Refüj

Refüj

Son dakika refüj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan refüj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını refüj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Refüj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan refüj gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 refüj haberi bulunmuştur. Tüm refüj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı Adana'da, kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarpan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
25.04.2024 Adana
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Kaza yapan otomobilin hız göstergesi 240 kilometrede takılı kaldı! Ölen olmadı
Kaza yapan otomobilin hız göstergesi 240 kilometrede takılı kaldı! Ölen olmadı Muş’ta, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj, ağaç ve aydınlatma direğine çarpan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otomobilin hız göstergesinin 240 kilometrede takılı kaldığı görüldü.
9.01.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Samsun'da aracıyla elektrik direğine çarpan avukat ve kızı yaralandı
Samsun'da aracıyla elektrik direğine çarpan avukat ve kızı yaralandı Samsun'da önüne çıkan iş makinesine çarpmamak için direksiyonu kıran avukat, otomobiliyle yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada avukat ve 4 yaşındaki kızı yaralandı.
9.03.2023 Yaşam
Yürekleri ağza getiren otobüs kazası
Yürekleri ağza getiren otobüs kazası Afyonkarahisar’da içerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüs yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.
25.08.2022 Yaşam
Trenin çarptığı minibüste 7 kişinin ölümünde şoför asli kusurlu
Trenin çarptığı minibüste 7 kişinin ölümünde şoför asli kusurlu Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Kapıkule-Halkalı seferini yapan yük treninin çarptığı minibüste 7 kişinin öldüğü kaza ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda şoför Bilal Küllü (51) 'asli', TCDD ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yerel idaresi ise tali kusurlu bulundu. Raporda; Küllü'nün ışıklı ve sesli 'dur' talimatına uymadığı, demir yolu aracının yaklaşmadığından emin olduktan sonra geçmesi gerektiği belirtildi. Hemzemin geçitteki bariyer kollarının yolu tam kapatacak uzunlukta olmadığına dikkat çekilen raporda, TCDD'nin de tali kusurlu olduğu vurgulandı.
20.12.2021 Gündem
Antalya'da şiddetli fırtına kabusu! Uçak seferleri durduruldu, araçlar yolda kaldı
Antalya'da şiddetli fırtına kabusu! Uçak seferleri durduruldu, araçlar yolda kaldı Antalya'da dün gece başlayan fırtına sabah saatlerinde etkisini artırdı. Saatteki hızı 123 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluşurken, Antalya Havalimanı'nda da uçak seferleri durduruldu. Sağanak ve fırtına nedeniyle yollarda olan sürücüler, zor anlar yaşadı. Çok sayıda araç yolda kalırken, bölgedeki evlerin zemin katlarını da su bastı, bir hastanenin ise dış cephesi uçtu.
7.12.2021 Gündem
Bolu'da korkunç kaza! Ambulansla otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Bolu'da korkunç kaza! Ambulansla otomobil çarpıştı: 5 yaralı Bolu'da, trafik kazasında yaralanan kişiyi hastaneye götüren ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.
6.11.2021 Yaşam
İki can alan alkollü sürücüye iyi hal indirimi! Genç kızların babaları isyan etti
İki can alan alkollü sürücüye iyi hal indirimi! Genç kızların babaları isyan etti İstanbul Beylikdüzü'de alkol aldıktan sonra kullandığı kamyonetle Busenur Ülüslar (17) ve Sedef Yılmaz'a (18) çarparak ölümüne neden olan Kırgızistan uyruklu sürücü Aslan İsmiev, 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma' suçundan 'iyi hal indirimi' uygulanarak 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara isyan eden genç kızların babaları, "İki canın bedeli 6 yıl mı?" diyerek tepki gösterdi.
6.05.2021 Gündem
Çukurova'da kuraklık alarmı!
Çukurova'da kuraklık alarmı! Adana Çukurova’da, özellikle Adana’nın Kozan ile Osmaniye’nin Kadirli ilçelerindeki barajlarda doluluk oranları yüzde 40’lara kadar düştü. Adana merkezde baraj doluluk oranın yüzde 70 olmasına rağmen çevre il ve ilçelerdeki riskli durumun genele yansıyabileceğini belirten Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Kozan ve Kadirli’deki kuraklık alarmı Adana için bir mesajdır. Hoyratça su kullanımına devam edilirse yarın biz de İstanbul, Ankara gibi kentlerin çektiği su sıkıntısını yaşayabiliriz” dedi.
7.01.2021 Gündem
Kadıköy'de akılalmaz kaza! Demir parmaklıklarda askıda kaldı
Kadıköy'de akılalmaz kaza! Demir parmaklıklarda askıda kaldı Kadıköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje çarpıp, kaldırıma savruldu. Otomobil, demir parmaklıklarda asılı kaldı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.
