Rehine

Rehine

Son dakika rehine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rehine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rehine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rehine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rehine gelişmeleri de dahil olmak üzere 984 rehine haberi bulunmuştur. Tüm rehine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollanda’da rehine krizi! 150 ev tahliye edildi
Hollanda’da rehine krizi! 150 ev tahliye edildi Hollanda’nın Ede kentinde polis, kafede bulunan 'çok sayıda kişinin' rehin alındığını belirterek çevredeki 150 konutu tahliye ettiğini duyurdu. Polis, olayın 'şimdilik' terörizm olduğuna dair bir belirti olmadığını ifade etti.
30.03.2024 Dünya
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması İsrail, Paris'teki rehine görüşmelerinde 400 Filistinli mahkumun serbest bırakılması konusunda anlaştığı haberi ile ateşkes için umutlar yeniden yeşerdi. Bu haberden kısa süre sonra ABD Başkanı Biden'dan ateşkes anlaşmasına dair dikkat çeken bir açıklama geldi.
27.02.2024 Dünya
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Hamas, 3 İsrailli rehinenin görüntüsünü paylaştı
Hamas, 3 İsrailli rehinenin görüntüsünü paylaştı Hamas ellerinde bulundurduğu rehinelerden 3 İsrailli genç kadının görüntülerini paylaşarak “Gazze Şeridi'nde El Kassam Tugayları tarafından esir alınan bazı kadın düşman askerlerinden mesaj” ifadesiyle paylaştı.
27.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz" Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti kimsenin yanına bırakmaz. DEAŞ'ından FETÖ'süne kadar milletimizi hedef alan yapıya hayat hakkı tanımayacağız. Devletimizin nefesi sürekli teröristlerin ensesinde olacak." dedi.
10.01.2024 Gündem
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı. Geçtiğimiz haziran ayında büyük bir yangının çıktığı tesisin lisansının iptal edildiği ancak tahliye kararına uymayarak Ocak 2024'e kadar ek süre talep ettiği öğrenildi.
8.01.2024 Gündem
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin alan Fatih B., 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtığı TIR'ın içerisinden jandarma ekiplerine ateş açtı. Şüpheli, sosyal medya hesabından elinde silahla TIR'ın içerisindeki o anları yayınladı.
23.12.2023 Gündem
Gazze'de İsrail katliamı! Ülkeyi sarsan buluşmada Netanyahu'ya sert tepki
Gazze'de İsrail katliamı! Ülkeyi sarsan buluşmada Netanyahu'ya sert tepki İsrail ordusunun Gazze'de bombardımanı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. CNN, ABD'nin Gazze'deki büyük ölçekli askeri operasyonların Ocak ayına kadar tamamlayabileceğine inandığını yazdı. Aynı haberde Beyaz Saray'ın İsrail'i hasarı ve sivil kayıplarını sınırlaması konusunda uyardığı bilgisine yer verildi. Gazze'deki saldırılarını sürdüren İsrail Kuzey sınırında tansiyonu zirveye çıkaran bir hataya imza attı. İsrail bunun üzerine bir özür mesajı yayınladı. Başbakan öfkeli rehine aileleri ile bir araya geldi. İsrail basını kaotik toplantıda ailelerin Başbakan'ın yüzüne istifa çağrısında bulunduklarını ve savaş planlarını eleştirdiklerini yazdı.
6.12.2023 Dünya
Gazze'de ateşkes 1 gün daha uzatıldı
Gazze'de ateşkes 1 gün daha uzatıldı İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde altı gündür devam eden "insani aranın" uzatıldığını duyurdu.
30.11.2023 Dünya
Gazze'deki 'insani ara' için flaş gelişme! 2 gün uzatıldı
Gazze'deki 'insani ara' için flaş gelişme! 2 gün uzatıldı Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Majed el-Ansari, Gazze Şeridi’ndeki insani aranın 2 gün daha uzatıldığını duyurdu.
