Sansar

Sansar

Son dakika sansar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sansar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sansar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sansar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sansar gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 sansar haberi bulunmuştur. Tüm sansar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli?
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapci Sansar Salvo'dan üzen haber geldi. Asıl ismi Ekincan Arslan olan Sansar Salvo, intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı. Ünlü rap sanatçısı haberi sosyal medyadan duyurdu. 'Dum Taka Dum', 'Ne Kadar Umrumda?', 'Ağır Roman' ve 'Kasımpatı' gibi hit şarkılarıyla tanınan Sansar Salvo'nun durumu merak konusu oldu.
15.11.2023 Gündem
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı?
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı? Bitlis'te köpek ısırması sonrası kuduz şüphesiyle hastaneye kaldırılan iki çocuktan birinde virüse rastlandı. Çocukta hırçın davranışlar olduğunu söyleyen Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof Dr. Cengiz, tanının kesinleştiğini söyledi. Peki, kuduz hastalığı nedir, belirtileri nelerdir, insandan insana bulaşır mı? Kuduz tedavisi var mı?
3.11.2022 Sağlık
İş arayan herkesi ilgilendiren uyarı! ‘Haberiniz olmadan suç işleyebilirsiniz’
İş arayan herkesi ilgilendiren uyarı! ‘Haberiniz olmadan suç işleyebilirsiniz’ Sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olayları her geçen gün artıyor. Mersin'den gelen son haberde, internet üzerinden ve sosyal medyada ürün satışı yapılan dijital platformlardan iş vaadinde bulunarak, dolandırıcılık yapan 32 kişi operasyonla gözaltına alındı. Defalarca yaşanmasına rağmen bu kişilerin hala kendine kurban bulması tartışma konusu olurken, uzmanlardan kritik açıklamalar geldi. Bilgiler çalındığında hemen suç duyurusunda bulunulmamasının kişilere büyük zararları olacağına dikkati çeken Adli Bilişim Uzmanı Mustafa Sansar, ‘haberiniz olmadan suç işleyebilirsiniz’ uyarısında bulundu.
2.11.2022 Gündem
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı!
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı! Ünlü oyuncu Bensu Soral başına gelen talihsiz olayı sosyal medyadan duyurdu. Soral'ın eski telefon numarası dolandırıcılık için kullanıldı. Mahkemeye başvuran güzel oyuncu takipçilerine de 'dolandırıcılık' uyarısında bulundu. Konunun uzmanlarına hat dolandırıcılığı ile karşılaşanların ne yapması, nasıl bir önlem alması gerektiğini sorduk.
28.09.2022 Magazin
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu!
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu! Kemal Sunal’ın Bombacı Mülayim karakterine hayat verdiği Korkusuz Korkak filmi bu akşam sTV’de izleyiciyle buluşacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak filmin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? İşte Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu…
14.09.2022 Televizyon
Keşan’da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Keşan’da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Edirne'nin Keşan ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada iki sürücüden Nuran Sansar (59) öldü, C.E. (40) ise yaralandı.
19.04.2022 Yaşam
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi!
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi! Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule ve Sarp sınır kapılarında yapılan 2 operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmak istenen 120 gelincik kürkü, 85 çinçilla postu, 20 sansar postu, 3 vaşak postu ile 3 işlenmiş vizon kürkünden manto ele geçirildi.
30.03.2022 Gündem
Samsun'da fotokapana böyle yakalandı!
Samsun'da fotokapana böyle yakalandı! Samsun'un farklı bölgelerine yerleştirilen fotokapanlar sonucunda nesli tükenme tehlikesinde olan vaşak ve yaban kedisi görüntülendi.
10.02.2022 Yaşam
Sansar ne yer, ne ile beslenir? Sansarlar en çok neyi sever?
Sansar ne yer, ne ile beslenir? Sansarlar en çok neyi sever? Hayvanların farklı avlanma ve beslenme döngüleri bulunmaktadır. Her hayvan yapısı gereği değişik gıdalarla beslenmektedir. Sansar hep obur grubunda olan bir hayvandır. Yani hem et hem de sebze ile beslenmektedir. Çeşitli kaynaklardan yediği gıdalara öğrenmek mümkün olmaktadır.
26.11.2021 Gündem
Kadınların kabusu olmuştu! Tutuklandı
Kadınların kabusu olmuştu! Tutuklandı Ankara'da kalabalık meydanlarda yalnız yürüyen kadınların telefon ve cüzdanlarını 'yankesicilik' yöntemiyle çalıp, kaçarken güvenlik kamerasına yansıyan 'sansar' lakaplı Edip Ş, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.
