Ria Novosti

Ria Novosti

Son dakika Ria Novosti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ria Novosti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ria Novosti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ria Novosti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ria novosti gelişmeleri de dahil olmak üzere 510 ria novosti haberi bulunmuştur. Tüm ria novosti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifine Moskova'dan ilk yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, üçlü mekanizma teklifine olumlu baktıklarını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Rusya'da büyük yangın: 13 kişi hayatını kaybetti
Rusya'da büyük yangın: 13 kişi hayatını kaybetti Rusya'nın Kostroma kentinde yer alan bir kafede çıkan yangında en az 5 kişi yaralandı, 13 kişi ise hayatını kaybetti. Kentten gelen görüntülerde alevlerin geniş alana yayıldığı ve çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalede bulunduğu görüldü.
5.11.2022 Dünya
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor'
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor' Togg ile Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan ve birçok ilki barındıran fabrikası resmen açıldı. Görkemli açılış dünyaya damga vurdu. Çin ve Rus haber ajanslarının yanı sıra Amerikan yayın organı Bloomberg Türkiye'nin ilk yerli otomobilini sayfalarına taşıdı. Yunan medyası ise Togg'un yanı sıra Tayfun füzesini de öne çıkardı.
30.10.2022 Ekonomi
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti Ayrılıkçı Donetsk bölgesi yetkilileri Ukrayna'nın gerçekleştirdiği bir bombardıman sırasında esir tutulan 40 Ukrayna askerinin öldüğünü açıkladı. Hayatını kaybeden askerlerin Mariupol'de esir alınan Ukraynalı askerler olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı Ukrayna'yı işgali sebebiyle sosyal medya devlerinin yaptırım kararı aldığı Rusya da şirketlere misilleme yapıyor. Rusya'da, sosyal medya sitesi Twitter ve Facebook'a erişim yasaklandı.
4.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Savaş çıkaracak hamle, art arda patlama sesleri geldi. Donbas'taki Pionersky köyü çevresindeki çatışmalarda iki taraf da birbirlerinin kayıpları olduğunu ileri sürdü. Gece yarısı Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te arka arkaya patlamalar yaşanırken, Rus paralı asker grubu Wagner'in Donbas'ta olduğu iddia edildi. 'Sahte bayrak operasyonu' uyarısında bulunan NATO, Rusya’nın Ukrayna sınırına son yılların en büyük askeri birliğini konuşlandırdığını duyurdu.
20.02.2022 Dünya
Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan’da yaşanan olaylar ve son dakika haberleri!
Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan’da yaşanan olaylar ve son dakika haberleri! Kazakistan'da akaryakıt zammı protestoları çatışmalara dönüşüp, hükümet binalarının basılmasına neden olunca ülke genelinde olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Protestoların şiddet olaylarına dönüştüğü Kazakistan, yardım talebinde bulununca KGAÖ'ye bağlı barış güçleri ülkeye giriş yaptı. Peki, Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan olayları ve Kazakistan son dakika haberleri…
6.01.2022 Dünya
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler...
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler... Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası bir operasyon için “hazırlık” olarak nitelendirilen askeri sevkiyatları sürerken, rejim ordusu ile destekçisi Rusya’nın olası harekat noktalarına yönelik askeri faaliyetleri de arttı.
30.10.2021 Dünya
Çatışmada 'Rus asker' öldürüldü! Ölümcül birlik gönderildi
Çatışmada 'Rus asker' öldürüldü! Ölümcül birlik gönderildi Yunan Pentapostgma'nın Rus devlet ajansına dayandırdığı haberine göre, Rusya yanlısı birliklerle Ukrayna askerleri arasında 1 yıl sonra ilk kez çatışma çıktı. Her iki taraf da birbirini suçlarken, Rusya yanlısı bir askerin hayatını kaybettiği bildirildi. Rus medyasına göre, Kremlin bölgeye "ölümcül" birliğini gönderdi.
11.03.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek duyurdu! '2023'te Ay'a gidiyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek duyurdu! '2023'te Ay'a gidiyoruz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Uzay Ajansı tarafından hazırlanan ‘Milli Uzay Ajansı' Tanıtım Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli uzay Programı'ndaki birincil ve en önemli hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ay'a ilk teması gerçekleştirmektir. İnşallah Ay'a gidiyoruz. Hazırlıklarına başladığımız Ay programıyla bu hedefi 2 aşamada tamamlamayı düşünüyoruz." dedi.
9.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin görüşmesi Rus basınında...
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin görüşmesi Rus basınında... Rusya'nın Soçi kentinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesine geniş yer veren Rus basını, iki ülkenin, Suriye'nin kaderini belirleyen adımlar attığını belirtti.
