Provokatif

Provokatif

Son dakika provokatif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan provokatif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını provokatif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Provokatif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan provokatif gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.243 provokatif haberi bulunmuştur. Tüm provokatif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 31 Mart seçimlerine ilişkin provokatif ve manipülasyon içerikli paylaşımlarla ilgili soruşturma başlattı.
3.04.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler Ermeni diasporasının sözcüsü gibi hareket eden The Armenian Weekly provokatif bir yazı ile okurlarının karşısına çıktı. Haberde Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadelere yer verildi.
18.01.2024 Dünya
Şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapan 18 şüpheliye gözaltı
Şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapan 18 şüpheliye gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada şehitlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yaptığı tespit edilen 18 şüphelinin yakalandığını, yurt dışında olduğu belirlenen 133 şüpheli hakkında ise adli işlem başlatıldığını duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Şehitler üzerinden provokatif paylaşım yapan 110 hesaba işlem
Şehitler üzerinden provokatif paylaşım yapan 110 hesaba işlem İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehitlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yapan 110 hesap yöneticisinden 98'ine terör propagandası yapmaktan, 12'sine ise provokatif bilgiyi yaymaktan işlem yapıldığını duyurdu.
13.01.2024 Gündem
Bakan Tunç: Provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi
Bakan Tunç: Provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç "Şehitlerimize yönelik provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi. Yurt içinde bulunan 10 şüpheliden 3'ü hakkında tutuklama kararı verildi. 7 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor" mesajını paylaştı.
13.01.2024 Gündem
Sosyal medya operasyonu! Terör propagandası yapanlara baskın
Sosyal medya operasyonu! Terör propagandası yapanlara baskın Sosyal medya üzerinden terör örgütünü öven ve örgütün propagandasını yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
13.01.2024 Gündem
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Manipülatif paylaşımlarına itibar etmeyiniz
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Manipülatif paylaşımlarına itibar etmeyiniz İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, şehit olan ve yaralan askerle ilgili sosyal medyadaki manipülatif paylaşımlara ilişkin yaptığı açıklamada "Resmi kaynaklardan yapılan açıklamalar dışında, özellikle terör örgütü ve sempatizanlarının sosyal medyadaki manipülatif paylaşımlarına itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya "Terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan hesaplar hakkında gerekli tespit çalışmaları başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.
13.01.2024 Gündem
Süper Kupa sonrası provokasyon içerikli paylaşım yapan kişi gözaltında
Süper Kupa sonrası provokasyon içerikli paylaşım yapan kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Final maçının ertelenmesi sonrası sosyal medya platformları üzerinden hakaret ve provokasyon içerikli paylaşımda bulunan 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
30.12.2023 Gündem
Süper Kupa ile ilgili provokatif paylaşımlara soruşturma
Süper Kupa ile ilgili provokatif paylaşımlara soruşturma Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ertelenen Süper Kupa finalinin ardından yapılan provokasyon içerikli ve suç teşkil eden paylaşımlarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
30.12.2023 Gündem
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası Bayern Münih'e Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada saldırgan niteliği olan provokatif mesaj sergilenmesi ve geçiş yollarının bloke edilmesi nedeniyle 30 bin euronun üzerinde para cezası verildi.
14.12.2023 Galatasaray
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü!
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü! İl Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, Karadeniz’de Samsun hariç tüm illerdeki fındık üretiminin yüzde 15-20 azalmasındaki nedeninin kahverengi kokarca böceği olduğunu söyledi.
29.09.2023 Gündem
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı Sosyal medya videoları ile ünlenen şarkıcı ‘Tıvorlu İsmail’ olarak bilinen İsmail Aşkan’ın, Iraklı Zine Ataman (25) ile hayatını birleştiren oğlu Mazlum Aşkan’ın (28), Beytüşşebap ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğününde 6,9 milyon lira değerinde altın ve para takıldı.
29.09.2023 Yaşam
Türkiye'den İsveç'teki provokatif eyleme tepki
Türkiye'den İsveç'teki provokatif eyleme tepki Dışişleri Bakanlığı, Stokholm Büyükelçiliği yakınlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan saldırıyı kınadı.
29.09.2023 Gündem
Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'i hedef alan saldırılara Dışişleri'nden tepki
Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'i hedef alan saldırılara Dışişleri'nden tepki Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'da Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi bazı ülkelerin Büyükelçilikleri önünde Kur'an-ı Kerim'i hedef alan saldırıları kınadı.
23.09.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
Yunan basınından skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan provokasyonu
Yunan basınından skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan provokasyonu Ankara - Atina hattında buzlar erimeye devam ederken komşu basını provokatif bir haber ile okurlarının karşısına çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Yunan basını skandal bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı.
31.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Provokatif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki provokatif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.