştı kaldı! Dönüp bir daha baktılar... İstanbul Ümraniye’de bir reklam tabelası görenleri hayrete düşürdü. 5 katlı bir iş merkezinin 3’üncü katında bulunan Hacerü’l esved taşının tabelası görenlerin dikkatini çekti. Tabelaya bakanlar dönüp bir kez daha baktı. Tabelanın asılı olması kimi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanırken, hayrete düşüren tabela havadan görüntülendi.
28.09.2020 Yaşam
Antalya'da şaşırtan görüntü
Antalya'da şaşırtan görüntü Antalya'nın Kaş ilçesinde, güneşin etrafında oluşan hale, görenleri şaşırttı. Emekli öğretmen Veli Süer, "Kaş, Türkiye'nin ve Antalya'nın en nemsiz ilçelerinden. Nem oranı çok düşük. Buna rağmen çöl tozları ve yüksek nem bir araya gelince Kaş'ta nadir yaşanan gökyüzü olayı gerçekleşti" dedi.
7.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırtan Görüntü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırtan görüntü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.