Şahika Ercümen

Şahika Ercümen

Son dakika Şahika Ercümen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şahika Ercümen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şahika Ercümen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahika Ercümen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahika ercümen gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 şahika ercümen haberi bulunmuştur. Tüm şahika ercümen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, “Benim için de tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum" dedi. Ercümen, dalış sonrası özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.10.2023 Gündem
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli?
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen, yeni başarılara odaklandı.
17.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki’den Van Gölü paylaşımı
Bakan Özhaseki’den Van Gölü paylaşımı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabında, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü’ndeki temizlik çalışmalarına dikkat çekmek amacıyla bir paylaşım yaptı.
8.06.2023 Gündem
Şahika Ercümen Türkiye'yi geçti kıta rekoru kırdı
Şahika Ercümen Türkiye'yi geçti kıta rekoru kırdı Filipinler’in Cebu kentinde gerçekleşen Serbest Dalış Dünya Kupası'nın ayaklarından birisi olan Ida Depth Challenge’da Şahika Ercümen 85 metreye kadar dalarak hem Türkiye rekorunu geliştirdi hem de kıta rekorunu kırdı.
21.05.2023 Diğer Sporlar
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün ilham veren hikayelerinin yer aldığı "Dünya Ortak Evimiz" kitabının tanıtımı yarın yapılacak.
31.05.2022 Siyaset
Burak Deniz'in sevgilisi eski Survivor yarışmacısı çıktı!
Burak Deniz'in sevgilisi eski Survivor yarışmacısı çıktı! Oyuncu Burak Deniz, önceki gece Kuruçeşme’de sevgilisi olduğu iddia edilen sporcu Şahika Ercümen'le görüntülendi. 31'inci yaş gününü kız arkadaşı ve menajeriyle birlikte kutlayan oyuncu, mekan çıkışı kameraları karşısında görünce kısa süreliğine panik yaşadı.
20.02.2022 Magazin
Van Gölü’ndeki mikrobiyalitlerin fotoğrafları sergilendi
Van Gölü’ndeki mikrobiyalitlerin fotoğrafları sergilendi Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan Van Gölü derinliklerinde çekilen su altı fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarı,  Van Gölü'nün zenginliklerini ortaya çıkarmak, bilimsel eserleri ortaya koymanın uzun soluklu çalışmalar gerektirdiğini belirterek, "Gölün derinliklerinde tespit ettiğimiz mikrobiyalitleri sergiliyoruz. 15 gün boyunca halka açık kalacak" dedi.
6.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları…
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları… TSSF, milli takım kampında psikolojik şiddete ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını duyuran serbest dalışçı Fatma Uruk'u disiplin kuruluna sevk etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Fatma Uruk hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Fatma Uruk kimdir?
4.10.2021 Gündem
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı!
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı! Milli sporcu Şahika Ercümen, Bahamalar'da düzenlenen Vertical Blue Serbest Dalış Dünya Kupası'nda Türkiye rekoru kırdı.
13.07.2021 Gündem
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) Instagram hesabında, Muğla'nın Ula ilçesinin dünyaca ünlü 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka Mahallesi'ndeki 'Kadın Azmağı'nın videosunu '22 Nisan Dünya Günü'nde paylaşarak 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' ifadelerini kullandı.
23.04.2021 Dünya
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı!
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh ile ilgili bir itiraf geldi.
24.02.2021 Magazin
Tedavi edilen caretta carettalar doğal yaşam alanlarına bırakıldı
Tedavi edilen caretta carettalar doğal yaşam alanlarına bırakıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un davetlisi olarak Antalya'nın Kaş ilçesinde katıldığı Patara Deniz Kaplumbağaları Koruma ve İzleme Programı'nda, tedavileri tamamlandıktan sonra çip takılan caretta carettaları denize bıraktı.
20.08.2020 Yaşam
Şahika Ercümen: Guinness Rekorlar Kitabı'na girdik
Şahika Ercümen: Guinness Rekorlar Kitabı'na girdik Vodafone İstanbul Maratonu'na katılan Şahika Ercümen, "Zorlu bir rekor denemesiydi. Guinness Rekorlar Kitabı'na adımızı yazdırdık. O yüzden çok mutluyuz, gururluyuz" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şahika Ercümen'den dünya rekoru!
Şahika Ercümen'den dünya rekoru! Dünya serbest dalış rekortmeni ve milli sporcu Şahika Ercümen, Mersin'deki Gilindire Mağarası'nda yaptığı dalışta paletsiz kategoride 90 metre sınırını aşarak kadınlar dünya rekorunu kırdı.
28.10.2019 Spor
Şahika Ercümen'den dünya rekoru
Şahika Ercümen'den dünya rekoru DÜNYA serbest dalış rekortmeni ve milli sporcu Şahika Ercümen, Mersin'deki Gilindire Mağarası'nda yaptığı dalışta paletsiz kategoride 90 metre sınırını aşarak kadınlar dünya rekorunu kırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rüstem Derin'den Türkiye rekoru
Rüstem Derin'den Türkiye rekoru Antalya’nın Kaş ilçesinde 1-5 Ekim arasında düzenlenen Serbest Dalış Şampiyonası'nın üçüncü günü Dünya Kupası’nda, milli sporcu Rüstem Derin Türkiye rekoru kırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gökçe Bahadır’ın ilk dalış deneyimi
Gökçe Bahadır’ın ilk dalış deneyimi Gökçe Bahadır, haftasonu Şahika Ercümen ile ilk dalış deneyimini yaşadı. Ne var ki Bahadır'ın suyun altında çekilen fotoğrafındaki bacaklarının görüntüsü, sosyal medyada tartışma konusu oldu...
10.09.2019 Magazin
Emine Erdoğan Salda Gölü'nü inceledi
Emine Erdoğan Salda Gölü'nü inceledi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile Burdur'daki beyaz kumsalları ve turkuaz rengi nedeniyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak ünlenen Salda Gölü'nü gezip çalışmalar hakkında bilgi aldı.
2.09.2019 Gündem
Festival ilçeyi renklendirdi
Festival ilçeyi renklendirdi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen 2. Ayvalık Doğa Festivali dört gün boyunca çeşitli etkinliklerle, yarışmalarla, konserlerle birlikte renkli görüntülere sahne oldu. Bölge sakini ve dışardan gelenlerle birlikte festival, ilçeyi karnaval alanına çevirdi.
15.04.2019 Kültür Sanat
Zafer Çika'nın cenazesinde pes dedirten anlar!
Zafer Çika'nın cenazesinde pes dedirten anlar! Eşine son görev için gözyaşları içinde hazır bulunan Akbağ'ı dostları teselli etti. Cenaze törenine gelen ünlüleri görmek için korkuluklara tırmanan vatandaşlar ise pes dedirtti.
14.03.2019 Magazin
Türk ekibi Antarktika’ya ayak bastı
Türk ekibi Antarktika’ya ayak bastı 3. Ulusal Antarktika Bilim Seferi kapsamında yola çıkan Türk ekibi, uzun bir yolculuğun ardından beyaz kıtaya ulaştı.
4.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şahika Ercümen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahika ercümen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.