Saldırı Planı

Saldırı Planı

Son dakika saldırı planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saldırı planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saldırı planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saldırı Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saldırı planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 784 saldırı planı haberi bulunmuştur. Tüm saldırı planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırıları devam ediyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) görüşülen ve Gazze'de acil insani ateşkes talep edilen karar tasarısı ABD tarafından veto edildi. Skandal karara tepki yağarken İsrail ve ABD medyası Biden yönetiminin operasyonlarını tamamlaması için Tel Aviv'e süre verdiğini yazdı.
9.12.2023 Dünya
Hamas'ın saldırısının detayları ortaya çıktı: Her şey 2 yıl önce başlamış
Hamas'ın saldırısının detayları ortaya çıktı: Her şey 2 yıl önce başlamış Hamas'ın üst düzey birkaç isminin 2 yıl önce hazırlamaya başladığı saldırı planı, 7 Ekim sabahına kadar bunu uygulayacak kişiler tarafından bile bilinmiyordu. Sabah 04:00'dan önce ilk talimat geldi ve her şey değişti...
7.11.2023 Dünya
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
NATO, Rusya'nın yeni saldırı planını açıkladı
NATO, Rusya'nın yeni saldırı planını açıkladı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ABD basınına verdiği röportajda, Rusya’nın Ukrayna'dan çekilmediğini belirterek, "Rusya güçlerini yeniden konuşlandırıyor" dedi.
3.04.2022 Dünya
'Öncesi ve sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı'
'Öncesi ve sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı' Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi, Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı ve Dünya Azerbaycanlıları Koordinasyon Şurası Üyesi Prof. Dr. Aygün Attar, 'Öncesi ve Sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı' adlı makale kaleme aldı. Attar, "Ermenistan ve hamilerinin yaklaşık 200 yıl boyunca Türklere karşı giriştikleri acımasız siyaset ve neticesinde Azerbaycan'da '31 Mart Azerbaycanlıların Soykırımı Günü' ilan edilmesine neden olan bu kara günün kökenleri 19. yüzyıla kadar uzanır. 31 Mart 1918 yılında Ermeniler başta Bakü olmak üzere Şamahı, Guba, Kürdemir, Salyan ve Lenkeran şehirlerinde büyük soykırımlar yapmıştır. Sadece bir gün içerisinde Bakü'de 12 bin Türk öldürülmüştür. Bazı dış kaynaklara göre bu sayı 25 bin civarındadır. 31 Mart 1918’i doğuran olaylar için ise biraz daha öncesine bakmak gerekir"
1.04.2022 Dünya
Destan yazdık! Hesaba katmadıkları tek şey...
Destan yazdık! Hesaba katmadıkları tek şey... Çanakkale Boğazı’nı geçerek İstanbul'a girmek için saldırı planı yapan İngiliz amiral, son darbeyi 18 Mart’ta indirmeyi düşünürken büyük bir hezimet yaşayarak dersini alacaktı...
18.03.2022 Gündem
Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yılı! Tarih boyunca unutulmayacak bir kahramanlık destanı...
Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yılı! Tarih boyunca unutulmayacak bir kahramanlık destanı... Üzerinden 107 yıl geçmesine rağmen hikâyeleri, menkıbeleri, türküleri ve efsaneleri ile kolektif hafızadaki yerini ilk günkü gibi koruyan, büyük toplumsal izler bırakan 18 Mart Çanakkale Zaferi, vatan savunmasının, fedakârlığın, kahramanlığın ve şehitliğin timsalidir. Kahraman Mehmetçiğin dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermediği, “Çanakkale Geçilmez” diyerek yazdığı Çanakkale Destanı’nın 107’nci yılı bugün törenlerle kutlanıyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi, Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir” dediği unutulmaz zaferdir.
18.03.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Kiev’de vurulan İHA’nın binaya düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı
Kiev’de vurulan İHA’nın binaya düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gece saatlerinde Ukrayna tarafından vurulan Rus İHA’sının binaya düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
25.02.2022 Dünya
Putin düğmeye bastı, dünya diken üstünde! Ukrayna’ya korkunç saldırı planı...
