Rus Heyet

Rus Heyet

Son dakika rus heyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus heyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus heyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Heyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus heyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 rus heyet haberi bulunmuştur. Tüm rus heyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki kritik 'tahıl koridoru' toplantısı sona erdi
İstanbul'daki kritik 'tahıl koridoru' toplantısı sona erdi Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl ve gıda maddelerinin deniz yoluyla emniyetle sevkine ilişkin Türkiye, Rusya Federasyonu ve Ukrayna Savunma Bakanlıkları askerî heyetleri ile Birleşmiş Milletler heyeti arasındaki dörtlü toplantı Kalender Kasrı'nda başladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren dörtlü toplantı sona erdi.
13.07.2022 Dünya
Türk heyetten Moskova çıkarması! Sözcü Kalın ve Bakan Ersoy Rus heyetle görüştü
Türk heyetten Moskova çıkarması! Sözcü Kalın ve Bakan Ersoy Rus heyetle görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve beraberindeki heyet, Rusya'da salgından sorumlu Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova ile bir araya geldi.
17.05.2021 Dünya
Türk ve Rus heyetlerinin görüşmelerinde Suriye'deki son durum ele  alındı
Türk ve Rus heyetlerinin görüşmelerinde Suriye'deki son durum ele alındı Türk ve Rus heyetlerinin görüşmesinde, Anayasa Komitesi'nin çalışmaları bağlamında siyasi süreçteki son durum, Astana süreci, İdlib ve sahadaki gelişmeler ele alındı.
13.11.2020 Gündem
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi Ateşkes ihlallerine dün ve bugün de devam eden rejim unsurları, gerekli koordine yapılmasına rağmen TSK'ye ait ikmal konvoyuna makinalı tüfekle taciz ateşi açtı. Rejim unsurlarının bir başka birliğin yakınına üç havan mermisi attığı tespit edildi.
9.03.2020 Gündem
Karlov suikastında FBI'ın tuhaf merakı...
Karlov suikastında FBI'ın tuhaf merakı... ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI’ın, Karlov suikastının tetikçisi Mert Altıntaş’ın silinen e-maillerine karşılık dosyadaki tüm verileri istediği ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, talebi reddetti. Adalet Bakanlığı ve emniyet üzerinden de aynı talep gelince savcı ilgili tüm birimlere ‘gizlilik’ talimatı gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Ruslar incelemeye geldi
Ruslar incelemeye geldi Rusya'dan gönderilen heyet, İzmir'de kabak, biber ve marullarımızı inceliyor
16.05.2017 Ekonomi
Suriyeli muhalifler Ankara'da Rus heyetle görüştü
Suriyeli muhalifler Ankara'da Rus heyetle görüştü Astana'daki Suriye toplantısına katılacak olan Suriye Muhalefeti Askeri Heyeti, Ankara'da Astana toplantısına ilişkin Rus heyetle bir toplantı gerçekleştirdi
29.09.2021 Gündem
Hizbullah'tan Rus heyetine engel
Hizbullah'tan Rus heyetine engel Barada Vadisi'ni kuşatan Hizbullah güçleri, bölgeye girmek isteyen Rus heyete izin vermedi
17.06.2021 Dünya
Suikast soruşturmasına yayın yasağı
Suikast soruşturmasına yayın yasağı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında yayın yasağı talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Karlov'a saldırıda köstebek şüphesi
Karlov'a saldırıda köstebek şüphesi Nüfus cüzdanını otelde bırakan Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un katili Mevlüt Mert Altıntaş’ın ele geçirilen cep telefonunda, 4 haneli şifre tespit edildi. Kırılamayan şifreler için Ruslar destek verecek
29.09.2021 Gündem
Türk meyvesi Rusya’ya girdi
Türk meyvesi Rusya’ya girdi Rusya'nın Türk meyve-sebzesine ambargoyu peyderpey kaldırmaya başlamasıyla Rus tüketiciler nefes alırken ihracatçının da yüzü güldü...
9.11.2016 Ekonomi
İstanbul'da tarihi Rusya-Ukrayna zirvesi sona erdi! Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe açıklamalar geldi...
