Şasi

Şasi

Son dakika şasi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şasi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şasi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şasi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şasi gelişmeleri de dahil olmak üzere 415 şasi haberi bulunmuştur. Tüm şasi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, kurbanda kesilecek hayvanların özellikleri nelerdir?
Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, kurbanda kesilecek hayvanların özellikleri nelerdir? 2024 yılı Kurban Bayramı 20 Haziran’da başlıyor. Kurban Bayramı için az bir süre kalırken kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşların kurbanlık şartları ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bu yıl için vekâletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlenmiştir" dedi. Peki, Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, Kuranda hangi hayvanlar kesilmez, hangi hayvan kurbanlık olmaz?
6.05.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı İzmir'in Karabağlar ilçesinde 'müşteri kapma' tartışmasında M.Ş. (26), amcası Sertif Şaşı'yı (64) tabanca ile öldürdü, kuzeni Erkan Şaşı'yı (36) yaraladı.
21.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu. Öğrencilerin insan gücüyle çalışan bir aracı tasarlayıp üretmesi beklenen ve Ay yüzeyinin simülasyonuyla yapılacak yarışmadan iyi bir derece almak için hız kesmeden çalışmalarını sürdüren takım, aracın imalat süreci için de sponsor desteği bekliyor. Nisan ayında ABD’de Marshall Space Flight Center’da Türkiye’yi temsil edecek takımın kaptanı Muhammed Şükrü Açıkbaş, “Bunu yapabilecek potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz. Biz insanlara bunu yapabileceğimizi göstermeye çalışıyoruz. NASA ile başladık, uluslararası alanda olmamız gerekiyor. NASA gibi bu alanın en iyilerinden olan kurumda Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarının yer alması gerekiyordu, biz de gereğini yaptık" dedi.
25.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı Dolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
16.06.2023 Gündem
Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Otomobilde 'change' tuzağı ortaya çıktı
Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Otomobilde 'change' tuzağı ortaya çıktı Konya merkezli 10 ilde geçtiğimiz günlerde oto kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı "Fren" operasyonunda yurt dışından getirilen 115 araç ‘change' yapılmak üzere piyasaya sürülmeden yakalanırken, uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerden birisi olan 'change' ile ilgili alınan araçların ekspertiz aracılığı ile kontrollerinin tam yapılması uyarısında bulundu.
15.06.2023 Otomobil
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir?
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir? Araba tutkunu değilseniz, bir arabanın teknik inceliklerini bilemeyebilirsiniz. Ancak bunları bilmek, satın almak istediğiniz arabanın gerçek potansiyelini ve sınırlarını anlamanıza yardımcı olabilir. Araba şasisi, bir arabanın önemli teknik özelliklerinden biridir.
4.06.2023 Gündem
Karoser Nedir, Ne İşe Yarar? Karoser Çiştleri Nelerdir?
Karoser Nedir, Ne İşe Yarar? Karoser Çiştleri Nelerdir? Karoser, bir aracın şasi ve motor bölümünün üzerine yapılan gövdeye verilen isimdir. Karoser, otomotiv endüstrisinde sadece otomobiller için değil, aynı zamanda kamyon, otobüs, ambulans, itfaiye aracı gibi diğer taşıtlar için de kullanılır.
3.06.2023 Gündem
Podye Nedir, Ne İşe Yarar? Araçta Podye Neresidir?
Podye Nedir, Ne İşe Yarar? Araçta Podye Neresidir? Araçlarda iskelet olarak bilinen şasi, aracın bir bütün halinde durmasına olanak sağlar. Şasi herhangi bir kaza anında aracın dağılmasını önlemektedir. Podye ise bu bütünün bir parçası olarak nitelendirilir. Podye özellikle ikinci el araç alıcılarının ilanlarda çok sık gördüğü bir terimdir. Aracın güvenliği açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Podye, şasi gibi olası bir trafik kazası sırasında aracın bütünlüğünü korur ve dağılmasını önler.
3.06.2023 Gündem
Hurda arabalar üzerinden akılalmaz tuzak! Çalıntı ve hacizlileri değiştirip piyasaya sürdüler
Hurda arabalar üzerinden akılalmaz tuzak! Çalıntı ve hacizlileri değiştirip piyasaya sürdüler Adana'da merkezli 6 ilde hurda otomobillerin motor şasi numaralarını, çalıntı veya hacizli otomobillere basarak piyasaya sürmeye çalışan şebekeye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Tutuklananlardan çete lideri M.A.’nın, üzerlerine otomobil yapmak için bulduğu kişilere 1000 lira ödeme yaptığı öğrenildi.
