Rus Turistler

Rus Turistler

Son dakika rus turistler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus turistler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus turistler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Turistler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus turistler gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 rus turistler haberi bulunmuştur. Tüm rus turistler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi!
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi! Rus turistler Amasra turizmine canlılık getirdi. Bartın'ın Amasra Limanı'na 21'inci kez yanaşan Astoria Grande' isimli kruvaziyerden inen Rus turistlerden bazıları, Bozköy Plajı'na gidip, denize girdi.
13.09.2023 Yaşam
Rus turistler akın akın oraya geliyor! Sayı her geçen gün artıyor, hayran kaldılar
Rus turistler akın akın oraya geliyor! Sayı her geçen gün artıyor, hayran kaldılar Türkiye’de yaz aylarında Ege ve Akdeniz’de deniz tatilini tercih eden Ruslar, kış aylarında da artık Türkiye’yi geliyor. Rusların son yıllardaki kış tatili tercihi Yalova’nın kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesi oldu.
27.01.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Yıl sonuna kadar 4 milyondan fazla Rus misafiri ağırlayacağız
Bakan Ersoy: Yıl sonuna kadar 4 milyondan fazla Rus misafiri ağırlayacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye ile Rusya arasında 'Ortak Turizm Eylem Planı' imzalanan toplantıda, pandemi dönemi olmasına rağmen Rusya'dan, Türkiye'ye beklentilerin üzerinde bir turist hareketliliğinin olduğunu söyledi. Ersoy, ''Turist sayısı ağustos sonu itibarıyla 2,5 milyonu geçti; ama yıl sonu itibarıyla 4 milyondan fazla Rus misafiri ülkemizde ağırlayacağız gibi görünüyor" dedi.
12.10.2021 Ekonomi
Rus turistler sahillere indi! 'Her şey çok güzel'
Rus turistler sahillere indi! 'Her şey çok güzel' Antalya'ya gelen Rus turistler, otellere yerleşip, sahiller ve havuzları doldurdu.
23.06.2021 Yaşam
Rus turistler, tatil için Çin yerine Türkiye'yi tercih etmeye başladı
Rus turistler, tatil için Çin yerine Türkiye'yi tercih etmeye başladı Rus turistlerin, koronavirüs salgını nedeniyle tatil planlarında Çin yerine Türkiye ve İtalya gibi ülkeleri tercih etmeye başladığı bildirildi.
29.01.2020 Ekonomi
"Kırım yerine Türkiye’yi tercih edebilirler"
"Kırım yerine Türkiye’yi tercih edebilirler" Rusya Tur Operatörleri Birliği’nden (ATOR) yapılan açıklamada Rus turistlerin düşük otel fiyatları nedeniyle yaz tatili için Kırım yerine Türkiye veya Mısır’ı tercih edebilecekleri belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Antalya'dan köpek balığı çıktı
Antalya'dan köpek balığı çıktı Antalya'nın Manavgat ilçesinde Rus turistler için düzenlenen tekne turunda 14 köpek balığı yakalandı.
4.11.2016 Yaşam
Medvedev'den vize serbestisine yeşil ışık mı?
Medvedev'den vize serbestisine yeşil ışık mı? Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev Türkiye ile normalleşmeye başlayan ilişkilere dair önemli açıklamalarda bulundu.
17.06.2021 Dünya
Rusya Başbakanı Medvedev'den 'Türkiye'de tatil açıklaması'
Rusya Başbakanı Medvedev'den 'Türkiye'de tatil açıklaması' Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, "Türkiye'de tatil yapmayı seven Rus turistler, bu olanağı bu sezon elde etmelidir." dedi.
17.06.2021 Dünya
En çok onlar sevindi! Türkiye'ye geliyorlar...
En çok onlar sevindi! Türkiye'ye geliyorlar... İSRAİL ve Rusya ile ilgili yaşanan gelişmeler turizmcilerde mutlulukla karşılandı. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, ilk hedefin İsrail'den kısa sürede 1 milyon turiste ulaşmak olduğunu belirtirken, Rusya ile yaşanan olumlu gelişmelerin neticelenmesi halinde Rus turistlerin tatil için tekrar Türkiye'yi düşünebileceğini aktardı.
27.06.2016 Ekonomi
Rus turistlere vize şoku
Rus turistlere vize şoku Rus turistler, Türkiye ve Mısır'a alternatif olarak yöneldiği Yunanistan'da vize sorunu ile karşılaştı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye çok ağır fatura! Artık gelmiyorlar...
Türkiye'ye çok ağır fatura! Artık gelmiyorlar... Rusya Türkiye’de tatili yasakladı, Almanya Türkiye’yi ‘riskli’ ülke ilan etti. 4.5 milyon turist ayağını keserse 3.4 milyar dolar döviz kaybı olacak. Turizmciler kaybı telafi etmek için seferber oldu.
