Rus Televizyonu

Rus Televizyonu

Son dakika rus televizyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus televizyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus televizyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Televizyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus televizyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 rus televizyonu haberi bulunmuştur. Tüm rus televizyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Rus televizyonu bunu gerçekten yaptı! 'Sayın seyirciler, Ukraynalılar kendi şehirlerine saldırı gerçekleştiriyor'
Rus televizyonu bunu gerçekten yaptı! 'Sayın seyirciler, Ukraynalılar kendi şehirlerine saldırı gerçekleştiriyor' Rus devlet medyasının sunduğu alternatif gerçekliğin, Salı günü saat 17:00'de gösterilenden daha iyi bir örneği olamazdı. BBC World TV, bültenini başkent Kiev'deki bir TV kulesine Rus saldırısının haberleriyle açarken, Rus televizyonu Ukrayna'nın kendi şehirlerine saldırı gerçekleştirdiğini duyuruyordu.
2.03.2022 Dünya
‘Suriye krizini biz doğurmadık’
‘Suriye krizini biz doğurmadık’ 11. Cumhurbaşkanı Gül, Suriye ile ilgili “Hiçbir zaman iktidar devrilmesinden yana olmadık” dedi, ekledi: “Fakat sorun süreklilik niteliği kazanınca ve milyonlarca Suriyeli kaçmaya başlarken biz bu durumda müdahale etmek zorunda kaldık”
29.09.2021 Gündem
Trump'ın danışmanı Putin'in yanına oturdu para aldı
Trump'ın danışmanı Putin'in yanına oturdu para aldı ABD Temsilciler Meclisi'nin altı komitesinin kıdemli Demokrat üyeleri, Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı Michael Flynn'in bir Rus televizyonundan para aldığı iddiasını ortaya attı.
17.06.2021 Dünya
Rus televizyonuna büyük şok! Hesapları kapatıldı
Rus televizyonuna büyük şok! Hesapları kapatıldı İngiliz bankası The National Westminster Bank (Natwest), Rus televizyon kanalı Russia Today’in (RT) hesaplarını kapattı. RT’nin genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan, Twitter hesabından paylaştığı mesajla bankanın kanalın hesaplarını kapattığını açıkladı. “İngiltere’deki banka hesaplarımız kapatıldı. Bütün hesaplar” ifadesini kullanan Simonyan, kararı “Yaşasın ifade özgürlüğü!” sözleriyle eleştirdi.
18.10.2016 Dünya
Palmira Kalesi'nin kontrolü Suriye ordusuna geçti
Palmira Kalesi'nin kontrolü Suriye ordusuna geçti Suriye devlet televizyonu SANA, Palmira Kalesi'nin kontrolünün ordu güçlerine geçtiğini duyurdu. Palmira antik kentinin geçmişi neolitik çağa kadar uzanıyor.
25.03.2016 Dünya
Ukrayna'da Rus televizyon kanallarına yasak
Ukrayna'da Rus televizyon kanallarına yasak Ukrayna Ulusal Televizyon ve Radyo Yayınları Konseyi, ülke sınırları içerisinde 13 Rus kanalının yayınını daha yasakladı...
17.03.2016 Dünya
Rusya'da akıl hastanesinde yangın!
Rusya'da akıl hastanesinde yangın! Rusya'nın Voronej kentinde bulunan bir akıl hastanesinde dün gece yangın çıktı. Ülkeyi yasa boğan faciada 23 kişi yanarak can verdi.
13.12.2015 Dünya
Olay oldu!
Olay oldu! Bu görüntü Rus basının sarstı!
1.12.2012 Televizyon
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Rusya'nın Harkiv kentindeki Barabashovo pazarın saatler sonra bir kez daha hedef aldığı açıklandı.İngiltere Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Ukrayna’daki saldırı gücünü korumakta zorlandığını açıkladı. Rusya'ya karşı bir dizi yaptırım kararı alan ABD Başkanı Biden bugün Çinli mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Biden'ın yarınki görüşmede Çin Devlet Başkanı Şi'ye "Rusya'ya askeri destek vermesi durumunda bunun karşılığı olacağı" uyarısında bulunacağını söyledi.
19.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Son dakika bombası! 300 Rus askeri...
Son dakika bombası! 300 Rus askeri... Rusya ABD'nin Deyrül Zor'da 7 Şubat'ta düzenlediği hava saldırısında beş Rus vatandaşının öldüğünü açıkladı. Ancak Reuters haber ajansı 300 Rus özel güvenlik şirketi çalışanının öldüğünü ya da yaralandığını iddia etti.
16.02.2018 Dünya
Esad'ın PKK'lı oyunu! 'Asker' deniyor ama...
Esad'ın PKK'lı oyunu! 'Asker' deniyor ama... TSK, Fırat Kalkanı Harekatı'yla kurtarılan bölgelerde 22 askeri üs kurdu. Türk askerlerinin Münbiç'e doğru ilerlemesi kararı aldı. ABD 500, Rusya 200, İran bin, Esad 3 bin askerini Münbiç'e gönderdi. İddiaya göre; PKK'lılara Esad ordusu kimliği verildi.
29.09.2021 Gündem
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu Victoria’s Secret şovunda modeller kadar sahneye çıkan şarkıcıların kim olacağı da merak ediliyor...
3.11.2016 Magazin
Rusya Hava Kuvvetleri'nden 'pusu' iddiası!
Rusya Hava Kuvvetleri'nden 'pusu' iddiası! Rusya Hava Kuvvetleri Komutanı Viktor Bondarev, Türk jetlerinin Rus Su-24 uçağına havada pusu kurduğunu ileri sürdü. Bondarev’in açıklamasında tartışma yaratacak iddialar var
27.11.2015 Dünya
Rus korkusu
Rus korkusu Çatışma bölgesini ziyaret eden Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili bir anda neye uğradığını şaşırdı. İşte kare kare o an
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rus Televizyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus televizyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.