Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy

Son dakika Nicolas Sarkozy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nicolas Sarkozy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nicolas Sarkozy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicolas Sarkozy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicolas sarkozy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.398 nicolas sarkozy haberi bulunmuştur. Tüm nicolas sarkozy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Zemmour’un danışmanı hakkında tecavüz soruşturması
Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Zemmour’un danışmanı hakkında tecavüz soruşturması Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'un danışmanı Olivier Ubeda hakkında "tecavüzde bulunduğu" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
1.02.2022 Dünya
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, yolsuzlukla suçlandığı "telekulak" davasında, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2021 Dünya
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, "2007'de cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını yürütmek için dönemin Libya lideri Muammer Kaddafi'den yasa dışı maddi destek aldığı ve suç örgütü kurduğu" suçlamasıyla yargılandığı davadaki ifadesinde, hiçbir zaman yolsuzluk yapmadığını savundu.
7.12.2020 Dünya
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, hakkındaki "2007'deki cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına Libya'dan yasa dışı finansman sağladığı" iddiasıyla açılan soruşturmada, "suç örgütü kurmak"la da suçlanacak.
16.10.2020 Dünya
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı Fransa’da Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Dairesi'nde, birçok yetkin kişinin art arda gelen istifaları üzerine Elysee Sarayı, denetime gitmek zorunda kaldı.
9.10.2020 Dünya
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Başbakan Jean Castex’in kurduğu hükümeti onayladığı bildirildi.
6.07.2020 Dünya
Asala'nın avukatı koronavirüsten öldü
Asala'nın avukatı koronavirüsten öldü Ermeni diasporasının Fransa’daki önde gelen isimlerinden ve çok sayıda Türk diplomatın şehit edilmesinden sorumlu olan Ermeni terör örgütü ASALA’nın avukatı Patrick Deveciyan, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.
30.03.2020 Dünya
Eski liderler: Avrupa çöküşe geçti!
Eski liderler: Avrupa çöküşe geçti! Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve eski İspanya Başbakanı Jose Maria Aznar, "Avrupa ve Batı uygarlığının çöküşe geçtiğini" söyledi.
28.11.2019 Dünya
'Chirac, Saddam Hüseyin'den 6 milyon dolar rüşvet aldı'
'Chirac, Saddam Hüseyin'den 6 milyon dolar rüşvet aldı' 86 yaşında hayatını kaybeden Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın 6 milyon dolar rüşvet aldığı öne sürüldü.
29.09.2019 Dünya
Jacques Chirac kimdir?
Jacques Chirac kimdir? Jacques René Chirac, eski Fransa Cumhurbaşkanı olan Fransız politikacı...
26.09.2019 Dünya
IMF Direktörü Lagarde istifa edeceğini açıkladı!
IMF Direktörü Lagarde istifa edeceğini açıkladı! Uluslararası Para Fonu (IMF) Direktörü Christine Lagarde görevinden istifa edeceğini açıkladı. Lagarde 12 Eylül’de görevi bırakacak.
17.07.2019 Dünya
'Sarkozy, Kaddafi'den 8 milyon dolar aldı'
'Sarkozy, Kaddafi'den 8 milyon dolar aldı' Libya devrik liderinin İstihbarat Başkanı Abdullah es-Sennusi, eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin seçim kampanyası için Muammer Kaddafi'den 8 milyon dolar aldığını açıkladı.
21.02.2019 Dünya
Carla seni çekiyorlar
Carla seni çekiyorlar Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve şarkıcı eşi Carla Bruni Bodrum Torba’da bir otelde konaklıyor.
21.08.2018 Magazin
Fransız usulü tatil
Fransız usulü tatil Bodrum’ta tatil yapan Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile eşi Carla Bruni lüks tekneyle koyları gezdi. Tüm gün arkadaşlarıyla sohbet eden çift ne denize girdi, ne de güneşlendi
21.08.2018 Magazin
Sarkozy ile Carla Bodrum’da
Sarkozy ile Carla Bodrum’da Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy dün Türkiye’ye tatile geldi. Nicolas Sarkozy ikinci kez geldiği Bodrum’a bu kez sanatçı sevgilisi Carla Bruni ve çocukları ile geldi.
