Reza Zarrab

Reza Zarrab

Son dakika Reza Zarrab haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reza Zarrab ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reza Zarrab haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reza Zarrab

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reza zarrab gelişmeleri de dahil olmak üzere 423 reza zarrab haberi bulunmuştur. Tüm reza zarrab haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil hakkında hapis talebi! 'Müşteki Hadise'yi tanımıyorum'
Seren Serengil hakkında hapis talebi! 'Müşteki Hadise'yi tanımıyorum' Şarkıcı Hadise, Seren Serengil hakkında Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla dava açmıştı, davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Serengil’in zincirleme şekilde ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret’ suçundan 2 yıl 11 aya kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
25.11.2023 Magazin
Hadise itiraz etmişti! Bircan Bali yeniden yargılanıyor
Hadise itiraz etmişti! Bircan Bali yeniden yargılanıyor Hadise ve Bircan Bali arasında sular durulmuyor.Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu sunucu Bircan Bali’ye beraat kararı verilmesine itiraz etti. İtirazı kabul eden üst mahkeme, Bali’nin yeniden yargılanmasına hükmetti.
26.07.2023 Magazin
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası!
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası! Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 program sunucusuna ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.06.2023 Magazin
Hadise şikayetçi oldu! Sunucular hakkında hapis istemi
Hadise şikayetçi oldu! Sunucular hakkında hapis istemi Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün şikayeti üzerine Reza Zarrab ile arasında ilişki olduğu iddiaları doğrultusunda kasıtlı ve tahammül sınırlarını aşan şekilde ifadeler kullandıkları iddiasıyla magazin programı yorumcuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi.
26.04.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022 Magazin
Hadise'den dekolteli paylaşım!
Hadise'den dekolteli paylaşım! Son günlerde Mehmet Dinçer'le boşanmasıyla gündemden düşmeyen Hadise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Hadise'nin göğüs dekolteli paylaşımına yorum yağdı.
12.12.2022 Magazin
Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'e uyarı!
Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'e uyarı! Şimdilerde Ebru Gündeş'le aşk yaşayan Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile geçmişte ilişki yaşayan Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ebru Gündeş'i uyardı. Candan, hastalıklı bir ruh yapısı olduğunu iddia ettiği genç iş insanı için "Elimin üstüne yanan mumun sıvısını döktü" dedi.
9.06.2022 Magazin
Ebru Gündeş'in Iraklı sevgilisiyle fotoğrafı ortaya çıktı!
Ebru Gündeş'in Iraklı sevgilisiyle fotoğrafı ortaya çıktı! 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan geçen sene boşanan Ebru Gündeş’in Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı gündeme gelmiş ancak taraflar bir açıklama yapmamıştı. Ebru Gündeş ve yeni sevgilisi olan Iraklı Rassan Khoshnaw’ın birlikte çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.
7.06.2022 Magazin
Iraklı iş insanı Ebru Gündeş'i yakın markaja aldı!
Iraklı iş insanı Ebru Gündeş'i yakın markaja aldı! Ebru Gündeş ile Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın görüntüsü bomba yarattı. 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan sürpriz bir şekilde boşanan Ebru Gündeş, günlerce hatta aylarca magazin gündeminden düşmemişti. 2021 Mayıs ayında evliliklerini sonlandırmışlardı. İddiaya göre Ebru Gündeş'in ayaklarını yerden kesen yeni biri var.
25.02.2022 Magazin
Miami'de şatafatlı yaşamı görüntülendi! İşte Reza Zarrab'ın son hali: Richard Ferrari, Aaron Goldsmith, Richard Kaplan...
Miami'de şatafatlı yaşamı görüntülendi! İşte Reza Zarrab'ın son hali: Richard Ferrari, Aaron Goldsmith, Richard Kaplan... Reza Zarrab 2016 yılında İran’a uygulanan ambargoları delme suçlamasıyla ABD’de tutuklanmıştı. 2017’de itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab’ın Miami’deki yeni lüks hayatı Amerikan basınının objektiflerine takıldı.
