Rusya Büyükelçisi

Rusya Büyükelçisi

Son dakika rusya büyükelçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rusya büyükelçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rusya büyükelçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Büyükelçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya büyükelçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.146 rusya büyükelçisi haberi bulunmuştur. Tüm rusya büyükelçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya’nın Rus diplomatlara yönelik kararına Rusya’dan misilleme
Almanya’nın Rus diplomatlara yönelik kararına Rusya’dan misilleme Almanya, ülkedeki Rus diplomatların sınır dışı edilmesi kararını aldı. Söz konusu karara Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan tepki geldi.
23.04.2023 Dünya
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
İngiltere, Rusya Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı
İngiltere, Rusya Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı İngiltere, Rusya Büyükelçisi Andrey Kelin'i, Rusya'nın Ukrayna topraklarını yasadışı ilhakını protesto etmek amacıyla Dışişleri Bakanlığına çağrılması talimatını verdi.
30.09.2022 Dünya
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik...
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik... Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle Avrupa'da başlayan savaş korkusu Litvanya ve Estonya'ya yayılıyor. Kaliningrad gerilimi Litvanya'dan Estonya'ya sıçradı, Rus ordusuna ait bir helikopter iki dakika boyunca sınırı aştı. Putin ise, alev topuna dönen Baltık Denizi'nde savaş gemilerinden füze ateşledi.
22.06.2022 Dünya
Japonya hükümetinden Rusya'ya "sınır dışı" tepkisi
Japonya hükümetinden Rusya'ya "sınır dışı" tepkisi Japonya Baş Kabine Sekreteri Hirokazu Matsuno, Rusya'nın 8 Japon diplomatı sınır dışı etme kararını diplomatik olarak protesto ettiklerini belirterek, ikili ilişkilerin bozulmasından tamamen Rusya'nın sorumlu olduğunu söyledi. Matsuno, Moskova'nın eylemini "kabul edilemez" olarak nitelendirdi.
28.04.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerle iftar programında konuştu. NATO ve AB'ye mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesnetsiz iddiaların aksine Ukrayna bağlamındaki son gelişmeler NATO içinde Türkiye'nin önemini açıkça ortaya koymuştur. " dedi. Ukrayna - Rusya savaşında İstanbul sürecine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki komşumuz arasında önce ateşkesin ardından da kalıcı barışın tesisi, insanlık adına yapılan en hayırlı işlerden biri olacaktır. Diyalog yoluyla barışçı bir çözüm bulunacağına gönülden inanıyorum." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Siyaset
İspanya, 25 Rus diplomatı sınır dışı etti!
İspanya, 25 Rus diplomatı sınır dışı etti! İspanya, ülke güvenliğine tehdit oluşturdukları gerekçesiyle 25 Rus diplomatı sınır dışı etti.
5.04.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov ile görüştü.
19.04.2021 Dünya
Rusya'dan flaş 'kara liste' kararı! İngiltere vatandaşları...
Rusya'dan flaş 'kara liste' kararı! İngiltere vatandaşları... Rusya ülkeye girişi yasak İngiltere vatandaşlarının ‘kara listesini’ genişleteceğini duyurdu.
30.12.2020 Dünya
Trump Obama'yı suçladı Flynn'i 'kahraman' ilan etti!
Trump Obama'yı suçladı Flynn'i 'kahraman' ilan etti! ABD Başkanı Donald Trump, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn davasına ilişkin önceki Başkan Barack Obama'yı suçlarken Flynn'i ise "kahraman" ilan etti.
17.05.2020 Dünya
Koronavirüs aşı tedavisi başladı mı? | (Aşı üzerine çalışmalar yürüten 12 grup var)
Koronavirüs aşı tedavisi başladı mı? | (Aşı üzerine çalışmalar yürüten 12 grup var) Çin’in Wuhan şehrinde oraya çıkan ve Avrupa’ya da yayılan koronavirüsü tehlikesi İran’dan sonra Türkiye’nin sınır komşusu Azerbeycan’da da görüldü. Koronavirüsle (Kovid-19) ilgili yeni oluşturulan operasyonel karargahtan yapılan açıklamada, İran'dan Azerbaycan'a geçen bir Rus vatandaşında virüse rastlandığı belirtildi. Dünyanın birçok ülkesine yayılan corona virüsü 3 bine yaklaştı. Tedirginlik devam ederken, Dünya halkları soruyor, Koronavirüs aşı tarihi belli mi, aşı bulundu mu? Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, corona virüsü için aşının bulunduğunu ancak piyasaya çıkması için son testlerin yapımı bekleniyor’’ dedi.
28.02.2020 Gündem
Corona virüs aşısı bulundu mu? Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui açıkladı!
Corona virüs aşısı bulundu mu? Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui açıkladı! Çin’in Wuhan şehrinde oraya çıkan ve Avrupa’ya da yayılan corona virüsü tehlikesi sürüyor. Dünyanın birçok şehrine sıçrayan corona virüsü nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bin 655’e yükseldi. Son 24 saatte 71 kişi hayatını kaybetti, 508 yeni vaka tespit edildi. Öte yandan Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, SARS benzeri corono virüse ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, corona virüsü için aşının bulunduğunu ancak piyasaya çıkması için son testlerinin yapılmasının beklendiğini duyurdu.
