Sarkozy

Sarkozy

Son dakika Sarkozy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarkozy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarkozy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarkozy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarkozy gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.042 sarkozy haberi bulunmuştur. Tüm sarkozy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şişli'deki otelde sır ölüm! O kadın Rus model çıktı, itiraf etti
Şişli'deki otelde sır ölüm! O kadın Rus model çıktı, itiraf etti Şişli'de önceki gün otelde kalan yabancı uyruklu bir kadın yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Talihsiz kadının Rus model Sofia Olifrenko (24) olduğu ortaya çıktı. Otele birlikte geldikleri tespit edilen F.K. , "Rum mezarlığının orada gördüm. Yürüyecek durumda değildi. Birlikte otele gittik. Odada uyuduk... Sonra çatıya gidip kendini aşağı bıraktı" dedi. Olifrenko'nun eşinin paylaşımı ise dikkat çekti. Olaydan sonra gözaltına alınan F.K. ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olifrenko'nun otele girdiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
20.07.2022 Gündem
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Zemmour’un danışmanı hakkında tecavüz soruşturması
Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Zemmour’un danışmanı hakkında tecavüz soruşturması Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'un danışmanı Olivier Ubeda hakkında "tecavüzde bulunduğu" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
1.02.2022 Dünya
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ın vefatı, erken seçim tartışmaları, büyükelçilerin Osman Kavala açıklaması, siyasi cinayetler iddiası, Birleşmiş Milletler, Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile anlaşması konularıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "F-35'ler için şu anda tabi alt düzeyde bu görüşmeler söz konusu. Ama biz bu 1 milyar 400 milyon dolarımızı öyle veya böyle alacağız." dedi.
21.10.2021 Siyaset
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, yolsuzlukla suçlandığı "telekulak" davasında, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2021 Dünya
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, "2007'de cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını yürütmek için dönemin Libya lideri Muammer Kaddafi'den yasa dışı maddi destek aldığı ve suç örgütü kurduğu" suçlamasıyla yargılandığı davadaki ifadesinde, hiçbir zaman yolsuzluk yapmadığını savundu.
7.12.2020 Dünya
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, hakkındaki "2007'deki cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına Libya'dan yasa dışı finansman sağladığı" iddiasıyla açılan soruşturmada, "suç örgütü kurmak"la da suçlanacak.
16.10.2020 Dünya
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı Fransa’da Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Dairesi'nde, birçok yetkin kişinin art arda gelen istifaları üzerine Elysee Sarayı, denetime gitmek zorunda kaldı.
9.10.2020 Dünya
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Başbakan Jean Castex’in kurduğu hükümeti onayladığı bildirildi.
6.07.2020 Dünya
Rusya'dan kritik ziyaret
Rusya'dan kritik ziyaret Libya'daki gelişmelerle ilgili kritik bir son dakika haberi geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve Rusya Savunma Bakanı Şoygu yarın İstanbul'da olacak. Bakanlar düzeyinde gerçekleştirilecek Libya toplantısının ana gündem maddesi Libya'daki son durum ve ateşkese yönelik olacak...
13.06.2020 Dünya
Asala'nın avukatı koronavirüsten öldü
Asala'nın avukatı koronavirüsten öldü Ermeni diasporasının Fransa’daki önde gelen isimlerinden ve çok sayıda Türk diplomatın şehit edilmesinden sorumlu olan Ermeni terör örgütü ASALA’nın avukatı Patrick Deveciyan, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.
30.03.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Depremden zarar gören KOBİ'lerimiz anlaşmalı bankalarda işletme başına 100 bin TL'ye kadar bir yıl ödemesiz, 24 ay vadeli, faizsiz kredi kullanabilecek." dedi.
27.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programda konuştu. Erdoğan, öğrencilerin KYK ile ilgili sorusuna cevap vererek, "Bu şu anda bizim gündemimizde. Değerlendirmesini yapıyoruz. Öğrencilerimizin lehine olacak bir adımı inşallah atacağız." dedi.
10.12.2019 Gündem
Eski liderler: Avrupa çöküşe geçti!