19.08.2018 Yaşam
Blatter, Platini'yi sorumlu tuttu
Blatter, Platini'yi sorumlu tuttu Eski FIFA Başkanı Sepp Blatter, 2022 Dünya Kupası ev sahipliğinin Katar'a verilmesinin arkasında, dönemin UEFA Başkanı Michel Platini olduğu iddiasını yineledi.
16.05.2018 Arşiv
Dolandırıcıların marka yüzü oldu
Dolandırıcıların marka yüzü oldu Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron, ismini ve fotoğraflarını izinsiz şekilde kullanarak ‘yaşlanma karşıtı krem’ satışı yapan bir internet sitesi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.
10.05.2018 Dünya
Bozdağ: 21. yüzyılın beyinsizleri....
Bozdağ: 21. yüzyılın beyinsizleri.... Fransa'da 300 yazar ve siyasetçinin Kur'an'dan bazı ayetlerin çıkarılmasını istediği skandal bildiriye Türkiye'nin tepkisi sert oldu. Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Allah'ın kelimelerini değiştirecek bir güç yoktur. Bunlar 21. yüzyılın beyinsizleri, DEAŞ'ın batı versiyonu." dedi.
7.05.2018 Gündem
‘DEAŞ neyse, bu 300 Fransız aynı’
‘DEAŞ neyse, bu 300 Fransız aynı’ Fransa’nın eski cumhurbaşkanı Sarkozy’nin de aralarında bulunduğu 300 yazar ve siyasetçinin Kuran’dan bazı ayetlerin çıkarılması talebi için Bakan Ömer Çelik, “Barbar ve ahlak dışı” dedi
6.05.2018 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan Sarkozy’e sert tepki
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan Sarkozy’e sert tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, aralarında eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy bulunduğu 300 Fransız yazar ve siyasetçinin Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerin çıkarılmasını istemelerine ilişkin, “Bu, ırkçılıkta, İslam düşmanlığında vardığı noktanın ve entelektüel yobazlığın göstergesidir. İyice hadlerini aştılar. Bunlar böyle konuşunca ne oluyor? Camilere Avrupa’da saldırılar oluyor” dedi. Seçim değerlendirmelerinde de bulunan Çavuşoğlu ayrıca, daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’na ‘çıktın yenilmişsin’ eleştirisinde bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye de, “Çıktın yendi, çıktın yendi, şimdi çıktım yendi olacak” göndermesinde bulundu.
6.05.2018 Gündem
Kalın: Kur'an-ı Kerim kimsenin yap-boz tahtası değildir
Kalın: Kur'an-ı Kerim kimsenin yap-boz tahtası değildir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Fransa'da 300 yazar ve siyasetçinin Kur'an'dan bazı ayetlerin çıkarılmasını istemesine karşılık, "Kutsal kitabımız kıyamete kadar korunacak" dedi.
6.05.2018 Gündem
Son dakika... Fransa'nın skandal bildirisine Türkiye'den sert tepki
Son dakika... Fransa'nın skandal bildirisine Türkiye'den sert tepki Fransa’da aralarında Eski Cumhurbaşkanı Sarkozy ile eski Başbakan Valls’ın da bulunduğu 300 kişi, Kuran’ı Kerim’i hedef alan skandal bildiriye destek verdi. AB Bakanı Ömer Çelik, Fransa'daki skandal kampanyaya sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.
6.05.2018 Dünya
Bursa’yı hibrit  üssü yapacak
Bursa’yı hibrit üssü yapacak Renault hibrit motor teknolojisini ilk kez Bursalı yeni Clio’da kullanacak. Oyak Renault hibrit için 493 milyon TL’lik teşvik belgesi aldı. Araç 2019’da dünyaya ihraç edilecek
15.04.2018 Ekonomi
Nicolas Sarkozy'nin 4 ülkeye gidişi yasaklandı
Nicolas Sarkozy'nin 4 ülkeye gidişi yasaklandı Fransa'da hakkındaki yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin dört ülkeye gidişi yasaklandı.
23.03.2018 Dünya
"Kaddafi rüşveti" ülkeyi sarsıyor!
"Kaddafi rüşveti" ülkeyi sarsıyor! Sarkozy'nin 2007 yılı seçimleri için Libya eski devlet başkanı Kaddafi'den usülsüz para aldığına yönelik suçlamalardan dolayı gözaltına alınması, Fransa siyasetinde Libya dosyasının kapanmadığını gösteriyor -
23.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nicolas Sarkozy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicolas sarkozy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.