21.11.2020 Yaşam
Samsun'da feci kaza! 3 kişi yaralandı
Samsun'da feci kaza! 3 kişi yaralandı Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
1.06.2020 Gündem
Pendik'te İETT otobüsü ile sulama tankeri çarpıştı: 9 yaralı
Pendik'te İETT otobüsü ile sulama tankeri çarpıştı: 9 yaralı Pendik'te İETT otobüsü ile ilçe belediyesine ait sulama tankerinin çarpışması sonucu sürücüler ile 7 yolcu yaralandı.
23.05.2020 Gündem
Beşiktaş'ta otomobil refüje çıktı: 1 yaralı
Beşiktaş'ta otomobil refüje çıktı: 1 yaralı BEŞİKTAŞ'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüje çıktı. Kazada bir kişi hafif yaralandı.
28.11.2019 Yaşam
Ön camdan fırladı! Hız göstergesi sabit kaldı...
Ön camdan fırladı! Hız göstergesi sabit kaldı... Bursa’da sahura yetişmeye çalışan araç sürücüsü refüj sulama çalışmasının ardından kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek 80 Km hızla ağaca çarpmasının ardından kaldırıma çıkarak durabildi. Çarpmanın etkisiyle aracın ön camından fırlayan sürücü ağır şekilde yaralandı.
25.05.2019 Yaşam
Beton mikseri faciası! Ölü ve yaralılar var
Beton mikseri faciası! Ölü ve yaralılar var Muğla’nın Menteşe ilçesi çevre yolunda üç aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, birisi ağır iki kişi de yaralandı.
19.04.2019 Yaşam
Refüj ve ağaca çarpan otomobil üçe bölündü
Refüj ve ağaca çarpan otomobil üçe bölündü Bursa'da, kontrolden çıkan otomobil, önce refüje ardından ağaca çarptı. 2 kişinin ağır yaralandığı kazada otomobilin motoru, tekerleri ve geri kalan kısmı parçalara bölünerek dağıldı.
5.01.2019 Yaşam
Yola çıkacaklar dikkat! Kara yollarında durum...
Yola çıkacaklar dikkat! Kara yollarında durum... Kara yollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
9.12.2018 Yaşam
Son dakika: İstanbullulara kötü haber! Trafik kilit...
Son dakika: İstanbullulara kötü haber! Trafik kilit... Büyükçekmece TEM Otoyolu Ankara istikametinde bir TIR ve hafif ticari aracın karıştığı kazada trafik durma noktasına gelirken, 1'i ağır toplam 4 kişi yaralandı.
19.09.2018 Yaşam
Sarıyer'de feci kaza! Polise yumruk attı, sinir krizi geçirdi...
Sarıyer'de feci kaza! Polise yumruk attı, sinir krizi geçirdi... Sarıyer’de motosikletli kurye kamyonetin sıkıştırması sonucu ezilerek can verdi. Sinir krizi geçiren kuryenin kardeşi çekiçle kamyonetin camlarını kırdı. Kendisini sakinleştirmeye çalışan polise yumruk atan acılı adam, güçlükle zapt edildi. Acılı adam, yol hortumla yıkanırken kardeşinin kanlarını avuçlayarak çimenlere attı.
27.12.2017 Yaşam
En çok kaza 18.00-22.00 ve 04.00-08.00 arasında
En çok kaza 18.00-22.00 ve 04.00-08.00 arasında İçişleri Bakanlığı bayram tatilinde meydana gelen kazalarda 122 kişinin hayatını kaybettiğini, kazaların tek araçlı, yoldan çıkma, refüj, banketlere vb çarpma şeklinde meydana geldiğini açıkladı.
5.09.2017 Yaşam
Bakanlık açıkladı! Ölü sayısı arttı
Bakanlık açıkladı! Ölü sayısı arttı İçişleri Bakanlığı: 10 günlük bayram tatili süresince meydana gelen kazalarda 122 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Son 9 yılda, 9 gün bayram tatili olan 5 yılın Kurban Bayramı kazaları dikkate alındığında, 2017 yılı bayram tatili süresinde araç yoğunluğu bir önceki yıla göre yüzde 20 artmış olmasına rağmen kazalardaki ölüm oranında yüzde 15 azalma meydana gelmiştir.
29.09.2021 Gündem
Başkent’te trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
Başkent’te trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı Ankara’da aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin kontrolden çıkıp taklalar atarak ağaçlara çarpması şeklinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
1.09.2017 Yaşam
Türkiye'nin konuştuğu ayıp!
Türkiye'nin konuştuğu ayıp! Yaz tatillerini ana vatanda geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere dönmek için geldikleri Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda uzun kuyruklar oluşturan Türkler’in yol kenarına attıkları çöpler, karayolları ve Edirne Belediyesi ekiplerince temizlendi. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Trakya gümrüklerinden son 48 saatte 18 bin 662 araçla 81 bin 986 yolcu çıkış yaptı.
30.08.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Refüj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki refüj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.