Ruj

Ruj

Son dakika ruj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ruj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ruj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ruj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ruj gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 ruj haberi bulunmuştur. Tüm ruj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu?
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu? Oruç ibadeti yerine getirilirken, oruç tutan vatandaşlar makyajın orucu bozup bozmadığına dair Diyanet’in açıklamalarını yakından takip ediyor. Ramazan ayı içerisinde de makyaj yapmayı isteyeler oruçlu olmaları durumunda oruçlarının akıbetini sorguluyor. Oje sürmek, rimel kullanmak, allık sürmek ve benzeri birçok makyaj ürünü kullanmak isteyip ama oruç tutacaklar öncesinde arama motorlarına yöneldi. Peki, oruçluyken ruj sürmek orucu bozar mı, Makyaj yapmak orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapılır mı? Oruçluyken ruj sürmek mekruh mu?
12.03.2024 Astroloji
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 'damat işkencesi' geleneği kapsamında, düğün sonrası arkadaşlarının evden çıkardığı damada, eşarp ve etek giydirilerek dudaklarına ruj sürüldü. Yerdeki çöpler süpürtülerek, oyun oynatılan damada, menemen yaptırılıp, sırtına yumruklar vurularak eve gönderildi. Damada yapılanları gelin de izledi.
2.07.2023 Yaşam
Korcan Kol'dan müdahale: Merak etme aşkım, ben buradayım
Korcan Kol'dan müdahale: Merak etme aşkım, ben buradayım 22 yaşındaki Korcan Kol, önceki gün oyuncu sevgilisi Ahsen Aleyna Bülbül ile objektiflere takıldı. Kahve sonrası koyu sohbete dalan genç aşıkları, çıkışta panik oldu. Arabasını istedikten sonra bekleyen oyuncu, yanına yaklaşan köpeğin, sevgilisini korkutmasıyla hemen müdahale etti.
31.01.2023 Magazin
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her hafta salı günü çeşit çeşit ürünleri tüketiciye indirimli fiyatlarla buluşturan BİM, bu hafta da birbirinden farklı ürünlerle raflardaki yerini aldı. Performans çubuk çaydan, ton balığına, granoladan, pirinç patlağına, meyve toplarından, yüksek protein barlara, yüksek kafeinli filtre kahveden, fıstık ezmesine, makarnadan, peynir çeşitlerine, şekersiz içecekten, oda ve kumaş temizleyicisine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, indirimli ürünler neler? İşte BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu…
20.09.2022 Ekonomi
Mona Lisa tablosuna saldırı! Ziyaretçi milyon dolarlık tabloya pasta fırlattı!
Mona Lisa tablosuna saldırı! Ziyaretçi milyon dolarlık tabloya pasta fırlattı! Paris’teki Louvre Müzesi'nde bulunan Leonardo da Vinci'nin en ünlü eseri Mona Lisa tablosu saldırıya uğradı. Görüştüler sosyal medyada anında viral oldu. Ziyaretçinin, müzeye peruk ve tekerlekli sandalye kullanarak yaşlı bir kadın kılığında girdiği belirlendi.
30.05.2022 Dünya
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor!  Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor! Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği... Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bayram dolayısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkinlikler düzenleniyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. 1 Mayıs 81 ilde de meydanlarda kutlanıyor.
1.05.2022 Gündem
Oruçluyken ağda yapılır mı?  Ağda, epilasyon veya vücut bakımı yapmak orucu bozar mı?
Oruçluyken ağda yapılır mı? Ağda, epilasyon veya vücut bakımı yapmak orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesi ile orucu bozan haller en çok araştırılan konulardan birisidir. Bazı durumlarda oruç bozulabiliyor iken, bazı durumlarda oruç bozulmamaktadır. Kadınların en merak ettiği konulardan birisi ise ağda ve epilasyon yaptırmanın orucu bozup bozmadığı olmaktadır. İşte detaylar...
1.04.2022 Ramazan
Bülent Ersoy'dan, 'Anıtkabir' açıklaması!
