Said Nursi

Said Nursi

Son dakika Said Nursi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Said Nursi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Said Nursi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Said Nursi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan said nursi gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 said nursi haberi bulunmuştur. Tüm said nursi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'li Yılmaz’ın annesi, Bingöl’de toprağa verildi
AK Parti'li Yılmaz’ın annesi, Bingöl’de toprağa verildi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’ın Ankara’da vefat eden annesi Saadet Yılmaz (83), memleketi Bingöl’de son yolculuğuna uğurlandı.
20.03.2023 Gündem
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti. Zekeriya Beyaz'ın cenazesinin yarın kaldırılacağı öğrenildi.
12.04.2022 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu sözleri! Ölümünün 13. yılında kısa, uzun, resimli, Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri ve mesajları!
Muhsin Yazıcıoğlu sözleri! Ölümünün 13. yılında kısa, uzun, resimli, Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri ve mesajları! Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri, ölüm yıldönümünde onu anmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 13'üncü yılında anılıyor. Yazıcıoğlu’nun hayatı 55 yaşında şüpheli bir helikopter kazası ile son buldu. Biz de haberimizde ölümünün 13. yılında kısa, uzun, resimli, Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri ve mesajları derledik. İşte Muhsin Yazıcıoğlu sözleri…
25.03.2022 Gündem
Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti
Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.04.2021 Gündem
Mehmet Kutlular hayatını kaybetti
Mehmet Kutlular hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden ve Yeni Asya gazetesinin kurucusu Mehmet Kutlular, hayatını kaybetti. Kutlular, yıllar önce kızını kaybetmiş, Marmara depremiyle ilgili sözleri nedeniyle de hapse girmişti. Kutlular, siyasi düşüncelerini, “İsimlere ve şahıslara göre oy vermiyoruz, biz hür düşünceye ve demokrat misyona destek oluyoruz” diye açıklıyordu.
7.04.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Fırıncı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Fırıncı için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bediüzzaman Said Nursi'nin talebesi Mehmet Fırıncı için taziye mesajı yayımladı.
3.10.2020 Gündem
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendi
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendi İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklanıp, Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, Cumhuriyet savcısı, Oğuz'un 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan cezalandırılmasını istedi.
19.06.2020 Gündem
FETÖ'nün "perde oyunu" itirafçı beyanında
FETÖ'nün "perde oyunu" itirafçı beyanında Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "mahrem asker yapılaması"na yönelik soruşturma kapsamında hakkında dava açılan eski üsteğmen B.G, örgütün, kopmaların önüne geçmek için her yolu denediğini ve gizliliğe hat safhada önem verdiğini anlattı.
15.10.2018 Gündem
‘FETÖ’nün tüm faaliyetleri haram!’
‘FETÖ’nün tüm faaliyetleri haram!’ Endonezya Sufi Ulema Meclisi ve tüm Asya ülkelerinde faaliyet gösteren Asya Sufi Ulema Meclisi ortak bir fetva yayınladı. Fetvada "FETÖ'nün tüm faaliyetleri ve bu faaliyetlere katılmak haram" ifadesi yer aldı.
8.10.2018 Gündem
"ABD ajanları o köprüdeydi"
"ABD ajanları o köprüdeydi" Askeri istihbaratta 'sivil haber elemanı' olarak görev yapan tanık "15 Temmuz gecesi diğer yerlerde olduğu gibi Şehitler Köprüsü’nde de çok sayıda CIA ajanı bulunuyordu." dedi.
1.05.2018 Gündem
Bakan Arslan teker teker sıraladı: 'İstikrarımızı bozmaya çalışıyorlar!'
Bakan Arslan teker teker sıraladı: 'İstikrarımızı bozmaya çalışıyorlar!' Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Paraleli, alternatifi, terör örgütü, yabancı istihbaratı, yurt içinde ve yurt dışında yapılan operasyonlarla istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar. Yapılan haberlerle çarpıtmalarla, sistemli saldırmalarla seçmen tercihlerine yönelik tehditleriyle, milli iradeyi etki altına almaya çalışıyorlar" dedi.
