Reklam Anlaşması

Reklam Anlaşması

Son dakika reklam anlaşması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reklam anlaşması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reklam anlaşması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reklam Anlaşması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reklam anlaşması gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 reklam anlaşması haberi bulunmuştur. Tüm reklam anlaşması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması Sadakatsiz dizisindeki performansıyla çok sevilen oyuncu Cansu Dere şimdilerde online bir platforma yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak rol alıyor. Başarılı performansıyla adından sıklıkla söz ettiren Cansu Dere şimdi ise yaptığı milyonluk reklam anlaşmasıyla gündemde.
25.11.2023 Magazin
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza!
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza! Türk popunun ünlü ismi Mustafa Sandal, markaların aranan yüzü olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı reklamdan alacağı ücretle dudak uçuklattı.
10.04.2023 Magazin
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı!
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı! Dünyanın en çok para kazanan mankeni Bella Hadid, yeni reklam anlaşması için limuzinin üstüne çıkıp, seksi pozlar verdi. Hadid'in bu pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı.
12.06.2022 Magazin
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş'
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş' 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışına katıldı. Ankara’ya hem iş hem de kızı Zeyno’yu görmek için gelen sanatçıya, mağaza açılışında sürpriz yapıldı. Pasta üzerinde kendi figürünü gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Karadağlı, “Bu arkadaş bana hiç benzememiş" dedi.
2.06.2022 Magazin
Aslı Enver'in milyonluk tesellisi!
Aslı Enver'in milyonluk tesellisi! Son dönemde ekranlarda sık sık gördüğümüz Aslı Enver özel hayatıyla da gündem oluyor. Son olarak Önder Öztarhan’la ilişkisinin bittiği konuşulan Aslı Enver'in bir banka ile reklam anlaşması yaptığı iddia edildi. Aslı Enver anlaşmadan 3 milyon TL kazandı.
28.04.2022 Magazin
Alişan ile Buse Varol'a teklif yağıyor! Ayrılık haberleri yaradı...
Alişan ile Buse Varol'a teklif yağıyor! Ayrılık haberleri yaradı... Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan ve Emine Erdoğan tarafından barıştırıldıkları iddia edilen Alişan ile Buse Varol reklam anlaşması yaptı. Gündemden düşmeyen çifte ayrılık haberleri resmen yaradı. Reklam teklifi yağan Alişan ile Buse Varol 100 bin TL kazandılar.
21.03.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'a gelen reklam teklifi dudak uçuklattı!
Kıvanç Tatlıtuğ'a gelen reklam teklifi dudak uçuklattı! Modacı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'a bir içecek firmasında servet değerinde reklam teklifi geldi.
13.03.2022 Magazin
Milyon dolarlık Meryem!
Milyon dolarlık Meryem! Dünyada milyonlarca kadının ilham aldığı Meryem Uzerli, bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Güzel oyuncu, Rusya’nın en iyi kozmetik markasının yeni yüzü oldu.
9.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'ndan milyonluk reklam anlaşması!
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'ndan milyonluk reklam anlaşması! Kanal D'de ekrana gelen 'Camdaki Kız' dizisinde başrol oynayan Feyyaz Şerifoğlu'nun, bir giyim markasının reklam yüzü olduğu iddia edildi. Yakışıklı oyuncunun dudak uçuklatan bir rakama anlaşma sağladığı konuşuluyor.
19.01.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni reklam anlaşması! Kazanacağı para dudak uçuklattı...
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni reklam anlaşması! Kazanacağı para dudak uçuklattı... Geçtiğimiz haftalarda anne-baba olacaklarını müjdeleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in heyecanı günden güne büyüyor. Birkaç gün önce Bodrum'a giden çiftten Tatlıtuğ, yeni bir reklam anlaşmasına imza attı. Yakışıklı oyuncunun kazanacağı meblağ dudak uçuklattı.
4.12.2021 Magazin
Alina Boz ve Alp Navruz reklam yüzü oldu
Alina Boz ve Alp Navruz reklam yüzü oldu Son günlerde Aşk101 dizisiyle beğeni toplayan Alina Boz ve Ada Masalı dizisiyle de adından söz ettiren Alp Navruz ikilisi, giyim firmasının reklam yüzleri oldu.