25.02.2020 Gündem
Çin: "Aşıyı bulduk"
Çin: "Aşıyı bulduk" Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, korona virüsü için aşının bulunduğunu ancak piyasaya çıkması için son testlerinin yapılmasının beklendiğini duyurdu.
24.02.2020 Gündem
Rusya-Almanya arasında kriz: Bakanlığa çağrılacak!
Rusya-Almanya arasında kriz: Bakanlığa çağrılacak! Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Berlin Büyükelçiliğinde istihbaratçı olarak görev yapan iki diplomatı sınır dışı etme kararı sebebiyle Almanya'nın Rusya Büyükelçisi'nin bugün içerisinde bakanlığa çağrılacağı bildirildi.
12.12.2019 Dünya
Rusya ile KKTC arasında 'görüşme' krizi
Rusya ile KKTC arasında 'görüşme' krizi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay'ın, Rusya Federasyonu'nun Güney Kıbrıs Büyükelçisi Stanislav Viliorovich Osadchiy ile görüşmesi krize neden oldu.
25.05.2019 Dünya
MHP Lideri Bahçeli'den Mansur Yavaş çıkışı!
MHP Lideri Bahçeli'den Mansur Yavaş çıkışı! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı bir televizyon programında Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu şahıs CHP adaylığından çekilmelidir." ifadelerini kullandı.
20.03.2019 Siyaset
Finlandiya Dışişleri Rusya Büyükelçisini bakanlığa çağırdı
Finlandiya Dışişleri Rusya Büyükelçisini bakanlığa çağırdı Finlandiya Dışişleri Bakanlığı, NATO'nun Norveç'teki Trident Juncture tatbikatı sırasında "GPS sinyallerinin bozulmasıyla ilgili endişeler ve bunun neden olduğu güvenlik risklerini" görüşmek üzere Rusya'nın Helsinki Büyükelçisini bakanlığa çağırdı.
19.11.2018 Dünya
Son dakika olarak duyuruldu! Trump'ı sorgulamak istiyor
Son dakika olarak duyuruldu! Trump'ı sorgulamak istiyor Adalet Bakanı'ndan Rusya soruşturmasını bir an önce bitirmesini isteyen ABD liderine özel savcı Mueller rest çekti ve Trump'ı yüz yüze sorgulamak istediğini açıkladı.
2.08.2018 Dünya
‘Vatan haini’ ilan ettiler
‘Vatan haini’ ilan ettiler Başkan Trump, Rusya’nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarına karşı Putin’i ‘savunması’, ülkesinde büyük tepki yarattı. Önde gelen ABD’li siyasetçiler, Trump’ı ülkesine ‘ihanet etmekle’ suçladı
17.07.2018 Dünya
Rusya'dan flaş Yunanistan hamlesi
Rusya'dan flaş Yunanistan hamlesi Yunanistan'ın Rusya Büyükelçisi Andreas Friganas, 2 Rus diplomatın sınır dışı edilmesi ve 2 diplomata da ülkeye giriş yasağı getirilmesiyle ilgili Rusya Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
13.07.2018 Dünya
Putin ile Trump zirve gerçekleştirecek
Putin ile Trump zirve gerçekleştirecek Moskova'yı ziyaret eden ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kabul edildi. Putin, ziyaretin ikili ilişkilerin düzeltilmesi için umut verici olduğunu söyledi. Bolton, görüşmenin ilişkilerin gelişmesi olanağı sağlamasını umduğunu belirtti.
27.06.2018 Dünya
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’ Gündemdeki konularla ilgili değerlendirmeler yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menbiç’ten çıkarılacak olan YPG’lilerdeki silahları ABD’nin toplayacağını söyledi, ‘Biz muhatap olmayız’ dedi.
21.06.2018 Siyaset
Hayaldi gerçek oldu
Hayaldi gerçek oldu ABD Başkanı Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Singapur’daki tarihi zirvede bir araya geldi. Trump, görüşmenin harika geçtiğini ve Kim’le birlikte ‘kapsamlı’ bir anlaşma imzaladıklarını açıkladı
12.06.2018 Dünya
Suudi Arabistan'dan S-400 tehdidi!
Suudi Arabistan'dan S-400 tehdidi! Fransızca yayınlanan Le Monde Gazetesi, Suudi Arabistan Kral Selman’ın Fransa Cumhurbaşkanı’na bir mektup yazarak, Katar'ı S-400 füzesi almaması konusunda ikna etmesini, Katar'a konuşlandırılması halinde S-400 füze savunma sistemini ortadan kaldırmak için askeri harekat dahil gerekli tedbiri alacağını bildirdiğini yazdı.
2.06.2018 Dünya
Suriye kimyasal silah denetçilerinin Duma'ya geçmesine izin vermedi
Suriye kimyasal silah denetçilerinin Duma'ya geçmesine izin vermedi Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) Başkanı Ahmet Üzümcü, kimyasal saldırı iddialarını araştırmak üzere Suriye'ye giden heyetin Duma kentine erişimine henüz izin verilmediğini açıkladı.
16.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Büyükelçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya büyükelçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.