Bülent Ersoy'dan, 'Anıtkabir' açıklaması! Bursa'da, bir güzellik merkezinin açılışına katılan Bülent Ersoy, Anıtkabir ziyareti sırasında kendisine şemsiye tutan subayın Hakkari'ye tayiniyle ilgili olarak açıklama yaptı.
24.01.2022 Magazin
Sedefnur Çağlar olayında yeni gelişmeler! Günlüğü ortaya çıktı
Sedefnur Çağlar olayında yeni gelişmeler! Günlüğü ortaya çıktı Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7’nci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavisi yoğun bakımda devam ederken, arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı. Arkadaşları, Sedefnur'un, kendisiyle evlenmek isteyen Ahmet Ata’nın bu teklifini uyuşturucu kullanması nedeniyle kabul etmediğini söyledi. Sedefnur'un, incelenen günlüğünde ise Ahmet Ata'nın kendisini değersiz hissettirdiğini, bu nedenle mutsuz ve yalnız olduğunu yazdığı ortaya çıktı.
14.01.2022 Gündem
Aleyna, intihar notunu ruj kalemiyle yazmış! İş adamına yönelik 1 sayfalık yazı...
Aleyna, intihar notunu ruj kalemiyle yazmış! İş adamına yönelik 1 sayfalık yazı... Iğdır'da, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) ‘Ölümünden Gökhan Argın sorumludur’ şeklindeki notu ruj kalemi ile yazdığı ortaya çıktı. Ağgül'ün evindeki not defterinde, şüpheliye hitaben yazıldığı değerlendirilen bir sayfalık yazıda ise, "Sen konuşmak nedir, insanlık nedir bilmeyen, sinir hastası birisin. Oğlunun kız arkadaşına iki kez tecavüz etmenden, arkadaşlarının karıları ile yatmandan belli" ifadelerini kullandığı bildirildi.
14.01.2022 Gündem
Yasemin Allen de modaya uydu! Dilini çıkarıp poz verdi...
Yasemin Allen de modaya uydu! Dilini çıkarıp poz verdi... Son olarak Exxen’de yayınlanan Olağan Şüpheliler adlı dizide boy gösteren Yasemin Allen, son dönemin akımı olan dilini çıkararak poz verenler kervanına katıldı.
16.12.2021 Magazin
Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün
Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün Soğuk havanın etkisiyle cilt hassasiyetlerinin artması kişileri doğru cilt bakım ve kozmetik ürünleri arayışına yönlendiriyor. Yıldırım Hacıabdullahoğlu ise, “Cildimize uyguladığımız kozmetik ürünleri kullanmadan önce cilde zarar vermeyecek ürünlerin araştırılarak satın alınmasını öneriyoruz. Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün” diyerek ürün seçiminin önemine dikkat çekiyor. 
24.11.2021 Sağlık
Feryal Gülman ile Kemal Gülman çekişmeli boşandı! 60 milyon TL...
Feryal Gülman ile Kemal Gülman çekişmeli boşandı! 60 milyon TL... Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın 8 yıldır süren boşanma davası karar bağlandı. Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşadı. Kemal Gülman’ı da 60 milyon lira tazminata hükmetti.
19.11.2021 Magazin
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı Avrupa Birliği (AB) ve ABD, 2018 yılından beri devam eden çelik ve alüminyum gümrük vergisi anlaşmazlığında uzlaşı sağladı.
30.10.2021 Dünya
"‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak, pişman edebilir"
"‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak, pişman edebilir" Estetik cerrahi merkezi yöneticisi Merve Çolak Dereli, estetik dünyasında popüler hale gelen ‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak isteyenleri uyardı. İşlem hakkında bilgi veren Dereli, “Uygulama yapılırken altın orana dikkat edilmelidir. Rus tekniği dudak dolgusunda ise maalesef kişinin tüm yüzü baz alınmıyor. Hekim, sadece dudak odaklı çalışıyor. Son dönemde özellikle sosyal medyada pazarlanan bu uygulama, yaptıranları pişman edebilir” diye konuştu.
6.09.2021 Sağlık
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor!
