Ramzan

Ramzan

Son dakika ramzan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ramzan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ramzan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramzan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramzan gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 ramzan haberi bulunmuştur. Tüm ramzan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor!
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor! Yalı Çapkını 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramzan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran ve Ferit Antep'e dönüyor. Abidin'in de artık kendisinden vazgeçtiği Ferit babası Orhan'a resti havaalanında çekti. "Sen daha oğlunu tanımamışsın, ben Seyran'dan ayrılmayacağım" diyen Ferit'i dedesi Halis Ağa hapsediyor. Ancak Yalı Çapkını sezon finalinde Ferit, Tarık'ı vuruyor.
5.06.2023 Televizyon
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia Rusya-Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken, Moskova yönetiminin istediği başarıyı elde edemediği ve bu sebepten ordu içinde huzursuzluk yaşandığı iddia edildi. Batılı devletlerden sızdırılan akılalmaz söylenti gündemde bomba etkisi yarattı.
26.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Ramazan'da kas kaybını önlemek için neler yapılmalı? Yemek ve antrenman düzeni nasıl olmalı?
Ramazan'da kas kaybını önlemek için neler yapılmalı? Yemek ve antrenman düzeni nasıl olmalı? Ramazan ayı içerisinde hem kas kaybını önlemek hem de zinde kalmak için birçok farklı yol izlenebilir. Kişilerin beslenme alışkanlıklarının tamamen değiştiği bu ayda sağlıklı kalmak adına yemek düzenine dikkat edilmeli. Aynı zamanda hem evde hem de spor salonlarında yapılacak egzersizler ile birlikte kas kayıplarının önüne geçmek mümkündür.
1.04.2022 Ramazan
Ramazan'da kimler oruç tutamaz? Oruç kimlere farz değildir kimler tutmakla yükümlü değildir?
Ramazan'da kimler oruç tutamaz? Oruç kimlere farz değildir kimler tutmakla yükümlü değildir? Her Ramazan ayı geldiği zaman en çok merak edilen sorular arasında Ramazan'da kimlerin oruç tutamayacağı geliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde bunun için belli kıstaslar, kriterler ve kaideler verilmektedir. Genel anlamda ise kişinin sağlığına zarar vermediği sürece her bireyin oruç tutması gerekmektedir. Tabii bu konuda belli başlı bazı hastalıklar ve farklı durumlar üzerinden, belli kişiler oruç tutmaktan muaf olabilmektedirler.
1.04.2022 Ramazan
Ramazan'da mide bulantısı nasıl geçer? Neden olur? Mide bulantısını geçirmek için yapılması gerekenler
Ramazan'da mide bulantısı nasıl geçer? Neden olur? Mide bulantısını geçirmek için yapılması gerekenler Ramazan ayı içerisinde beslenme ve uyku düzeninin değişmesi ile birlikte birçok sağlık sorunu da ortaya çıkabiliyor. Bu sorunların başında ise baş ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı gibi şikayetler geliyor. Hazımsızlık, aşırı yeme, dengesiz beslenme gibi birçok farklı neden mide bulantısının ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Peki, Ramazan'da mide bulantısı nasıl geçeri, neden olur? Mide bulantısını geçirmek için yapılması gerekenler nelerdir?
1.04.2022 Ramazan
Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda şok! Gol 90+3.dakikada geldi!
Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda şok! Gol 90+3.dakikada geldi! Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Kayserispor son dakika golüyle Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti ve turladı. Kayserispor uzun bir süre 10 kişi ile oynadı.
Ramazan mesajları! 2021 Ramazan Bayramı’na özel kısa, anlamlı, dualı, ayetli, güzel, resimli Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri…
Ramazan mesajları! 2021 Ramazan Bayramı’na özel kısa, anlamlı, dualı, ayetli, güzel, resimli Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri… Ramazan Bayramı mesajları sevdiklerinin, yakınlarının bayramını kutlamak isteyenler tarafından araştırılıyor. Müslümanlar için kutsal olan Ramazan Bayramı bu yıl da koronavirüs gölgesinde, yoğun tedbirler arasında geçecek. Mesafelerin daha çok hissedildiği bu günlerde gönderilen bayram kutlama mesajları daha çok rağmen görmeye başladı. En güzel, anlamlı, dualı, uzun, kısa bayram mesajları seçenekleri sizler için derlendi. İşte Eşinize, dostunuza, sevgilinize, arkadaşınıza, akrabalarınıza göndereceğiniz bayram mesajları...
12.05.2021 Gündem
Hafta sonu-hafta içi sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş açıklama! Ve belli oldu, 12, 13, 14, 15, 16 Mayıs...
Hafta sonu-hafta içi sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş açıklama! Ve belli oldu, 12, 13, 14, 15, 16 Mayıs... Hafta sonu-hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili kritik gelişme. Koronavirüs salgınında son durum ve alınacak yeni kararlar için gözler bir kez daha kabine toplantısına çevrildi. Kısmi kapanmada verilen sürenin dolması ve yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte yeni yol haritası kabine toplantısının ardından vatandaşlar ile paylaşılacak. 12, 13, 14, 15, 16 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi bekleniyor. Böylece Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olacak. İşte sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili tüm detaylar...
26.04.2021 Gündem
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular...
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular... Kredi kullanmayı düşünenler için harekete geçildi. Acil ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak ramazan fırsatı sunuluyor. 3 ay ödemesiz kredi imkanı bulunuyor. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Akbank yeni kredi fırsatını tüm müşterilerine duyurdu. Dev banka ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
25.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok Akbank harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Akbank, ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
21.04.2021 Ekonomi
Böbrek taşı olanlara ramazanda sıvı alımı uyarısı
Böbrek taşı olanlara ramazanda sıvı alımı uyarısı Sivas'ta, Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Eyüp Coşar, böbrek rahatsızlığı olanların, doktor kontrolünde oruç tutmaları ve iftar ile sahur arasında bol miktarda sıvı tüketmeleri gerektiğini söyledi.
