Resmi Yazı

Resmi Yazı

Son dakika resmi yazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmi yazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmi yazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmi Yazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmi yazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.995 resmi yazı haberi bulunmuştur. Tüm resmi yazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi. Altınok, 'Kimin yalancı kimin dosdoğru olduğunun belgesidir. Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım.’ dedi.
28.03.2024 Gündem
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle eğitim kurumlarının tatil edildiği 1 Nisan 2024 Pazartesi günü üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılacaklar.
28.03.2024 Gündem
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu?
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi 28 Eylül tarihinde duyurulmuştu, son güne girildi. Cumhurbaşkanlığı tarafından kısa mesajla duyurulan eğitimin ardından pek çok memur eğitimini tamamladı, henüz tamamlamamış olanlar için de son tarih bilgisi paylaşıldı. Peki, deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi son gün ne zaman, 31 Ocak dahil mi?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Ev almak isteyenlere konut kredisi müjdesi! Detaylar ortaya çıktı
Ev almak isteyenlere konut kredisi müjdesi! Detaylar ortaya çıktı BDDK, ikinci konutunu alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketicilerin ikinci ev alımında şartlar değiştirildi. İşte ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar...
26.08.2023 Ekonomi
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 4 bin 700 lira olan kirasının 14 bin lira çıkacağını öğrenen kiracı adeta büyük şok yaşadı. Fahiş artışı kabul etmeyen kiracı, kirayı yasal oranlar çerçevesinde artırdı ve ödemelerini devam ettirdi. Fakat kira ödemesi sırasında 22 kuruş eksik yatırması hayatını kabusa çevirdi.
8.06.2023 Yaşam
Depremzedelere skandal tebligat! Parasını devlet ödeyecek
Depremzedelere skandal tebligat! Parasını devlet ödeyecek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentteki otellerde misafir ettiği 550 depremzedeye verdiği hizmeti 21 Mayıs günü sonlandıracağını duyurdu. Duyuru üzerine AFAD Başkanlığı, Tekirdağ Valiliği’nden depremzedelerin tüm masraflarının karşılanarak, otel tahsis edilmesini istedi. Büyükşehir Belediyesi’nden gece yarısı yapılan açıklamada, "Deprem bölgesi bir türlü toparlanamayıp, geçici konteyner kentleri yeterince kurulamayınca, ilgili daireye gerekli talimatlar verilerek süre uzatılmıştır. Konunun çirkin bir şekilde siyasete alet edilmesi oldukça düşündürücüdür." denildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise soruşturma başlatıldığı bildirildi. Son gelişmeye göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin önce misafir ettiği sonrasında ise çıkarma kararı aldığı depremzedelerin otel parasını devlet ödeyecek.
18.05.2023 Gündem
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok'
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok' Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), kanunun çıkmasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binaları önünde uzun kuyruk oluşturma devam ederken, SGK yetkilileri ise vatandaşları “emekli olur” yazısı almak için kuruma gelmelerine gerek olmadığı konusunda uyardı.
6.03.2023 Çalışma Hayatı
SGK'dan yeni EYT açıklaması
SGK'dan yeni EYT açıklaması Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından SGK’dan ilk açıklama geldi.
3.03.2023 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe Kulübü'nden Necati Ateş'e tepki!
Fenerbahçe Kulübü'nden Necati Ateş'e tepki! Fenerbahçe Kulübü, TRT Spor yorumcusu Necati Ateş hakkında bir açıklama yaptı.
17.01.2023 Fenerbahçe
İlaç raporları uzatıldı mı? İlaç raporları ne zamana kadar geçerli? İlaç raporları süresi yenilendi mi?
İlaç raporları uzatıldı mı? İlaç raporları ne zamana kadar geçerli? İlaç raporları süresi yenilendi mi? Süreli rapor ile ilaç alanların 31 Aralık 2022’de sona eriyordu. Koronavirüsle mücadele döneminde hayat geçirilen uygulama ile tüm raporların süresi aralık ayının son gününe uzatılmıştı. İlaç raporlarının geçerliğinin bitmesine kısa bir süre kala Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan ilaç raporları ile ilgili açıklama geldi. Peki, İlaç raporları uzatıldı mı? İlaç raporları ne zamana kadar geçerli? İlaç raporları süresi yenilendi mi? İlaç raporu sorgulama nasıl yapılır? SGK ilaç raporu uzatma nasıl yapılır? Süreli sağlık raporları ne zaman bitecek? İşte detaylar…
19.12.2022 Sağlık
İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar?
İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar? İlk ve orta dereceli okullar açıldı. Eylül ayı sonu itibariyle üniversitelerde de eğitim başlayacak. İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler toplu ulaşımdan indirimli faydalanmak için öğrenciler, İBB’nin öğrenci kartına nasıl başvuru yapacaklarını sıklıkla araştırıyor. Peki, İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar? İndirimli İstanbulkart vizeleme işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar…
16.09.2022 Eğitim
Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? Öğretmen atama tebligatı ne zaman gönderilecek?
Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? Öğretmen atama tebligatı ne zaman gönderilecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanan 20 bin öğretmenin güvenlik soruşturması devam ediyor. Öğretmenler güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra resmen göreve başlayacak. Bakan Soylu Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması’nın tamamlanacağı tarihi açıkladı. Peki, Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? İşte atanan öğretmenlerin göreve başlama süreci ile ilgili detaylar…
11.09.2022 Eğitim
Galatasaray Federasyon'a yazı gönderdi! Fenerbahçe tepkisi: 5 yıldızlı logo...
Galatasaray Federasyon'a yazı gönderdi! Fenerbahçe tepkisi: 5 yıldızlı logo... Galatasaray, Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logo kullanımına dair TFF’ye resmi yazı gönderdi. Sarı Kırmızılı ekip gönderdiği yazıda "Ulusal lig statüsü dışında elde edilen şampiyonluklara dair yapılan hukuk dışı işlemlerin durdurulması ve gerekli önlemlerin alınması talebidir." ifadelerine yer verdi.
7.07.2022 Galatasaray
Finlandiya ve İsveç'e teröristler için resmi yazı!
Finlandiya ve İsveç'e teröristler için resmi yazı! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İsveç ve Finlandiya'ya PKK ve FETÖ mensubu teröristlerin iadesine ilişkin talepleri hatırlatan yazı gönderildiğini açıkladı.
6.07.2022 Gündem
Atatürk neden benim doğum günüm 19 Mayıs demiştir? 19 Mayıs ilk ne zaman kutlandı?
Atatürk neden benim doğum günüm 19 Mayıs demiştir? 19 Mayıs ilk ne zaman kutlandı? Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadele fitilini ateşlediği 19 Mayıs 1919’un 103. Yılı kutlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a ayak bastığı O'nun aynı zamanda “doğum günüm” dediği gündü. Mustafa Kemal Atatürk, “Doğum Günüm” dediği 19 Mayısta düzenlenen kutlamaları yalnızca bir kere izleyebildi. Peki, Atatürk neden benim doğum günüm 19 Mayıs demiştir? 19 Mayıs ilk ne zaman kutlandı? İşte detaylar…
19.05.2022 Gündem
Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu?
Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu? Sağlık Bakanlığı duyurdu! 81 ilin valiliklerine genelge gönderildi! Hastanelerde yeni dönem başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerdeki kalabalığın önüne geçmek için randevusuz hastalar muayene edilmiyordu. Geçtiğimiz ay yayınlanan genelge ile, hastanelerde randevu zorunluluğu kaldırıldı. Pek çok kişi son günlerde, “Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu?” sorularını araştırıyor. Peki, Hastane randevu kalktı mı? Randevusuz hasta bakılacak mı? Randevusuz hastaneye gidilir mi? Hastanelere randevusuz gidiliyor mu? İşte detaylar…
3.05.2022 Sağlık
MHRS'den randevu şartı kaldırıldı! 81 ile yazı gönderildi...
