Prim Borcu Sorgulama

Prim Borcu Sorgulama

Son dakika prim borcu sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prim borcu sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prim borcu sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prim Borcu Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prim borcu sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 prim borcu sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm prim borcu sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, e-Devlet’te en çok hizmet geliştiren ve en çok ziyaret edilen kurumun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır? Asgari ücret zammı GSS priminin de artmasına neden olacağından "GSS primi ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. Asgari ücret zammından etkilenen GSS primi brüt asgari ücretin yüzde 3'ü olarak belirlenmiştir. Peki, GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
22.12.2022 Ekonomi
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 23 gün...
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 23 gün... Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcunu veya Bağkur primini zamanında ödeyemeyenler, devlet destekli sağlık hizmetlerini yıl sonuna kadar ücretsiz alabilecek. Son 23 gün.
9.12.2019 Ekonomi
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 3 ay...
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 3 ay... Borcu olduğu için sağlık hizmeti alamayan Bağ-Kur’lu ve GSS yükümlüsü vatandaşlar, 31 Aralık’a kadar hastanelerden ücretsiz yararlanabilecek. Ancak yeni mezun lise ve üniversite öğrencileri bu haktan 2 yıl yararlanabilecek.
30.09.2019 Ekonomi
Son dakika: SGK prim borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz...
Son dakika: SGK prim borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz... SGK'ya prim borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmaları için tanınan sürenin dolmasına 11 gün kaldı. Vatandaşların borçlarını yapılandırmaları için 31 Temmuz'da mesai gününe kadar sosyal güvenlik il müdürlüğüne ya da sosyal güvenlik merkezine şahsen veya postayla başvurmaları gerekiyor. İnternet üzerinden e-sigorta yoluyla başvurular ise 31 Temmuz saat 23.59’a kadar yapılabilecek.
20.07.2018 Ekonomi
Müjde! O borçlar silinecek
Müjde! O borçlar silinecek SGK'nın yeni yönetmeliği ile GSS sisteminin kapsamı da genişletildi. Kapsama er ve erbaşlar ile 15 Temmuz gazileri de alındı. Yani 15 Temmuz gazileri ile er ve erbaşlar sigortalı olacak. Eski borçlar silinecek, gençlerin primlerini devlet ödeyecek.
16.11.2017 Ekonomi
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? e-Devlet ile hizmet dökümü sorgulama!
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? e-Devlet ile hizmet dökümü sorgulama! SGK hizmet dökümü emekli maaşının sorgulanması, işe giriş tarihi ve prim sorgulama gibi sigorta bilgilerinin tümü ile ilgili işlemler için kullanılır. SGK hizmet dökümü e-Devlet sistemi üzerinden kolayca alınabilmektedir. e-Devlet sisteminden SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü sorgulama
E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü sorgulama SGK hizmet dökümü ile kısa süre içinde tüm sigorta bilgilerinize erişim sağlayabilirsiniz. SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinizi e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Peki e-Devlet ile hizmet dökümü belgesi nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SSK hizmet dökümü sorgulama
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SSK hizmet dökümü sorgulama E-Devlet sistemi üzerinden kolayca SGK hizmet dökümü sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. SGK hizmet dökümü sorgulama ile kısa bir süre içerisinde tüm sigorta bilgilerinize ulaşabilirsiniz. SSK hizmet dökümü işlemleri hakkında ayrıntılı bilgilere haberimiz üzerinden ulaşmanız mümkün!
29.09.2021 Gündem
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? E-Devlet sistemi, devlet hizmetlerinin vatandaşlar tarafından daha hızlı ve daha kolay yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem ile adınıza ait pek çok sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bilgi alma ve başvuru işlemlerinin yanı sıra SGK-SSK sorgulama, prim ödeme gibi işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz? SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
SGK-SSK sorgulama işlemleri ve SGK prim ödeme işlemleri nasıl yapılır?
SGK-SSK sorgulama işlemleri ve SGK prim ödeme işlemleri nasıl yapılır? e-Devlet sistemi vatandaşların devlet hizmetlerinden daha hızlı ve daha kolay yararlanmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem ile pek çok sorgulama, bilgi alma ve başvuru işlemi yapabilirsiniz. Yapılan bu işlemler arasında SGK-SSK sorgulama ve prim ödeme işlemleri nasıl yapılır? SGK ve SSK sorgulama işlemleri ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır? SSK prim borcunuzu sorgulama ve SGK hizmet döküm belgenizi alma işlemlerini E-Devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz. E-Devlet sisteminden SGK prim gün sayınızı öğrenebilir ve emeklilik için ne kadar zamanınızın kaldığını hesaplayabilirsiniz. SSK sigorta hizmet dökümü belgenize de ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK prim borç sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor?
SSK prim borç sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor? SSK prim sorgulama ve SGK hizmet dökümü alma işlemleri E-Devlet sistemi üzerinden kolayca yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden öğreneceğiniz SGK prim gün sayısı sayesinde emekliliğinizi hesaplayabilir, SSK sigorta dökümünüze kolayca ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK-SGK sorgulama işlemi nasıl yapılır? SGK prim sorgulama işlemleri
SSK-SGK sorgulama işlemi nasıl yapılır? SGK prim sorgulama işlemleri SSK ve SGK sorgulama işlemi yapmak isteyen kişiler E-Devlet sistemi ile sorgulamalarını gerçekleştirebilirler. E-Devlet ile SSK prim sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerini yapabilmek için E-Devlet şifresine sahip olmanız gereklidir. İşte detaylar!
