Resulayn

Resulayn

Son dakika Resulayn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Resulayn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Resulayn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resulayn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resulayn gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 resulayn haberi bulunmuştur. Tüm resulayn haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin kuzeyinde ilk 5 binlik konutun bugün temelinin atıldığını belirterek, "6 ay içerisinde 5 bin konut bitecek. 2 ay içerisinde 28 bin konut daha başlayacak ve 240 bin konutu inşallah 2,5 yıl, en geç 3 yıllık bir süreç içerisinde tamamlayacağız” dedi.
24.05.2023 Gündem
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 3 askeri şehit eden, 'Habur' kod adlı, PKK/YPG'li terörist Hüseyin Muhammed, Suriye'de düzenlenen operasyonla yakalandı.
19.08.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacılarla ilgili flaş açıklama: Yüzde 70'i dönmek istiyor
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacılarla ilgili flaş açıklama: Yüzde 70'i dönmek istiyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. "Suriyeli sığınmacılar elbette memleketlerine dönecekler" diyen Bakan Soylu, "Zannediyorum bu yılın sonu itibariyle gidiş başlayacak. Araştırmalara göre yüzde 70. 'Güvenli bir dönüş söz konusu olursa biz ülkemize dönmek istiyoruz' diyor." ifadelerini kullandı.
18.08.2022 Gündem
Terör örgütü YPG üyesi terörist Şanlıurfa’da yakalandı
Terör örgütü YPG üyesi terörist Şanlıurfa’da yakalandı Suriye’nin Resulayn kentinde terör örgütü YPG içerisinde faaliyet gösteren terörist, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yakalandı.
24.06.2022 Gündem
MİT Türkiye sınırının 275 kilometre derinliğinde terörist Hüseyin Şibli’yi aracında vurdu!
MİT Türkiye sınırının 275 kilometre derinliğinde terörist Hüseyin Şibli’yi aracında vurdu! Milli İstihbarat Teşkilatı, Türkiye sınırının 275 kilometre derinliğinde SİHA’yla düzenlediği nokta operasyonla, Suriyeli terörist Hüseyin Şibli’yi aracında vurdu. Kandil’in Irak’ta yeni bir yapılanma için görevlendirdiği Şibli, ABD’li komutanların birlikte poz verdiği PYD/YPG’nin elebaşı Ferhat Abdi Şahin’in sağ koluydu.
20.06.2022 Gündem
Bakan Soylu: Briket evler Suriyelilerin gönüllü, onurlu ve güvenli olarak ülkelerine dönmesi içindir
Bakan Soylu: Briket evler Suriyelilerin gönüllü, onurlu ve güvenli olarak ülkelerine dönmesi içindir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de bulunan Suriyelilerin altını çizerek söylüyorum, gönüllü, onurlu ve güvenli bir şekilde geri dönmelerini teminen böyle bir çalışmayı başlattık ve inşallah uluslararası insani yardımlar çerçevesinde de bu çalışmalar bir vesileyle sona erecektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor...
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor... Düzensiz göçmenlerle ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, yabancılara ikamet yasağı geliyor. O uygulamaya son verilecek, artık notere ev sahibiyle birlikte gidecek. Bakanlık harekete geçti, sahte olup olmadığı hemen ortaya çıkıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yabancı sayısı toplam nüfusun yüzde 25'ini geçen 781 mahallenin yabancılar için ikamete kapatıldığını belirterek, "1 Temmuz'dan itibaren oranın yüzde 20 olarak uygulanması sağlanacak. Böylelikle 1200 mahalle ikamete kapatılacak" dedi.
11.06.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 5 askerin şehit olduğu mağara operasyonuna ilişkin "Komandolarımız bir grup teröristi mağarada sıkıştırdı. 'Telsim' ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi sonucu mağaraya operasyon yapıldı" dedi. Bakan Akar "Pençe-Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti" dedi.
25.05.2022 Gündem
Suriyeliler dönüyor mu? Suriyeliler nasıl gönderilecek? Suriyelilerin geri dönüşü için proje hazırlanıyor!
Suriyeliler dönüyor mu? Suriyeliler nasıl gönderilecek? Suriyelilerin geri dönüşü için proje hazırlanıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! 1 milyon Suriyelinin geri dönüşü için proje hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, projeden detayları paylaştı. Proje; Azez, Cerablus ve El Bab'ın da aralarında olduğu 13 bölgede konuttan hastaneye kadar geniş çaplı altyapı çalışmalarını içeriyor. Peki, Suriyeliler dönüyor mu? Suriyelilerin geri dönüşü için proje hazırlanıyor mu? Suriyeliler nasıl gönderilecek? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeli açıklaması!
3.05.2022 Gündem
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset
Briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
Briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı!
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı! İçişleri Bakanlığı, metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lının, jandarmanın operasyonuyla yakalandığını açıkladı.
21.04.2022 Gündem
PKK/YPG'li terörist "Hebat Gever" kod adlı Süleyman Orhan
PKK/YPG'li terörist "Hebat Gever" kod adlı Süleyman Orhan MİT'in operasyonuyla Suriye sınırındaki bombalı eylemlerin sorumlusu PKK/YPG'li terörist "Hebat Gever" kod adlı Süleyman Orhan etkisiz hale getirildi.