29.10.2021 Magazin
Doğuş 5 milyon TL'lik reklam anlaşmasını askıya aldı!
Doğuş 5 milyon TL'lik reklam anlaşmasını askıya aldı! Uzun bir süredir müzik dünyasından uzak olan şarkıcı Doğuş, dudak uçuklatan gelir anlaşmasıyla ilgili konuşurken, son projeleri hakkında da bilgilendirmede bulundu.
13.06.2021 Magazin
Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk mı yaşıyor? Gerçek ortaya çıktı...
Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk mı yaşıyor? Gerçek ortaya çıktı... Magazin dünyası onları konuşuyor. Hande Erçel ile Kerem Bürsin, oynadıkları dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte Maldivler tatiline gitti. Ünlü çift aşk mı yaşıyor?
25.04.2021 Magazin
Hadise'ye mahkeme şoku!
Hadise'ye mahkeme şoku! Ender Gündüzlü'den Hadise'ye şok dava... ‘Aşk Kaç Beden Giyer’in bestecisi Ender Gündüzlü, şarkısını izinsiz reklamda kullandığı iddiasıyla Hadise’ye açtığı bin liralık dava sürerken, 141 bin 885 lira talep ettiği ikinci bir dava açtı.
7.03.2021 Magazin
Hande Erçel'e dudak uçuklatan reklam teklifi!
Hande Erçel'e dudak uçuklatan reklam teklifi! Oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatıyla da gündemden düşmeyen Hande Erçel, bir sağlık ve kişisel bakım firmasından 2 milyon TL’lik reklam teklifi aldı.
10.01.2021 Magazin
Hande Erçel fiyatı ikiye katladı! 1,5 milyon TL'lik imza...
Hande Erçel fiyatı ikiye katladı! 1,5 milyon TL'lik imza... Şarkıcı Murat Dalkılıç ile çıktığı aşk yolunda aradığı mutluluğu bulamayan Hande Erçel, kariyerinde büyük bir ivme yakaladı. Bir giyim markasının reklam yüzü olan oyuncu, 800 bin TL olan ücretini ikiye katlayarak 1.5 milyon TL kazandı.
30.10.2020 Magazin
Misli.com, Trabzonspor'a sponsor oldu
Misli.com, Trabzonspor'a sponsor oldu Trabzonspor ile Misli.com arasında maske sponsorluğu ve reklam anlaşması sağlandı.
22.06.2020 Futbol
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen, Brezilya ve İspanya vatandaşlıkları bulunan futbolcu Diego Costa, vergi kaçırma suçlamasıyla 6 ay hapis cezası aldı.
4.06.2020 Futbol
Serenay Sarıkaya'nın üç poz karşılığında aldığı para dudak uçuklattı
Serenay Sarıkaya'nın üç poz karşılığında aldığı para dudak uçuklattı Serenay Sarıkaya, bir otomobil markasının reklam yüzü oldu. Güzel oyuncu, üç poz karşılığında 300 bin lira kazandı.
25.02.2020 Magazin
Son dakika: Sosyal medya fenomeni 'Ares' hayatını kaybetti
Son dakika: Sosyal medya fenomeni 'Ares' hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre Antalya'da, H.E. (14) adlı kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla babası V.E. ile erkek kardeşi K.E. tarafından dövülen ve 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen, sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir (18) hayatını kaybetti.
19.02.2020 Yaşam
Murat Boz servetini katlayacak
Murat Boz servetini katlayacak Şarkıcı Murat Boz, 2020 yılına kazançlı başladı. Bir hazır çorba markasıyla 3 milyon TL’ye reklam anlaşması yapan Boz, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.
7.01.2020 Magazin
2 milyon liralık poz!
2 milyon liralık poz! Ajda Pekkan yaptığı reklam anlaşmasından tam 2 milyon lira kazandı.
4.06.2019 Magazin
Tek tuşla 3 milyon TL kazanıyor
Tek tuşla 3 milyon TL kazanıyor 'Bütün zamanların en genç milyarderi' unvanını elde eden kardeşi Kylie Jenner'ın gerisinde kalsa da Kim Kardashian, hala her adımıyla para kazanmaya devam ediyor...
5.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reklam Anlaşması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reklam anlaşması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.