Şafak Sezer

Şafak Sezer

Son dakika şafak sezer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şafak sezer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şafak sezer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şafak Sezer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şafak sezer gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 şafak sezer haberi bulunmuştur. Tüm şafak sezer haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor!  Özgür'ün başı yine belada...
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor! Özgür'ün başı yine belada... Komedi serisi 'Kolpaçino', '4 4'lük' adlı yeni bir filmle 12 Ocak'da seyircisinin karşısına çıkacak. Serinin bahtsız karakteri Özgür'ün (Şafak Sezer) başı beladan kurtulmuyor.
22.12.2023 Magazin
Kolpaçino 4 ne zaman vizyona giriyor? Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak?
Kolpaçino 4 ne zaman vizyona giriyor? Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak? Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şafak Sezer'in senaryosunu yazdığı serinin dördüncü filmin kadrosunda Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses ve pek çok ünlü isim yer alıyor. Sinemaseverlerin merakla araştırdığı "Kolpaçino 4 4'lük ne zaman vizyona giriyor?", "Kolpaçino 4 dijital platformda mı yayınlanacak?" sorularını yanıtını buldu.
19.12.2023 Televizyon
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi Fenomen dizi Alemin Kıralı'nda Ahsen karakterini canlandıran Yağmur Ün gözlerden uzak yaşasa da sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Kısa süre önce Doktor Doğaç Ergezen ile evlenen güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün'ün son halini görenler "Sanki hiç doğurmamış gibi fit" yorumlarında bulundu.
27.06.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı! Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul Günay Restoran’da sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi armağan etti. Hayranlarıyla sohbet eden Tatlıses, "Bayramın ilk günü herkes annesini, babasını ziyaret etti. Siz de beni ziyaret ettiniz" dedi.
23.04.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti İbrahim Tatlıses, Irak’ın kuzeyindeki Erbil kentinde büyük ilgiyle karşılandı. Bir mağaza açılışına katılan Ünlü türkücü, "Irak ve Erbil benim kalem" dedi. Hayranları, usta sanatçıyı görmek için izdihama neden oldu. Güvenlik güçleri, kalabalığa göz yaşartıcı gazla müdahale etmek zorunda kaldı.
19.04.2023 Magazin
Aydemir Akbaş: 'Öldü', 'yoğun bakımda' haberlerine itibar etmeyin
Aydemir Akbaş: 'Öldü', 'yoğun bakımda' haberlerine itibar etmeyin Aydemir Akbaş, 25 Ocak'ta kansere yakalandığını duyurmuştu. Önceki gün bir restoranın açılışına katılan Aydemir Akbaş, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Toplamda altı tane kemoterapiye gireceğini söyleyen usta oyuncu, hakkında çıkan 'öldü' haberleriyle ilgili konuştu.
20.03.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet İstanbul'da müzikseverlerle buluşan İbrahim Tatlıses'i; Berdan Mardini, Şafak Sezer ve Ceylan yalnız bırakmadı. Usta sanatçı, performansıyla alkış aldığı gecede ünlü isimlerle düet yaptı.
4.02.2023 Magazin
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sağlık durumuyla ilgili hayranları korkutan açıklamalarda bulundu. Sol ayağına inme indiğini açıklayan Ortaç, bu sebeple bisiklet süremediğini söyledi.
19.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı!
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı! Acun Ilıcalı'nın sunucusu ve yapımcısı olduğu 'Survivor', yeni formatıyla başlıyor. Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğunun ardından fenomen yarışmanın yeni sezonunda üç ayrı takım boy gösterecek. Aylarca sürecek zorlu mücadeleden ilk görüntüler geldi.
14.01.2023 Magazin
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum Tayt giymesiyle bir süre gündemden düşmeyen Berdan Mardini, Survivor yarışmacılarından biri olmayı başarmıştı. Dominik'e doğru yola çıkmak için geldiği havalimanında görüntülenen Mardini, hiç kimseden korkusu olmadığını açıkladı. Adaya giderken yanına tayt alan Mardini, yarışmada asla ağlamayacağını ve iddialı olduğunu söyledi.