MHRS'den randevu şartı kaldırıldı! 81 ile yazı gönderildi... Toplumun tüm kesimlerini kapsıyor. Bakanlık harekete geçti ve yeni gelişme resmen duyuruldu. Hastaneye giden herkesi çok yakından ilgilendiren kararın detayları belli oldu. Sağlık Bakanlığı 81 ile yazı yolladı. Devlet hastanelerindeki muayene sistemi ile ilgili önemli bir düzenleme yapıldı. Bakanlık yazısında hasta muayenelerinde COVID nedeniyle uygulanmakta olan yalnızca MHRS sisteminden randevu alan hastalara muayene hizmetinin normalleşme sürecine geçilmiş olması nedeniyle hem randevusuz hem de randevulu hastalara bakılması şeklinde değiştirilmesi talep edildi.
14.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kurumları hedef alan siber saldırılar azaldı
Bakan Karaismailoğlu: Kurumları hedef alan siber saldırılar azaldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'de kurum ve kuruluşları hedef alan siber saldırıların sayısının 2021'de 84 bin 113'e gerilediğini belirterek, "Yerli ve milli uygulamalarla siber kalkanını günden güne güçlendirmeyi sürdüreceğiz" dedi.
27.02.2022 Bilim ve Teknoloji
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç?
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç? 15 bin öğretmen atamasında oluşan taban puanlar belli oldu. İngilizce'de en düşük KPSS puanı 75,70; İlköğretim Matematik'e 78,54; Matematik'te 78,52; Özel Eğitim'de 68,37; Rehberlikte 82,02; Sınıf öğretmenliğinde 77,36; Din Kültüründe 79,56; Okul Öncesinde 79,66 oldu. İşte 15 bin öğretmen ataması taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması kontenjanları…
1.02.2022 Memur
Öğretmen ataması canlı yayın! Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklanıyor! İşte atama yayınını canlı izle!
Öğretmen ataması canlı yayın! Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklanıyor! İşte atama yayınını canlı izle! Öğretmen atamaları canlı yayın ile takip edilebilecek mi? Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı, belirlenen kontenjan bilgilerine göre belli olacak. 15 bin öğretmen alımı ataması bugün tamamlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılım göstereceği salonda başlayan sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları TC Kimlik Numarası ve şifre ile E-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta öğrenilebilecek?
31.01.2022 Çalışma Hayatı
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları için sona gelindi. Sözleşmeli öğretmen atamaları için atama tercihleri 26 Ocak'ta sona erdi. Binlerce öğretmen adayı heyecanlı bir şekilde atama sonuçlarını bekliyor. Peki, sözleşmeli öğretmenlik atamam sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 bin öğretmen ataması sonuçları açıklandı mı? İşte 15 bin öğretmen ataması sonuçları hakkındaki detaylar…
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB 15 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ile nasıl sorgulanır?
Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB 15 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ile nasıl sorgulanır? Sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları aramaları arttı. Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri 26 Ocak'ta sona erdi. Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçlarının belli olmasına az bir süre kaldı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, saat açıklanacak? İşte MEB e devlet sözleşmeli öğretmen atama sonuçları sorgulama
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmenlik ataması için gerekli belgeler! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonrası öğretmenlerden göreve başlamada hangi belgeler isteniyor?
Sözleşmeli öğretmenlik ataması için gerekli belgeler! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonrası öğretmenlerden göreve başlamada hangi belgeler isteniyor? 15 bin sözleşmeli öğretmenin ataması bugün yapılacak. Binlerce öğretmen adayı merak içinde beklerken, devlet okullarında görev yapacak 15 bin öğretmenin ataması sonrası gerekli olacak belgeler de sorgulanıyor. Sözleşmeli öğretmenlik atama sonrası istenen belgeler araştırması da başladı. Peki, İlk ataması yapılan sözleşmeli öğretmenlerden göreve başlamada hangi belgeler istenir?
31.01.2022 Çalışan Hakları
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 15 bin öğretmen ataması için beklenen gün geldi. Öğretmen atamaları, 31 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle yapılacak. Bakan Özer’in daha önce yaptığı duyurulara göre, eksik kadro ile branşlar değerlendirildi ve atanacak 15 bin öğretmenin 7 bin 500’ünün atamasının İstanbul’a yapılmasına karar verildi. Atama sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
30.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Yazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmi yazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.