Şahika Kimdir

Şahika Kimdir

Son dakika Şahika kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şahika kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şahika kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahika Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahika kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 şahika kimdir haberi bulunmuştur. Tüm şahika kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da elenen Şahika Ercümen ilk kez konuştu!
Survivor'da elenen Şahika Ercümen ilk kez konuştu! Survivor 2017'de ünlüler takımından yarışan Şahika Ercümen, 14. haftada elenerek yarışmaya veda etti. İşte Şahika'nın elendikten sonraki ilk sözleri...
28.04.2017 Magazin
Survivor'da şok kavga! Tuğçe diskalifiye mi oluyor?
Survivor'da şok kavga! Tuğçe diskalifiye mi oluyor? Survivor 2017'de yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununda Şahike ile Tuğçe birbirine giriyor. Peki kavgadan sonra diskalifiye olacak mı?
23.04.2017 Magazin
Şahika ve Erdi hakkında şok sözler: Başarılı olanlar gitti...
Şahika ve Erdi hakkında şok sözler: Başarılı olanlar gitti... Survivor 2017'nin en başarısız yarışmacıları Şahika ve Erdi hakkında flaş sözler...
2.04.2017 Magazin
Survivor Şahika öyle bir itirafta bulundu ki...
Survivor Şahika öyle bir itirafta bulundu ki... Survivor 2017'de ünlüler takımında yer alan Şahika Ercümen'den çok konuşulacak itiraf.
30.03.2017 Magazin
Survivor'da elemeye kimler kaldı?
Survivor'da elemeye kimler kaldı? Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme adayı olarak Survivor Şahika ile Çılgın Sedat'ı potaya soktu. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek?
19.03.2017 Magazin
Survivor'a veda edecek ismi açıkladı!
Survivor'a veda edecek ismi açıkladı! Ünlüler takımının son konseyinde eleme adayı olan Şahika Ercümen'in, spor kariyeriyle ilgili yaptığı açıklamalar tepki çekti.
17.03.2017 Magazin
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli?
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen, yeni başarılara odaklandı.
17.10.2023 Gündem
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı!
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı! Ekranların yeni dizisi İyilik ilk bölümüyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başardı. Güney Kore dizisinden uyarlanan İyilik dizisi oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Aldatılma hikayesini konu edinen İyilik dizisinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. Peki, İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi ne anlatıyor? İşte İyilik dizisi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları…
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları… TSSF, milli takım kampında psikolojik şiddete ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını duyuran serbest dalışçı Fatma Uruk'u disiplin kuruluna sevk etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Fatma Uruk hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Fatma Uruk kimdir?
4.10.2021 Gündem
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti En son Yasak Elma dizisinde seyirciyle buluşan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu.
7.09.2021 Magazin
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
Erdal Özyağcılar diziden ayrıldı mı? Yasak Elma Hasan Ali ölüyor mu?
Erdal Özyağcılar diziden ayrıldı mı? Yasak Elma Hasan Ali ölüyor mu? Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Erdal Özyağcılar'ın canlandırdığı karakter Hasan Ali'nin eşi Şahika tarafından zehirlenmesi geceye damga vurdu. Dizinin takipçileri Erdal Özyağcılar diziden ayrıldı mı? Yasak Elma Hasan Ali ölüyor mu? Erdal Özyağcılar dizide ölüyor mu? sorularını araştırıyor. Peki, Erdal Özyağcılar Yasak Elma'dan ayrıldı mı? İşte Yasak Elma'nın son bölümünde yaşananlar...
29.03.2021 Gündem
Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? Boyu? Kilosu ve Burcu ne?
Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? Boyu? Kilosu ve Burcu ne? Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Hatice karakteri ile hafızalara kazınan Gülçin Santırcıoğlu şu anda Hercai dizisinde Sultan karakterini canlandırıyor. Peki Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? İşte detaylar…
9.01.2020 Gündem
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde...
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde... Oyuncu Ozan Güven, Instagram hesabından yaptığı esprili bir paylaşımla takipçilerini güldürdü.
7.03.2019 Magazin
Ozan Güven kimdir?
Ozan Güven kimdir? Ozan Güven'in Jet Sosyete kadrosuna katılması izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Bu akşam TV8'de yeni sezonuna başlayacak olan Jet Sosyete'de izleyeceğimiz Ozan Güven hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Ozan Güven kimdir? Sorusunun yanıtı...
10.10.2018 Gündem
Nesrin Cavadzade kimdir?
Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Gündemde Burak Deniz ile adı aşk dedikodularına karışan Nesrin Cavadzade'nin hayatına dair bilgiler gündemde sıkça araştırılıyor. İşte Nesrin Cavadzade ile ilgili her şey...
20.07.2018 Gündem
Nesrin Cavadzade, sevgilisi Alihan'la ilk kez görüntülendi
Nesrin Cavadzade, sevgilisi Alihan'la ilk kez görüntülendi Nesrin Cavadzade, bir süredir birlikte olduğu ve basından köşe bucak kaçırdığı Alihan isimli sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
25.06.2018 Magazin
Ece Uslu kimdir?
Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Bikini fotoğraflarıyla dikkat çeken Ece Uslu'nun yaşı, boyu, kariyer hayatı gibi pek çok konu merak edildi. İşte merakla araştırılan Ece Uslu'nun kim olduğuna dair bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı!
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı! Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül'ün son eleme potasından da çıkması gündem olmaya devam ediyor. Peki Sabriye Şengül'ün sırrı ne? İşte Survivor Sabriye Şengül için yazılan o haber...
2.06.2017 Magazin
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem nasıl şampiyon olacağını açıkladı!
Survivor Adem nasıl şampiyon olacağını açıkladı! 'Survivor 2017'de Ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı, sembol oyunu sonrası çok iddialı konuştu. Survivor Adem, nasıl şampiyon olacağını açıkladı. İşte Adem Kılıççı'nın şaşırtıcı sözleri...
26.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şahika Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahika kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.