Rus Turist

Rus Turist

Son dakika rus turist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus turist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus turist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Turist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus turist gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 rus turist haberi bulunmuştur. Tüm rus turist haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım'
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım' İstanbul Taksim'de 10 yaşındaki kız çocuğu, Rus turistlerin çantasını çaldı. Olayı gören polis ekipleri anında müdahale ederek küçük kızı suçüstü yakaladı. Küçük çocuk, muhabirin "Neden turistin çantasını aldın" sorusu üzerine "Dayı sen sor diye aldım" dedi.
5.11.2023 Gündem
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi!
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi! Rus turistler Amasra turizmine canlılık getirdi. Bartın'ın Amasra Limanı'na 21'inci kez yanaşan Astoria Grande' isimli kruvaziyerden inen Rus turistlerden bazıları, Bozköy Plajı'na gidip, denize girdi.
13.09.2023 Yaşam
Rus turisti katleden köpek balığı yakalandı! Kalıntıları içinden çıktı
Rus turisti katleden köpek balığı yakalandı! Kalıntıları içinden çıktı Mısır'da Rus turisti öldüren köpek balığı günler sonra karaya çıkartıldı. Söz konusu gelişmede talihsiz adamın parçalarının balığın içinde olduğu tespit edildi.
13.06.2023 Gündem
Köpekbalığı saldırısına uğrayan Rus turist öldü
Köpekbalığı saldırısına uğrayan Rus turist öldü Mısır'da tatil yapan Rus turist, uğradığı köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
8.06.2023 Dünya
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı Antalya'da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Ersin Yazıcı'nın '17 milyon turist' hedefiyle tüm yılların rekor hedefini ortaya koyduğu 2023'ün Ocak ayının ilk 15 günü beklenen ölçüde turist sayısına ulaşıldı. 15 günde kente hava yoluyla gelen turist 125 bini bulurken, 1-15 Ocak arası itibarıyla tüm yılların rekoru kırıldı.
16.01.2023 Ekonomi
Ruslar Antalya'ya akın ediyor! Rusya'dan charter uçuşlar, ekim sonuna kadar dolu
Ruslar Antalya'ya akın ediyor! Rusya'dan charter uçuşlar, ekim sonuna kadar dolu Rusya'da kısmi seferberlik ilanından önce Antalya'ya charter uçuşlarla yolcu getiren tüm tur operatörlerinin 15 Eylül itibarıyla yüzde 100 dolduğunu belirten turizmciler, ekim ayı içinde çok az yer bulunabileceğine işaret etti.
26.09.2022 Ekonomi
Türkiye'ye tatile gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi! Rusya'da 5 kat pahalı...
Türkiye'ye tatile gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi! Rusya'da 5 kat pahalı... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sonrası yaptırımlarla boğuşan Rusya'da halk ilaç kıtlığına çözümü tatile geldikleri Türkiye'de buluyorlar. Savaşın gölgesinde Türkiye’ye gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi ‘ilaç’ oldu. Ruslar, ülkelerinde pahalı olan ağrı kesiciler ve depresyon hapları gibi ilaçları tatil dönüşü yanlarında götürüyor. Rus gümrük polisi bu duruma sessiz kalıyor.
26.08.2022 Dünya
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, bu yıl sonuna kadar 47 milyon turistle 38 milyar dolar gelir hedeflediklerini belirtip, bu beklentilerinde Rus turistlere rubleyle ödeme kolaylığı sağlayan 'Mir Kart' sisteminin olumlu etkisi olduğunu söyledi.
23.08.2022 Ekonomi
Rus turist Kırım'da konum paylaştı Ukrayna füze yağdırdı! Hepsi teker teker imha edildi...
Rus turist Kırım'da konum paylaştı Ukrayna füze yağdırdı! Hepsi teker teker imha edildi... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 24 Şubat'tan beri tüm şiddetiyle devam ediyor. Ukrayna'nın doğusunda yoğunlaşan çatışmalar Kırım'a doğru kayıyor. Bölgeye bir dizi saldırı düzenleyen Ukrayna hedefleri bir turistin paylaşımı ile belirlediğini duyurdu. Rus turistin o fotoğrafı kısa sürede viral oldu. İşte Ukrayna savaşından son gelişmeler...
