S.O.

S.O.

Son dakika s.o. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan s.o. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını s.o. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S.O.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s.o. gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.666 s.o. haberi bulunmuştur. Tüm s.o. haberleri aşağıda listelenmiştir.
KKTC lideri Tatar'dan Anastasiadis'e çağrı: Hayaller peşinde koşma
KKTC lideri Tatar'dan Anastasiadis'e çağrı: Hayaller peşinde koşma Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Rum Lideri Nikos Anastasiadis'in "iki devletli çözümün mümkün olmayacağı" açıklamalarına cevap vererek, "1968 yılından bu yana devam eden müzakere süreçlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ana nedeni de halen devam etmekte olan Rum-Yunan zihniyetidir.
2.01.2021 Gündem
Sanal okeyde taciz!
Sanal okeyde taciz! İstanbul’da yaşayan Zehra M. adlı kadın, sanal ortamda okey oynarken tanıştığı Murat B. adlı bir kişinin taciz ve hakaretlerine maruz kaldığını ileri sürerek savcılığa şikayette bulundu.
7.07.2018 Yaşam
Sevgilisinin bıçakladığı kadın hastanelik oldu
Sevgilisinin bıçakladığı kadın hastanelik oldu Samsun'da sevgilisinin birlikte kaldıkları evde bıçakladığı genç kadın hastanelik oldu...
24.05.2016 Yaşam
Sevgilisini 12 yerinden bıçakladı!
Sevgilisini 12 yerinden bıçakladı! Samsun'da sevgilisinin boğazını keserek toplam 12 yerinden bıçakla yaraladığı gerekçesiyle yargılandığı mahkeme tarafından daha önce 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ancak Yargıtay’ın cezayı az bularak bozması sonucu yeniden yargılanan genç, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı...
30.06.2015 Yaşam
Kan donduran olay! Kız kardeşini akrabası taciz edince...
Kan donduran olay! Kız kardeşini akrabası taciz edince... İzmir'in Konak İlçesi'nde 20 yaşındaki S...
16.05.2015 Yaşam
Küçük kıza toplu tecavüz!
Küçük kıza toplu tecavüz! Erzurum'da 2007 yılında 15 yaşındaki kız çocuğunun tecavüze uğramasıyla ilgili 8 kişinin tutuklandığı, 75 kişi hakkında ise takipsizlik ve beraat kararının verildiği dava, 8 yıl aradan sonra yeniden görülmeye başlandı...
29.01.2015 Yaşam
17 yaşında hamile kalınca...
17 yaşında hamile kalınca... Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gizlice dünyaya getirdiği bebeğini, annesi ile birlikte, öldürdükten sonra çöpe atan 17 yaşındaki lise öğrencisi ilaç içerek intihar etmek istedi.
25.11.2014 Yaşam
6 ve 13 yaşındaki kızlara taciz!
6 ve 13 yaşındaki kızlara taciz! KARABÜK’te, 6 ve 13 yaşındaki kız çocuklarına farklı günlerde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 2 kişi tutuklandı...
20.11.2014 Yaşam
Yazıklar olsun!
Yazıklar olsun! Türk sporu şiddetten arınmaya çalışırken '2 Büyük'; G.Saray ve F.Bahçe ateşe adeta benzin döküyor...
8.05.2014 Futbol
AIDS’ini gizledi, eşi terk etti
AIDS’ini gizledi, eşi terk etti Yargıtay ‘kusurları eşit’ dedi…
6.04.2014 Yaşam
Engelli kızı okul çıkışı ahıra götürüp...
Engelli kızı okul çıkışı ahıra götürüp... MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Gümüşlük Beldesi’nde, zihinsel engelli kız ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki E.S.’ye, iki ay süreyle tecavüz ettikleri ileri sürülen ikisi aynı okulda öğrenci 3 kişi tutuklandı.
26.03.2014 Yaşam
Cezası 2 milyon TL'yi geçti!
Cezası 2 milyon TL'yi geçti! Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, teknik direktör Christoph Daum ile yaşadığı sorunları gerekçe göstererek ülkesine dönen Batalla'nın cezasının 2 milyon TL'yi geçtiğini açıkladı.
11.02.2014 Süper Lig
Fazıl Say'a destek için söylediler!
Fazıl Say'a destek için söylediler! Arkadaşları yalnız bırakmadı...
17.10.2012 Kültür Sanat
20 sayfalık mektup!
20 sayfalık mektup! Balyoz soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın avukatı Celal Ülgen, müvekkilinin iddialara ilişkin basın mensuplarına verilmek üzere 20 sayfalık mektup hazırladığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.. Doktorlar Fırat S. ile İlker G'nin, irtibatlı oldukları 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla ortak hareket ettiği tespit edildi. Operasyon kapsamında 6 hastanede arama yapıldığı öğrenildi. Öte yandan operasyonda 102 sayfa usulsüz tıbbi işlemlere ilişkin doküman ele geçirildi
27.04.2024 Gündem
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

S.O. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s.o. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.