Polisevi

Polisevi

Son dakika polisevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polisevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polisevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polisevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polisevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 polisevi haberi bulunmuştur. Tüm polisevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın aÄŸabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın aÄŸabeyinden kahreden sözler!Ä°zmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) aÄŸabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi. Â
14.04.2023YaÅŸam
Otellere yerleştirilen depremzede sayısı 100 bine ulaştı
Otellere yerleştirilen depremzede sayısı 100 bine ulaştıKahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, AFAD ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve bağlı bölge birlikleri organizasyonuyla deprem bölgesindeki 10 ilden şu ana kadar 21 ildeki otellere 100 bine yakın kişi yerleştirildi.
13.02.2023Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, polisevi ÅŸehidinin eÅŸi ile telefonda görüÅŸtü
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, polisevi ÅŸehidinin eÅŸi ile telefonda görüÅŸtüCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Mersin'de Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısında ÅŸehit olan polis memuru Sedat Gezer'in eÅŸi Medine Gezer ile cep telefonunda görüşerek baÅŸ saÄŸlığı dileklerinde bulundu.
2.10.2022Siyaset
Mersin Cumhuriyet BaÅŸsavcılığından polisevi saldırısına iliÅŸkin açıklama
Mersin Cumhuriyet BaÅŸsavcılığından polisevi saldırısına iliÅŸkin açıklamaMersin Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili 6 şüphelinin tutuklandığı açıklandı.
2.10.2022Gündem
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildiMersin'in Mezitli ilçesinde bulunan Tece Polisevine yönelik 26 Eylül'de gerçekleÅŸtirilen terör eylemine ilgili yapılan çalışmalar sonucunda Mersin'in Tarsus ilçesine baÄŸlı Çöplü köyünde yapılan arama tarama çalışmasında örgüt mensuplarınca kullanıldığı deÄŸerlendirilen Paramotor/ Trike parçaları ele geçirildi.Â
1.10.2022Gündem
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya iliÅŸkin açıklama: Dökülen her ÅŸehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır
Bahçeli'den Mersin'deki saldırıya iliÅŸkin açıklama: Dökülen her ÅŸehit kanının hesabı damla damla sorulacaktırMilliyetçi Hareket Partisi Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, teröristler tarafından Mersin polisevine düzenlenen saldırıya iliÅŸkin açıklama yaptı.
28.09.2022Siyaset
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı!
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı!Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda bir bekçinin teröristler ile çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çatışma sırasında vurulan teröristlerin üzerindeki bombayı patlatmasıyla olay yerindeki araç alevler içinde kaldı.
28.09.2022Gündem
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildiMersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine düzenlenen terör saldırısına iliÅŸkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Akar, "Teröristler bu saldırıları Suriye'de organize etti" dedi.
28.09.2022Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında ÅŸehit düÅŸen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında ÅŸehit düÅŸen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdiMersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında ÅŸehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Åžehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara Ä°zmir Adliyesi'ne gerçekleÅŸtirilen terör saldırısında ÅŸehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleÅŸtirilen operasyonda 22 kiÅŸi gözaltına alındı.Â
28.09.2022Gündem
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kiÅŸi gözaltına alındı
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kiÅŸi gözaltına alındıMersin'de 1 polis memurunun ÅŸehit olduÄŸu, biri polis 2 kiÅŸinin de yaralandığı polisevine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili yürütülen çalışmalarda 22 kiÅŸi gözaltına alındı.
28.09.2022Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aÅŸama aÅŸama gidermekte kararlıyız
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aÅŸama aÅŸama gidermekte kararlıyızCumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, AltındaÄŸ Kültür Sarayı'nda "Kadın Kolları KuruluÅŸundan Bugüne MYK ve Ä°l BaÅŸkanları ile Toplantı" programında konuÅŸtu. ErdoÄŸan, "Asgari ücretten memur ve emekli maaÅŸlarına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi ÅŸekilde yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aÅŸama aÅŸama gidermekte kararlıyız." dedi.
