Salça

Salça

Son dakika salça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salça gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 salça haberi bulunmuştur. Tüm salça haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zaman zaman 'bakanlık yapay ete izin verdi' gibi bazı haberler, paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Yapay et bakanlığımızın hiçbir zaman gündeminde olmamıştır, olmayacaktır. Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Azaplı köyünden çıktı, şimdi coğrafi işaretli oldu
Azaplı köyünden çıktı, şimdi coğrafi işaretli oldu Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Azaplı köyünden çıkarak coğrafi işaret alan Hink Yemeği, tadanlara farklı bir lezzet sunuyor.
31.12.2023 Gündem
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek 56 yıllık Tat Gıda'nın yeni sahibinin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Koç Holding, satın alma tekliflerini değerlendirme aşamasına geçti. Çeşitli uluslararası kuruluşlar, Dardanel ve Yayla Agro satın alma için bağlayıcı teklifte bulundu.
8.11.2023 Finans
Eritilen katı yağla salçayı küften koruyun! Küf sorununa son veren yöntem
Eritilen katı yağla salçayı küften koruyun! Küf sorununa son veren yöntem Salça, neredeyse her yemeğe vazgeçilmez bir lezzet sunar, ancak herkesin şikayet ettiği bir sorun var. Salça kapağı açıldığında engellenemeyen bir şekilde küflenmeye başlar. Konyalı köylülerin sırrı sayesinde salçanın küflenmesini önlemek ise artık daha kolay. Eritilen katı yağ, salçayı koruyarak doğal bir bariyer oluşturur. Salçanızı taze ve sağlıklı tutmanın pratik yöntemlerini deneyin…
26.10.2023 Sağlık
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
Çiğ köfte neden buzla yoğrulur? MasterChef All Star'da çiğ köfte yapıldı!
Çiğ köfte neden buzla yoğrulur? MasterChef All Star'da çiğ köfte yapıldı! Çiğ köfte neden buzla yoğrulur sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star'da çiğ köfte yapıldı. Takım kaptanlarının belli olduğu yarışmada şef adayları çiğ köfte yapmaya çalıştı. Peki çiğ köfte neden buzla yoğrulur?
18.09.2023 Televizyon
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Yolcu otobüsü,  TIR’a çarptı! Yaralılar var
Yolcu otobüsü, TIR’a çarptı! Yaralılar var Uşak’ın Banaz ilçesinde salça yüklü TIR’a arkadan çarpan otobüste 1’i ağır, 15 kişi yaralandı.
31.08.2023 Yaşam
Şimdiye kadar denediklerinizi unutun! Salçanın küflenmesi önleyen en iyi 11 yöntem
Şimdiye kadar denediklerinizi unutun! Salçanın küflenmesi önleyen en iyi 11 yöntem Yemeklerin vazgeçilmez tadı salçadır. Onsuz yemek nerdeyse imkansızdır. Ancak salçanın bozulması havayla temasıyla başlar. Ev yapımı ya da hazır salça da olsa fark etmez. Hava temas eder etmez bozulma süreci başlar. Zaten hassas bir besin olan salça küflenmeye eğilimlidir. Peki salçanın küflenmesi için en iyi yöntem hangisidir? İşte küflenmeden aylarca salçanı saklayabileceğiniz 11 yol...
27.08.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi Koç Holding'in 56 yıllık şirketi Tat Gıda satılıyor. Holding daha önce yaptığı açıklamada şirketin satışına ilişkin görevlendirmeler yapıldığını açıklamıştı. Bugün yapılan KAP açıklamasında şirketin satış aşamasının ikinci faza geçtiği duyuruldu.
28.07.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde üretildi, 20 ülke sıraya girdi! Türkiye fiyatları açıklandı
Deprem bölgesinde üretildi, 20 ülke sıraya girdi! Türkiye fiyatları açıklandı Depremin vurduğu Hatay’da domates ve biber hasadının başlamasıyla salça fabrikalarında yoğunluk yaşanıyor. Enkaza dönen kentte üretilen salça, ABD ve Almanya başta olmak üzere yaklaşık 20 ülkeye ihraç ediliyor.
