Gazete Vatan Logo
Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda şok! Gol 90+3.dakikada geldi!

Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda şok! Gol 90+3.dakikada geldi!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Kayserispor son dakika golüyle Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti ve turladı. Kayserispor uzun bir süre 10 kişi ile oynadı.

Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda şok! Gol 90+3.dakikada geldi!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada kazanan taraf Kayserispor oldu.Kayserispor'un tek golünü 90+3. dakikada Ramzan Civelek kaydetti. Öte yandan Kayseri'de 43. dakikada Uğur Demirok kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.Bu sonuçla Kayserispor adını çeyrek finale yazdırdı.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Berke, Szalai, Min Jae, Nazım, Osayi, Ferdi, Ozan, Crespo, Mert, Valencia, Berisha.

Kayserispor: Bilal, Onur, Mert, Uğur, Carole, Abdulkadir, İbrahim, Mane, Emrah, Bertolacci, Mustafa.

 MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'de son oynanan Medipol Başakşehir maçına göre Kayserispor karşısına 3 değişiklikle çıktı. Kartal, Sosa'nın yerine Ozan'a, İrfan Can'ın yerine Mert Hakan'a, Pelkas'ın yerine ise Valencia'ya görev verdi. İsmail Kartal, mücadeleye şu 11'le çıktı: Berke, Nazım, Min-jae, Szalai, Ferdi, Osayi-Samuel, Ozan, Crespo, Mert Hakan, Valencia, Berisha.

SARI-LACİVERTLİLERDE 6 EKSİK

Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor karşısına 6 eksikle çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Altay, Novak, Gustavo, İrfan Can, Mesut Özil ve gribal enfeksiyonu bulunan Zajc forma giyemeyen isimler oldu.

Haberin Devamı

MERT HAKAN 5 MAÇ SONRA 11'DE

Fenerbahçe'de tecrübeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, 5 maç sonra ilk 11'de görev aldı. Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor karşısında ilk 11'de görev alan Mert Hakan, Fraport TAV Antalyaspor, Altay ve Demir Grup Sivasspor maçlarında görev alamamıştı. Mert Hakan, ligdeki son maçta Medipol Başakşehir'e karşı oyuna sonradan dahil olmuştu.

TARAFTARIN İLGİSİ AZ

Fenerbahçeli taraftarlar, Yukatel Kayserispor maçına ilgi göstermedi. Ülker Stadyumu'nda oynanan maça az sayıda taraftar geldi.

KAYSERİ KALESİNİ KAPATTI


Kupaya 5. turdan katılan Fenerbahçe, Afjet Afyonspor'u 2-0 ile geçerek son 16 turuna yükselmişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ligde son olarak Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olmuştu. Hikmet Karaman'ın öğrencileri, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon henüz gol yemedi. Çıktığı 3 karşılaşmada 11 gol atıp gol yemeyen Kayserispor, kupadaki ciddiyetini göstermiş oldu.

Haberin Devamı

3 İSİM DAHA KORONA

Yukatel Kayserispor'da 3 futbolcu daha koronavirüs salgınına yakalandı. Kayseirspor'da Gökhan ve Cenk'ten sonra 3 futbolcu daha koronavirüs salgınına yakalandı. Edinilen bilgilere göre; Mario Gavranovic, Emre Demir ve Gustavo Campanharo'nun korona virüs testleri pozitif çıktı.

GALATASARAY MAÇINDA DA YOKLAR

Kayserispor'da testi pozitif çıkan 3 futbolcu, TFF Covid-19 Protokolü gereği 7 gün karantina sürelerinin olması nedeniyle Süper Lig 'de karşılaşacakları Galatasaray karşılaşmasında da forma giyemeyecekler. Eğer karantina süresinin 5. gününde yaptırılan test negatife dönerse futbolcuların karantina süresi sona erecek. Böyle bir durum olsa bile 12 Şubat Cumartesi Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayserispor, bu oyuncuları oynatamayacak.

FENERBAHÇE SON 16'YA NASIL GELDİ?

Kupaya 5. turdan katılan Kanarya, Afjet Afyonspor'u 2-0 ile geçerek son 16 turuna yükselmişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, ligdeki son maçında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olmuştu.

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR SON 16'YA NASIL GELDİ?


Hikmet Karaman yönetimindeki Yukatel Kayserispor kupada gol yemeden son 16'ya geldi... Sarı-kırmızılılar 3'üncü turda Artvin Hopa'yı 3-0'la geçerken, 4. turda Iğdır FK'yı, 5. turda ise 68 Aksaray Belediyespor'u 4-0'lık skorlarla mağlup ederek, tur atladı.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi, 11 Şubat Cuma günü saat 14.30'da yapılacak. Çeyrek Final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, Yarı Final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, Yarı Final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda sezon başında yapılan düzenleme gereği, çift maç usulüne göre oynanacak Yarı Final müsabakalarında deplasman golü kuralı uygulanmayacak.