Putin düğmeye bastı, dünya diken üstünde! Ukrayna’ya korkunç saldırı planı... Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim her geçen gün tırmanıyor. Savaş her kapıda, uyarılar art arda geldi, dünyanın gözü kulağı Karadeniz’in kuzeyinde... Son olarak İngiltere’nin Ukrayna'ya binlerce tanksavar füzesi göndermeye başladığı haberleri gelirken, uzmanlardan kritik bir uyarı yapıldı. Moskova işgal iddialarını reddetse de sınıra yaptığı ve yapmaya devam ettiği askeri yığınak, savaş endişelerini artırıyor. Rusya'nın olası savaş taktiklerini ve Putin'in planlarını mercek altına alan uzmanlar, vaktin giderek daraldığı konusunda endişelerini dile getirdi. ‘Gök gürültüsü saldırısı' her an patlak verebilir...
22.01.2022 Dünya
Gerçekleşirse kıyamet kopar! İsrail'in İran'a saldırı planı sızdı...
Gerçekleşirse kıyamet kopar! İsrail'in İran'a saldırı planı sızdı... Çin'in Tayvan'ı ya da Rusya'nın Ukrayna'ya olası saldırısı tün dünyada beklenirken İsrail'in saldırı planı ortaya çıktı. İsrail savaş uçakları 2022'de Akdeniz üzerinde uzun menzilli tatbikat için hazırlanıyor. Askeri uzmanlar bunun İran'ın nükleer programını durdurmak için yapılacak bir operasyona hazırlık amacı taşıdığını belirtirken İsrail'den bu iddiayı kanıtlayan bir açıklama geldi. İsraili Bakan Zeev Elkin, tatbikatların amacının 'her olasılığa hazırlanmak' olduğunu söyledi ve İran'ın nükleer silaha sahip olmasına izin vermeyeceklerinin altını çizdi.
9.12.2021 Dünya
Hepsi 18 çift ayakkabının içinden çıktı!
Hepsi 18 çift ayakkabının içinden çıktı! Adana'da terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında evindeki kolilerde 18 çift ayakkabının tabanına gizlenmiş 33 örgütsel not ele geçirilen tutuklu Zeynep T. hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Sanığın örgütsel notlar bulunan ayakkabıları cezaevindeki PKK'lı teröristlere göndermeye çalıştığı belirtilen iddianamede, Zeynep T'nin 2009'da Tüpraş'a yönelik saldırı planı nedeniyle Kocaeli'de cezaevinde bulunduğu süreçte PKK elebaşına açlık grevlerine ilişkin örgütsel mektuplar yazdığı ve cezaevinde bu grevleri organize ettiği bilgisine yer verildi.
3.11.2021 Gündem
‘Küçük kıza taciz’ iddiası ortalığı karıştırdı! Kurşun yağdırdılar, şok detay ortaya çıktı...
‘Küçük kıza taciz’ iddiası ortalığı karıştırdı! Kurşun yağdırdılar, şok detay ortaya çıktı... Sultangazi’de sokak ortasında motosikletli 4 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Doğukan Çelik cinayetiyle ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayın 11 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz iddialarının ardından yaşanan husumet sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Tacize uğradığı iddia edilen küçük kızın anne, baba ve dayısı da gözaltına alınırken, cinayet hakkındaki detay duyanları şok etti.
15.09.2021 Gündem
PKK’ya büyük şok! MİT gösterdi SİHA vurdu! Üst düzey isim...
PKK’ya büyük şok! MİT gösterdi SİHA vurdu! Üst düzey isim... Son dakika haberi... Diyarbakır'ın Lice İlçesinde MİT’in verdiği koordinatlarla İHA ile tek atışla vurularak etkisiz hale getirilen teröristin Armanç Cudi kod adlı Abdullah Bulat olduğu ortaya çıktı. Bulat'ın örgütün sözde özel güç yapılanmasında suikastçı olduğu ve bir süre önce Murat Karayılan ve Cemil Bayık tarafından sansasyonel saldırılar ve suikastlar için gönderildiği tespit edildi.
22.07.2021 Gündem
İstinaftan Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi davasına ilişkin karar
İstinaftan Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi davasına ilişkin karar Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) yerel mahkemenin, 'Adalet Yürüyüşü' sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast girişimine ilişkin 19 sanık hakkında verdiği kararı onadı, 6 sanığın kararını ise bozdu.
7.02.2021 Gündem
Milletvekilleri ve bürokratları kaçırma planı yapmışlar! 19 kişi yakalandı
Milletvekilleri ve bürokratları kaçırma planı yapmışlar! 19 kişi yakalandı Adana’da DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı oldukları iddia edilen biri kadın 19 kişi gözaltına alındı. Daha önce örgüt adına şiddet eylemlerine katıldıkları tespit edilen şüphelilerin, sansasyon yaratmak için milletvekilleri, bürokratlar ve adliye mensuplarını kaçırmayı planladıkları iddia edildi.
