Re

Re

Son dakika RE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan RE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını RE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Re

haberleri sayfasında son dakika yaşanan re gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.133 re haberi bulunmuştur. Tüm re haberleri aşağıda listelenmiştir.
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 31 Mart seçimlerine ilişkin provokatif ve manipülasyon içerikli paylaşımlarla ilgili soruşturma başlattı.
3.04.2024 Gündem
Kadın giyim markası Modanisa’nın yeni sahibi belli oldu
Kadın giyim markası Modanisa’nın yeni sahibi belli oldu Portföy yönetim şirketi Re-Pie Portföy, e-ticaret ve online giyim platformu Modanisa’nın tamamını satın aldığını duyurdu.
3.04.2024 Ekonomi
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yetiştirilmek üzere II. Pilot adayları aradığını duyurdu. Peki, Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir? İşte Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı…
5.12.2023 Personel Alımı
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı 'Aksa Tufanı' isimli bir operasyon başlattığını duyurdu. Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Operasyonun ilk aşamasında 5 bin roket ve havan topu fırlatıldı. Dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yapan bu gelişmenin ardından İsrail Başbakanı Netanyahu 'savaştayız' dedi. Karşılıklı operasyonların ardından kanlı bilanço ortaya çıktı. İsrail ve Filistin'den kayıplara dair peş peşe açıklamalar geldi.
7.10.2023 Gündem
Simit Sarayı (DMRGD) borsada ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz işlem tarihi: DMR Gıda halka arz ne zaman işlem görecek?
Simit Sarayı (DMRGD) borsada ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz işlem tarihi: DMR Gıda halka arz ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı (DMRGD) borsa işlem tarihi merakla bekleniyor. 21-22 Eylül tarihleri arasında talep toplayan DMR Unlu Mamuller yatırımcısına 13-14 lot (maksimum 143 TL) dağıtımda bulundu. DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) halka arzı geçtiğimiz hafta tamamlayınca, gözler DMRGD halka arz borsa işlem tarihine çevrildi. Açıklanan halka arz sonuçlarında toplamda 2.973.896 yurt içi bireysel yatırımcını talepleri karşılanırken, yapılan tahsisata göre talepleri karşılanan yurt içi kurumsal yatırımcı sayısı ise 182 olarak belirlendi. Peki, DMRGD ne zaman işlem görecek, DMR Gıda (Simit Sarayı) halka arz işlem tarihi nedir?
28.09.2023 Ekonomi
Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi
Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, bayram sebebiyle memleketi Rize'ye giderken trafik kazası geçirdi. Giresun'da yaşanan kazada her iki tarafın da sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
28.06.2023 Galatasaray
Sosyal medyadan provokatif paylaşımlara gözaltı
Sosyal medyadan provokatif paylaşımlara gözaltı İstanbul'da seçim öncesinde ve seçim sürecinde sosyal medyadan suç içerikli paylaşım yaptıkları belirlenen Hüseyin D. ve Arda A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden Arda A. adli kontrol şartıyla serbest kalırken Hüseyin D. ise yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.05.2023 Gündem
Seçime ilişkin provokatif paylaşımlara soruşturma
Seçime ilişkin provokatif paylaşımlara soruşturma  Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin sosyal medya hesapları yolu ile provokatif paylaşımlar yapanlar hakkında resen soruşturma başlatıldı.
28.05.2023 Gündem
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın Tatil planı yapmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Uzmanlar, internet üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte tatil sitelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl binlerce insanın online ödeme yöntemleri üzerinden dolandırıldığını söyleyen Avukat Oğulcan Dinçer, böyle bir duruma düşmemek için neler yapılması gerektiğini detayları ile anlattı.
1.04.2023 Yaşam
Bakan Soylu: İYİ Parti İl Başkanlığı'na saldırının faili yakalandı
Bakan Soylu: İYİ Parti İl Başkanlığı'na saldırının faili yakalandı İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına düzenlenen saldırının faili yakalandı. Haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından paylaştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Olayın, saldırı değil, bölgede bulunan bir inşaatta meydana gelen hırsızlık girişimini engellemek adına, inşaat bekçisinin hırsızları kaçırmak için ateş açması sonucu gerçekleştiği belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınan inşaat bekçisi M.E., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
31.03.2023 Gündem
AK Parti’den İYİ Parti il binasına yapılan saldırıya sert tepki: Lanetliyoruz
