Pursaklar

Pursaklar

Son dakika pursaklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pursaklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pursaklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pursaklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pursaklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 pursaklar haberi bulunmuştur. Tüm pursaklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti!
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti! Ramazan Bayramı nedeniyle devlet desteğindeki çocuklarla birlikte huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,"Ellerinizi öpüp bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerle bir arada olmak, büyüklerimizin duasını almak çok önemli" dedi.
10.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Ankara'da eş zamanlı operasyon: 12 gözaltı
Ankara'da eş zamanlı operasyon: 12 gözaltı Ankara'da uyuşturucu ticaret ve imalatına yönelik, jandarma ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.
31.05.2023 Gündem
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı İç Anadolu Bölgesi’nin genelinde 14 Mayıs’ta Erdoğan yüzde 55.6 oy oranına ulaşarak kalelerinde gövde gösterisi yapmıştı. Kesin olmayan sonuçlara göre Erdoğan ikinci turda oy oranını yüzde 59.04’e çıkararak yüzde 40.96 oy alan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 20 puan fark attı.
29.05.2023 Gündem
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Çatıdan kopan parçalar üzerine düştü; 5 gün sonra öldü
Çatıdan kopan parçalar üzerine düştü; 5 gün sonra öldü Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle çatıdan kopan parçaların üzerine düşmesi ile ağır yaralanan Mustafa Karaoğlu (24), 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
23.05.2023 Gündem
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları Türkiye 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri için sandığa gidiyor. Kritik seçimde oy kullanacak Ankara 2. bölgedeki vatandaşların verdikleri oylar Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini belirleyecek. Akyurt, Altındağ, Çubuk, Kahramankazan, Kalecik ve Pursaklar Ankara 2. bölgede yer alıyor. Ankara seçim sonuçları gazetevatan.com'dan anlık olarak takip edilecek. 4.280.941 seçmenin oy kullanacağı Ankara'da Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları ve ittifakların aldıkları oy oranları takip edilecek. Peki Ankara 2. bölgede hangi parti kazandı? Ankara'da hangi ittifak kazandı? İşte Ankara 2. bölge milletvekili dağılımı ve oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, şimdi de bir adayı saf dışı bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, şimdi de bir adayı saf dışı bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da halka seslendi. Adaylıktan çekilen Muharrem İnce için açıklamada bulunan Erdoğan "Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi?" dedi. Öte yandan yüksek kira sorununu çözeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her mesele gibi bunun da üstesinden geleceğiz' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan açıklamasında, "Bay Bay Kemal kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek kira sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek kira sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Yüksek kira sorununu çözeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her mesele gibi bunun da üstesinden geleceğiz' ifadesini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Lise öğrencisi genç kıza araba çarptı, hayatını kaybetti! 2 yıl önce kanseri atlatmış
Lise öğrencisi genç kıza araba çarptı, hayatını kaybetti! 2 yıl önce kanseri atlatmış Ankara'da okula gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisi genç kız, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.
19.01.2023 Yaşam
Emine Erdoğan, Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen yetim çocuklarla buluştu
Emine Erdoğan, Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen yetim çocuklarla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ukrayna'daki Odesa Soneçko Çocuk Evi'nden Ankara'ya getirilen yetim çocukları ziyaret etti.
1.12.2022 Siyaset
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden takipli otodan hırsızlık yapan şahıslara “balon” operasyonu
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden takipli otodan hırsızlık yapan şahıslara “balon” operasyonu Ankara Emniyet Müdürlüğü, takipli otodan hırsızlık yapan şahıslara yönelik “balon” operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda biri çocuk olmak üzere 3 şüpheli gözaltına alındı.
24.10.2022 Gündem
Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, hangi semtte, adresi ne? Etlik Şehir Hastanesi açılıyor! Ankara Etlik Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, hangi hastaneler taşınacak?
Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, hangi semtte, adresi ne? Etlik Şehir Hastanesi açılıyor! Ankara Etlik Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, hangi hastaneler taşınacak? Ankara Etlik Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, açılış tarihi ne? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak Ankara Etlik Şehir Hastanesinde ilk doğumun bu gece gerçekleştiğini duyurdu. Peki, Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, adresi ne? Etlik Şehir Hastanesine taşınacak hastaneler hangileri?