16.04.2021 Sağlık
2020 resmi tatil günleri (MEB ve Diyanet Takvimi) | Ramazan ve Kurban Bayramı ne zaman? Milli Bayramlarda kaç gün tatil olacak?
2020 resmi tatil günleri (MEB ve Diyanet Takvimi) | Ramazan ve Kurban Bayramı ne zaman? Milli Bayramlarda kaç gün tatil olacak? 2020 Resmi tatiller takvimi belli oldu. Öğrenciler, öğretmenler başta olmak üzere milyonlarca çalışan kaç gün tatil yapacağını merak ediyor. En çok merak edilen de uzun bir tatil yapmak imkanı tanıyan Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı oldu. İşte resmi tatiller 2020...
10.03.2020 Gündem
Çeçenistan'da '40'tan fazla eşcinsel alıkonuldu, ikisi işkenceyle öldürüldü'
Çeçenistan'da '40'tan fazla eşcinsel alıkonuldu, ikisi işkenceyle öldürüldü' Rusya'da eşcinsel hakları eylemcileri Çeçenistan'da yaklaşık 40 eşcinselin Aralık ayından bu yana alıkonulduğunu, ikisinin de işkence görerek öldüklerini iddia etti.
15.01.2019 Dünya
İstanbul'da yakalanmıştı! Çeçen kızla ilgili flaş gelişme
İstanbul'da yakalanmıştı! Çeçen kızla ilgili flaş gelişme İstanbul'da gözaltına alınan eski Çeçen bürokratın kızı Seda Dudurkayeva'nın yasa dışı silahlı bir örgüte üye olduğundan şüphelenildiği ve sınır dışı edilmesinin talep edildiği belirtildi.
29.08.2018 Gündem
Dünyaya çağrı yaptı: ABD'yi durduralım
Dünyaya çağrı yaptı: ABD'yi durduralım Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, ABD’nin tüm Ortadoğu’yu savaşa sürüklemek istediğini belirterek, Washington’un ‘askeri çılgınlığını’ durdurma çağrısı yaptı
7.01.2018 Dünya
Facebook'tan Kadirov açıklaması: ABD'nin yaptırım listesinde olduğu için...
Facebook'tan Kadirov açıklaması: ABD'nin yaptırım listesinde olduğu için... Facebook, Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov'un Instagram ve Facebook hesaplarının bloke edilmesinin gerekçesi olarak ABD hükümetinin kendisine yönelik uygulamaya koyduğu yaptırımları gösterdi.
27.12.2017 Dünya
Rusya'dan ABD'ye gözdağı: Karşılıksız bırakmayacağız!
Rusya'dan ABD'ye gözdağı: Karşılıksız bırakmayacağız! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, ABD'nin Çeçen lider Ramzan Kadirov da dahil 5 kişiyi daha yaptırım listesine dahil etmesini karşılıksız bırakmayacaklarını söyledi.
21.12.2017 Dünya
ABD, Çeçen lider Kadirov’u Magnitskiy Listesi’ne dahil etti
ABD, Çeçen lider Kadirov’u Magnitskiy Listesi’ne dahil etti ABD Maliye Bakanlığı, aralarında Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan’ın başkanı Ramzan Kadirov dahil 5 Rusya vatandaşını daha Magnitskiy Listesi’ne dahil ettiklerini duyurdu
20.12.2017 Dünya
Kadirov'dan Rusya'ya beklenmedik çıkış
Kadirov'dan Rusya'ya beklenmedik çıkış Çeçen lider Ramzan Kadirov, Arakanlı Müslümanların katledilmesi olaylarının ardından Putin'in Myanmar yönetimini desteklemesi halinde Rusya ile beraber olmayacağını açıkladı.
4.09.2017 Dünya
Rusya'dan Avrupa'ya başörtüsü tepkisi: "Nazilerin yaptıklarını..."
Rusya'dan Avrupa'ya başörtüsü tepkisi: "Nazilerin yaptıklarını..." Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Avrupa Adalet Divanı’nın türban kararını, “Nazi” örneği vererek eleştirdi.
20.03.2017 Dünya
"Rusya, Çeçenistan'dan en seçkin özel timlerini Suriye'ye gönderdi"
"Rusya, Çeçenistan'dan en seçkin özel timlerini Suriye'ye gönderdi" Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov’un yardımcısı Danill Martınov, “Alfa” ve “Vımpel” adlı özel tim birliklerinden emekli olan eğitmenlerin, Suriye’ye giden askeri polisleri özel eğitimden geçirdiklerini söyledi.
17.03.2017 Dünya
Bomba iddia! Çok tehlikeli bir terörist...
Bomba iddia! Çok tehlikeli bir terörist... Ramzan Kadirov'dan gündeme damga vuracak son dakika açıklaması geldi. Operasyonla çok tehlikeli ve IŞİD'le bağlantısı olan bir teröristin ele geçirildiği bilgisini verdi. Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da Sofya bebek için seferberlik
İstanbul’da Sofya bebek için seferberlik Oligark Rus anne ve babanın alabilmek için savaştığı 18 aylık Sofya bebek, biyolojik annesi Olga Mirimskaya’ya verildi. Taşıyıcı anne İstanbul’a indiğinde İnterpol gözaltına aldı. Sofya bebek, Atatürk Havaalanı’nda avukatlar ve korumalarıyla bekleyen üvey abisine teslim edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ramzan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramzan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.