Sanayi Üretim Endeksi

Sanayi Üretim Endeksi

Son dakika sanayi üretim endeksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sanayi üretim endeksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sanayi üretim endeksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanayi Üretim Endeksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanayi üretim endeksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 sanayi üretim endeksi haberi bulunmuştur. Tüm sanayi üretim endeksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Bakan Nebati: Sanayide çarklar hızla dönmeye devam ediyor
Bakan Nebati: Sanayide çarklar hızla dönmeye devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Dün verisi açıklanan istihdamdaki artışın ardından sanayi üretimindeki yükseliş, Türkiye Ekonomi Modelinin çıktılarını bizlere göstermeye devam etmektedir" dedi.
13.12.2022 Ekonomi
Sanayi üretimi verileri açıklandı
Sanayi üretimi verileri açıklandı Sanayi üretim endeksi ekimde aylık bazda yüzde 2,4, yıllık bazda yüzde 2,5 arttı.
13.12.2022 Ekonomi
Sanayi üretimi aylık yüzde 6,2 azaldı
Sanayi üretimi aylık yüzde 6,2 azaldı Sanayi üretimi Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 6,2 oranında azalış gösterdi.
13.09.2022 Ekonomi
Sanayi üretimi açıklandı
Sanayi üretimi açıklandı TÜİK sanayi üretimi rakamlarını açıkladı. Sanayi üretimi Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 1,3 oranında artış gösterdi. Yıllık ise yüzde 8,5 arttı
12.08.2022 Ekonomi
15 Temmuz’un Türkiye'ye faturası ağır oldu!
15 Temmuz’un Türkiye'ye faturası ağır oldu! Üzerinden altı yıl geçen hain girişimin ülkemize doğrudan zararı 158 milyar doları bulurken, FETÖ’cüler, dolaylı olarak toplamda 350 milyar dolarlık derin bir yara açtı.
15.07.2022 Gündem
Bakan Nebati sanayi üretimi rakamlarını değerlendirdi
Bakan Nebati sanayi üretimi rakamlarını değerlendirdi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sanayi üretimi rakamlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
14.07.2022 Ekonomi
Sanayi üretim endeksi yıllık yüzde 10,8 arttı
Sanayi üretim endeksi yıllık yüzde 10,8 arttı Sanayi üretim endeksi, nisan ayında aylık bazda değişim göstermezken, yıllık bazda yüzde 10,8 artış kaydetti.
13.06.2022 Ekonomi
Sanayi üretimi verileri açıklandı
Sanayi üretimi verileri açıklandı Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılı Mart ayı Sanayi Üretim Endeksi verisini açıkladı. Sanayi üretimi mart ayında yıllık yüzde 9,6 artarken, aylık olarak yüzde 1,8 azaldı.
13.05.2022 Ekonomi
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi. Toplantı 1 saat 45 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, "Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz. İş başı eğitim kapsamında mevcut çalışanların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay kapsamında sosyal prim desteklerini Çalışma Bakanlığımız karşılayacak. 2B arazi satışlarıyla ilgili başvuru ve ödeme sürecini de 31 Aralık'a kadar uzatma kararı aldık. Çiftçilerimizi ecrimizi bedelinin 10 yıl süreyle kiralama imkanı getirdiğimiz taşınmazlar için başvuru sürecini kaldırıyoruz." dedi.
12.04.2022 Gündem
Sanayi üretimi yüzde 13,3 arttı
Sanayi üretimi yüzde 13,3 arttı Sanayi üretimi Şubat ayında yıllık yüzde 13,3, aylık yüzde 4,4 arttı.
12.04.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması! Merkez Bankası'ndan son dakika açıklaması! Merkez Bankası toplam rezervleri 18 Şubat ile biten haftada 837 milyon dolar azaldı. Öte yandan Merkez Bankası PPK özet metninde “Enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumları, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır” denildi.
24.02.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması: Yükselişte küresel artışlar etkili oldu
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması: Yükselişte küresel artışlar etkili oldu Merkez Bankası son dakika enflasyon açıklaması! Merkez Bankası PPK özet metninde “Enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumları, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır” denildi.