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor! Son yıllarda hayatımızın her alanında sıkça yer alan ve endokrin sistemin gelişimi ve fonksiyonunu değiştiren maddeler olarak tanımlanan endokrin bozucu kimyasallar sağlık açısından çeşitli tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Bu konu ile ilgili bilgilerden en günceli ise endokrin bozucuların cilt sağlığına etkileri, özellikle de bu maddelerin akne oluşumu ve şiddetinde önemli bir etken olduğu konusu ile ilgili…
5.09.2021 Sağlık
Pandemi erken ergenlik ve obeziteyi artırdı!
Pandemi erken ergenlik ve obeziteyi artırdı! Pandemi döneminde çocuklarda obezite ve erken ergenliğin arttığını söyleyen Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Boyraz, takip ettikleri hastaların yüzde 80'inin geçen yıla göre kilo aldığını söyledi. Boyraz, "Okula gidemeyen çocuğun evde gece yarılarına kadar bilgisayar ve tablet başında olması erken ergenliği tetikleyen bir durum" dedi.
18.08.2021 Sağlık
Sağlıklı dişlere sahip olmanın 9 yolu
Sağlıklı dişlere sahip olmanın 9 yolu Yetişkinlik döneminde sağlıklı dişlere sahip olmak için çocuklukta ilk dişlerin çıkışından itibaren ağız ve diş bakımının düzenli olarak yapılması büyük önem taşır. Dr. Dt. Beril Karagenç Batal daha sağlıklı ve güzel dişler için öneriler verdi.
3.08.2021 Sağlık
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den kırmızı rujlu paylaşım!
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den kırmızı rujlu paylaşım! 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle tanınan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem yaratıyor.Sezen, son olarak kırmızı rujuyla verdiği pozları yayınladı. Rol aldığı dizideki bir repliğe de gönderme yaptı.
30.03.2021 Magazin
ABD ordusundaki kadınların oje ve ruj kullanmalarına izin verildi
ABD ordusundaki kadınların oje ve ruj kullanmalarına izin verildi ABD ordusu, kadın personellerin saçlarını at kuyruğu yapmasına, oje ve ruj kullanmasına, yeni doğan bebeklerini emzirebilmelerine izin veren yeni standartları açıkladı.
28.01.2021 Dünya
Bade İşçil:Ruj taşımıyorum
Bade İşçil:Ruj taşımıyorum En son 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde rol alan oyuncu Bade İşçil, Hello dergisine pandemi döneminde değişen tarzını anlattı.
11.12.2020 Magazin
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti Ünlü balerin ve film oyuncusu Alev Baymur, korona virüs salgını nedeniyle dünyada her bireyin kullanmasının zorunlu hale geldiği maskelere şeffaf bir boyut kazandırdı.
11.10.2020 Sağlık
2,5 yaşındaki Merve'nin midesinde çamur bulundu
2,5 yaşındaki Merve'nin midesinde çamur bulundu Erzurum'un Horasan ilçesine bağlı Azap köyünde kaybolduktan yaklaşık 21 saat sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak'ın ön otopsisinde, midesinde çamur bulunduğu öğrenildi. Merve'nin amcası Erdal Bayrak, "Otopside ne darp ne taciz olayı var. Midesinden çok miktarda çamur çıkmış. Tahminimize göre Merve, susayınca derede su birikintisine girdi. Balçık bir yer. Ayağı batınca toparlanamadı ve düşüp, çamurlu suda boğuldu" dedi.
2.09.2020 Yaşam
Prof. Dr. Ceyhan: Ortak makyaj malzemesi, virüsü 4-5 saatte bulaştırabilir
Prof. Dr. Ceyhan: Ortak makyaj malzemesi, virüsü 4-5 saatte bulaştırabilir Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüsün özellikle göz ve dudak makyajında kullanılan ürünlerden bulaşabileceğini söyleyerek, güzellik merkezlerine gidenlere uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Ceyhan "Kesinlikle böyle bir dönemde makyaj malzemesi değişimi risklidir. Onun birkaç müşteriye birden 4-5 saat içinde kullanılması virüs bulaştırabilir" dedi.
19.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ruj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ruj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.