Polisevi

Polisevi

Son dakika polisevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polisevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polisevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polisevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polisevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 polisevi haberi bulunmuştur. Tüm polisevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler! İzmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) ağabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi.  
14.04.2023 Yaşam
Otellere yerleştirilen depremzede sayısı 100 bine ulaştı
Otellere yerleştirilen depremzede sayısı 100 bine ulaştı Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, AFAD ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve bağlı bölge birlikleri organizasyonuyla deprem bölgesindeki 10 ilden şu ana kadar 21 ildeki otellere 100 bine yakın kişi yerleştirildi.
13.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, polisevi şehidinin eşi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, polisevi şehidinin eşi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in eşi Medine Gezer ile cep telefonunda görüşerek baş sağlığı dileklerinde bulundu.
2.10.2022 Siyaset
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından polisevi saldırısına ilişkin açıklama
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından polisevi saldırısına ilişkin açıklama Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili 6 şüphelinin tutuklandığı açıklandı.
2.10.2022 Gündem
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan Tece Polisevine yönelik 26 Eylül'de gerçekleştirilen terör eylemine ilgili yapılan çalışmalar sonucunda Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Çöplü köyünde yapılan arama tarama çalışmasında örgüt mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen Paramotor/ Trike parçaları ele geçirildi. 
1.10.2022 Gündem
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya ilişkin açıklama: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya ilişkin açıklama: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristler tarafından Mersin polisevine düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
28.09.2022 Siyaset
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı!
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı! Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda bir bekçinin teröristler ile çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çatışma sırasında vurulan teröristlerin üzerindeki bombayı patlatmasıyla olay yerindeki araç alevler içinde kaldı.
28.09.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine düzenlenen terör saldırısına ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Akar, "Teröristler bu saldırıları Suriye'de organize etti" dedi.
28.09.2022 Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 
28.09.2022 Gündem
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kişi gözaltına alındı
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kişi gözaltına alındı Mersin'de 1 polis memurunun şehit olduğu, biri polis 2 kişinin de yaralandığı polisevine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili yürütülen çalışmalarda 22 kişi gözaltına alındı.
28.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında konuştu. Erdoğan, "Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız." dedi.
27.09.2022 Siyaset
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKKlı teröristlerin Tece Polisevine düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer (48) için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
27.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın adalara yığdığı silahlarla ilgili olarak da konuşan Erdoğan, ''Yunanistan'ın kışkırtarak üstümüze salanların niyetlerini çok iyi biliyoruz, kirli senaryolara pabuç bırakmayacağız. Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Bizim gücümüz bunun ötesinde. Ülkemiz savunmasında taviz vermeyecek. ABD ve Avrupa'dan gelen destekler sizi kurtaramaz'' dedi.
27.09.2022 Siyaset
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi Mersin'in Mezitli ilçesinde polisevine düzenlenen bombalı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Ağır yaralanan bir polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit düştü. İçişleri Bakanlığı, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüphelinin silahıyla birlikte gözaltına alındığını açıkladı. Ayrıca Bakanlık, polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneğinin de kontrollü bir şekilde patlatıldığı bilgisini paylaştı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı 2 teröristten birinin Dilşah Ercan olduğu belirtildi.
27.09.2022 Gündem
Mersin'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Mersin'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktı Mersin'de biri ağır, 2 polis memurunun yaralandığı polisevine yönelik saldırının görüntüleri ortaya çıktı.
26.09.2022 Gündem
Mersin'de polisevi yakınında patlama
Mersin'de polisevi yakınında patlama Mersin'in Mezitli ilçesinde lüks otomobille polisevi önüne gelen teröristler, bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateş sırasında 2 polis memuru yaralanırken, çıkan çatışmanın ardından bir terörist yakalandı. Teröristlerin kaçarken bıraktıkları çantadaki bomba düzeneği ise kontrolü şekilde imha edildi. Alarma geçen güvenlik güçleri kentin giriş ve çıkışını kontrol altına alarak geniş çaplı operasyon başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik saldırının ardından Mersin'e hareket etti.
26.09.2022 Gündem
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi!
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi! Emniyet Müdürü atamaları 2022 yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul'da görevlendirildi. İşte İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları ile Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi…
18.08.2022 Çalışma Hayatı
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul’da görevlendirildi.
18.08.2022 Gündem
Otomobil yolun karşısına geçmeye çalışanlara çarptı!
Otomobil yolun karşısına geçmeye çalışanlara çarptı! Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
13.05.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baltalimanı Polisevi’nde, "Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli ile İftar Programı"na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Türkiye bölgesindeki krizlere, sığınmacı akınlarına rağmen dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri olarak öne çıktı. Güya medeni Avrupa'nın denizlerde ölüme terk ettiği sığınmacıları kurtararak tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik' dedi.
9.04.2022 Siyaset
Emniyet müdür yardımcısını şehit eden polise ağırlaştırılmış müebbet
Emniyet müdür yardımcısını şehit eden polise ağırlaştırılmış müebbet Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i (46) şehit ettikten sonra yaralı olarak yakalanan ve tedavisinin ardından tutuklanan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Nasuh Çulcu 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı.
23.02.2022 Gündem
Balıkesir'de hafriyat çalışmasında toprak kayması meydana geldi; 2 apartman boşaltıldı
Balıkesir'de hafriyat çalışmasında toprak kayması meydana geldi; 2 apartman boşaltıldı Balıkesir'in Karesi ilçesinde, hafriyat çalışması yapılan arsada toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması yaşanan alanın yanında, bulunan 2 apartmandaki toplam 18 dairede oturanlar tedbir amaçlı boşaltıldı.
26.01.2022 Gündem
Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in son sözleri ortaya çıktı!
Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in son sözleri ortaya çıktı! Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i şehit eden Nasuh Çulcu isimli polisin iddiaları tanık ifadeleri ile çürüdü. Çulcu, suçunu hafifletmek amacıyla, Cevher'in kendisine küfürler savurduğunu öne sürmüştü. Tanıkların ifadesinde Hasan Cevher'in son sözleri ortaya çıktı.
9.10.2021 Gündem
Emniyet Müdürü Hasan Cevher'in şehit edildiği olayda şok gelişme! Polisler kaçıp odaya gizlenmişler...
Emniyet Müdürü Hasan Cevher'in şehit edildiği olayda şok gelişme! Polisler kaçıp odaya gizlenmişler... Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in polis memuru katil Nasuh Çulcu tarafından şehit edildiği olayda 40 polise "Görevi İhmal" soruşturması açıldı. Katil Nasuh Çulcu, silahı doldurduktan sonra olaya müdahale etmeleri gerekirken kaçan ve incelenen güvenlik kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen polislerden bazılarının, Hasan Cevher'in şehit edildiği olayda kendilerini kaçtıkları odalara kilitledikleri ve dakikalarca odalardan çıkmadıkları tespit edildi. Cevher'in katile müdahale etmediği öne sürülen koruması Polis Memuru Onur G., Hakkari Polisevi Müdürü ve Çulcu silahı doldurduktan sonra olay yerinden kaçan Komiser İbrahim B.'nin de aralarında bulunduğu sekiz polis açılan soruşturma kapsamında Hakkari Valiliği tarafından açığa alındı.
23.09.2021 Gündem
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri)
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri) İstanbul Valiliği, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada; 13 il emniyet müdür yardımcısı, 19 şube müdürü, 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinin değiştiği bildirildi. İşte İstanbul emniyetinde atamalar…
2.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polisevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polisevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.