10.05.2023 Yaşam
Araba alacak milyonları ilgilendiren uyarı! Artış gösterdi, 'change' çıkabilir
Araba alacak milyonları ilgilendiren uyarı! Artış gösterdi, 'change' çıkabilir Araba alacak milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük deprem sonrasında zarar gören otomobillerde ‘change’ adı verilen dolandırıcılığın artış gösterebileceği ileri sürülürken, otomobil alımı ve satımı yapan esnaf, vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı.
19.04.2023 Otomobil
Ankara merkezli 45 ilde 'Kontak' operasyonu: 150 gözaltı, 275 otomobile el konuldu
Ankara merkezli 45 ilde 'Kontak' operasyonu: 150 gözaltı, 275 otomobile el konuldu Bulgaristan'dan kaçak yollarla getirdikleri araçları, şasi numaralarını değiştirerek piyasaya süren şebekeye yönelik Ankara merkezli 45 ilde düzenlenen 'Kontak' operasyonunda 150 kişi gözaltına alındı, 275 otomobile el konuldu.
11.04.2023 Gündem
Bahçeli: Milli iradenin ihtişamıyla tasfiye edilecekler
Bahçeli: Milli iradenin ihtişamıyla tasfiye edilecekler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP ile HDP'nin ertelenmiş buluşmasını Nevruz Günü gerçekleştirmesi hem bir talihsizlik hem de kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir. Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler, 14 Mayıs'ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti'ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır" dedi.
21.03.2023 Gündem
Hırsızın gözü hasarlı araçlarda! Kopyalayıp satacaklar
Hırsızın gözü hasarlı araçlarda! Kopyalayıp satacaklar Depremzedelerin ihtiyaçtan dolayı kullanılamaz durumda olan araçlarını satışa çıkarması “change” olarak bilinen kopya araç sayısını artırabilir. Kötü niyetli kişilerin araçları motor ve şasi numaraları için satın almaya başladığını belirten sektör yetkilileri, bu numaraların daha sonra çalıntı araçlara kopyalanarak piyasaya yeniden sürüleceğini belirtti.
13.03.2023 Gündem
Araba alıp-satan herkesi ilgilendiriyor! Yeni tuzak: 'Parayı verdim ama arabayı almadım'
Araba alıp-satan herkesi ilgilendiriyor! Yeni tuzak: 'Parayı verdim ama arabayı almadım' Dolandırıcılar türlü türlü yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Özellikle emlak sektöründeki fırsatçılığın ardı arkası kesilmezken, şimdi de araba dolandırıcıları piyasa çıktı. Van’da yaşanan bir olay ise akıllara durgunluk verdi. Konuyla ilgili uyarıda bulunan Avukat Mustafa Karakum, “Ruhsattaki isim, satış yapılanın kimliği ve parayı gönderenin ismi kesinlikle uyuşması gerekiyor, aksi takdirde satış yapmayın” uyarısında bulundu.
4.01.2023 Gündem
Orman Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden geçici işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Orman Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden geçici işçi alacak! İşte başvuru şartları! Orman Genel Müdürlüğü duyurdu! Kimya Laboratuvar Teknisyeni pozisyonunda 19, Matbaa Teknisyeni pozisyonunda 2, Aşçı pozisyonunda 84, Otomotiv Elektrikçisi pozisyonunda 3, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi pozisyonunda 4, Otomotiv Şasi ve İskelet İşçisi pozisyonunda 10, Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) pozisyonunda 1, İşletme Elektronik Bakımcısı pozisyonunda 8 olmak üzere toplamda 131 Geçici İşçi alımı yapılacak. Peki, Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Orman Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ve ilanın detayları…
29.12.2022 Personel Alımı
Bahçeli'den 'İmamoğlu kararı' açıklaması: Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanı'dır
Bahçeli'den 'İmamoğlu kararı' açıklaması: Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanı'dır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan İmamoğlu davasındaki kararla ilgili açıklama yaptı. Bahçeli "Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanıdır. Kılıçdaroğlu’nun adaylığına soğuk ve şaşı bakanların Saraçhane tantanasına can havliyle sarılması, İP Başkanı’yla İmamoğlu’nun sevinç içinde kucaklaşmaları, bu şarkı burada bitmeyecek nakaratları tam bir düzenbazlıktır." dedi.
15.12.2022 Siyaset
Araba kazada ikiye bölünmüştü! Nedeni ortaya çıktı
Araba kazada ikiye bölünmüştü! Nedeni ortaya çıktı Eskişehir’de yılların araç tamir ustası Seyfi Apaç, 'kuş serisi' olarak bilinen araçların en ufak trafik kazalarında dahi bölünmesinin sebebinin, yapılan modifiyeler sonucu şasinin gerilmesi olduğunu belirtti.
14.12.2022 Yaşam
A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı?
A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı? A101 bu sefer de 3.40 metrelik çekme karavan satıyor. Peki, A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı?
26.10.2022 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şasi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şasi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.