27.10.2017 Siyaset
Sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin kimdir?
Sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin kimdir? Ünlü sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin hayatını kaybetti. İşte Şerif Mardin'in hayatı hakkında bilgiler...
29.09.2021 Gündem
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı"
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı" FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporundan: "Gülen 1962-1963'te Erzurum Komünizmle Mücadele Derneğinin kurucuları arasında yer aldı. Yurt dışı bağlantılarla ilk temasının bu dernek vasıtasıyla gerçekleştiği ve örgütün temellerinin bu süreçte atıldığı kuvvetle muhtemel"
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım: PKK ile FETÖ kardeştir!
Binali Yıldırım: PKK ile FETÖ kardeştir! Başbakan Binali Yıldırım, Bitlis'te konuşuyor. Yıldırım, PKK'nın FETÖ ile işbirliği içerisinde olduğunu ve FETÖ elebaşını kast ederek Said'i Nursi'nin tırnağı bile olamayacağını ifade etti.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım Isparta'da konuştu
Başbakan Yıldırım Isparta'da konuştu Başbakan Binali Yıldırım Isparta Şehir Hastanesi açılışında konuştu
29.09.2021 Gündem
Denizci subaydan FETÖ itirafı
Denizci subaydan FETÖ itirafı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli 21'i asker, 3'ü sivil 24 kişi hakkında açtığı davanın iddianamesinde, sanıklarından eski Binbaşı Murat Baykal'ın, "Burak, beni yaklaşık 1,5 saat mesafedeki Pensilvanya'daki Fetullah Gülen'in çiftliğine götürdü. Hafta sonunu Pensilvanya'da geçirdik. Orada 2 gece kaldık. 2012 yılı Kasım ya da Aralık ayıydı. Fetullah Gülen'in hasta olduğu söylendi. Onunla görüştürülmedik. Diğer kişilerin verdikleri dersleri dinledik." ifadesine yer verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cülerin 1 dolar sırrı ortaya çıktı
FETÖ'cülerin 1 dolar sırrı ortaya çıktı FETÖ üyeleri üzerinde yakalan 1 doların sırrını, gizli sanıklar ortaya çıkarttı
29.09.2021 Gündem
FETÖ’den yargıya kriminal tehdit
FETÖ’den yargıya kriminal tehdit FETÖ’nün, darbe girişiyle ilgili davalara bakan hakim ve savcıları mektupla tehdit ettiği ortaya çıktı. Örgütün tehdit mesajını Risale-i Nur’un dilini taklit ederek kaleme aldığı dikkati çekti.
29.09.2021 Gündem
22 Aralık'ta bu ilçelere elektrik verilmeyecek!
22 Aralık'ta bu ilçelere elektrik verilmeyecek! Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde 22 Aralık'ta elektrik kesintisi uygulanacak
20.12.2016 Yaşam
"Ellerimizi pantolona vurarak teyemmüm abdesti aldık"
"Ellerimizi pantolona vurarak teyemmüm abdesti aldık" Konya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra itirafçı olan Pilot Üsteğmen S.T., ifadesinde örgütün yapısını anlattı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Adalar, Üsküdar, Şile, Sultanbeyli, Beykoz, Çekmeköy, Ümraniye, Pendik, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Tuzla ve Ataşehir'in bazı mahallelerine yarın elektrik verilemeyecek.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Adalar, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 17 Kasım'da elektrik verilemeyecek.
15.11.2016 Yaşam
12 ilçede elektrik kesintisi
12 ilçede elektrik kesintisi Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 14 Kasım'da elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün sohbet CD'sinde "ülkeyi ele geçirme" planı
FETÖ'nün sohbet CD'sinde "ülkeyi ele geçirme" planı İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında ele geçirilen ve 2010 yılına ait olduğu belirlenen bir CD'deki konuşma kaydında terör örgütü elebaşının Türkiye ve dünyayı ele geçirmekle görevlendirildiğine ilişkin sohbet yer alıyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Said Nursi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki said nursi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.