Saplantılı Hayran

Saplantılı Hayran

Son dakika saplantılı hayran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saplantılı hayran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saplantılı hayran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saplantılı Hayran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saplantılı hayran gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 saplantılı hayran haberi bulunmuştur. Tüm saplantılı hayran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm'
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm' Minik Serçe lakalplı Sezen Aksu’nun Beykoz’daki denize sıfır yalısında birkaç ay önce korku dolu anlar yaşandı. Azerbaycan uyruklu L.M. adlı kadın Ekim 2022’de Sezen Aksu'nun İstanbul Kanlıca'daki yalısına girdi. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlisini itip Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalışırken, "Hepinizi öldürürüm" diye tehditler savurdu. Aksu, daha önce de üç kez kapısına dayanan saplantılı hayranından şikâyetçi oldu.
8.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin yaşadığı siteye giren ve korkunç mesajlar atan saplantılı hayranı Muhammed Erkam A.'nın yargılandığı davada Adli Tıp raporu çıktı.
25.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş"
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş" Şarkıcı Aleyna Tilki'nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girdiği iddiasıyla Muhammed Erkam A.’nın yargılandığı davada Tilki'nin annesi Havva Öztel ifadesinde, "Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve bir kaç defa çiçek göndermişti" dedi.
10.01.2023 Magazin
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi? 2022 yılında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde lanse edilen Serenay Sarıkaya-Burak Deniz birlikte iddiaları ortaya atıldı. Sarıkaya bu haberlere sosyal medya hesabından açıklık getirdi.
30.12.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'ya saplantılı hayran şoku!
Serenay Sarıkaya'ya saplantılı hayran şoku! Serenay Sarıkaya, evinin önünde kendisini tehdit eden saplantılı hayranı Tayfur D.’ye dava açmıştı. Mahkeme akıl sağlığı yerinde olmayan Tayfur D.’nin yüksek güvenlikli bir sağlık kurumunda tedavi altına alınmasına karar verdi.
9.12.2022 Magazin
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor'
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor' Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem’in ardından şarkıcı Tuğba Özerk de saplantılı hayran mağduru olduğunu iddia ederek adliyenin yolunu tuttu. 7 yıldır kendisini taciz eden Erol Akbalık'ın tehditle haraç istediğini söyledi.
3.03.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranı ile ilgili gelişme! Soruşturma uzlaştırmaya gönderildi!
Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranı ile ilgili gelişme! Soruşturma uzlaştırmaya gönderildi! Şarkıcı Aleyna Tilki’nin saplantılı hayran soruşturması ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Aleyna Tilki’nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girerek ’Nitelikli olarak konut dokunulmazlığının ihlal etme’ suçundan gözaltına alınan Muhammed Erkam A. İle ilgili soruşturma, uzlaştırmaya gönderildi.
27.02.2022 Magazin
Hadise'nin başı sapığı ile dertte! 'Gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor' dediği kişinin cezası belli oldu!
Hadise'nin başı sapığı ile dertte! 'Gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor' dediği kişinin cezası belli oldu! Ünlü şarkıcı Hadise'nin bir süredir kendisine gelen cinsel içerikli mesajlar ve tehditlerle başı dertte. Ünlü şarkıcı Hadise, "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor" dediği kişiden şikayetçi olmuştu. Mahkemeye taşınan konuda posta yoluyla taciz içerikli mesajlar gönderen saplantılı hayran hakkında karar çıktı.
21.02.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın saplantılı hayranının ifadeleri şoke etti! "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı düşünüyorum"
Serenay Sarıkaya’nın saplantılı hayranının ifadeleri şoke etti! "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı düşünüyorum" Etiler'de oturduğu siteye girerken saplantılı bir hayranının arabasına tekme atarak küfürler savurmasıyla neye uğradığını şaşıran Serenay Sarıkaya, saplantılı hayranından şikayetçi olmuş ve evini değiştirmişti. Sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştı. T. D.’ın, emniyette verdiği ifadesinde Sarıkaya’ya karşı psikopatça hisler beslediği ortaya çıktı. Saplantılı hayranın ifadesinde "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim" sözler yer aldı.
2.02.2022 Magazin
Aleyna Tilki saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdi!
Aleyna Tilki saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdi! Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Kız kardeşi Ayça ve babası Mehmet Tilki'nin eşlik ettiği genç şarkıcı, saplantılı hayranı yüzünden başka eve taşınmak zorunda kalmasıyla ilgili açıklama yaptı.