9.11.2020 Gündem
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu İdlib'te Suriye Rejim Ordusu'na yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri, Rejim hava savunma sistemlerini elektronik harp sistemleri uygulayarak imha ediyor. Milliyet'e konuşan Savunma politikası analisti Turan Oğuz, bu başarının altında elektronik harp sistemlerinden İHA-SİHA operatörlerinin başarısına, güdümlü mühimmatlardan F-16 savaş uçaklarına kadar pek çok koordinasyonun önemine dikkat çekti.
2.03.2020 Gündem
MSB duyurdu! Kanlı saldırı planı böyle engellendi
MSB duyurdu! Kanlı saldırı planı böyle engellendi MSB'den gelen açıklamada, ''Terör örgütü PKK/YPG’nin masum sivilleri hedef alan kanlı saldırı planı, köpekli bomba arama timinin dikkati sayesinde engellendi. Barış Pınarı bölgesinde bomba yüklü olduğu tespit edilen su tankeri SAS Timimizin koordinesinde kontrollü şekilde imha edildi.'' denildi.
29.02.2020 Gündem
Trump: Savaşı durdurmak için bu adımı attık
Trump: Savaşı durdurmak için bu adımı attık ABD Başkanı Donald Trump, İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO) Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD hava saldırısında öldürülmesine ilişkin, "Bir savaşı başlatmak için değil, savaşı durdurmak için bu adımı attık" yorumunu yaptı.
4.01.2020 Dünya
Kasım Süleymani kimdir? İranlı generali Süleymani neden hedefti?
Kasım Süleymani kimdir? İranlı generali Süleymani neden hedefti? İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani öldürüldü. Süleymanii İran'ın Ortadoğu'daki kılıcı olarak biliniyordu. Dünyada son dakika haberi olan olay sonrası herkes Kasım Süleymani kimdir? Kasım Süleymani neden öldürüldü? Süleymani neden ABD'nin hedefindeydi? sorularını sormaya başladı.
3.01.2020 Dünya
Son dakika: İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani öldürüldü!
Son dakika: İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani öldürüldü! Irak'ın başkenti Bağdat'ta havaalanına düzenlenen füze saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve İran yanlısı Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'in öldürüldüğü bildirildi. Pentagon, ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatı ile İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürüldüğünü duyurdu. İran'dan peş peşe açıklamalar geldi.ABD Dışişleri Bakanlığı vatandaşlarına acilen Irak'ı terk etmeleri çağrısında bulundu.
3.01.2020 Dünya
Teröristlerin üniforma oyunu!
Teröristlerin üniforma oyunu! Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile ağır darbe alan terör örgütü PKK/YPG, kimyasal silah kullanıp Türkiye’yi suçlamaya yönelik hain planının deşifre olmasının ardından bu kez de rejim askeri üniforması giyerek yeni bir algı operasyonuna başladı. İstihbarat birimlerinin belirlemelerine göre teröristlerin, Tel Rıfat’ta rejim askerlerinin üniformaları ile dolaşarak olası bir operasyona engel olmayı veya rejimin desteğini almayı amaçladıkları ortaya çıktı.
21.10.2019 Gündem
Teslim olan teröristten kan donduran itiraflar: 30 kızla dolaşıyor...
Teslim olan teröristten kan donduran itiraflar: 30 kızla dolaşıyor... Terör örgütü PKK’dan kaçıp Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına sığınan iki teröristin anlattıkları örgütün iç yüzünü ortaya çıkardı. Bir terörist, güvenlik güçlerine yönelik 16 tonluk patlayıcı yüklü bombalı araç saldırısına iki gün kala örgütten kaçtığını anlatırken, diğer terörist de Cemil Bayık, Duran Kalkan ve Murat Karayılan’ın yanlarında 30 kızla dolaştığını, kadınlara tecavüz edildiğini ve cinsel istismara maruz bırakıldığını birçok kişinin de infaz edildiğini söyledi. Teröristler HDP önünde eylem yapan annelerin bu direnişini desteklediklerini, doğru bulduklarını ve bütün annelerin bu eyleme katılmasını canı gönülden istediklerini söyledi.
27.09.2019 Gündem
Diagne'ye saldırı planı! Son anda kurtuldu!
Diagne'ye saldırı planı! Son anda kurtuldu! Galatasaray'dan Club Brugge'e transfer olan Mbaye Diagne Anderlecht taraftarının saldırısından son anda kurtuldu.
3.09.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Saldırı Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saldırı planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.