Sandıklı

Sandıklı

Son dakika sandıklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sandıklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sandıklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sandıklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sandıklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 sandıklı haberi bulunmuştur. Tüm sandıklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay Afyonkarahisar'da bir kişi, kestiği ağacın altında kalarak can verdi.
7.01.2024 Gündem
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 'damat işkencesi' geleneği kapsamında, düğün sonrası arkadaşlarının evden çıkardığı damada, eşarp ve etek giydirilerek dudaklarına ruj sürüldü. Yerdeki çöpler süpürtülerek, oyun oynatılan damada, menemen yaptırılıp, sırtına yumruklar vurularak eve gönderildi. Damada yapılanları gelin de izledi.
2.07.2023 Yaşam
Okul gezisinde gölete düştüler: 2'si öğrenci, 4 kişi boğuldu
Okul gezisinde gölete düştüler: 2'si öğrenci, 4 kişi boğuldu Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde lise öğrencilerinin yıl sonu pikniğinde gölete düşen 2'si öğrenci, 4 kişi boğuldu.
13.05.2023 Yaşam
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı?
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı? TOKİ Afyonkarahisar kura çekilişi başladı. Afyonkarahisar'ın Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin, Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa ve Başmakçı ilçelerinde kura çekilişi 8 Mart 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kuralar noter huzurunda TOKİ'nin resmi kanalında canlı olarak yayınlanacak. Afyonkarahisar TOKİ kura çekilişlerini canlı takip etmek isteyenler 'Afyonkarahisar TOKİ canlı izle, Afyonkarahisar Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Bayat TOKİ kura çekilişi ve 8 Mart TOKİ Afyonkarahisar kazananlar isim listesi…
8.03.2023 Ekonomi
Afyonkarahisar'da tren, hafif ticari araca çarptı: 1 ölü
Afyonkarahisar'da tren, hafif ticari araca çarptı: 1 ölü Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, yolcu treninin çarparak 160 metre sürüklediği hafif ticari aracın sürücüsü Ahmet Karakoç (34), hayatını kaybetti.
20.11.2022 Yaşam
Eski CHP Milletvekili Ahmet Toptaş hayatını kaybetti
Eski CHP Milletvekili Ahmet Toptaş hayatını kaybetti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş hayatını kaybetti.
11.09.2022 Gündem
Yürekleri ağza getiren otobüs kazası
Yürekleri ağza getiren otobüs kazası Afyonkarahisar’da içerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüs yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.
25.08.2022 Yaşam
Afyonkarahisar’da yürekleri ağza getiren otobüs kazası
Afyonkarahisar’da yürekleri ağza getiren otobüs kazası Afyonkarahisar’da içerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüs yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.
25.08.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 30 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 30 yaralı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 10’u ağır, 30 kişi de yaralandı.
20.08.2022 Yaşam
Eşini ve bir adamı yolda gözünü kırpmadan öldüren kocanın ilk ifadesi kan dondurdu
Eşini ve bir adamı yolda gözünü kırpmadan öldüren kocanın ilk ifadesi kan dondurdu Afyonkarahisar'da, tartıştığı İbrahim Duru (27) ile eşi Sibel Uyanık'ı (30) tabancayla öldürüp, baba Adil Duru'yu (55) ise yaralayan Mehmet Ali Uyanık (37) tutuklandı. Uyanık'ın, ifadesinde; berberde tıraş olduğu sırada dışarıda bekleyen eşi ile İbrahim Duru'yu konuşurken gördüğünü, olayın bu nedenle yaşandığını söylediği öğrenildi.
17.08.2022 Yaşam
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı Avrupa ve dünya çapında önemli başarılara sahip Eskişehirli ünlü aktör ve dövüş sporları ustası Emin Boztepe, Kovid-19 salgınıyla birlikte ABD’nin Los Angeles şehrindeki hayatını bırakıp, baba ocağı olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Bağlıca Köyü’nde alabalık tesisi açtı.
17.08.2022 Yaşam
Sandıklı cinayeti! Afyon sandıklı cinayeti nedir, olay nasıl oldu?
Sandıklı cinayeti! Afyon sandıklı cinayeti nedir, olay nasıl oldu? Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Ali Uyanık, eşiyle birlikte kahvenin önünden geçerken tartıştığı İbrahim D. (27) ve babası Adil D.'ye tabancayla ateş açtı. Ardından bir işyerine sığınan eşi Sibel Uyanık'ı (37) vurdu. Sibel Uyanık ile İbrahim D. hayatını kaybederken, Adil D. ise ağır yaralandı. Olay sonrası yapılan paylaşım ise şoke etti. Peki, Afyon sandıklı cinayeti nedir, olay nasıl oldu? İşte Sandıklı cinayeti…
17.08.2022 Yaşam
Eşi ile 1 kişiyi öldürdükten sonra 'İntikam benim işim' paylaşımı yaptı
Eşi ile 1 kişiyi öldürdükten sonra 'İntikam benim işim' paylaşımı yaptı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Ali Uyanık, eşiyle birlikte kahvenin önünden geçerken tartıştığı İbrahim D. (27) ve babası Adil D.'ye tabancayla ateş açtı. Ardından bir işyerine sığınan eşi Sibel Uyanık'ı (37) vurdu. Sibel Uyanık ile İbrahim D. hayatını kaybederken, Adil D. ise ağır yaralandı. Olay yerinden kaçtıktan sonra sosyal medya hesabından 'İntikam benim işim' paylaşımı yapan zanlı Uyanık, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
16.08.2022 Yaşam
Cani koca dehşet saçtı: Karısını öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı
Cani koca dehşet saçtı: Karısını öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı Afyonkarahisar'da kahvehanede tartıştığı kişiyi silahla ağır yaralayan şahıs, ardından muhtarlığa sığınan karısını öldürdü. Kaçan şahıs, polisin yaptığı başarılı takip sonrası saklandığı metruk binada yakalandı.