13.02.2021 Yaşam
Mağaralarda yapılan araştırmalar bilim dünyasına 20 yeni tür kazandırdı
Mağaralarda yapılan araştırmalar bilim dünyasına 20 yeni tür kazandırdı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Konya, Gümüşhane, Kırklareli, Zonguldak, Karabük ve Eskişehir'in de aralarında bulunduğu 15 ildeki 62 mağarada yapılan araştırmalar tamamlandı.
2.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de tek! Randevusuz giriş yasak...
Türkiye'de tek! Randevusuz giriş yasak... Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Kasnak Meşesi Ormanı Tabiat Koruma Alanı'nda sonbaharla birlikte renk cümbüşü yaşanmaya başladı. Birinci önceliğin 'koruma' olduğu ormanda geziler, randevu ve teknik personel kontrolüyle yapılabiliyor.
9.11.2020 Yaşam
Dobra Hip Hop'ta sürpriz konuk!
Dobra Hip Hop'ta sürpriz konuk! Dobra Hip Hop'ta Bahadır Çevik'in bu haftaki konuğu Sansar Salvo!
17.08.2020 Televizyon
Pandemi sonrasında butik otellere ilgi arttı
Pandemi sonrasında butik otellere ilgi arttı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan butik otellere koronavirüs salgını sürecinde ilgi arttı. Bölgede butik otel sahibi olan 90’lı yılların ünlü dansçısı Alex Şahin, "Yollar açıldıktan sonra pandemi sürecini geçirmek için 1 aylık oda ayırtanlar oldu" dedi.
16.08.2020 Ekonomi
Ardahan’da nesli tükenmekte olan alaca sansar görüldü
Ardahan’da nesli tükenmekte olan alaca sansar görüldü Ardahan merkeze bağlı Akyaka köyünde, nesli tükenme tehlikesi altındaki türlerden olan alaca sansar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
14.07.2020 Yaşam
Gercüş'te nesli tükenmekte olan alaca sansar görüldü
Gercüş'te nesli tükenmekte olan alaca sansar görüldü Batman'ın Gercüş ilçesinde nesli tükenmekte olan alaca sansar görüntülendi.
26.06.2020 Yaşam
Köpeği otomobil kazandırdı!
Köpeği otomobil kazandırdı! DENİZLİ'de, 6 yıl önce sahiplendikleri köpeğin kirlettiği otomobillerinin koltuklarını temizletmek için oto yıkamacıya giden Kurtça çifti, iş yeri tarafından verilen çekiliş biletiyle otomobil kazandı.
20.11.2019 Yaşam
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor! Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek
30.10.2019 Kültür Sanat
Nesli tükenme tehlikesi altında! Sivas'ta görüldü
Nesli tükenme tehlikesi altında! Sivas'ta görüldü Sivas'ın Kangal ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altındaki türlerden olan alaca sansar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
14.08.2019 Yaşam
Kuduza bağlı ölüm sayısı azaldı
Kuduza bağlı ölüm sayısı azaldı Dünyada her yıl 59 bin kişinin yaşamını yitirdiği kuduzdan, Türkiye'de geçen sene 1 kişi hayatını kaybetti.
19.06.2019 Sağlık
Mahkemeden Gölcük için flaş karar!
Mahkemeden Gölcük için flaş karar! Milyonlarca insanın çektiği fotoğraflarla anılarında yer alan, filmlere sahne olan Türkiye’nin cennet köşesi Bolu Gölcük’te belediyenin 25 bungalov, 19 odalı konukevi yapılarak etrafının çitle çevrilmesine ilişkin planı mahkeme tarafından iptal edildi. Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı veren Bolu İdare Mahkemesi, esastan aldığı kararda kartpostallara konu bu güzelliğin, gündüzleri insanlara huzur veren eşsiz bir yerken, geceleri de kurt, tilki, çakal, porsuk, kızıl geyik, karaca, yabani kedi, sansar, gelincik gibi memelilerin yaşam alanı olduğuna dikkat çekti.
5.06.2019 Gündem
TSYD'den Hidayet Türkoğlu'na ziyaret
TSYD'den Hidayet Türkoğlu'na ziyaret Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.
30.11.2018 Basketbol
Demir yüklü TIR, alt geçide uçtu: 2 yaralı
Demir yüklü TIR, alt geçide uçtu: 2 yaralı Konya'nın Karatay ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan demir yüklü TIR, alt geçide uçtu.
26.09.2018 Yaşam
Şoke eden mesajlar: Kocam geliyor, birazdan...
Şoke eden mesajlar: Kocam geliyor, birazdan... Cep telefonundan silinen mesajlar ihanetin belgesi olabiliyor. Bilişim Uzmanı Mustafa Sansar kocasını aldatan bir kadının mesajlarını tek tek gösterdi. Mesajlarda geçen "Kocam geliyor, birazdan sana yazarım" ifadesi görenlere pes dedirtti. Mahkeme onayıyla yapılan işlemin ücreti ise 3 bin TL...
30.08.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sansar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sansar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.