İstanbul'da tarihi Rusya-Ukrayna zirvesi sona erdi! Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe açıklamalar geldi... Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Türkiye tarihi bir zirveye ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrası baş başa görüşmeler yapan iki ülke daha sonra heyetler arası görüşmeye geçti. Zirve sonrası ilk açıklama ise Ukrayna heyeti tarafından yapıldı. Ukrayna heyeti "2 hafta içinde görüşmeleri devam ettireceğiz. Güvenlik garantileri sağlanırsa nötr statüye geçeriz. Anlaşmada hiçbir şey AB’ye girmeye engel olmayacak. Türkiye dahil birçok ülkeyi garantör olarak görmek istiyoruz." açıklamasını yaptı. Rus Heyeti "Bazı noktalarda uzlaşabildik" ifadelerini kullandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise yaptığı açıklamada, "Taraflar arasında yakınlaşma sağlandı. en anlamlı ilerleme bugün sağlandı. Bu görüşmeler bize duyulan güvenin bir göstergesidir. Bazı konularda uzlaşmalar sağlandı. Acil ateşkes olmalı." dedi.
29.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Kritik tarih belli oldu! Ruslar geliyor...
Kritik tarih belli oldu! Ruslar geliyor... Gelen son dakika haberine göre; Uçuş yasağını 21 Haziran’a uzatan Rusya’da turistlerin tepkisi sürüyor. Turizmciler ve kamudan elde edilen bilgi Rusların 21 Haziran’dan itibaren gelmeye başlayacağı yönünde. Rus teftiş heyeti kararını 10-15 Haziran’da verecek.
2.06.2021 Ekonomi
MSB açıkladı! Teknik görüşmeler tamamlandı
MSB açıkladı! Teknik görüşmeler tamamlandı Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türk ve Rus askeri heyetlerinin teknik görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde devam etmesi planlanıyor" denildi.
14.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında konuştu. Kalın, "İdlib'te rejim ihlallerinin arttığını görüyoruz. Rusya tarafına sert bir mesaj gönderdik." derken, "Saldırıların bir an önce durmasını, bunun yeni bir ateşkesle hayata geçirilmesini bekliyoruz. Rus tarafından da temel beklentimiz bu." ifadelerini kullandı.
24.12.2019 Siyaset
Son dakika... Türk heyeti Rusya'ya gidecek!
Son dakika... Türk heyeti Rusya'ya gidecek! TRT Haber, Milli Savunma Bakanlığı heyetinin yarın Rusya'ya gideceğini duyurdu.
30.01.2019 Dünya
Rusya’da Türk heyetinin "Suriye" mesaisi
Rusya’da Türk heyetinin "Suriye" mesaisi Rusya Dışişleri Bakanlığı’nda Türk ve Rus heyetinin yaptığı görüşmede Suriye’deki terör tehdidi ele alındı.
25.01.2019 Dünya
Rus General'in mahallesinde gizemli olaylar!
Rus General'in mahallesinde gizemli olaylar! Ardahan’da inşaat kazısı sırasında Rus General Vasiliy Geyman’a ait olduğu iddia edilen cesedin bulunmasının ardından kentte yaşayanların söyledikleri dikkat çekti.
6.05.2017 Yaşam
Mehmet Şimşek: Rusya ile görüşme olumlu geçti
Mehmet Şimşek: Rusya ile görüşme olumlu geçti Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Rusya ile ticari ilişkiler ve yasakların kaldırılmasına yönelik heyetler arası görüşmelerin verimli geçtiğini belirterek, "Gelecek hafta Rusya'dan bir teknik heyet Türkiye'de olacak. Rusya Başbakan Yardımcısı Dvorkovich de 6-7 Mayıs'ta Türkiye'ye gelecek, nihai müzakereleri yapacağız." dedi.
19.04.2017 Ekonomi
Çavuşoğlu: Saldırganın kimliği belli oldu
Çavuşoğlu: Saldırganın kimliği belli oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AA gündem masasının sorularını cevapladı. Çavuşoğlu, Reina saldırganının kimliğinin belirlendiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Karlov suikastını soruşturacak Rus heyet, savcı ile görüştü
Karlov suikastını soruşturacak Rus heyet, savcı ile görüştü Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin süreci Türk yetkililerle yürütmek üzere Rusya'dan gelen heyet, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili İşçimen ile görüştü
29.09.2021 Gündem
Doğalgaza indirim geliyor
Doğalgaza indirim geliyor İran aleyhine açtığı uluslararası tahkim davasını kazanan Türkiye’nin yüzde 12-13 indirim konusunda anlaştığı belirtiliyor. Tahkim heyetinin indirimi içeren kararını eylül öncesi yazması bekleniyor
13.07.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rus Heyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus heyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.