9.01.2023 Magazin
Şafak Sezer'den 'Berdan Mardini' yorumu: Survivor'dan ilk haftadan elenir
Şafak Sezer'den 'Berdan Mardini' yorumu: Survivor'dan ilk haftadan elenir 'Survivor'ın yeni sezonu için geri sayıma geçildi. 15 Şubat Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek yarışmada mücadele edecek Berdan Mardini, Dominik'e gitmek için gün sayıyor. Yakın arkadaşı Şafak Sezer ile görüntülenen şarkıcı, fenomen yarışma için iddialı konuştu. Şafak Sezer'in, Berdan Mardini için yaptığı Survivor yorumu ise herkesi kahkahaya boğdu.
7.01.2023 Magazin
Büyük ödülü kazandı parası verilmeyince dava açtı! Faiziyle geri aldı
Büyük ödülü kazandı parası verilmeyince dava açtı! Faiziyle geri aldı KKTC’de 2016’da ‘jackpot’ denilen 4.5 milyonluk büyük ödülü kazanan, ama ‘makinede teknik arıza var’ diye parası ödenmeyen Gaziantepli işkadını Gözde Şafak Sezer, 6 yıl süren hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme ödülün yasal faiziyle ödenmesine hükmetti.
31.12.2022 Gündem
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi!
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi! Ersin Korkut, ilk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan komedi türündeki ‘Kutsal Damacana’ serisinin 4'üncü filminde kilt giydi. Canlandırdığı tipleme için İskoç eteği ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, seti kahkahaya boğdu.
28.12.2022 Magazin
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur!
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur! Oyuncu Cem Özer, aynı zamanda yapımcısı olduğu 'Kadri’nin Götürdüğü Yere Git' filminin setinde rol arkadaşı Şafak Sezer ile olan kavgası hakkında katıldığı canlı yayında, "Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu" itirafında bulunmuştu. Olay yaratan açıklaması hatırlatılan Özer'in, bu kez 'itiş kakış' vurgusu yapması dikkat çekti.
17.11.2022 Magazin
Şafak Sezer'in hayali gerçek oldu! İçinde yok yok
Şafak Sezer'in hayali gerçek oldu! İçinde yok yok 'Papaz Fikret' karakteriyle hayran kitlesi oluşturan 'Kutsal Damacana' serisinin dördüncü filmi ile Ocak 2023'te sinemaseverlerle buluşacak olan Şafak Sezer, önceki gün CNR'da düzenlenen karavan fuarına gitti. Ev yapımı bir karavanı satın alan ünlü oyuncu, "Hep bunu istemiştim. Türkiye’nin her yerini gezeceğim" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.
22.10.2022 Magazin
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak Son olarak 'Hep Yek 4: Bela Okuma Altan' (2021) filminde rol alan komedyen Şafak Sezer, geçtiğimiz gece eşi Esra Sezer ile Kuruçeşme'de bir mekana girerken objektiflere yansıdı.
3.07.2022 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun
Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Rol aldığı dizinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya gideceğini söyleyen oyuncu, son dönemde ekranda sıkça gördüğümüz sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmasını değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin, “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" demişti. 'Sıdıka', 'Baskül Ailesi', 'Reyting Hamdi', ve 'Türk Malı' dizileri, 'Kutsal Damacana' ve 'Kolpaçino' filmleriyle tanınan Şafak Sezer, meslektaşının olay yaratan sözlerini değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlenen "Gençlik Şöleni" öncesi stadın önünde toplanan halka seslendi. "Buraya, siyaset simsarlarına mesaj vermeye geldik" diyen Erdoğan, "Bu vatanı kaostan beslenenlere bırakmayacağız" dedi.
21.05.2022 Siyaset
Şafak Sezer'den Berdan Mardini'ye rol teklifi!
Şafak Sezer'den Berdan Mardini'ye rol teklifi! Şarkıcı Berdan Mardini, önceki akşam Bahçeşehir’de bulunan evinde arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bahçesinde büyük bir masa kuran Mardini’nin misafirleri arasında en dikkat çeken isim komedyen Şafak Sezer oldu.
29.04.2022 Magazin
O binaya yine kumar baskını; 50 kişiye ceza yazıldı
O binaya yine kumar baskını; 50 kişiye ceza yazıldı İzmir'in Bornova ilçesinde daha önce de birçok kez operasyon düzenlenen binaya, yine kumar baskını yapıldı. Kumar oynarken suçüstü yakalanan 50 kişiye, toplam 90 bin 950 TL para cezası kesildi.
26.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Sezer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şafak sezer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.