29.09.2021 Gündem
SSK-SGK sorgulama işlemi nasıl yapılır? SGK prim sorgulama işlemleri
SSK-SGK sorgulama işlemi nasıl yapılır? SGK prim sorgulama işlemleri SSK ve SGK sorgulama işlemi yapmak isteyen kişiler E-Devlet sistemi ile sorgulamalarını gerçekleştirebilirler. E-Devlet ile SSK prim sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerini yapabilmek için E-Devlet şifresine sahip olmanız gereklidir. İşte detaylar!
29.09.2021 Gündem
SSK sorgulama ve SGK işe giriş tarihi öğrenme
SSK sorgulama ve SGK işe giriş tarihi öğrenme SGK işe giriş tarihi emeklilik açısından oldukça önemli bir tarihtir. Hem SGK işe giriş tarihini hem de SSK sorgulamanızı internet üzerinden yapabilirsiniz. SSK ve SGK sorgulama işlemi yapmak isteyenler e-Devlet sistemini kullanabilirler. e-Devlet ile yapılacak işlemler için e-Devlet şifresi gerekmektedir.
29.09.2021 Gündem
SSK prim sorgulama işlemi nereden yapılır?
SSK prim sorgulama işlemi nereden yapılır? Günümüzde internet teknolojilerinin yaygınlaşması sayesinde artık her işlem rahatça yapılabilmekte. Bu sayede bireylerin devlet kurum ve kuruluşlarına bile gitmelerine gerek kalmadı. SSK SGK sorgulama, işe giriş işlemleri, SSk prim sorgulama gibi işlemler hakkındaki detaylı bilgiye haberimizde ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK ve SGK Sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK ve SGK Sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Emekliliği bekleyen pek çok çalışan SGK sorgulamalarını ve yatan prim gün sayılarını öğrenmek isterler. İnternet üzerinden sunulan hizmetler arasında yer alan bir uygulama da SGK sorgulama ve SSK prim gün sayısını öğrenme uygulamasıdır.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet Sistemi sayesinde işlemler artık çok kolay!
E-Devlet Sistemi sayesinde işlemler artık çok kolay! E-Devlet Sistemi sayesinde vatandaşlar işlemlerini çok kolay gerçekleştirebiliyor. E-Devlet resmi internet sitesine girdiğinizde kurumlara gitmenize gerek kalmıyor. İşte e-devlet sistemiyle ilgili bilgiler...
29.09.2021 Gündem
GSS prim borcu sorgulaması nasıl yapılıyor?
GSS prim borcu sorgulaması nasıl yapılıyor? GSS prim borcu sorgulaması E-devlet üzerinden çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. GSS prim borcu olan vatandaşlar sağlık sigortasından yararlanamıyor. Peki GSS prim borcu sorgulama işlemi internet üzerinden nasıl yapılıyor?
29.09.2021 Gündem
GSS borç sorgulama işlemi nasıl yapılır?
GSS borç sorgulama işlemi nasıl yapılır? GSS prim borcu sorgulama işlemi internet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. GSS borcu bulunan kişiler sağlık sigortasından faydalanamıyor. GSS borç sorgulama işleminizi haberimizde bulunan linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
2016 SSK Bağ-Kur prim borcu sorgulama işlemleri!
2016 SSK Bağ-Kur prim borcu sorgulama işlemleri! SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait sorgulamalar online olarak kullanılabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri E-devlet sistemi üzerinden kullanılabilmektedir. Siz de SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerinin E-devlet üzerinden yapılabilmesi için giriş şifresine sahip olmanız gerekmektedir.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur sigorta prim borcu sorgulama!
SSK Bağ-Kur sigorta prim borcu sorgulama! Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan sigorta bilgilerini öğrenmekte fazlasıyla zaman kaybı yaşayan SSK ve Bağkur sigortası mükelleflerine elektronik SSK Bağkur sorgulama hizmeti geldi. SSK sigortası ve Bağkur mükellefleri internet üzerinden gerçekleştirebileceği SSK Bağkur sorgulama işlemleri ile tüm güncel sigorta bilgilerini öğrenebiliyor. Buna göre vatandaşlar sigorta primlerinin yatıp, yatmadığını ve güncel sigorta prim ödeme tutarını SSK Bağkur sorgulama işlemi ile internetten dakikalar içerisinde öğrenebiliyor.
25.06.2016 Ekonomi
2016 yılı SSK Bağ-Kur prim borcu sorgulama işlemleri!
2016 yılı SSK Bağ-Kur prim borcu sorgulama işlemleri! SSK Bağ-Kur prim borçlarınızı internet üzerinden kolayca öğrenebiliyorsunuz. SSK Bağ-Kur sorgulamaları sayesinde aldığınız sağlık hizmetlerinde de kesinti yaşamadan hayatınıza devam etmek mümkündür. SSK Bağ-Kur sorgulamalarının nasıl yapıldığını yazımızdan öğrenebileceksiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) kurumlarına ait prim borcu sorgulaması nasıl yapılır?
SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) kurumlarına ait prim borcu sorgulaması nasıl yapılır? SSK ve Bağ-Kur prim borcu sorgulamaları internet üzerinden kolayca yapılabilir. SSK ve Bağ-Kur sorgulama işlemleri sadece prim borcuyla sınır kalmayıp, prim gün sayısı, emekli olma yaşı gibi bir çok artı uygulamalar da mevcuttur. SSK Bağ-Kur sorgulamalarına ilişkin detaylı bilgiyi haberimizden edinebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prim Borcu Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prim borcu sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.