23.08.2022 Dünya
Rus turistin yaptığı mağaza sahibini şok etti
Rus turistin yaptığı mağaza sahibini şok etti Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 kişiyle birlikte bir butiğe gelen Rus uyruklu kadın turist, arkadaşları tezgahtarları oyalarken, gözüne kestirdiği 2 poları iyice inceledikten sonra elindeki poşetlere koydu. Polarlarla birlikte aldığı tişörtün parasını ödeyip mağazadan ayrılan turistin yaptıkları güvenlik kamerasına an be an yansıdı.
9.07.2022 Yaşam
Rus kadın denizdeyken, para dolu çantası çalındı
Rus kadın denizdeyken, para dolu çantası çalındı Antalya'ya tatile gelen Rus kadın turist Leonardo Elsgolts (25), denize girdiği sırada, içinde 2 bin TL ve 6 gümüş yüzük olan çantası çalındı.
21.06.2022 Yaşam
Turizmde kredi desteği! Rus turist getirene destek yağacak
Turizmde kredi desteği! Rus turist getirene destek yağacak Rusya-Ukrayna savaşının turizm sektörüne yansımasını bertaraf edecek üç aşamalı formül devreye giriyor: Rusya’daki Türk tur operatörlerine KGF destekli 300 milyon $’lık kredi sağlanacak. THY ile 1.5 milyonluk koltuk anlaşması yapıldı. Yeni havayolu şirketi kurulması planlanıyor. Bu kapsamda Rusya'dan Türkiye'ye turist getiren, Anex, Pegas ve Coral gibi şirketler başta olmak üzere Rusya merkezli Türk tur operatörlerine Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle kredi desteği sağlanacak. Toplam 300 milyon dolarlık kredi paketiyle zor durumda kalan bu operatörlere destek verilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı-, Kredi Garanti Fonu ve bankaların çalıştığı destek paketinin mayısın ilk haftası açıklanması bekleniyor.
9.04.2022 Ekonomi
Rus turistler Türkiye'ye akın edecek
Rus turistler Türkiye'ye akın edecek Rusya’ya karşı alınan yaptırım kararları birçok ülke ile Rusya’nın ilişkilerinin bozulmasına neden oldu. Kıbrıs Rum yönetimi geçtiğimiz günlerde hava sahasını Rus uçaklarına kapattıklarını açıklamıştı. Bu karar üzerine Kıbrıs Rum yönetiminin Rus Büyükelçisi Stanislav Osadychiy, “Ayağınıza sıktınız. Bu yaz Rus turist beklemeyin, Türkiye’ye gidecekler” diye konuştu.
4.03.2022 Gündem
Camide akılalmaz olay! Rus kadın cemaatin önünde bale yaptı, namaza kadar...
Camide akılalmaz olay! Rus kadın cemaatin önünde bale yaptı, namaza kadar... Antalya'da cuma namazı sırasında cemaatin önünde bale yapan Rus kadın, camiye yerleşince polis tarafından çıkartıldı.
26.11.2021 Yaşam
Bakan Ersoy: Yıl sonuna kadar 4 milyondan fazla Rus misafiri ağırlayacağız
Bakan Ersoy: Yıl sonuna kadar 4 milyondan fazla Rus misafiri ağırlayacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye ile Rusya arasında 'Ortak Turizm Eylem Planı' imzalanan toplantıda, pandemi dönemi olmasına rağmen Rusya'dan, Türkiye'ye beklentilerin üzerinde bir turist hareketliliğinin olduğunu söyledi. Ersoy, ''Turist sayısı ağustos sonu itibarıyla 2,5 milyonu geçti; ama yıl sonu itibarıyla 4 milyondan fazla Rus misafiri ülkemizde ağırlayacağız gibi görünüyor" dedi.
