Salam

Salam

Son dakika salam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salam gelişmeleri de dahil olmak üzere 507 salam haberi bulunmuştur. Tüm salam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.
22.02.2024 Adana
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü” Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024 Gündem
Nitrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Nitrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Nitrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Nitrat Barındıran Gıdalar Listesi... Nitrat, nitrik asit tuzu iyonu olarak bilinmektedir. Sebzelerin gelişimi açısından oldukça önemli olan nitrat, birçok sebzede de doğal olarak bulunmaktadır. İçeriğinde nitrat bulunan sebzelerin tüketilmesi de vücutta bulunan eksikliği karşılamak için yardımcı olmaktadır. Genel olarak içeriğindeki nitrat oranı yüksek olan besinler; marul, dereotu, ıspanak, brokoli, lahana ve kırmızı pancar olarak ifade edilebilir. 
3.01.2024 Sağlık
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı Tarım Kredi Kooperatif'te indirim rüzgar esiyor. 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalogda yüzde 50 indirimli ürünler yer aldı. Geçtiğimiz günlerde pek çok üründe yapılacak indirimler açıklanmıştı. Mutfak ürünlerinin tamamında yapılan fiyat indirimleri bu ay sonuna kadar raflarda kalacak. Salam, sucuk, bulgur, pirinç ve bebek bezi fiyatları yarı yarıya indi. İşte 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalog 2023...
23.10.2023 Ekonomi
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun 'Başıma adeta çivi çakıyor... Beynim patlıyor... Başım çatlayacak şekilde ağrıyor... Saçlarımı yoluyorum yine de geçmiyor...' Buna benzer sözler migren ağrısı yaşanların birçok dile getirdiği sitem dolu sözler. Yaz aylarıyla birlikte sıcaklığın rekor kırdığı bu günlerde migren hastalarında da artış yaşanıyor. Peki Migren hastalarının yaz aylarını rahat geçirmesi için nelere dikkat etmesi gerekir? Prof. Dr. Yavuz Selim Yıldırım merak edilen soruları yanıtladı.
6.08.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili temaslar kapsamında görüşmeler gerçekleştirmek üzere Suudi Arabistan’a gitti.
17.07.2023 Gündem
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var Bursa’da bir et restoranından kurbanlık için 7 bin 100 liraya hisse alan bin 700 kişi, kendilerine sosis gibi teslim edilen etin aylar önce kesildiğini ve bozuk olduğunu iddia etti. Restoranı basan vatandaşlar paralarının iadesini isterken, soluğu karakolda aldı. İş yeri sahibi gözaltına alınırken, Bursa İl Tarım Müdürlüğü tarafından yaklaşık 4,5 ton et imha edildi.
30.06.2023 Yaşam
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu İstanbul'da Mayıs ayında en fazla patates pahalanırken, sivri biber en çok ucuzlayan ürün olarak gerçekleşti.
2.06.2023 Ekonomi
Her yemeğinizde olmalı! 4 gıda kanser savaşçısı
Her yemeğinizde olmalı! 4 gıda kanser savaşçısı Son zamanlarda kanserden hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi. Kanserle mücadelede en büyük rollerden biri doğru beslenmek. Kanseri önlemek veya kanser savaşında güçlü kalabilmek için hangi besinleri tüketmeliyiz? Hangi besinlerden uzak durmalıyız? İşte yanıtları...
28.05.2023 Sağlık
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin'
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin' Prof. Gökakın, “oyuncaklı çocuk menüsü” tuzağına ilişkin anne ve babaları uyardı: Çocuklarınızı oyuncaklı fast food ile ödüllendirmeyin. Gelecekte kalp krizi riski ve ölümcül hastalıklara davetiye çıkartmış olursunuz...
18.05.2023 Yaşam
Bayram sabahı kahvaltısına dikkat!
Bayram sabahı kahvaltısına dikkat! Ramazan ayının ardından tüketilen besinlerin miktarının aniden arttırılmaması yönünde uyarıda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Hande Soydemir, “Bayram sabahındaki kahvaltıda, hamur işleri, kızartmalar, sucuk, salam, sosis yerine daha hafif ve dengeli tabaklar oluşturmak gerekir” dedi.
19.04.2023 Sağlık
Uzmanından sahurda tokluğu artıran 4 yiyecek önerisi
Uzmanından sahurda tokluğu artıran 4 yiyecek önerisi Sahur sofrasında 4 yiyecek grubunu bulundurarak tokluğu artırmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Duygu Yıldırım Sökmen, “Yumurta hem düşük kalorisi hem de protein kalitesinin yüksek olması sebebiyle uzun süre tokluk sağlar. Tam buğday ürünleri sindirim problemlerini önleyerek tokluğu artırır. Süt de uzun süre tokluğu artıran bir içecektir. Tarçın ise kan şekerini dengede tutup, tatlı ihtiyacını baskılamayı sağlar” dedi.