16.08.2022 Yaşam
Memura erken emeklilik imkanı! Yaş şartı yok, 10 yıl çalışmak yeterli
Memura erken emeklilik imkanı! Yaş şartı yok, 10 yıl çalışmak yeterli Erken emeklilik ile ilgili flaş açıklama! Kamuda memur olarak çalışanları ilgilendiriyor. Yaş şartı bulunmuyor. 10 yıl çalışanları kapsıyor. SSK'lı olarak çalışanlara tanınan malulen emeklilik imkanı memurlar için de bulunuyor. Peki erken emeklilikten kimler yararlanabiliyor? Malulen emekli olma şartları neler? Malulen emekli olmak maaşları nasıl etkiliyor? İşte tüm memurların bilmesi gereken konunun detayları...
27.04.2022 Memur
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar...
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar... Evlilikte bunu yapmak boşanma sebebi sayıldı! İstinaf mahkemesinden emsal bir boşanma kararı geldi. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde görülen bir boşanma davasında 'evlilikte eşi kıvırma', halk arasında 'çimdikleme' olarak da bilinen eylem, yerel mahkemenin ret kararını bozan istinaf mahkemesi tarafından boşanma nedeni sayıldı.
29.03.2022 Gündem
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde... Para ödenmiyor! İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Emekliler SSK'lı ya da Bağ-Kur'lu olarak çalışanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. 5 gün detayı dikkat çekiyor. Birçok sağlık hizmetine para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bulunduğu kentte kaplıca bulunmayan kişilerin yol masraflarını da SGK ödüyor.
28.02.2022 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
70 milyon euro kazanç sağlıyor! Yüzde 95'i...
70 milyon euro kazanç sağlıyor! Yüzde 95'i... Türkiye genelindeki 5 bin 500 dekar jeotermal seranın 2 bin dekarının yer aldığı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki 20 tesiste, her mevsim yetiştirilen domateslerden yıllık 100 bin ton ürün elde ediliyor. İlçede hava sıcaklığı eksi 20 derecede dahi üretilen domateslerin yüzde 95'inin 10 ülkeye ihracatından 70 milyon Euro gelir sağlanıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Aykut Edibali öldü mü? Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali kimdi, nereli, cenazesi ne zaman kaldırılacak?
Aykut Edibali öldü mü? Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali kimdi, nereli, cenazesi ne zaman kaldırılacak? Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, Ankara'da 80 yaşında vefat etti. Yeniden Milli Mücadele Hareketi lideri Edibali'nin naaşı, 16 Ocak Pazar günü İstanbul'daki Marmara İlahiyat Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazdan sonra Üsküdar'daki Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedilecek. Peki, Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Aykut Edibali’nin hayatı…
15.01.2022 Gündem
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları!
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları! TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor. 13 ilde toplam 1.310 konut kura çekilişiyle sahiplerini bulacak. 117 bin TL'den başlayacak konut fiyatları dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İl il konut fiyatları…
19.11.2021 Ekonomi
TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Başvurular başladı, 393 lira taksitle...
TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Başvurular başladı, 393 lira taksitle... Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den açıklama geldi. Başvurular başladı. Fiyatlar 117 bin liradan, taksitler ise 393 liradan başlıyor. 13 ilde uygun fiyat ve uzun vadelerle bin 310 konut satışı yapılacak. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile 10 Aralık'a kadar kabul edilecek. İl il konut fiyatları ve taksitleri duyuruldu, başvuru şartları açıklandı.
18.11.2021 Ekonomi
Talep gittikçe artıyor! Yüzde 70'i doldu, Türkiye genelinde...
Talep gittikçe artıyor! Yüzde 70'i doldu, Türkiye genelinde... Ara tatil sonrası talep gittikçe artıyor. Doluluk oranı yüzde 70'leri buldu. Hafta sonu tatillerinin de dahil edilmesiyle 9 günü bulan ara tatilde başta havaların sıcak gittiği Antalya olmak üzere sahil bölgeleri ile Kapadokya, Pamukkale, Abant'ta hareketlilik yaşanıyor. Turizm kenti Antalya'daki otellerin rezervasyon oranı yüzde 20 artarken otel doluluk oranı da yüzde 70leri buldu.
13.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sandıklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sandıklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.