23.10.2019 Dünya
Rusya Ka-32 helikopterlerinin Türkiye'ye teslimatını tamamladı
Rusya Ka-32 helikopterlerinin Türkiye'ye teslimatını tamamladı Rus devlet savunma sanayi şirketi Rosteh'e bağlı Rusya Helikopterleri Genel Müdürü Andrey Boginskiy, Türkiye'ye üç adet Ka-32A11BC tipi çok amaçlı helikopterlerin ihracına yönelik geçen yıl imzalanan sözleşme kapsamında teslimatın tamamlandığını söyledi.
3.07.2019 Dünya
Türkiye ve Rusya arabuluculuğunda ateşkes sağlandı
Türkiye ve Rusya arabuluculuğunda ateşkes sağlandı Reuters Haber Ajansı, Rus medyasına dayandırarak, 'Türkiye ve Rusya'nın arabuluculuğunda İdlib'de ateşkesin sağlandığını' duyurdu.
12.06.2019 Dünya
Türkiye ve Rusya yeni hava savunma sistemini istişare ediyor
Türkiye ve Rusya yeni hava savunma sistemini istişare ediyor Rosoboroneksport Genel Müdür Yardımcısı Ladygin, Türkiye’nin kendi uzun menzilli hava sisteminin oluşturulmasına yönelik Türkiye ile Rusya arasında istişareler yürütüldüğünü açıkladı.
1.05.2019 Dünya
Maduro meydan okudu! ABD'ye 72 saat  süre verdi...
Maduro meydan okudu! ABD'ye 72 saat süre verdi... Güney Amerika ülkesi Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump'ın muhalefetin kontrolündeki Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu "geçici devlet başkanı" olarak tanımasının ardından ABD ile tüm ilişkileri kestiklerini açıkladı. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkedeki darbe tehlikesi karşısında uyanık ve seferber olmaya çağırdı. Maduro ABD'li tüm diplomatlara ülkeyi terk etmeleri için 72 saat süre tanıdı.
24.01.2019 Dünya
ABD'nin Suriye kararı sonrası Rusya'dan açıklama
ABD'nin Suriye kararı sonrası Rusya'dan açıklama Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, ABD’nin askerlerini Suriye’den geri çekmeye başladığına yönelik açıklamayı Rus haber ajansı RİA Novosti’ye değerlendirdi.
19.12.2018 Dünya
ABD açıkladı! Rusya'ya yaptırım uygulanacak
ABD açıkladı! Rusya'ya yaptırım uygulanacak ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert, ABD'nin Sergey Skripal olayı nedeniyle Rusya'ya yönelik yeni bir dizi yaptırım uygulama niyetinde olduğunu açıkladı.
6.11.2018 Dünya
Dünya kıskandı
Dünya kıskandı İstanbul Havalimanı’nın açılışı dünya basınında yankı bulurken, Alman basını ‘Kıskanmalıyız’ yorumu yaptı. Yolcu kapasitesi ile Frankfurt’u geride bırakacağı vurgulanırken, 3.5 yılda biten proje 14 yıldır bitmeyen Berlin havalimanı ile kıyaslandı
30.10.2018 Ekonomi
Ukrayna’dan sınıra yığınak
Ukrayna’dan sınıra yığınak Ukrayna’nın ayrılıkçı bölgesi ‘Donetsk Halk Cumhuriyeti’, liderleri Zaharçenko’ya düzenlenen suikastın ardından Kiev’in sınıra yığınak yapmaya başladığını duyurdu
1.09.2018 Dünya
'Rusya ve Türkiye arasında önemli ekonomik bağlar var'
'Rusya ve Türkiye arasında önemli ekonomik bağlar var' Eski Rusya Maliye Bakanı Mihail Zadornov, Rusya ile Türkiye arasında önemli ekonomik bağların bulunduğunu belirterek, "Türkiye Rusya'nın en büyük ticaret ortaklarından. Türk lirasında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle ülkelerimiz arasındaki ticaretin etkileneceğini düşünmüyorum." dedi.
17.08.2018 Gündem
Rusya'dan Türkiye hamlesi
Rusya'dan Türkiye hamlesi Rusya'nın en büyük ikinci bankası VTB'nin uluslararası yatırım bankası VTB Capital, uluslararası piyasadaki varlıklarını genişletmeyi amaçladıklarını belirtti. VTB Capital'ın Başkan Yardımcısı Riccordo Orcel, Türkiye ve Doğu Avrupa'da varlıklarını arttırmak istediklerini söyledi
13.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ria Novosti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ria novosti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.