17.02.2022 Gündem
Şehit DSİ operatörü, Balıkesir’de toprağa verildi
Şehit DSİ operatörü, Balıkesir’de toprağa verildi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Suriye’nin Resulayn kentinde, PKK/YPG’li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Devlet Su İşleri (DSİ) operatörü Cihan Gökkaya (37), memleketi Balıkesir’de toprağa verildi.
31.12.2021 Gündem
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriyenin Resulayn kentinde PKK/YPG'li teröristlerin havanlı saldırısında DSİ'ye ait iş makinasının operatörü Cihan Gökkaya (37) şehit oldu.
30.12.2021 Gündem
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu Türkiye vuracak! Sınır ötesi harekat ile ilgili sıcak gelişme! Türkiye o bölgelere kara operasyonu düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına artık tahamülümüz kalmadı” açıklaması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi.
16.10.2021 Gündem
Bakan Soylu: 3 yılda 1 milyon 250 bin kaçak göçmeni sınırda engelledik
Bakan Soylu: 3 yılda 1 milyon 250 bin kaçak göçmeni sınırda engelledik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin son 3 yılda 1 milyon 250 bin kaçak göçmeni sınırda engellediğini belirterek, "Biz bu tedbirleri almamış olsaydık, 1 milyon 250 bin kaçak göçmen Türkiye'ye gelmiş olacaktı." dedi.
10.09.2021 Gündem
Suriye'den Adana'ya kaçan terörist yakalandı
Suriye'den Adana'ya kaçan terörist yakalandı Suriye'nin Resulayn kentinde terör örgütünde silahlı faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen ve Barış Pınarı Harekatı sonrası Türkiye'ye kaçan İ.M.İ. (25) Adana'da gizlendiği evde yakalandı.
26.08.2021 Gündem
Suriye'de askerin eli tetikte, teröristlere göz açtırılmıyor!
Suriye'de askerin eli tetikte, teröristlere göz açtırılmıyor! Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye’nin Resulayn kentinde Mehmetçik, eli tetikte görev yapmayı sürdürüyor. Asker, terör örgütünün bölgeye yönelik düzenlemeyi planladığı saldırıları önlemek için kritik bölgelerde oluşturulan yol kontrol noktalarında da tüm araçları didik didik arıyor. Bomba arama köpeği kullanılarak yapılan aramalar ile teröristlerin saldırıları önlenerek, Resulayn’da huzurun bozulması engelleniyor.
7.04.2021 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda kritik sayı! 707 terörist...
Barış Pınarı Harekatı'nda kritik sayı! 707 terörist... Türkiye'nin Tel Abyad ve Resulayn kentlerinde son bir yıl içerisinde MİT, Suriye Milli Ordusu ve yerel güvenlik güçlerince yapılan operasyonlarda 707 teröristin yakalandığı ve 1 tondan fazla patlayıcı ele geçtiği belirtildi.
9.03.2021 Gündem
Resulayn'da pazar yerinde patlama: 2 ölü, 7 yaralı
Resulayn'da pazar yerinde patlama: 2 ölü, 7 yaralı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karışışında bulunan Suriye'nin Resulayn ilçesinde, terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerce, tavuk pazarında bir araca yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu 2 sivil hayatını kaybetti, 7 sivil yaralandı.
25.02.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan flaş Gara Operasyonu açıklaması
Bakan Soylu'dan flaş Gara Operasyonu açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekilin Ağrı milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıkladı. Bakan Soylu ayrıca Gara bölgesinin PKK için çok önemli olduğunu belirterek, "Gara neyi ifade ediyor? Kandil koridoru, Suriye koridoru, Sincar koridoru, bu koridorun geçiş alanı Gara'dır. İkinci özelliğine Gara'nın Sözde Apollo Akademisi buradadır. Sağlık, eğitim, havacılık, hepsi buradaki alandadır. Bu alan savunması çok kolay, tepeleri olan bir alandır" dedi.
20.02.2021 Gündem
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz!
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye'de terör örgütü PKK'nın sayısını 320'nin altına kadar düşürdük. Yaz-kış operasyonlarımız devam ediyor. Eren-5'e başladık, mağara mağara giriyoruz. Bulacağız ve onları imha edeceğiz. Burada hiçbir tedirginliğimiz söz konusu değildir." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Resulayn'daki patlamanın faili yakalandı
Resulayn'daki patlamanın faili yakalandı Resulayn'da 2 çocuğun öldüğü, 4 kişinin yaralandığı 2 Ocak'taki terör saldırısının faili Suriye uyruklu 9 şüphelinin yakalandığı bildirildi
19.01.2021 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye, 4 milyon yabancıyı muhtemel zulüm ve ölümden kurtardı
Bakan Soylu: Türkiye, 4 milyon yabancıyı muhtemel zulüm ve ölümden kurtardı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye, İdlib'den Afrin'e, Azez'den Mare'ye, Cerablus'tan Resulayn'a kadar 8 bin 161 kilometrekare alanda zulmü durdurmuş, 1 milyon 750 bin insanın hayatını normalleştirmiş, terör örgütlerinden arındırmış, ikamet izni ile kalanlar hariç barındırdığı toplam 4 milyon yabancıyı, muhtemel bir zulüm ve ölümden kurtarmıştır" dedi.
18.12.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Resulayn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resulayn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.