Bediüzzaman Said Nursi

Bediüzzaman Said Nursi

Son dakika Bediüzzaman Said Nursi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bediüzzaman Said Nursi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bediüzzaman Said Nursi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bediüzzaman Said Nursi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bediüzzaman said nursi gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 bediüzzaman said nursi haberi bulunmuştur. Tüm bediüzzaman said nursi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti
Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Fırıncı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Fırıncı için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bediüzzaman Said Nursi'nin talebesi Mehmet Fırıncı için taziye mesajı yayımladı.
3.10.2020 Gündem
‘FETÖ’nün tüm faaliyetleri haram!’
‘FETÖ’nün tüm faaliyetleri haram!’ Endonezya Sufi Ulema Meclisi ve tüm Asya ülkelerinde faaliyet gösteren Asya Sufi Ulema Meclisi ortak bir fetva yayınladı. Fetvada "FETÖ'nün tüm faaliyetleri ve bu faaliyetlere katılmak haram" ifadesi yer aldı.
8.10.2018 Gündem
Bakan Arslan teker teker sıraladı: 'İstikrarımızı bozmaya çalışıyorlar!'
Bakan Arslan teker teker sıraladı: 'İstikrarımızı bozmaya çalışıyorlar!' Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Paraleli, alternatifi, terör örgütü, yabancı istihbaratı, yurt içinde ve yurt dışında yapılan operasyonlarla istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar. Yapılan haberlerle çarpıtmalarla, sistemli saldırmalarla seçmen tercihlerine yönelik tehditleriyle, milli iradeyi etki altına almaya çalışıyorlar" dedi.
27.10.2017 Siyaset
Sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin kimdir?
Sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin kimdir? Ünlü sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin hayatını kaybetti. İşte Şerif Mardin'in hayatı hakkında bilgiler...
29.09.2021 Gündem
FETÖ itirafçıları 1 doların sırrını anlattı
FETÖ itirafçıları 1 doların sırrını anlattı Örgütte 'müdür yardımcısı' görevini yürüttükleri gerekçesiyle gözaltına alınan ve itirafçı olan 2 kişi, 1 dolarların sırrını da anlattı.
29.09.2021 Gündem
"Gülen'in asıl amacı paralel bir din oluşturmaktı"
"Gülen'in asıl amacı paralel bir din oluşturmaktı" Tahşiye Yayınevi'nin eski sahibi Mehmet Nuri Turan, "Mesele zaten paralel devlet değil. Benim buna itirazım var. Asıl mesele paralel dindir. Devlette böyle bir yapı oluşturmalarının sebebi de o paralel dini tesis etmekti. Onu halkın resmi dini haline getirmekti." dedi.
29.09.2021 Gündem
Cennet vaadiyle para topladılar
Cennet vaadiyle para topladılar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yıllarca dini maske olarak kullanıp, terör faaliyetlerine "himmet" adı altında para topladı. Hadis-i şerifler, Kur'an-ı Kerim'den ayetlerin yanı sıra cenneti vadedecek ve Hazreti Muhammed'in adını kullanacak kadar ileri giden FETÖ mensupları, böylece kirli faaliyetlerini gerçekleştirecek finansmanı, kişilerin manevi değerleri üzerinden din istismarcılığı yaparak sağladı.
29.09.2021 Gündem
Said Nursi'nin talebesi Abdullah Yeğin vefat etti
Said Nursi'nin talebesi Abdullah Yeğin vefat etti Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Abdullah Yeğin vefat etti
29.09.2021 Gündem
Mehmet Kırkıncı son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Kırkıncı son yolculuğuna uğurlandı Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde önceki gün akşam vefat eden Mehmet Kırkıncı Hocaefendi (88) için Narmanlı Camisi’nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Ağrı Valisi Musa Işın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum milletvekilleri ve yaklaşık 20 bin kişi katıldı.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Kırkıncı Hoca vefat etti
Mehmet Kırkıncı Hoca vefat etti Risale-i Nur camisasının önemli isimlerinden Mehmet Kırkıncı Hoca vefat etti
29.09.2021 Gündem
'Türkiye'nin dostluklara ihtiyacı var'
'Türkiye'nin dostluklara ihtiyacı var' ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutukluluğuna ilişkin olarak, "Can Dündar ve Erdem Gül’ün belli suçlamalarla tutuklanmaları, Türkiye’deki gidişata zarar verecek bir noktaya geldi. Umarım ki hakimler itiraz sebeplerini dikkate alır ve onları tahliye ederler" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan sürpriz ziyaret
Başbakan'dan sürpriz ziyaret Başbakan Ahmet Davutoğlu Erzurum programında, Bediuzzaman Said Nursi''nin talebelerinden Mehmed Kırkıncı Hocaefendi’yi evinde ziyaret etti...
29.09.2021 Gündem
Badıllı son yolculuğuna uğurlandı!
Badıllı son yolculuğuna uğurlandı! BEDİÜZZAMAN Said Nursi’nin son talebelerinden olan Abdulkadir Badıllı, memlemeki Şanlıurfa’daki Balıklıgöl Yerleşkesi’ne defnedildi.
27.12.2014 Yaşam
Erdoğan'dan Badıllı ailesine taziye telefonu
Erdoğan'dan Badıllı ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 78 yaşında hayatını kaybeden Abdülkadir Badıllı’nın ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan Abdülkadir Badıllı talimatı
Başbakan'dan Abdülkadir Badıllı talimatı Abdülkadir Badıllı'nın defni konusunda ailesinin talebi üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu jet talimat verdi.
29.09.2021 Gündem
Flaş! İslami kitaplara yasak getirdi!
Flaş! İslami kitaplara yasak getirdi! Kırım'ı ilhak eden Rusya bölgede yaşayan Müslüman halka baskı uygulamaya devam ediyor...
5.08.2014 Dünya
Bediüzzaman mevlidi
Bediüzzaman mevlidi ŞANLIURFA’DA 54 yıldır Bediüzzaman Said Nursi ve şehitlerin anısına yapılan mevlide vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...
23.07.2014 Yaşam
Hakan Şükür: 'Zulmünüz artsın ki...'
Hakan Şükür: 'Zulmünüz artsın ki...' Hükümetin RTÜK eliyle Kanaltürk'ün ulusal yayın lisans hakkını iptal etmesine ve Mali Suçları Araştırma Kurulu aracılığıyla Kaynak Holding'e inceleme başlatmasına ilk tepki Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'den geldi.
29.09.2021 Gündem
'En büyük maske laiklik'
'En büyük maske laiklik' İzmir'in Çiğli İlçesi Kaymakamlığı tarafından öğrencilere bir proje kapsamında dağıtılan kitaplarda yer alan hurafeler dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
O fotoğrafa açıklama geldi!
O fotoğrafa açıklama geldi! Bediüzzaman Said Nursî'nin talebesi Mehmet Fırıncı, fotoğrafın detaylarını anlattı
29.09.2021 Gündem
'Artık Türkiye'ye dönün'
'Artık Türkiye'ye dönün' Mehmet Ali Şahin'den Gülen'e çağrı
29.09.2021 Gündem
'Öcalan selam gönderdi mi?'
'Öcalan selam gönderdi mi?' Hüseyin Gülerce'den o iddialara yanıt...
29.09.2021 Gündem
'Said Nursi'yi babam gömdü!'
'Said Nursi'yi babam gömdü!' İşte mezarının yeri...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bediüzzaman Said Nursi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bediüzzaman said nursi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.