Rusya Federal Güvenlik Servisi

Rusya Federal Güvenlik Servisi

Son dakika Rusya Federal Güvenlik Servisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rusya Federal Güvenlik Servisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rusya Federal Güvenlik Servisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Federal Güvenlik Servisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya federal güvenlik servisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 rusya federal güvenlik servisi haberi bulunmuştur. Tüm rusya federal güvenlik servisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024 Dünya
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı.
17.07.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
Putin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları en yoksul ülkelerin çıkarlarını sağlamayı amaçladı
Putin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları en yoksul ülkelerin çıkarlarını sağlamayı amaçladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın güvenlik koridoruna ve Karadeniz'deki Rus donanmasına saldırmayacağına dair taahhüt verdiğini hatırlatarak, "Ukrayna saldırırsa çekilme hakkımızı saklı tutuyoruz" ifadelerini kullandı. Putin ayrıca, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları en yoksul ülkelerin çıkarlarını sağlamayı amaçladı” dedi.
2.11.2022 Dünya
Putin, Kerç Boğazı'nda güvenliğin arttırılmasına yönelik kararname imzaladı
Putin, Kerç Boğazı'nda güvenliğin arttırılmasına yönelik kararname imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nde yaşanan patlamanın ardından Kerç Boğazı'nda önlemlerin arttırılmasına yönelik kararname imzaladı.
8.10.2022 Dünya
Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu
Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ülkede kısmi seferberlik ilan etmesinin ardından Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken, son 1 haftada Gürcistan-Rusya sınırından 115 bin kişinin geçtiği aktarıldı.
26.09.2022 Dünya
Japon Başkonsolos, Rusya’da istihbarat verileri toplarken yakalandı
Japon Başkonsolos, Rusya’da istihbarat verileri toplarken yakalandı Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Japonya’nın Vladivostok Başkonsolosu Motoki Tatsunori'yi, batı yaptırımlarının Primorskiy Krayı bölgesine etkilerine dönük önemli ve dağıtımı sınırlı bilgileri para karşılığında toplarken suçüstü yakaladı. Rusya, olayın ardından Japonya’ya nota vererek, Başkonsolos Tatsunori'yi sınır dışı etti.
26.09.2022 Dünya
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi üyeleri ile yaptığı toplantıda, "Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum" dedi.
9.09.2022 Dünya
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın aracına bomba konularak öldürülmesi sonrası olayın failleri araştırılırken, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı.
22.08.2022 Dünya
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastının zanlısına ait görüntüler yayınladı
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastının zanlısına ait görüntüler yayınladı Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın aracına bomba konularak öldürülmesi sonrası olayın failleri araştırılırken, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı.
22.08.2022 Dünya
Putin, Aleksandr Dugin'in kızının bombalı saldırıda öldürülmesinin ardından ilk kez konuştu: Sinsi ve acımasız bir saldırı
Putin, Aleksandr Dugin'in kızının bombalı saldırıda öldürülmesinin ardından ilk kez konuştu: Sinsi ve acımasız bir saldırı Rusya'da Putin ile yakınlığıyla tanınan siyaset bilimci Alexander Dugin'in kızının öldürülmesinin yankıları sürüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, aracına bomba konularak öldürülen gazeteci Darya Dugina için yayınladığı taziye mesajında, "Sinsi ve acımasız bir saldırı" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Dünya
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu...
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu... Ukrayna ile Rusya arasında çıkan savaş sonrası Avrupa ile Rusya'nın birbirlerine oynadıkları istihbarat oyunu, bir Rus pilotun kendisine göre 'fazla güzel' sevgilisi sayesinde ortaya çıktı. Bulgar gazeteci Christo Grozev 'Tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonlarından biri' olarak tanımladığı olayın detaylarını Twitter hesabında paylaştı.
26.07.2022 Dünya
Kendisini Hz. İsa ilan eden eski trafik polisi tarikat kurdu yaptıkları şok etti!
Kendisini Hz. İsa ilan eden eski trafik polisi tarikat kurdu yaptıkları şok etti! Rusya'da kendisini Hz. İsa ilan eden lideri Vissarion'ın yaptıkları, duyanları şoke ediyor. Tarikat üyelerinin eş değiştirmelerine izin vermesiyle başlayan tuhaf süreç, tarikattan bir ailenin iki bebeğinin ani ölümü ile başka bir boyuta taşındı.
23.07.2022 Dünya
Rus bilim insanı hayatını kaybetti! Çin'e bilgi sızdırdığı için gözaltına alınmıştı
Rus bilim insanı hayatını kaybetti! Çin'e bilgi sızdırdığı için gözaltına alınmıştı Çin'e devlet sırlarını içeren verileri sağladığı gerekçesiyle kanser tedavisi gördüğü hastanede gözaltına alınan Rus bilim insanı Dmitry Kolker hayatını kaybetti.
