Popüler

Popüler

Son dakika Popüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Popüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Popüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Popüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan popüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.574 popüler haberi bulunmuştur. Tüm popüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Raylarda yeni rota Mezopotamya Ekspresi
Raylarda yeni rota Mezopotamya Ekspresi Turistik Doğu Ekspresi’yle tren yolculuğunu popüler hale getiren TCDD, Turistik Diyarbakır Ekspresi ile seyehat severlere yaz aylarında alternatif bir rota yarattı Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini dün tamamladı.
25.04.2024 Ekonomi
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Kolbastı oyununu tanıtan sanatçı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti
Kolbastı oyununu tanıtan sanatçı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti Trabzon’da kolbastı oyununun tanınmasında katkıları olan ses ve saz sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti.
22.04.2024 Magazin
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı!
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı! 2023 yıl sonu itibarıyla Türkiye'deki çocuk nüfusun toplam nüfusa oranının yüzde 26, toplam çocuk sayısının 22 milyon 206 bin 34 olduğunu açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), en popüler erkek bebek isimlerini yayımladı.
19.04.2024 Gündem
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor Ev temizliğinde son dönemde popüler bir kullanım alanı bulan karbonat, kimi zaman zarar da verebiliyor. Temizlik uzmanı Petya Holevich, söz konusu karbonat olduğunda bu eşyaları saklamanız öneriyor.
16.04.2024 Yaşam
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8- 10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Magazin
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor Gayrimenkul, kıymetli madenler, kredi teminatı, emtia gibi gerçek dünya varlıklarının blokzincirine taşınarak erişilebilir hale gelmesini tanımlayan tokenizasyon kavramı, ekosistemin 2024 başlıkları arasında yerini aldı. Güncel bir rapor, emtia tabanlı kripto para birimlerinin piyasa değerinin 1,1 milyar doları aştığını gösterdi. Söz konusu raporda, emtia tabanlı kripto para projelerinde çoğunlukla altın, gümüş gibi kıymetli madenlerin tercih edildiğini söyleyen Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,“Kıymetli madenlerin pazar hakimiyetine rağmen daha farklı emtialara yönelen projelere de rastlamak mümkün. Örneğin bir proje, 1 sterlin değerindeki uranyum bileşiğine endekslenen uranyum tabanlı bir kripto para birimi geliştirdi” dedi.
2.04.2024 Gündem
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede Türkiye’deki jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Raif Kandemir, “Bu alanları kapsayacak jeoparkları oluşturabilirsek Türkiye turizmine çok büyük katkılarda bulunabiliriz” dedi.
27.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu Bir dönem çok popüler olan İstanbul taksi plakası artık güç kaybetmeye başladı. Minibüslerin ve dolmuş plakalarının taksi plakasına dönüşmesi, online seyahat hizmeti veren firmaların artması, korsan taksilerin daha fazla tercih edilmesi gibi durumlar nedeniyle taksi plakaları uzun zaman sonra 6 milyon liranın altına geriledi.
23.03.2024 Ekonomi
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi Bir kez yiyen tadını unutamıyor. Adana denilince akla ilk kebap gelse de birçok yöresel lezzet damakları çatlatıyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de dövme pilavıdır. Sıradan pilavları unutturacak bu lezzet sadece 20 dakikada hazırlanıyor. İşte “Adana usulü dövme pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde...
24.03.2024 Adana
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Adana'da farklı hasat başladı, yurt dışından yoğun talep görüyor! Kilo fiyatı belli oldu
Adana'da farklı hasat başladı, yurt dışından yoğun talep görüyor! Kilo fiyatı belli oldu Adana'da halk arasında 'kan portakalı' olarak bilinen 'Smith red blood'ın hasadı başladı. Faydası saymakla bitmeyen ve tam bir 'C' vitamini zengini olan portakal, 1 dönümden 5 ton ürün verirken, bahçede kilosu 12 TL'den alıcı buluyor.
21.03.2024 Adana
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır? Adana denilince akla yöresel lezzetler geliyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de avgan pilavıdır. “Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde…
13.03.2024 Adana
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti!
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti! Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyor. Aktaş, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.
24.02.2024 Magazin
Egzamanın bir numaralı sebebi: Limonlu cilt bakımının hasarı büyük oluyor!
Egzamanın bir numaralı sebebi: Limonlu cilt bakımının hasarı büyük oluyor! Son günlerde limonla cilt bakımı önerileri oldukça popüler. Cildinizin parlak ve siyah noktalardan arındırma vaadinde bulunan limonlu bakıma uzmanlardan kesin cevap geldi. İşte detaylar...
19.02.2024 Yaşam
Uzmandan gluten uyarısı: Vücutta eksikliklere yol açabilir
Uzmandan gluten uyarısı: Vücutta eksikliklere yol açabilir Glutensiz diyetin yararlarının yanında zararlarının’da bulunduğunu belirten Diyetisyen Cemile Gül, “Daha iyi bağırsak sağlığı gibi muhtemel sağlık  faydaları için buğday ve glutenden kaçınmalıdırlar” dedi.
16.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Popüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki popüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.