14.07.2023 Ekonomi
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
Kısır Kaç Kalori? Kısır Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kısır Kaç Kalori? Kısır Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ana bileşenleri içerisinde bulgur, salça, domates ve maydanoz ile sarımsak gibi besin kaynaklarının bulunduğu lezzet kısır olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda bir meze türü olmasının yanı sıra, nar ekşisi üzerinden yapılan yöresel yerler de bulunur. Herkesin ortak şekilde sevdiği en lezzetli yemek kültürleri içerisinde yer aldığını söylemek mümkün. Diğer yandan bir porsiyon kısır 60 gram gelirken 110 kalori olarak öne çıkmaktadır. Bu gramaj üzerinden ele almak suretiyle kısırın ne kadar tüketilmesi gerektiği konusunda bilgi alma şansı elde edebilir.
9.07.2023 Sağlık
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde ramazan ayı boyunca temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatlar sabitlendi. Düzenlenecek kampanyayla marketlerde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, şeker, Et ve Süt Kurumuna ait et gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete, kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacak.
24.03.2023 Ekonomi
Tarım Kredi 900 üründe fiyatları sabitledi
Tarım Kredi 900 üründe fiyatları sabitledi Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde ramazan ayı boyunca temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatlar sabitlendi.
24.03.2023 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun Sağlık Bakanlığı, deprem bölgesindeki çadırlara kurulan sobalarla ilgili, “Çadırın büyüklüğüne bağlı olarak en az bir metre güvenli alan oluşturulmalı. Sobaya yakın bölgede uyunmamalı. Çocuklar asla yalnız bırakılmamalı” uyarısı yaptı.
2.03.2023 Gündem
A101 25 Şubat katalog 2023 yayınlandı! İndirimli ürünler listesi... 8'li tuvalet kağıdı 45 TL, 830 Gr Salça 36 TL
A101 25 Şubat katalog 2023 yayınlandı! İndirimli ürünler listesi... 8'li tuvalet kağıdı 45 TL, 830 Gr Salça 36 TL A101 25 Şubat katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenler A101 indirimli ürünler listesinde 8'li tuvalet kağıdı 45 TL'ye, 830 Gr salça 36 TL'ye düştü. İndirimli ürünler listesinde pek çok kategoride ürünler yer aldı. A101 raflarında yer alacak ürünler aktüel katalogda da yerini aldı. Kesesine uygun alışveriş yapmak isteyenlerin araştırdığı A101 25 Şubat 2023 katalog haberimizde.
24.02.2023 Ekonomi
Tarım Kooperatif Market 1-14 Şubat katalogu yayınlandı! İndirimli ürünler listesi... 830 gr salça 34 TL, ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı
Tarım Kooperatif Market 1-14 Şubat katalogu yayınlandı! İndirimli ürünler listesi... 830 gr salça 34 TL, ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı Tarım Kredi Marketleri, 1-14 Şubat indirimli ürünler katalogu yayınlandı. 14 Şubat'a kadar raflarda kalacak indirimli ürünler arasında 830 gr saçla 34 TL'ye, 1 KG nohut 28 TL'ye düştü. Onlarca ürün arasında zeytinyağı, tuvalet kağıdır, pilavlık bulgur ve sucuk var. İşte 1-14 Şubat Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler kataloğu...
13.02.2023 Ekonomi
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kurulan pazarda tezgah açan esnaf, geçtiğimiz hafta "EYT'den emekli oldum" diyerek tüm ürünlerini 5 liradan satmıştı. Esnaf, 25 Mart'ta ilk emekli maaşını alacağını belirterek, bir kamyon dolusu ürünü yeniden 5 liradan satacağını söyledi.
5.02.2023 Gündem
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı Meksika'da hükümet ile uyuşturucu kartelleri arasındaki çatışmalar yeniden şiddetlendi. Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu olan Ovidio Guzman Lopez'in tekrar tutuklanmasının ardından geçmişte yaşananlara benzer görüntüler ortaya çıktı. Sokaklar savaş alanına döndü, hava trafiği bile etkilendi. ABD ile ilgili uyarı ise dikkat çekti. Yapılan operasyon sonucunda 29 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildirildi.
6.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuştu. Erdoğan çiftçilere yeni destek paketini açıklayarak "Çiftçi destek kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat döneminde kadar her türlü harcama için kullanabilecekltir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı 9,75'tir ve 36 ay vadeli olacaktır." dedi.
6.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Salça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.