Rehine Krizi

Rehine Krizi

Son dakika rehine krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rehine krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rehine krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rehine Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rehine krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 rehine krizi haberi bulunmuştur. Tüm rehine krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollanda’da rehine krizi! 150 ev tahliye edildi
Hollanda’da rehine krizi! 150 ev tahliye edildi Hollanda’nın Ede kentinde polis, kafede bulunan 'çok sayıda kişinin' rehin alındığını belirterek çevredeki 150 konutu tahliye ettiğini duyurdu. Polis, olayın 'şimdilik' terörizm olduğuna dair bir belirti olmadığını ifade etti.
30.03.2024 Dünya
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin alan Fatih B., 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtığı TIR'ın içerisinden jandarma ekiplerine ateş açtı. Şüpheli, sosyal medya hesabından elinde silahla TIR'ın içerisindeki o anları yayınladı.
23.12.2023 Gündem
Almanya'da eczanede rehine krizi
Almanya'da eczanede rehine krizi Almanya'nın Karlsruhe şehrinde bir eczanede çok sayıda kişinin rehin alınmasının ardından polis, geniş çaplı operasyon başlattı.
10.03.2023 Dünya
Eşi ve 2 çocuğunu rehin alan baba, sınır dışı edilecek!
Eşi ve 2 çocuğunu rehin alan baba, sınır dışı edilecek! Gaziantep'in İslahiye ilçesinde eşi ile 2 çocuğunu tüfek ve bıçakla rehin alıp, polisler tarafından ikna edilerek yakalanan Irak uyruklu Rami Arap, sınır dışı edilmek üzere serbest bırakıldı.
28.06.2022 Yaşam
Gaziantep'te rehine krizi yaşandı! Evde iki çocuğu ve karısı vardı
Gaziantep'te rehine krizi yaşandı! Evde iki çocuğu ve karısı vardı Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kişi, evde iki çocuğu ve karısını rehin aldı. Elindeki pompalı tüfek ve bıçakla kendisini ve ailesini öldüreceğini söyleyen şahıs ikna edilerek gözaltına alındı.
27.06.2022 Yaşam
Ustasını bıçakla 5 saat boyunca rehin aldı! ‘Artık kurtuluşum yok’
Ustasını bıçakla 5 saat boyunca rehin aldı! ‘Artık kurtuluşum yok’ Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir restoranda çalışan garson Kamil T.A. (25), ustası Lütfü Salman'ın birini boynuna dayadığı 2 bıçakla rehin aldı. Lütfü Salman'ı restorandan çıkarıp, yaklaşık 800 metre ileride bulunan alışveriş merkezi önüne götüren Kamil T.A., Lütfü Salman'ın boynunu kesmeye kalkıştı. Rehine krizi, Lütfü Salman'ın Kamil T.A.'nın elinden kurtulmasıyla yaklaşık 5 saat sonra sona erdi.
19.09.2021 Gündem
Rusya'da bankada alarm! Rehine krizi yaşandı!
Rusya'da bankada alarm! Rehine krizi yaşandı! Son dakika haberine göre; Rusya'nın Tümen kentindeki bir bankada 3 kişi rehin alındı. Polis ekipleri faille pazarlık yaptı, sonrasında ise adam gözaltına alındı.
7.07.2021 Dünya
Gürcistan'da rehine krizi! Tiflis polisi harekete geçti
Gürcistan'da rehine krizi! Tiflis polisi harekete geçti Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki bir mikrofinans kuruluşu ofisine giren silahlı saldırgan 10 kişiyi rehin aldı. Kısa süre sonra 1 rehineyi bırakan saldırganın etkisiz hale getirilmesi için Tiflis polisi teyakkuza geçti.
20.11.2020 Dünya
Gürcistan'da rehine krizi! 500 bin dolar istiyor
Gürcistan'da rehine krizi! 500 bin dolar istiyor Gürcistan'da banka soymaya çalışan kimliği belirsiz bir saldırganın 19 kişiyi rehin aldığı ve 500 bin dolar talep ettiği açıklandı.
21.10.2020 Dünya
Kiev’de bankada rehine krizi
Kiev’de bankada rehine krizi Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki bir bankada silahlı olduğu ve bomba taşıdığı iddia edilen bir şahıs banka müdürünü rehin aldı
3.08.2020 Gündem
Rusya'da rehine krizi
Rusya'da rehine krizi Rusya'nın başkenti Moskova’da bir banka şubesine girerek içeridekileri rehin alan maskeli kişi, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.
23.05.2020 Dünya
Rehine krizi! Dehşete düşüren sözler...
