Recep Tayip Erdoğan

Recep Tayip Erdoğan

Son dakika Recep Tayip Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Recep Tayip Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Recep Tayip Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Tayip Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep tayip erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 recep tayip erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm recep tayip erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek Atina yönetiminin, Türk vatandaşlarına Ege adalarında 1 yıl süreli “kapıda vize” uygulaması hazırlığında olduğu öğrenildi. Yunan basınının duyurduğu bilgilere göre, “kapıda vize” Rodos, Midilli, Sisam, Sakız, İstanköy, İleryoz ve Meis adalarında uygulanacak.
28.10.2023 Ekonomi
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi!
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi! Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Kabine'nin en dikkat çeken ismi Mehmet Şimşek oldu. 2007’de Hazine’den Sorumlu Devlet Bakanlığı göreviyle kabine macerasına başlayan, 2009-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı, 2015-2018 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevlerini üstlenen Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak kabineye döndü.
3.06.2023 Gündem
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, ihanettir. Şu hususun özellikle bilinmesini isterim. Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK'nın en küçük bağı ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim, Türk milletinin şerefli mensuplarıdır" dedi.
13.05.2023 Gündem
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu Samsun'da yaşayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile isim ve soyadı benzerliği olan Recep Tayyip Erdoğan (24), 14 Mayıs'ta yapılacak 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu.
21.03.2023 Gündem
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor'
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor' Togg ile Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan ve birçok ilki barındıran fabrikası resmen açıldı. Görkemli açılış dünyaya damga vurdu. Çin ve Rus haber ajanslarının yanı sıra Amerikan yayın organı Bloomberg Türkiye'nin ilk yerli otomobilini sayfalarına taşıdı. Yunan medyası ise Togg'un yanı sıra Tayfun füzesini de öne çıkardı.
30.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı'nın Kocaeli'deki baba ocağını ziyaret ederek aileye başsağlığı diledi.
6.08.2022 Gündem
Dar gelirliye konut müjdesinde yeni gelişme!
Dar gelirliye konut müjdesinde yeni gelişme! Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirliler için açıkladığı konutların 500’ünün Tekirdağ’da yapılacağını açıklayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, şehirdeki kentsel dönüşümle birlikte aynı bölgede toplamda bin adet konutun yapılacağını belirtti.
2.08.2022 Ekonomi
İş dünyasından flaş asgari ücret açıklaması
İş dünyasından flaş asgari ücret açıklaması İş dünyası temsilcileri, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı asgari ücrete yapılan ara zam kararını değerlendirdi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "İşçiler, işverenler olarak el ele vererek üretmeye, ihracat yapmaya devam edeceğiz” şeklinde belirtirken; İTO Başkanı Avdagiç, “Çalışanlarımızın enflasyon kayıplarının telafi edilmesi iş dünyası olarak çok önemli bir sorumluluğumuz” dedi. MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı ise, asgari ücrete yapılan zammı memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Erdoğan, dün Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde asgari ücrete yüzde 30 oranında zam yapıldığını ve net asgari ücretin 5500 lira olduğunu açıklamıştı.
2.07.2022 Ekonomi
Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek?
Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? Kiralarda yaşanan fahiş fiyat artışları kiracıları bezdirdi. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı yetkilileri, kira artış oranlarına ilişkin düzenleme için bir araya gelmişti. Kira artışlarına isyan eden kiracılar hükümetten kalıcı bir adım beklerken Türkiye’de Hollanda modeli uygulanacağına dair görüşler de belirginleşiyor. Peki, Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? İşte Hollanda modeli kira ile ilgili bilmeniz gerekenler…
29.05.2022 Ekonomi
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira...
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira... Hibe veriliyor, bakan iki müjdeyi birden paylaştı. Tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanından üretim yapan herkesi ilgilendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenlere güzel haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kırsal kalkınmaya destek sağlayacak iki yeni müjdeyi daha paylaştı. Bakan Pakdemirli, 4 ilde pilot olarak uygulanan ‘Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi’nin 2022-2024 yılları arasında ülke geneline yayılacağını ve IPARD 11’inci Proje Çağrısına çıkıldığını ve çağrı kapsamında toplam 572 milyon TL hibe vereceklerini duyurdu.