8.04.2023 Ramazan Sofrası
Sucuktaki gerçek denetimlerde ortaya çıktı! 'Et yerine ot yiyoruz'
Sucuktaki gerçek denetimlerde ortaya çıktı! 'Et yerine ot yiyoruz' İstanbul'da yapılan denetimlerde bazı marketlerde sucuğun et yerine ottan üretilerek satıldığı ortaya çıktı. GLADER Başkan Yardımcısı Selman Bahadır Orhan, özellikle sucukta hile tespit ettiklerini belirterek "Et yerine ot yiyoruz. Maalesef bazı sucuklarda bu tür hilelere şahit olduk. Çok daha profesyonelce yapıldığı için basit laboratuvarda bu hileleri yakalamamız mümkün olmuyor. Denetçiler, hayvansal hücre kullanılmadan yalnızca ot ile üretilmiş hileli sucukları tespit etti" dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Markette fiyatlara dikkat: 100 liradan 130 liraya çıktı
Markette fiyatlara dikkat: 100 liradan 130 liraya çıktı Market fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Ocak ayında başlayan fiyat sabitleme kampanyası çok sayıda markete ve sektöre yayılmıştı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu bazı marketlerin fiyat artışı yapmaya devam ettiklerini söylüyor. Peki fiyat artışı durumunda tüketici ne yapmalı, işte detaylar...
4.02.2023 Ekonomi
Salma Hayek'ten dikkat çeken soyadı açıklaması!
Salma Hayek'ten dikkat çeken soyadı açıklaması! Lübnan asıllı Meksikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
2.02.2023 Magazin
Kansere yol açıyor! Evinizin konumu sağlığınızı tehdit ediyor
Kansere yol açıyor! Evinizin konumu sağlığınızı tehdit ediyor Günlük yaşantımızda yediğimiz yiyecekler, kullandığımız birçok ürün ve yaşadığımız stres kanser olmamıza neden olabiliyor. Değişen yaşam koşulları, sürekli stres halinde olmamız, beslenme düzensizliği, hareketsiz kalmak, sürekli radyasyon almak, ilaçlı yiyecekler kanser vakalarının artmasında büyük rol oynuyor. Peki kanser bir pandemiye dönüşecek mi? Önlemek için neler yapmalıyız? Nasıl beslenmeliyiz? İşte detaylar...
27.01.2023 Gündem
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı?
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı? Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen yarışmalarından Survivor’ın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2023’te kadro merak edilirken, yarışmacı olarak adaya gidecek isimler de açıklanmaya başlandı. Yarışmanın sıkı takipçileri de Survivor’un yeni sezon tarihini ve kadrosunu araştırıyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler ne zaman açıklanacak? İşte Survivor yeni sezon tarihi ve yarışmacılar ile ilgili detaylar…
6.12.2022 Magazin
Anne olmayı düşünüyorsanız bazı besinlerden uzak durun
Anne olmayı düşünüyorsanız bazı besinlerden uzak durun Beslenme ve Diyet Uzmanı Gözde Gence Kırtız, hamile kalmak isteyenlere beslenme tavsiyelerinde bulundu. Bu tavsiyelerin başında işlenmiş gıdalardan kaçınmak, şekerli gıdalardan uzak durmak, Akdeniz tipi beslenmek ve mutlaka düzenli egzersiz yapmak geliyor.
24.11.2022 Sağlık
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu!
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu! 22 Ekim A101 indirimleri merakla takip ediliyor. A101 22 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. A101 22-28 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda yine birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı, alıcısını bekliyor. İşte 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu…
22.10.2022 Ekonomi
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler!
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler! 6 Ekim A101 kataloğu 2022 aktüel ürünler aramaları başladı. A101 aktüel 6 Ekim 2022 ürünleri belli oldu. A101 4-7 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda harika fırsatlar raflardaki yerini aldı. A101 aktüel ürünler 6 Ekim haftasında HI-LEVEL 55'' Ultra HD Android Smart LED TV 5.699 TL, HI-LEVEL 39'' Uydu Alıcılı LED TV 2.999 TL, Toshiba 32'' Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.199 TL, Samsung 43'' 4K Crystal UHD TV 7.899 TL ile satışa sunulacak. Peki, A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? İşte 6 Ekim A101 kataloğu…
6.10.2022 Ekonomi
Taslak hazır! Yeni standart geliyor
Taslak hazır! Yeni standart geliyor Simit satışında yeni dönem başlıyor. Taslak hazır, yeni standart geliyor. Taslak halindeki standarta göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dörde ayrılacak.
27.09.2022 Ekonomi
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi Suudi Arabistanlı iş adamı Mohammad Al Qahtani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'den övgüyle bahsettiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
10.08.2022 Dünya
Sıcak hava kalp krizini tetikliyor
Sıcak hava kalp krizini tetikliyor Yaz aylarında artan hava sıcaklıkları ile vücudun ısı dengesi bozulurken, ısı dengesinin sağlanması için kalp hızında meydana gelen dalgalanmalar kalp krizini tetikleyebiliyor.
16.07.2022 Sağlık
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Ortadoğu ziyareti çerçevesinde Filistinden sonra Suudi Arabistana geldi.
15.07.2022 Dünya
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022!
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022! 5 Temmuz BİM kataloğu 2022 yayınlandı. BİM'de bu Salı yine birbirinden çeşitli ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Gıda ve temizlik ürünlerinin başta yer aldığı haftanın ürünleri merak ediliyor. Peki, BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? İşte BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu…
5.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Salam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.