Polisevi Saldırısı

Polisevi Saldırısı

Son dakika Polisevi saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Polisevi saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Polisevi saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polisevi Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polisevi saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 polisevi saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm polisevi saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler! İzmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) ağabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi.  
14.04.2023 Yaşam
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan Tece Polisevine yönelik 26 Eylül'de gerçekleştirilen terör eylemine ilgili yapılan çalışmalar sonucunda Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Çöplü köyünde yapılan arama tarama çalışmasında örgüt mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen Paramotor/ Trike parçaları ele geçirildi. 
1.10.2022 Gündem
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı!
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı! Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda bir bekçinin teröristler ile çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çatışma sırasında vurulan teröristlerin üzerindeki bombayı patlatmasıyla olay yerindeki araç alevler içinde kaldı.
28.09.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine düzenlenen terör saldırısına ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Akar, "Teröristler bu saldırıları Suriye'de organize etti" dedi.
28.09.2022 Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 
28.09.2022 Gündem
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKKlı teröristlerin Tece Polisevine düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer (48) için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
27.09.2022 Gündem
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya ilişkin açıklama: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya ilişkin açıklama: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristler tarafından Mersin polisevine düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
28.09.2022 Siyaset
PKK her köşeye sıkıştığında katliam yaptı
PKK her köşeye sıkıştığında katliam yaptı Bölücü terör örgütü PKK'nın asker, polis, kadın, yaşlı ve çocuk ayrımı gözetmeksizin gerçekleştirdiği kanlı eylemler, örgütün kurulduğu ilk yıllardan bugüne yüzlerce kişinin ölümüne ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu. Terör örgütünün, güvenlik güçlerinin etkin ve kararlı mücadelesi karşısında köşeye sıkıştığı dönemlerde, büyük şehirleri hedef alarak kitlesel eylemlere yöneldiği görülüyor. Bu yıl, terör örgütünün gerçekleştirdiği eylemlerde sivillerin de aralarında bulunduğu 250'ye yakın kişi hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Van bombacısı itiraf etti: Darbeyi biliyorduk!
Van bombacısı itiraf etti: Darbeyi biliyorduk! Van Emniyet Müdürlüğü’ne bomba bırakan PKK’lı M.O. her şeyi anlattı.
29.09.2021 Gündem
PKK ile FETÖ'nün darbe ittifakı belgelendi
PKK ile FETÖ'nün darbe ittifakı belgelendi Kandil'in 15 darbe girişimini önceden bildiği, Van'daki bombalı saldırıda yaralı ele geçen PKK'lının itirafıyla ilk kez belgelendi.
29.09.2021 Gündem
Lavrion Kampı’ndan gelmiş!
Lavrion Kampı’ndan gelmiş! Polisevine saldıran terörist DHKP-C’li çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polisevi Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polisevi saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.