15.01.2016 Ekonomi
Olga’ya alternatif yokmuş
Olga’ya alternatif yokmuş TURSAB Başkanı Ulusoy, turizmde gelecek yılların programlarını ‘Ruslar gelecekmiş gibi’ yaptıklarını belirterek “Diğer pazarlara yönelmemiştik. ‘B’ planını hazır tutmamız lazım. 2016’da sıkıntı çekeriz ama toparlarız” dedi.
13.12.2015 Ekonomi
Antalya’daki 3 turistten biri Rus
Antalya’daki 3 turistten biri Rus Antalya’ya yılın 7 ayında 6 milyon 735 bin 228 turist geldi. Söz konusu dönemde kente gelen turistlerin üçte birini Ruslar oluşturdu
4.08.2014 Ekonomi
Rus turizm devi battı!
Rus turizm devi battı! Türkiye'de bulunan müşterileri de zor durumda...
17.07.2014 Ekonomi
Ruslar yılbaşı tatili için Moskova'yı tercih etti
Ruslar yılbaşı tatili için Moskova'yı tercih etti Rusya'da online bilet satış sitelerinin verilerine göre halk, yılbaşı tatili için ülke içinde en çok Moskova'yı tercih etti.
7.01.2014 Arşiv
Rus turistler Antalya’ya aktı!
Rus turistler Antalya’ya aktı! Oteller yüzde 90’a yakın doluluğa ulaştı
25.05.2013 Ekonomi
İş Bankası Rusya'dan banka alıyor
İş Bankası Rusya'dan banka alıyor İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Demiray, Rusya'da banka alımını sonlandırmak üzere olduklarını, satın alma işleminin bu yıl içinde tamamlanacağını bildirdi...
21.10.2010 Ekonomi
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Kritik tarih belli oldu! Ruslar geliyor...
Kritik tarih belli oldu! Ruslar geliyor... Gelen son dakika haberine göre; Uçuş yasağını 21 Haziran’a uzatan Rusya’da turistlerin tepkisi sürüyor. Turizmciler ve kamudan elde edilen bilgi Rusların 21 Haziran’dan itibaren gelmeye başlayacağı yönünde. Rus teftiş heyeti kararını 10-15 Haziran’da verecek.
2.06.2021 Ekonomi
Van'da İranlı turist heyecanı
Van'da İranlı turist heyecanı Van'da, geçen yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan, Türkiye'nin İran'a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın 17 Mayıs'ta yeniden açılması, bölgede sevinçle karşılanırken, otel ve turizm sektörü temsilcileri ise İran tarafındaki sorun nedeniyle hala yoğun turist girişinin olmadığını, bu sorunun bu hafta içinde çözüldükten sonra yoğun turist girişi beklediklerini söyledi.
24.05.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20'deki yoğun görüşme trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20'deki yoğun görüşme trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme öncesi S400 sevkiyatına ilişkin, "Gözler bu işin sevkiyatıyla ilgili olan sürecin içerisinde  de zaten bunda mutabakatımızda herhangi bir aksama söz konusu değil." dedi.    Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i de kabul etti.
29.06.2019 Ekonomi
Antalya'ya gelen 7.5 milyon turistin 6.5 milyonu paket tur
Antalya'ya gelen 7.5 milyon turistin 6.5 milyonu paket tur Antalya'ya bu yıl gelen 7.5 milyon turistin 6.5 milyonu paket turları tercih etti. Paket turlarla 2.7 milyonu Rus olmak üzere Asya ülkelerdinden toplam 3.5 milyon, Avrupa'dan 2 milyon 661 bin turist geldi.
29.09.2021 Gündem
Akın akın gelecekler! Sayı harika
Akın akın gelecekler! Sayı harika İyileşen Rusya Türkiye ilişkileri sonrası güncel haberler turizmde mutlu günlerin bizi beklediğini gösteriyor. Bu yıl Antalya'ya 3,5 milyon Rus ve 1,5 milyon Ukraynalı turist bekleniyor. İç turistlerde ise sayı 8 milyona çıkacak
31.03.2017 Ekonomi
Rusya: Bazıları, Türkiye'yi neden bu kadar kolay affettiniz diyor
Rusya: Bazıları, Türkiye'yi neden bu kadar kolay affettiniz diyor Haftalık basın toplantısında Haseke'deki son durumu değerlendiren Zaharova, "Çatışmalar Suriye'yi nihai şekilde yok etmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor" dedi. Cerablus operasyonuna da değinen Zaharova, Rusya'nın açıklamasını 'yumuşak' olarak yorumlayanlara tepki gösterdi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Turistler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus turistler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.