Eski liderler: Avrupa çöküşe geçti! Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve eski İspanya Başbakanı Jose Maria Aznar, "Avrupa ve Batı uygarlığının çöküşe geçtiğini" söyledi.
28.11.2019 Dünya
'Chirac, Saddam Hüseyin'den 6 milyon dolar rüşvet aldı'
'Chirac, Saddam Hüseyin'den 6 milyon dolar rüşvet aldı' 86 yaşında hayatını kaybeden Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın 6 milyon dolar rüşvet aldığı öne sürüldü.
29.09.2019 Dünya
Jacques Chirac kimdir?
Jacques Chirac kimdir? Jacques René Chirac, eski Fransa Cumhurbaşkanı olan Fransız politikacı...
26.09.2019 Dünya
IMF Direktörü Lagarde istifa edeceğini açıkladı!
IMF Direktörü Lagarde istifa edeceğini açıkladı! Uluslararası Para Fonu (IMF) Direktörü Christine Lagarde görevinden istifa edeceğini açıkladı. Lagarde 12 Eylül’de görevi bırakacak.
17.07.2019 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik terör saldırısına ilişkin, "Tek başına vahşet olarak yeterince şok  edici ve hepimizin içi yandı. Vahşet çağındayız artık. İkinci Dünya Savaşı sonrası kurulan liberal konsensüs ortaya çıkan bazı gelişmelerle sona eriyor."  dedi.
16.03.2019 Gündem
'Sarkozy, Kaddafi'den 8 milyon dolar aldı'
'Sarkozy, Kaddafi'den 8 milyon dolar aldı' Libya devrik liderinin İstihbarat Başkanı Abdullah es-Sennusi, eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin seçim kampanyası için Muammer Kaddafi'den 8 milyon dolar aldığını açıkladı.
21.02.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - Atv ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili, 'Eğer fiyatlarda uygun bir yere inmezlerse bu defa biz diğer ürünlere de gireceğiz. Ama bizim kesinlikle bu alanlarda da bulunmak diye bir derdimiz yok' dedi.
15.02.2019 Gündem
Bakan Soylu: Karanlık ve karmaşık bir yapı ile karşı karşıyayız
Bakan Soylu: Karanlık ve karmaşık bir yapı ile karşı karşıyayız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Buradaki siyasi mücadele, sadece PKK güdümündeki HDP ile yapılan bir mücadele değildir. Burada mücadele ettiğiniz güçler, matruşka gibi birbirinin içinden çıkan, biri diğerini gizleyen, örten, 'bitti, sonuna geldik, hepsi bu kadar' dediğimizde bir başka boyutuyla karşımıza çıkan, karanlık ve karmaşık bir yapı ile karşı karşıyayız." dedi.
2.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 milyona gideriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 milyona gideriz Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT World Forum'da soruları yanıtladı. Batman'da 7 şehit ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, "7 mehmedimiz bugün şehit oldu. Biz onlardan 700 tane teröristi öldüreceğiz. Kesinlikle durmak yok" dedi. Erdoğan forumda AB üyeliğiyle ilgili de açıklama yaptı. AB için referandum mesajı veren Erdoğan "Bize düşen de herhalde 81 milyona gitmek 81 milyon ne karar veriyor ona bakmak" ifadelerini kullandı.
4.10.2018 Siyaset
Carla seni çekiyorlar
Carla seni çekiyorlar Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve şarkıcı eşi Carla Bruni Bodrum Torba’da bir otelde konaklıyor.
21.08.2018 Magazin
Fransız usulü tatil
Fransız usulü tatil Bodrum’ta tatil yapan Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile eşi Carla Bruni lüks tekneyle koyları gezdi. Tüm gün arkadaşlarıyla sohbet eden çift ne denize girdi, ne de güneşlendi
21.08.2018 Magazin
Sarkozy ile Carla Bodrum’da
Sarkozy ile Carla Bodrum’da Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy dün Türkiye’ye tatile geldi. Nicolas Sarkozy ikinci kez geldiği Bodrum’a bu kez sanatçı sevgilisi Carla Bruni ve çocukları ile geldi.
19.08.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sarkozy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarkozy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.