AK Parti’den İYİ Parti il binasına yapılan saldırıya sert tepki: Lanetliyoruz İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıya, AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıyı lanetlediklerini belirtti. Çelik, 'Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız.' dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, 'Saldırı provokasyondur. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır.' açıklamasında bulundu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İYİ Parti'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı kınadığını belirterek saldırı hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re’sen soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı.' açıklamasında bulundu.
31.03.2023 Gündem
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na silahla ateş açıldı. İl başkanlığının camlarına iki kurşun isabet ettiği belirlendi. Olayın ardından İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, saldırı hakkında re'sen soruşturma başlatıldığını açıkladı.
31.03.2023 Gündem
4 milyon dolar tohum yatırım aldı, değerlemesi 39 milyon dolara ulaştı
4 milyon dolar tohum yatırım aldı, değerlemesi 39 milyon dolara ulaştı Mobil oyun girişimi Passion Punch, web3 dönüşümüyle beraber 4 milyon dolar tohum yatırım aldı.
20.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Oğuzhan Uğur savcılığa ifade verdi!
Oğuzhan Uğur savcılığa ifade verdi! Sahibi olduğu sosyal medya hesabından, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası barajların çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunulduğu ve depremzede vatandaşlar arasında korku ile paniğe neden olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan fenomen Oğuzhan Uğur, Savcılığa ifade verdi.
13.02.2023 Magazin
Deprem dolandırıcılığına dikkat! ‘Sahte yardım kuruluşu’ tuzağı
Deprem dolandırıcılığına dikkat! ‘Sahte yardım kuruluşu’ tuzağı Kahramanmaraş’ta yaşanan art arda depremlerden sonra arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bu durumu gören ve insanların iyi niyetini suistimal eden dolandırıcılar ise akılalmaz yöntemler yardımseverleri tuzağa düşürmeye çalışıyor.
10.02.2023 Gündem
Dans ederek depremzedelerle dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Dans ederek depremzedelerle dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Sosyal medyada yapılan canlı yayında dans ederek depremde zarar gören iller ve vatandaşlar hakkında söylediği sözler gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Ceren Özkayalar’ın ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, ‘’Videoda söylemiş olduğum sözleri psikolojimin bozuk olması nedeniyle söyledim. Yaptıklarımdan çok pişmanım’’ dedi.
8.02.2023 Gündem
Kaan Yıldırım: Önemli olan iki kişinin anlaşması
Kaan Yıldırım: Önemli olan iki kişinin anlaşması Kanal D’de pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterine hayat veren Pınar Deniz’le sevgili olan Kaan Yıldırım, Re Touch Mag’in yeni sayısına konuk oldu.
4.02.2023 Magazin
Faturalardaki fahiş fiyat artışı için harekete geçildi! Ceza yağacak
Faturalardaki fahiş fiyat artışı için harekete geçildi! Ceza yağacak Birçok telefon kullanıcısı yüksek gelen faturalardan şikayetçi. Kampanyalardan yararlanan vatadanlar farklı gerekçelerle anlaştıkları tutarın üzerinde faturalarla karşılaşıyor. Telefon ve internet faturalarına yönelik vatandaşlardan gelen şikâyetlerin oranı toplam faturaların yüzde 1’ini aşarsa, şirketlere ceza kesmeye yönelik bir taslak düzenleme hazırlandı.
3.02.2023 Ekonomi
Gonca Vuslateri: Çocuk sahibi olmak istiyorum
Gonca Vuslateri: Çocuk sahibi olmak istiyorum Hem senaryosunu yazıp, hem rol aldığı ‘Cenazemize Hoş geldiniz’ adlı film ile beyazperdede boy göstermeye hazırlanan Gonca Vuslateri, Re Touch Mag dergisine röportaj verdi.
14.01.2023 Magazin
Adli sicil kaydı ile ilgili son dakika açıklaması: E-devlet başvurusuyla hepsi silindi
Adli sicil kaydı ile ilgili son dakika açıklaması: E-devlet başvurusuyla hepsi silindi Adalet Bakanlığı’nın dijital dönüşüm çalışmaları çerçevesinde başlatmış olduğu adli sicil kaydı düzeltme ve silme taleplerinin e-Devlet’ten alınması uygulamasında 320 bin 775 adli sicil kaydı silindi.
6.01.2023 Gündem
Eda Taşpınar'ın cami pozu tepki çekti! Soruşturma başlatıldı
Eda Taşpınar'ın cami pozu tepki çekti! Soruşturma başlatıldı Cesur pozlarıyla dikkat çeken Eda Taşpınar'ın son paylaşımı tepki çekti. Camide fotoğraf çektirip, "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla yayınlayan Taşpınar gelen tepkilerin ardından tartışma yaratan paylaşımını hemen sildi.

Eda Taşpınar'ın sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlatıldı.
3.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Re ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki re haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.