27.11.2023 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
Gazze'de insani ara! ABD savaş gemisine balistik füze atıldı, Netanyahu'dan Hamas'ın 'ateşkes' mesajına ilk yanıt geldi
Gazze'de insani ara! ABD savaş gemisine balistik füze atıldı, Netanyahu'dan Hamas'ın 'ateşkes' mesajına ilk yanıt geldi Gazze'de İsrail'in katliamına 4 günlük insani aranın son gününe girilirken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Hamas daha fazla esirin serbest bırakılması için İsrail ile çatışmalara verilen insani arayı uzatmaya çalıştıklarını açıklamıştı. Hamas'ın mesajına İsrail Başbakanı Netanyahu'dan ilk yanıt geldi. ABD ordusu USS Mason savaş gemisini hedef alan saldırıyı dünyaya duyurdu.
27.11.2023 Dünya
Dünyanın gözü Gazze'de! İsrail askerleri ateş açtı rehine takası ertelendi
Dünyanın gözü Gazze'de! İsrail askerleri ateş açtı rehine takası ertelendi Dünyanın gözü kulağı günlerdir Gazze'den gelen haberlerde. 7 Ekim'de başlayan çatışmalarda İsrail ordusu binlerce sivili bombalayarak katletti. Uzun görüşmeler sonra varılan insani ara kapsamında dün ateşkes sağlandı ve ilk rehine takası yapıldı. Yeni rehinelerin ne zaman serbest bırakılacağı merak edilirken, İsrail, rehinelerin bırakılacağı noktaya ateş açtı ve takası erteledi
25.11.2023 Dünya
Gazze'de israil-Hamas savaşında son dakika! 4 günlük insani arada rehine takası başaldı
Gazze'de israil-Hamas savaşında son dakika! 4 günlük insani arada rehine takası başaldı 7 Ekim'de başlayan Hamas-İsrail savaşında 4 günlük insani ara başladı. Hamas sürpriz bir kararla 12 Taylandlı işçiyi serbest bıraktı. Hamas'ın serbest bıraktığı 13 İsrailli Kızılhaç'a teslim edildi, rehineler sınıra götürülüyor.
24.11.2023 Dünya
Esir takası anlaşmasında pürüz
Esir takası anlaşmasında pürüz İsrail Başbakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise rehinelerin cuma gününden önce serbest bırakılmayacağı belirtildi.
22.11.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'de insani ara açıklaması: Olumlu bir gelişme olarak görüyoruz
Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'de insani ara açıklaması: Olumlu bir gelişme olarak görüyoruz Dışişleri Bakanlığı, Gazze'de çatışmalara 4 günlük insani ara konusunda mutabakata varılmasının olumlu gelişme olarak görüldüğünü bildirdi.
22.11.2023 Gündem
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı İsrail ve Hamas rehine takasında uzlaştı. Netanyahu, “Rehineler aşamalar halinde serbest bırakılacak” açıklamasını yaptı.
21.11.2023 Dünya
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında gittiği Cezayir'de açıklamada bulundu. Erdoğan rehine takası ile ilgili olarak, "Katar ile de temastayız, temennimiz odur ki bir an önce bu rehinelerin takasında neticeyi alırız. Sürekli görüşme halindeyiz ve beklentilerimiz buralardan olumlu neticeler almak." dedi.
21.11.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Endonezya Hastanesi kuşatıldı, İran'dan İsrail'e sert uyarı geldi: Yeni cepheler açılabilir
Gazze'den son dakika haberleri! Endonezya Hastanesi kuşatıldı, İran'dan İsrail'e sert uyarı geldi: Yeni cepheler açılabilir Hamas-İsrail savaşı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rehine anlaşması ve geçici ateşkesin bugün başlayacağı iddiası dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail ve Hamas'tan konu ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi. İran ise 'yeni cepheler açılabilir' diyerek adeta İsrail'e gözdağı verdi.
20.11.2023 Dünya
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana ilk kez yakıt girişine izin verildi.
15.11.2023 Dünya
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek İsrail Meclisinde yapılan oylamada, İsrailli olmayan kişilerin "terörist" olarak ilan edilmesine imkan tanıyan yasa onaylandı. Ayrıca Hamas Sözcüsü yaptığı açıklamada Gazze'de 5 günlük ateşkes için İsrailli 70 çocuk ve kadını serbest bırakmaya hazır olduklarını bildirdi.
13.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rehine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rehine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.