28.09.2022 Sağlık
Bakan Karaismailoğlu: Milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık
Bakan Karaismailoğlu: Milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıldır yapmış oldukları icraatların bütün dünya tarafından izlendiğini belirterek, "20 yılda tam 100 yıllık iş yaptık. Sırf Ulaştırma Bakanlığı olarak 183 milyar dolarlık iş yaptık. 183 milyar dolarlık bir yatırım sonucunda milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık" dedi.
9.08.2022 Ekonomi
Düğün konvoyunda ambulansa yol vermeyen sürücülere 11 bin 56 TL ceza
Düğün konvoyunda ambulansa yol vermeyen sürücülere 11 bin 56 TL ceza Ankara Emniyet Müdürlüğü’nce Esenboğa Yolu üzerinde düğün konvoyunda ambulansa yol vermeyen 9, trafiği durduran 1 sürücüye de toplam 11 bin 56 TL para cezası kesildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da trafikte ambulansların öncelik hakkı bulunduğunu hatırlattı.
31.07.2022 Gündem
Konut müjdesini verdi! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu
Konut müjdesini verdi! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu Sosyal konut müjdesini verdi. Tarih belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İnşallah önümüzdeki ay itibariyle Cumhurbaşkanımızın milletimize müjdeleyeceği cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatıyor olacağız. Bu çerçevede aslında konutlarımızı yaptığımız alanlarla yüzde 50’sini yeşil alanlara terk ediyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak dev sosyal konut projesinde, evlerin asgari ücretli bir çiftin erişebileceği fiyat ve koşullarda olacağına ilişkin detaylar Hürriyet'in haberinde yer almıştı.
31.07.2022 Siyaset
Şehit Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde üs bölgesine açılan ateş sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu'nun cenazesi Ankara'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Şahin Yoğurtcu'nun, şehit oğlunun 11 gün önce saz eşliğinde 'şehit olmuş benim kınalı kuzum' türküsünü söylerken çekilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.
27.07.2022 Gündem
Pursaklar’da birinci proje şenliği
Pursaklar’da birinci proje şenliği Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından Yaşam Merkezi’nde kurulan Deneyap Pursaklar Atölyesinde, 3 ay eğitim sürecinin ardından Tasarım ve Üretim dersi alan öğrenciler tarafından yapılan projeler görücüye çıktı.
4.07.2022 Bilim ve Teknoloji
YKS'de 3 milyon 243 bin aday ter dökecek
YKS'de 3 milyon 243 bin aday ter dökecek Hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 243 bin 425 aday girecek. Covid-19 salgınının kontrol altına alınmasıyla öğrenciler, maske zorunluluğu olmadan sınav salonuna girebilecek.
17.06.2022 Eğitim
Kapıcılık yapan adamın mal varlığı şaşırttı! 5 çocuğunun bitmeyen miras davası...
Kapıcılık yapan adamın mal varlığı şaşırttı! 5 çocuğunun bitmeyen miras davası... Ankara'nın Çankaya ilçesinde iş merkezinde 30 yılı aşkın kapıcılık yapan Mehmet Kaşkaya, 2015'te, 88 yaşında öldüğünde mirasçılarına Çankaya'da 8, Pursaklar'da 3 daire ve 1 arsa, bankada yüklü miktarda altın ve 700 bin liralık mal varlığı bıraktı. Kaşkaya'nın 4 oğlu, ölümünden önce akıl sağlının yerinde olmadığını iddia ettikleri babalarının mal varlığının bir kısmını usulsüz şekilde üzerine geçirdiği gerekçesiyle kız kardeşleri Gülvade Gümüş'e 2013 yılında dava açtı. Bu süre zarfında taraflar karşılıklı onlarca dava açtı; çok sayıda rapor alındı. Son olarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda Kaşkaya’nın akli dengesinin yerinde olduğu belirtildi.
5.04.2022 Gündem
Ankara’da EGO otobüslerinde 24 saat ulaşım başlıyor! İşte Semt, güzergah ve sefer saatleri...
Ankara’da EGO otobüslerinde 24 saat ulaşım başlıyor! İşte Semt, güzergah ve sefer saatleri... Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü (EGO) pandemi nedeniyle ara verilen 24 saat ulaşım uygulamasına normalleşme süreciyle birlikte 29 otobüs hattında 112 servisle tekrar başlandığını açıkladı.
24.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pursaklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pursaklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.