Rekor Kırdı

Rekor Kırdı

Son dakika rekor kırdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rekor kırdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rekor kırdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rekor Kırdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rekor kırdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.322 rekor kırdı haberi bulunmuştur. Tüm rekor kırdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı!
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı! Mevduat faizleri rekor seviyeye ulaştı. 100 bin lirasını mevduat faizine yatıran büyük kazanç sağlıyor. Merkez Bankası yaptığı son hamle ile politika faizini yüzde 50'ye yükseltti. Bankalar da politika faiz oranıyla birlikte daha yüksek faizler vermeyi taahhüt etmeye başladı. Müşteri yarışına giren bankalar üç aylık mevduatta faizi yüzde 67.48'e kadar yükseltti. Bankalarda mevduat hesabı açarken Merkez Bankası'nın kamuya açıkladığı oranları talep edebilir ve yüksek faiz getirisi elde edebilirsiniz. İşte mevduat faizleriyle ilgili tüm detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Başkentray Ankara ulaşımının omurgası! Bayramda yarım milyon kişi kullandı
Başkentray Ankara ulaşımının omurgası! Bayramda yarım milyon kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Adana'da ilk gününde rekor kırdı
Adana'da ilk gününde rekor kırdı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı. Merkez Park’ta gerçekleşen Fatma Turgut konserine binlerce kişi katıldı, parkta kurulan çocuk köyünde çocuklar aileleriyle doyasıya eğlendi.
14.04.2024 Adana
Piyasalarda bayram havası gerçekleşti! Mesajlar etkili oldu, kapanış rekoru kırıldı
Piyasalarda bayram havası gerçekleşti! Mesajlar etkili oldu, kapanış rekoru kırıldı Borsa arife günü yapılan tek seansta çifte rekor kırdı. 9849 puanla gün içi rekorunu yenileyen BIST 100 Endeksi 9814 puanla da yeni kapanış rekoruna imza attı.
10.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bir süredir yükselişini sürdüren altının onsu 2300 doları aşarak rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın fiyatları hangi seviyelere kadar çıkacak? Uzmanlar artışın nedenini ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi beklentisine, jeopolitik gerginliklere ve merkez bankalarının altın alımına bağlıyor.
5.04.2024 Ekonomi
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Bilim insanları  rekor kırdı! Sınırsız  üretim hedefleniyor
Bilim insanları rekor kırdı! Sınırsız üretim hedefleniyor Güney Koreli bilim insanları,KSTAR (Korean Superconducting Tokamak Advanced Research) Nükleer reaktörü 100 milyon derece sıcaklıkta 48 saniye çalıştırmayı başararak “yapay güneş” rekoru kırıdılar. KSTAR reaktörü ile Güneş'te meydana gelen füzyon reaksiyonlarını taklit ederek sınırsız ve temiz enerji üretmeyi hedeflendiği belirtildi.
2.04.2024 Gündem
Seçim sonrası altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam altında rekor fiyat ve tarihi seviye...
Seçim sonrası altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, tam altında rekor fiyat ve tarihi seviye... Altın fiyatları yerel seçimler sonrası yeni rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda ons altının yükselmesiyle beraber gram altın fiyatları tarihi seviyeleri gördü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Seçim sonrası altın fiyatları ne olacak?' sorusunu yanıtladı. İşte gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarında son durum
1.04.2024 Ekonomi
Gram altında sürpriz gelişme! Tarihi rekor kırdı! Bu fiyattan altın alınır mı?
Gram altında sürpriz gelişme! Tarihi rekor kırdı! Bu fiyattan altın alınır mı? Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tırmanışa geçti. Ons altın fiyatı 2233 dolara yükselerek son bir haftada 73 dolarlık değer kazandı. Gram altın ise altın piyasasındaki işçilik maliyetlerinin azalmasıyla yükselişini ons kadar artırmadı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yükselişini güçlendiren altın için alım fırsatı seviyelerini duyurdu. Peki altın daha yükselecek mi? Bu fiyatlardan altın alınır mı? Altında son durum ne?
29.03.2024 Ekonomi
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen TEKNOFEST, bu yıl Adana'da düzenlenecek. Geçen yıla göre katılımcı sayısında önemli bir artış gözlenen TEKNOFEST 2024, 788 bin 161 takımı ağırlayacak.