14.01.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Ekonomide yeni yol haritası... İşte o kararlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Ekonomide yeni yol haritası... İşte o kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı "2022-2024 Dönemi Yatırım Programı hazırlıkları" genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgeye göre; kamu yatırım harcamalarından azami düzeyde tasarruf edilirken kalkınma potansiyelini destekleyici mahiyetteki iktisadi ve sosyal altyapı yatırımlarına öncelik verilmeye devam edilecek. Kamu yatırım öncelikleri özel sektörün yenilikçi ve üretken yatırımlarını ve ticareti destekleyecek mahiyette belirlenecek, iş, üretim, yatırım ve yaşam ortamını iyileştiren nitelikli altyapı yatırımlarına öncelik verilecek. Proje bazında ödenek teklif ve tahsislerinde, devam eden öncelikli projelerden en kısa sürede tamamlanabilecek olanlara öncelik verilecek. Tasarruf tedbirleri kapsamında zorunlu haller dışında 2022 Yılı Yatırım Programı'na yeni proje alınmayacak. Öte yandan 2022-2024 Dönemi Bütçe Çağrısı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu kaynaklarının kullanımında, Orta Vadeli Program'da belirlenen politika, tedbir ve öncelikler doğrultusunda hareket edilecek. Kamu idareleri kendilerine tahsis edilen ödenekleri, aşmadan, etkili, ekonomik ve verimli şekilde kullanacak. Beşeri sermayenin güçlendirilmesi, kapsayıcı büyüme yaklaşımının belirgin bir biçimde hayata geçirilmesi ve refahın toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırılmasına yönelik politikaların uygulanmasına devam edilecek.
10.09.2021 Ekonomi
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz'dan bu yana bakanlık olarak 135 bin 916 FETÖ operasyonunda 312 bin 121 gözaltı yaptık. Şehit verdiğimiz pırıl pırıl çocuklarımız hesabını bunlardan soruyoruz." dedi.
15.07.2021 Gündem
Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul son durum
Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul son durum Kanal İstanbul ne zaman yapılacak? Sorusu zaman zaman gündeme geliyor. Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Projesi'nin temeli haziran sonunda atılacak. Projede ilk kazmanın vurulacağı tarih ise Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından yapılan açıklamadan sonra belli oldu. Peki, Kanal İstanbul ne zaman açılacak, ihalesi yapıldı mı, ne zaman? Kanal İstanbul'un güzergahı neresi? İşte konu hakkında detaylar…
9.06.2021 Gündem
Nilüfer Aydan’a hapis cezası!
Nilüfer Aydan’a hapis cezası! Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Yeşilçam oyuncusu Nilüfer Aydan (Aydan Canbula) "Cumhurbaşkanı’na alenen hakaret" suçundan 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu cezada hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
30.03.2021 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu, Çinli mevkidaşı Yi ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Çinli mevkidaşı Yi ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Konseyi Üyesi ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.
25.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amasyalı şehit ailesine telefonda başsağlığı diledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amasyalı şehit ailesine telefonda başsağlığı diledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hakan Gül'ün Amasya'daki ailesi ile telefonda görüştü, taziyelerini iletti.
7.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı Arslan'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı Arslan'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul etti.
4.02.2021 Gündem
Türkiye'den ABD'ye sert tepki!
Türkiye'den ABD'ye sert tepki! Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıklama yayınladı.
15.12.2020 Siyaset
Özel eğitim merkezleri kapanacak mı? Özel eğitim kurumları ve kursları kapanacak mı? Bireysel eğimler yapılacak mı?
Özel eğitim merkezleri kapanacak mı? Özel eğitim kurumları ve kursları kapanacak mı? Bireysel eğimler yapılacak mı? Özel eğitim merkezleri kapanacak mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı’nın eğitim ve öğretimin uzaktan yapılacağını duyurmasıyla, sınavlardan, dershanelere, özel eğitim kurumlarından, kurslara kadar akıllara birçok soru geldi. Bakan Selçuk yaptığı açıklamayla akıllara takılan sorulara açıklık getirdi. Peki, özel eğitim kurumları kapacak mı? Özel eğitim kursları açık mı kalacak, kapanacak mı? İşte Özel Eğitim kurumları, okulları ve kursları hakkında merak edilenler…
19.11.2020 Eğitim
Rehabilitasyon merkezleri kapanacak mı? Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerindeki bireysel eğitimler nasıl olacak?
