Gazete Vatan Logo

Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?

Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?

Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?

Survivor Ünlüler takımında İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve Adem Kılıççı, Şahika Ercümen, Berna Öztürk, Sema Apak, Pınar Saka, Seda Demir, Sabriye Şengül yer alıyor.

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir? Tıkla Öğren!

Survivor 2017 “Gönüllüler” Kadrosu

Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin, Tuğçe Melis Demir, Berna Keklikler ve Erdi Ünver.

Tuğçe Melis Demir Kimdir?

1994 doğumlu olan Tuğçe Melis, Ankara’da doğmuş olmasına karşın temel eğitimini İzmir’de sürdürmüştür. Lisans eğitimini ise yine İzmir’de devam ettiren Tuğçe Melis, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olmuştur. Eğitim hayatı devam ederken de bir taraftan kendi için son derece önemli bir alan olan Buz Hokeyi sporuna gönül vermiştir. Profesyonel bir hokeyci kimliğine sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımında yer almanın yanı sıra milli takım için de müsabakalara katılmaktadır.

1,69 boya sahip olan Tuğçe Melis, 62 kilodur ve Yarışmanın kendi internet sayfasındaki seyirci yorumlarına göre, “Gönüllülerin favorisi”, “Çok güzel, çok yetenekli” şeklinde nitelendirilmektedir.

Haberin Devamı

Halk Gözünden Tuğçe Melis Demir

Survivor 2017’nin resmi internet sitesinde yorumlanan Tuğçe Melis Demir, olumlu anlamda en fazla yorumu alan yarışmaların başında gelmektedir. Öyle ki bu yorumlardan bir kaçı çoğu kişi tarafından da beğenilerek ön plana çıkmaktadır. İşte, Tuğçe Melis hakkında yazılmış bir kaç yorum;

*Tuğçe seni çok seviyorum, böyle devam et, seni severek izliyorum, senin orda kalman lazım, kalbim, hep sizinleyiz…

*Seni Kıbrıs da görmek istiyoruz. Böyle devam çok iyisin.

*Dış güzelliğin içine yansımış o kadar saf ve temizsin ki seni çok seviyorum :)

*Okyanus gözlü buzlar kraliçesi kalbimiz seninle.

*Tuğçe seni Azerbaycan’dan izliyorum. Hal ve tavırların, konuşma şeklin her şeyin yerli yerinde, sonuna kadar böyle devam et.