26.03.2024 Adana
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşların altına talebi arttı. Artan talep sonucunda bazı kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlayınca Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Talepleri karşılayacak şekilde tek vardiya çalışıp günlük 400 kilogram üretirken şu anda 2 vardiya çalışıyoruz. İki vardiya sabahtan gece 11'e kadar kesintisiz, sürekli bir çalışma var ve gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Altın alacaklar dikkat! Tarihi rekor sonrası hesap değişti, birkaç ay daha sürecek
Altın alacaklar dikkat! Tarihi rekor sonrası hesap değişti, birkaç ay daha sürecek Altın yatırımı olanları yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz gün 2250 lira seviyesini aşarak önemli bir eşiğin üzerine çıkan gram altın fiyatı rekor üstüne rekor kırdı. Peki altında yükseliş devam eder mi? İşte detaylar...
9.03.2024 Ekonomi
Gram altında yeni hafta rekorla başladı! 4 Mart 2024 çeyrek, gram altın fiyatları
Gram altında yeni hafta rekorla başladı! 4 Mart 2024 çeyrek, gram altın fiyatları Son zamanlarda hareketli bir seyir izleyen altın fiyatlarında hızlı dalgalanmalar yaşanıyor. Yükseliş trendine devam eden gram altın rekor kırdı. Ekonomi gündemini takip edenler için Kapalıçarşı'dan güncel altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatını haberimizde bir araya getirdik. İşte, 4 Mart 2024 çeyrek, gram altın fiyatları...
4.03.2024 Ekonomi
Gram altın rekora doymuyor!  3 Mart 2024 hafta sonu güncel çeyrek ve gram altın fiyatları
Gram altın rekora doymuyor! 3 Mart 2024 hafta sonu güncel çeyrek ve gram altın fiyatları Son zamanlarda hareketli bir seyir izleyen altın fiyatlarında hızlı dalgalanmalar yaşanıyor. Yükseliş trendine devam eden gram altın rekor kırdı. 3 Mart Pazar günü rekor seviyesini koruyan gram altın fiyatı bugün 2 bin 100 liradan satılıyor. İşte, 3 Mart 2024 hafta sonu canlı altın fiyatları alış-satış rakamları...
3.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Yüksek kâr için yatırımcıya kritik uyarı yapıldı
Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Yüksek kâr için yatırımcıya kritik uyarı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları üst üste rekorlara imza attı. Altın yatırımcısına yüksek kâr için önemli uyarı yapıldı. Bunun yanında piyasada mevduat faizlerinin sabit kalmasının ardından yatırımcı tercihleri değişti. Enflasyonun üstünde yüksek getiri sağlamayı amaçlayan yatırımcılar alternatiflere yönelmeye başladı. Peki yeni yılın gözde iki yatırım aracı altın ve borsada tahminler neler? İşte detaylar...
29.02.2024 Ekonomi
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 25 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan Adana temsilcisini taraftarlar stadyumda yalnız bırakmadı. İç sahada toplam 13 maç geride kalırken 234 bin biletli taraftar takımlarını tribünden destekledi.
23.02.2024 Adana
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı Bitcoin'in piyasa değeri 1 trilyon doları aştı. Ayrıca dijital para biriminin değeri gün içerisinde 51 bin doların üzerine çıktı.
14.02.2024 Ekonomi
Altına yatıran kazandı! Külçe altın  rekor kırdı
Altına yatıran kazandı! Külçe altın rekor kırdı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayında yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal yatırım aracının, külçe altın olduğunu açıkladı.
8.02.2024 Ekonomi
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
'İnci Taneleri' yoğun ilgi görüyor! İlk bölüm Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi
'İnci Taneleri' yoğun ilgi görüyor! İlk bölüm Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi İnci Taneleri’ne ilgi devam ediyor. Kanal D'nin; BKM imzalı, kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi 'İnci Taneleri', reytingler dışında YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden bir gün geçmesine rağmen neredeyse 5 milyon izlenmeye ulaştı.
27.01.2024 Magazin
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı TPAO, Gabar'da günlük petrol üretiminde 35 bin varilin üzerine çıkarak rekor kırdı.
26.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Kırdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rekor kırdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.