12.10.2021 Ekonomi
Kuşadası'nda Rus turistleri taşıyan midibüs alev alev yandı!
Kuşadası'nda Rus turistleri taşıyan midibüs alev alev yandı! Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Rus turistleri taşıyan midibüste yangın çıktı. Midibüsteki 17 yolcu tahliye edilirken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
27.09.2021 Gündem
Rus turistler sahillere indi! 'Her şey çok güzel'
Rus turistler sahillere indi! 'Her şey çok güzel' Antalya'ya gelen Rus turistler, otellere yerleşip, sahiller ve havuzları doldurdu.
23.06.2021 Yaşam
Türkiye için sevindiren açıklama: 7 milyon Rus turist tatil yapabilir!
Türkiye için sevindiren açıklama: 7 milyon Rus turist tatil yapabilir! Rusya Turizm Endüstrisi Birliği Başkanı Andrey İgnatiyev, Türkiye'de bu yıl yaklaşık 7 milyon Rus turistin tatil yapabileceğini söyledi.
18.06.2021 Dünya
Beşiktaş'ta 3 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı
Beşiktaş'ta 3 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı Beşiktaş'ta iki kadın üç Rus turisti bıçaklayıp kaçan ve daha sonra polis tarafından yakalanan kağıt toplayıcısı Hasan Hüseyin Y., "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.
26.01.2021 Yaşam
Rus turistler Türkiye'de tatil planlıyor
Rus turistler Türkiye'de tatil planlıyor Rus tatilcilerin Travelata turizm ajansının sitesinde bu ay yaptıkları tatil aramalarında yüzde 43’lük payla Türkiye açık ara birinci oldu
29.05.2020 Ekonomi
Alkollü Rus turist çırılçıplak havuza girdi
Alkollü Rus turist çırılçıplak havuza girdi Antalya'nın Alanya ilçesinde alkollü Rus turist, bir siteye girip, çırılçıplak havuza atladı. Şikayet üzerine polisin gözaltına aldığı turist, daha sonra evine bırakıldı.
18.05.2020 Gündem
Corona virüs mağduru Rus turistler, ülkelerine dönmeyi bekliyor
Corona virüs mağduru Rus turistler, ülkelerine dönmeyi bekliyor Tatil için geldikleri Antalya'da corona virüs salgını nedeniyle ülkelerine dönemeyen Rus turistler, Rus Konsolosluğuna giderek yardım istedi.
27.04.2020 Yaşam
Antalya 2018'in turist sayısını, 10 Ekim'de geçti
Antalya 2018'in turist sayısını, 10 Ekim'de geçti Turizmde bu yıl rekor üstüne rekor kıran Antalya, 10 Ekim itibarıyla 13 milyon 653 bin turist sayısına ulaşarak, 2018'in 12 aylık toplam rakamı 13 milyon 642 bini geçmeyi başardı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 16 milyon turist hedefi koyan Antalya'nın 14.5 milyon turistle sezonu kapatacağını tahmin ettiğini belirterek, "Thomas Cook olayı dengeleri bozdu" dedi.
13.10.2019 Ekonomi
Sayı 11 milyonu aştı! Tüm zamanların rekoru kırıldı!
Sayı 11 milyonu aştı! Tüm zamanların rekoru kırıldı! "Turizmin başkenti" olarak nitelenen Antalya'ya, bu yıl 1 Ocak-15 Eylül döneminde gelen yabancı turist sayısı 11 milyon 636 bin 450'ye ulaştı. Böylece, günlük ve aylık bazda gelen turist sayısında tüm zamanların rekorları kırılmış oldu.
17.09.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20'deki yoğun görüşme trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20'deki yoğun görüşme trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme öncesi S400 sevkiyatına ilişkin, "Gözler bu işin sevkiyatıyla ilgili olan sürecin içerisinde  de zaten bunda mutabakatımızda herhangi bir aksama söz konusu değil." dedi.    Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i de kabul etti.
29.06.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rus Turist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus turist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.