9.12.2021 Dünya
Reza Zarrab’ın Beyoğlu'ndaki binasını parça parça çaldılar
Reza Zarrab’ın Beyoğlu'ndaki binasını parça parça çaldılar ABD’ye kaçışının ardından mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın Beyoğlu Fındıklı’daki Royal Holding binası, hurdacı ve evsizlerin mekânı oldu. Binadaki tüm eşyalar parça parça çalındı. Çevre sakinleri, “Binanın yanından geçmeye korkuyoruz” dedi.
2.10.2021 Gündem
Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı, Hadise yerine kim geçti? Acun Ilıcalı yanıt verdi!
Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı, Hadise yerine kim geçti? Acun Ilıcalı yanıt verdi! Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab ile boşanmak üzere mahkemeye başvurduğu sırada, Hadise ile Zarrab'ın arasında ilişki olduğunu iddia etmesi üzerine, Hadise, sosyal medyadan açıklama yaptı ve "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez." İfadelerini kullanılmış, Hadise'nin O Ses Türkiye jüriliğine devam etmeyeceği iddia edilmişti. Acun Ilıcalı o iddia yanıt verdi.
15.09.2021 Gündem
Ebru Gündeş ile Reza Zarrab resmen boşandı
Ebru Gündeş ile Reza Zarrab resmen boşandı Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanma davası nisan ayında sonuçlanmıştı. Boşanma kararının ardından kızı Alara ile Zarrab’ın yanına ABD’ye giden Gündeş, Türkiye’ye döndü. Gündeş’in dönüşüyle çiftin avukatları boşanma kararını kesinleştirdi ve evlilik resmen sona erdi.
29.05.2021 Magazin
Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı?
Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Hadise ile Kaan Yıldırım’ın bir yıla yakındır süren ilişkilerini noktaladıkları iddia edildi.
7.05.2021 Magazin
Hadise'ye bir şok daha! Erişim engeli...
Hadise'ye bir şok daha! Erişim engeli... Ebru Gündeş'in, Reza Zarrab'ın kendisini aldattığını iddia etmesinden sonra yasak aşk yaşadığı kadınlar arasında şarkıcı Hadise'nin de olduğu öne sürülmüştü. Bu haberlerin ortaya çıkmasının ardından Hadise haberlerin kaldırılması için mahkemeye başvurdu.
21.04.2021 Magazin
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk!
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk! Magazin gündemini sarsan yasak aşk iddiası sonrası Hadise atağa geçti. Hadise iki sürpriz hamle ile adeta meydan okudu...
20.04.2021 Magazin
Ebru Gündeş'ten Reza Zarrab'a flaş dava!
Ebru Gündeş'ten Reza Zarrab'a flaş dava! Ebru Gündeş, “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.
16.04.2021 Gündem
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
Ünlü isimleri kullanıp hayali karakterle vurgun yaptı...
Ünlü isimleri kullanıp hayali karakterle vurgun yaptı... Sosyal medyada sahte ve kurgu hesapları deşifre ederek hızla popüler olan ‘rulling’ (@atavrattroll) adlı hesap başta olmak üzere üç hesap üzerinden burs ve yardım bahanesiyle toplanan para ile yasadışı bahis oynandığı iddia ediliyor. Suçlanan S.Ç., 10 gün önce ortadan kaybolurken, hakkında 4 ayrı suç duyurusunda bulunuldu.
19.02.2020 Gündem
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütünün örgütsel benzerliklerle bu iki örgüt arasındaki bağlantı ve benzerliklere vurgu yapıldı.
26.07.2019 Gündem
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
Zarrab'dan rüşvet alan gardiyana 3 yıl hapis
Zarrab'dan rüşvet alan gardiyana 3 yıl hapis Reza Zarrab'a cezaevinde kaldığı dönemde rüşvet karşılığı kaçak telefon, içki ve ilaç verdiği iddia edilen gardiyan Victor Casado (35) 3 yıl hapse mahkum edildi.
11.01.2019 Dünya
Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'a haciz şoku!
Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'a haciz şoku! Amerika'da yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans'taki 2 ofisinin aidatını ödemedi. 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya yükseldi. Yönetim alacağını tahsil etmek için icraya gitti. Haciz kararı, iş insanının şarkıcı eşi Ebru Gündeş'e bildirildi.
9.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reza Zarrab ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reza zarrab haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.