24.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: KDV sisteminin sadeleşmesi reel sektörün işlerini kolaylaştıracak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: KDV sisteminin sadeleşmesi reel sektörün işlerini kolaylaştıracak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Helalleşme kılıfında hesaplaşma turlarına çıkanlardan, karın örttüğü yollarda milleti kaderine terk eden zihniyetten iş insanımızın derdiyle dertlenmesini bekleyecek değiliz. 20 yıldır nasıl özel sektörümüzle omuz omuza ilerlediysek Cumhuriyetin 100’üncü yılına da yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı bir yaklaşımla iş dünyamızla birlikte ilerleyeceğiz” dedi.
27.01.2022 Siyaset
Merkez Bankası’ndan son dakika açıklaması: ‘Kısa dönemde oynak bir seyir bekleniyor’
Merkez Bankası’ndan son dakika açıklaması: ‘Kısa dönemde oynak bir seyir bekleniyor’ Merkez Bankası’ndan son dakika açıklaması! Para Politikası Kurulu toplantı özetine ilişkin yapılan açılamada, enflasyonun kısa dönemde, başta döviz kurları, emtia fiyatları ve yönetilen/yönlendirilen fiyatlar olmak üzere arz ve talep yönlü çeşitli unsurların etkisiyle oynak bir seyir izlemesi beklendiği bildirildi.
23.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan kur açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan kur açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ekonomik gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay, 'Kur dalgalanmaları Türkiye’nin kaderi olamaz, olmayacaktır.' dedi.
14.12.2021 Siyaset
Sanayi üretim endeksi rakamları açıklandı
Sanayi üretim endeksi rakamları açıklandı Sanayi üretim endeksi, eylülde aylık bazda yüzde 1,5 azalırken yıllık bazda yüzde 8,9 artış gösterdi.
12.11.2021 Ekonomi
Sanayi üretim rakamları açıklandı
Sanayi üretim rakamları açıklandı Sanayi üretim endeksi ağustosta aylık bazda yüzde 5,4, yıllık bazda yüzde 13,8 arttı.
12.10.2021 Ekonomi
Sanayi üretim rakamları açıklandı
Sanayi üretim rakamları açıklandı Sanayi üretim endeksi temmuzda aylık bazda yüzde 4,2 azalırken yıllık bazda yüzde 8,7 arttı
13.09.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı! Ve belli oldu
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı! Ve belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı 23 Eylül'de gerçekleştirilecek. Kurul, son toplantısında politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 19 düzeyinde sabit tutmuştu. Merkez Bankası, mayıs ayına ilişkin ödemeler dengesi verilerini de 13 Eylül'de açıklayacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı haziran ayı bütçe gerçekleşmelerini 15 Eylül'de duyuracak. Türkiye'de eylül ayı, ekonomi veri gündemi açısından yoğun geçecek.
30.08.2021 Ekonomi
Sanayi üretim endeksi yüzde 23,9 yükseldi
Sanayi üretim endeksi yüzde 23,9 yükseldi Sanayi üretim endeksi, haziranda aylık bazda yüzde 2,3, yıllık bazda yüzde 23,9 artış gösterdi.
12.08.2021 Ekonomi
Bakan Varank, mayıs ayı sanayi üretimi verilerini değerlendirdi
Bakan Varank, mayıs ayı sanayi üretimi verilerini değerlendirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin güçlü sanayi altyapısının şoklar karşısında toparlanma becerisini bir kez daha kanıtladığını belirterek, "Mayısta sanayi üretim endeksi yıllık bazda yüzde 40, aylık ise yüzde 1,3 arttı. Bu performans, 2021'in 2. çeyreğindeki yüksek büyüme beklentimizi daha da güçlendirdi." ifadelerini kullandı.
13.07.2021 Ekonomi
Sanayi üretimi rakamları açıklandı
Sanayi üretimi rakamları açıklandı Sanayi üretim endeksi, mayısta aylık bazda yüzde 1,3, yıllık bazda yüzde 40,7 artış gösterdi.
13.07.2021 Ekonomi
Sanayi üretim rakamları açıklandı
Sanayi üretim rakamları açıklandı Sanayi üretim endeksi, nisanda aylık bazda yüzde 0,9 azalırken, yıllık bazda yüzde 66 artış gösterdi.
11.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sanayi Üretim Endeksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanayi üretim endeksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.