Rehabilitasyon merkezleri kapanacak mı? Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerindeki bireysel eğitimler nasıl olacak? Rehabilitasyon Merkezleri kapanacak mı? Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yıl sonuna kadar eğitimin uzaktan devam edeceğini açıklamasının ardından birçok kişi konunun ayrıntılarını merak edip, araştırmaya başladı. Eğitim ve öğretim konusunda kafalarındaki sorulara yanıt aramaya başlayan vatandaşlara cevap, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan geldi. Bakan Selçuk, ‘’ Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki kabine toplantısında alınan karar gereği, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğiz.’’ dedi. Peki, Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerindeki bireysel eğitimler olacak mı, nasıl olacak?
19.11.2020 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak?
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak? Sınavlar iptal mi, olacak mı? Koronavirüs tedbirler kapsamında, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yıl sonuna kadar uzaktan eğitimin devam edeceğini açıklamış ve eğitimlerin online olacağını duyurmuştur. Erdoğan’ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim ile ilgili son detayları açıkladı ve merak edilen sorulara yanıt verdi. Peki, Sınavlar nasıl olacak, ertelendi mi?
19.11.2020 Eğitim
Emeklilikte yeni dönem! Resmen açıklandı çift maaş ve...
Emeklilikte yeni dönem! Resmen açıklandı çift maaş ve... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de emeklilikte yeni dönem resmen açıklandı. Memur, işçi herkes yararlanacak, emekli olan çift maaş alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, devlet destekli “Tamamlayıcı Emeklilik Sigortası” sistemine geçileceğini açıkladı. Erdoğan sistemin 2022 yılında yürürlüğe gireceğini duyurdu. İşçinin sistemden çıkmaması için cazip hale getirilecek düzenleme ile çalışanlar emekli olduklarında çift maaş imkanına sahip olacak. Tamamlayıcı emeklilik sigortası nedir? Peki çalışanlar nasıl sisteme dahil olacak?
10.06.2020 Emekli
Tamamlayıcı Emeklilik Sigortası nedir? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi için kaç para ödenecek?
Tamamlayıcı Emeklilik Sigortası nedir? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi için kaç para ödenecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, devlet destekli “Tamamlayıcı Emeklilik Sigortası” sisteminin getirileceğini açıkladı. Erdoğan sistemin 2022 yılında yürürlüğe gireceğini duyurdu. Tamamlayıcı Emeklilik Sigortası “kıdem tazminatı fonu” kurulması yönündeki tartışmalarda gündeme gelmişti. Tamamlayıcı emeklilik nedir? Peki çalışanlar nasıl sisteme dahil olacak? Kaç para ödenecek? Kaç yaşında emekli olunacak?
9.06.2020 Emekli
Zamlı emekli maaşı ne zaman ödenecek? Emekli maaşları yattı mı? Ekonomik istikrar kapsamında verilecek 1500 TL emekli maaşı ne zaman yatacak?
Zamlı emekli maaşı ne zaman ödenecek? Emekli maaşları yattı mı? Ekonomik istikrar kapsamında verilecek 1500 TL emekli maaşı ne zaman yatacak? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen düzenlemeyle, geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşının 1.500 TL seviyesine çıktığını açıkladı. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında emeklilerimize verdiği müjde kanunlaştı. Artık en düşük emekli aylığı 1500 lira. Emeklilerimize ve milletimize hayırlı olsun. Biz birlikte Türkiye'yiz" dedi. Zamlı emekli maaşı ne zaman ödenecek? Emekli maaşları yattı mı? 1500 TL emekli maaşı ne zaman yatacak?
13.04.2020 Emekli
Askerlik uzadı mı 2020? Askerlik celp ve terhisleri durduruldu mu?  (Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askerlik açıklaması)
Askerlik uzadı mı 2020? Askerlik celp ve terhisleri durduruldu mu? (Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askerlik açıklaması) Cumhurbaşkanı Erdoğan sün saat 22.00'de vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni corona virüsü tedbirlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni corona virüsü tedbirleri içerinde askerlerle ilgili bir maddenin yer alması, askerlik uzadı mı, askerlik celp ve terhisleri durduruldu mu? sorularının sorulmasına neden oldu. İşte askerlik son durum…
28.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Recep Tayip Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep tayip erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.