23.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin yaşadığı siteye giren saplantılı hayran kameraya böyle yakalandı
Aleyna Tilki’nin yaşadığı siteye giren saplantılı hayran kameraya böyle yakalandı Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin hayranı olduğu iddia edilen bir kişi, Tilki’nin Üsküdar’daki evinin bulunduğu siteye girdi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken şüpheli gözaltına alındı.
31.12.2021 Magazin
Saplantılı hayranı Hadise'yi gözetlerken yakalandı!
Saplantılı hayranı Hadise'yi gözetlerken yakalandı! Şarkıcı Hadise'nin başı saplantılı hayranı Tarık D. ile dertte. Oturduğu siteye defalarca gelerek Hadise'yi rahatsız ettiği için hakkında uzaklaştırma kararı verilen Tarık D., bu kez şarkıcıyı gözetlerken yakalandı. Hadise, uzlaşmayı reddedince şüpheli hakkında bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
11.09.2021 Magazin
Kapkaç çetesinin lideri: Beni bu kadından koruyun
Kapkaç çetesinin lideri: Beni bu kadından koruyun Çocuklardan kapkaç çetesi kurmasıyla tanınan ve suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılanan Fırat Delibaş, sosyal medya hesaplarından kendisini taciz ettiği, hakaret ve tehditte bulunduğu gerekçesi ile T.A. adlı kadın hakkında tedbir kararı alınmasını talep etti.
1.01.2019 Yaşam
Aleyna Tilki'ye kabusu yaşatmıştı! Sapığında evinin krokisi çıktı...
Aleyna Tilki'ye kabusu yaşatmıştı! Sapığında evinin krokisi çıktı... Saplantılı hayranı yüzünden zor zamanlar geçiren 22 yaşındaki Aleyna Tilki'nin açtığı davada şaşırtan detaylar ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının yaşadığı sitenin jiletli tellerinden atlayıp ikametinin önüne kadar giden ve balta içerikli korkunç mesajlarıyla huzur kaçıran takıntılı hayran Muhammed Erkam A. serbest kalsa da hakkında dava açılmasından kurtulamadı. Aleyna Tilki'nin evine daha önce de gelip baktığını hatta krokisini çıkardığını belirleyen savcılık, evini bildiği için 3 kez çiçek gönderdiğini de kaydetti. Takıntılı hayranın, "Konut dokunulmazlığını ihlal etme", "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçlarından 4 yıla kadar hapsi istendi.
6.04.2022 Magazin
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
"Narsistik kişilik bozukluğu çoğunlukla..."
"Narsistik kişilik bozukluğu çoğunlukla..." Psikolog Gülcem Yıldırım, narsistik kişilik bozukluğunun çoğunlukla erkeklerde görüldüğünü söyledi.
8.07.2019 Sağlık
Hande Yener yıkıldı! 'O adam hastaneden çıkarsa yanarım'
Hande Yener yıkıldı! 'O adam hastaneden çıkarsa yanarım' Şarkıcı Hande Yener, evine zorla girmeye çalışan ve cinsel tacizden yargılanan Recep G. hakkındaki beraat kararına itiraz etti. Şarkıcı, atipik psikoz teşhisi ile hastanede tedavi gören Recep G. için, "Hastaneden çıkarsa canım yine tehlikede" dedi
2.05.2019 Magazin
‘Başbakanı tavlamam zor olmadı..’
‘Başbakanı tavlamam zor olmadı..’ Sevgilisi, Berlusconi’yi nasıl elde ettiğini açıkladı: Eline telefonumu tutuşturdum. ‘Ben sana aşığım, sen de bana aşık olacaksın’ dedim.. Ertesi gün beni aradı..
6.11.2014 Dünya
'Berlusconi'yi nasıl elde ettim?'
'Berlusconi'yi nasıl elde ettim?' Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin sevgilisi Francesca Pascale, ilişkilerinin nasıl başladığını ve gündelik yaşamlarını bir kitapta anlattı.
5.11.2014 Dünya
İşte beklenen film
İşte beklenen film Melis Birkan yeni filmi “Adını Sen Koy”la yeniden sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor!..
20.08.2009 Magazin
Türkiye’de yakalanamayan seri katiller var!
Türkiye’de yakalanamayan seri katiller var! Hatta 5 kişiyi bir cerrah gibi titizce kesip parçalayan biri hâlâ sokaklarda...3 günde 7 kişinin öldürüldüğü cinayetler‘seri cinayet’ değil bence, literatürdeki ‘Amok Koşusu’ tanımına uyuyor. Ama Türkiye’de aydınlatılmamış birçok seri cinayet olduğunu araştırmalarım sırasında tespit ettim
27.10.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Saplantılı Hayran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saplantılı hayran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.