3.07.2022 Dünya
Putin en güvendiği isimdi! O albay başından vuruldu
Putin en güvendiği isimdi! O albay başından vuruldu Rusya - Ukrayna savaşı devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i sarsan bir haber geldi. Putin'in nükleer kodların bulunduğu evrak çantasını taşımakla görevli eski Albay Vadim Zimin evinde başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Zimin'in durumunun ağır olduğu bilgisi edinildi. Kaynaklar tarafından verilen ayrı bir bilgilendirmede ise Zimin'in, Başkan Putin'in en güvendiği isim olduğu söylendi.
22.06.2022 Dünya
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem Rus ordusunun işgaliyle başlayan savaş Ukrayna topraklarında tüm şiddetiyle sürüyor. Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska savaşın ilk günlerinden beri gözlerden uzak olsa da aslında hep gündemde. Zelenski’nin en büyük destekçisi olan First Lady, savaşın ilk günlerinde yaptığı açıklamalarla dünya gündemine taşınmıştı. Zelenska bu kez de Vogue dergisine konuştu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu…
12.04.2022 Dünya
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı...
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı... Ukrayna-Rusya savaşıbda 9 komutanın dahil olduğu ağır kayıplar veren ve gizli askeri planları ABD ve İngiltere istihbaratı tarafından ele geçirilen Putin'in yakın çevresine bir cadı avı başlattığı ve herkesi göz hapsine aldığı öğrenilmişti. Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) dış istihbarat birimi başkanı Sergei Beseda'nın Moskova'nın yüksek güvenlikli Lefortovo hapishanesine gönderildiği iddia edildi. 13 yıldır Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çok yakın bir noktada görev yapan Beseda, 'vatana ihanet' suçlaması ile karşı kaşıya...
12.04.2022 Dünya
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı...
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken dünyanın gözü tarafların İstanbul'da gerçekleştireceği müzakere görüşmelerinde. Herkes görüşmelerden ateşkes sonucu çıkmasını beklerken Ukrayna’nın yayınladığı Rus ajanlarının listesi ise Putin’i bir kez daha zor duruma düşürdü…
29.03.2022 Dünya
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı Ukrayna’nın Odessa’dan denize döktüğü mayınlar tedirginliğe yol açmıştı. Dün Sarıyer açıklarında balıkçılar tarafından fark edilen bir mayın da alarma neden oldu. Boğaz 5 saat boyunca gemi trafiğine kapatıldı, SAS timleri mayını etkisiz hale getirdi. Bakan Akar mayının eski tip olduğunu açıkladı.
27.03.2022 Gündem
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar? İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde sabah saatlerinde fark edilen mayın benzeri yabancı cisim için SAS Timleri harekete geçti. Peki, SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
26.03.2022 Çalışma Hayatı
Putin Wagner grubuna bizzat talimat vermişti! Zelenski’yi öldürmek için suikast timi hazırlayan şahıs yakalandı...
Putin Wagner grubuna bizzat talimat vermişti! Zelenski’yi öldürmek için suikast timi hazırlayan şahıs yakalandı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş bir çok bölgede devam ediyor. Ukrayna İstihbaratı, Rus istihbaratı tarafından yönlendirilen bir kişiyi, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'ye suikast düzenlemek için bir tim hazırlarken yakaladı. Ukrayna istihbaratı başarısız olan üç suikast girişiminden sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin de aralarında olduğu 3 kişi için Wagner grubuna bizzat talimat verdiğini duyurmuştu.
22.03.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin için Ukrayna'dan flaş iddia! İşte Rus elitlerinin planı...
Rusya Devlet Başkanı Putin için Ukrayna'dan flaş iddia! İşte Rus elitlerinin planı... Ukrayna - Rusya savaşı devam ederken Rus işgalindeki ülkeden flaş bir iddia geldi. Ukrayna istihbaratı, Rus elitlerinin Devlet Başkanı Putin'i zehirlemeyi planladığını iddia etti. İngiliz basını ise Putin'in yerini alabilecek 4 ismi açıkladı.
21.03.2022 Dünya
Putin'den şaşırtan karar! Ev hapsine alındılar
Putin'den şaşırtan karar! Ev hapsine alındılar Rusya Devlet Başkanı Putin'in talimatı ile ev hapsine alınan iki üst düzey istihbarat görevlisinin operasyonel fonları zimmete geçirdiği iddia edilirken Batı medyası bunun sadece bir bahane olduğunu ve Putin'in Ukrayna savaşındaki başarısızlığından istihbarat teşkilatını sorumlu tuttuğunu öne sürüyor. Ev hapsinde tutulan FSB Uluslararası İlişkiler Servisi Başkanı Sergei Beseda tam bu noktada Putin'in Kiev'deki bir numaralı kaynağı olarak karşımıza çıkıyor...
15.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Federal Güvenlik Servisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya federal güvenlik servisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.