Rehine krizi! Dehşete düşüren sözler... Aydın'ın Efeler ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi Banu T. ve 2 çocuğu ile eşinin komşusunu tabancayla rehin alan Halil T. (38), özel harekat polisi binaya girmek için hazırlık yaparken teslim oldu. Mahkemede kıskançlık nedeniyle böyle bir olaya kalkıştığını öne süren Hail T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
22.04.2020 Yaşam
ABD'den 40. yıl yaptırımı
ABD'den 40. yıl yaptırımı ABD Hazine Bakanlığı, Tahran Büyükelçiliğinin işgalinin 40'ıncı yıl dönümünde İran'ın ruhani lideri Ali Hamaney'in oğlu Mucteba Hamaney, Yargı Erki Başkanı İbrahim Reisi ve Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakiri dahil 9 üst düzey İranlı yetkiliye yaptırım uyguladı.
4.11.2019 Dünya
İtalya'da rehine krizi!
İtalya'da rehine krizi! İtalya'nın Fiuggi kentinde bir erkeğin yaklaşık 20 kişiyi rehin aldığı bildiriliyor.
29.11.2018 Dünya
Son dakika... Almanya'da kriz! Rehine...
Son dakika... Almanya'da kriz! Rehine... Reuters'ın son dakika haberine göre, Almanya'nın Köln şehrindeki Köln Merkez İstasyonu'nda bir rehine krizi yaşandı.
15.10.2018 Dünya
Eski nişanlısını rehin alan askere 22 yıl hapis istemi
Eski nişanlısını rehin alan askere 22 yıl hapis istemi Eski nişanlısını çalıştığı okulda yaklaşık 1,5 saat rehin aldıktan sonra teslim olan ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmasına karar verilen asker hakkında 22 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
17.09.2018 Gündem
Son dakika... Rehineler var! Rus bankası...
Son dakika... Rehineler var! Rus bankası... Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir bankada rehine krizi yaşanıyor haberleri gelmişti fakat bankadan gelen son dakika haberlerine göre durum sadece tatbikattan ibaret...
12.09.2018 Dünya
Lisedeki rehine krizinin sebebi 'facebook'muş!
Lisedeki rehine krizinin sebebi 'facebook'muş! İstanbul Pendik’te bulunan Melek Aknil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelen Umut D. isimli asker, okul aile birliğinde çalışan nişanlısı Hümeyra K.’yı bıçakla tehdit ederek rehin aldı. Yapılan müzakere sonucu Umut D. ikna edilirken, olayın sebebinin kıskançlık krizi olduğu ortaya çıktı
11.09.2018 Gündem
TSK’dan Pendik’teki rehine krizi ile ilgili açıklama
TSK’dan Pendik’teki rehine krizi ile ilgili açıklama TSK’dan yapılan açıklamada "İstanbul/Pendik’te bulunan bir okulda bugün meydana gelen olayın zanlısı olarak tespit edilen şahsın, askerliğini yükümlü piyade er olarak yerine getiren bir personel olduğu ve olay sırasında izinli bulunduğu tespit edilmiştir" denildi.
10.09.2018 Gündem
Son dakika: Pendik'te rehine krizi son erdi!
Son dakika: Pendik'te rehine krizi son erdi! İstanbul Pendik'te bulunan Melek Aknil Lisesi'ne gelen bir kişi, okulda çalışan nişanlısını silahla rehin aldı. Yapılan müzakereler sonrası Pendik'te rehine krizi sona erdi. Rehin alınan kadın kurtarılırken, şahıs da gözaltına alındı.
10.09.2018 Gündem
Paris’te rehine alarmı!
Paris’te rehine alarmı! Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeyindeki 10. bölgede yaşanan rehine krizinde saldırgan yakalandı ve rehineler kurtarıldı.
12.06.2018 Dünya
Bursa'da dehşet! 2 kişiyi vurdu, evini yaktı
Bursa'da dehşet! 2 kişiyi vurdu, evini yaktı Merkez Osmangazi ilçesinde, pompalı tüfekle 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan, kayınvalidesinin ev sahibini rehin alarak evi ateşe veren şüpheli, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı
14.04.2018 Yaşam
ABD’de silahlı rehine krizi!
ABD’de silahlı rehine krizi! ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Yountville kentinde, (Yountville Veterans Home) silahlı bir kişi gaziler evindeki kişileri rehin aldı.
9.03.2018 Dünya
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de rehine krizi
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de rehine krizi Emniyet müdürü Oleh Bekh, rehineleri kurtarmak için saldırgan ile iletişime geçmeye çalıştıklarını kaydetti
30.12.2017 Dünya
Moskova'da rehine krizi! Ölü ve yaralılar var
Moskova'da rehine krizi! Ölü ve yaralılar var Rusya'nın başkenti Moskova'da bir silahlı saldırganın etrafa ateş açması sonucu bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Saldırganın bir çok kişiyi de rehin aldığı belirtiliyor.
27.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rehine Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rehine krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.