27.09.2022Siyaset
Polisevi saldırısında ÅŸehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi
Polisevi saldırısında ÅŸehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendiMersin'in Mezitli ilçesinde PKKlı teröristlerin Tece Polisevine düzenlediÄŸi saldırıda ÅŸehit olan polis memuru Sedat Gezer (48) için Ä°l Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
27.09.2022Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklamaCumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, AK Parti GeniÅŸletilmiÅŸ Ä°l BaÅŸkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın adalara yığdığı silahlarla ilgili olarak da konuÅŸan ErdoÄŸan, ''Yunanistan'ın kışkırtarak üstümüze salanların niyetlerini çok iyi biliyoruz, kirli senaryolara pabuç bırakmayacağız. Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Bizim gücümüz bunun ötesinde. Ãœlkemiz savunmasında taviz vermeyecek. ABD ve Avrupa'dan gelen destekler sizi kurtaramaz'' dedi.
27.09.2022Siyaset
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleÅŸtiren teröristlerden birinin kimliÄŸi tespit edildi
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleÅŸtiren teröristlerden birinin kimliÄŸi tespit edildiMersin'in Mezitli ilçesinde polisevine düzenlenen bombalı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Ağır yaralanan bir polis memuru kaldırıldığı hastanede ÅŸehit düştü. İçiÅŸleri Bakanlığı, olayla ilgisi olduÄŸu deÄŸerlendirilen bir şüphelinin silahıyla birlikte gözaltına alındığını açıkladı. Ayrıca Bakanlık, polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneÄŸinin de kontrollü bir ÅŸekilde patlatıldığı bilgisini paylaÅŸtı. Saldırıyı gerçekleÅŸtiren PKK'lı 2 teröristten birinin DilÅŸah Ercan olduÄŸu belirtildi.
27.09.2022Gündem
Mersin'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Mersin'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktıMersin'de biri ağır, 2 polis memurunun yaralandığı polisevine yönelik saldırının görüntüleri ortaya çıktı.
26.09.2022Gündem
Mersin'de polisevi yakınında patlama
Mersin'de polisevi yakınında patlamaMersin'in Mezitli ilçesinde lüks otomobille polisevi önüne gelen teröristler, bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateş sırasında 2 polis memuru yaralanırken, çıkan çatışmanın ardından bir terörist yakalandı. Teröristlerin kaçarken bıraktıkları çantadaki bomba düzeneği ise kontrolü şekilde imha edildi. Alarma geçen güvenlik güçleri kentin giriş ve çıkışını kontrol altına alarak geniş çaplı operasyon başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik saldırının ardından Mersin'e hareket etti.
26.09.2022Gündem
Emniyet Müdürü atamaları 2022! Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, Ä°l Müdür Yardımcıları, Ä°lçe Müdürleri, Åžube Müdürleri listesi!
Emniyet Müdürü atamaları 2022! Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, Ä°l Müdür Yardımcıları, Ä°lçe Müdürleri, Åžube Müdürleri listesi!Emniyet Müdürü atamaları 2022 yapıldı. Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde deÄŸiÅŸikliÄŸe gidildi. Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde deÄŸiÅŸikliÄŸe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeÅŸitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise Ä°stanbul'da görevlendirildi. Ä°ÅŸte Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları ile Emniyet Müdürü, Ä°l Müdür Yardımcıları, Ä°lçe Müdürleri, Åžube Müdürleri listesi…
Ä°stanbul Emniyetinde görev deÄŸiÅŸikliÄŸi
Ä°stanbul Emniyetinde görev deÄŸiÅŸikliÄŸiÄ°stanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde deÄŸiÅŸikliÄŸe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeÅŸitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise Ä°stanbul’da görevlendirildi.
18.08.2022Gündem
Otomobil yolun karşısına geçmeye çalışanlara çarptı!
Otomobil yolun karşısına geçmeye çalışanlara çarptı!Zonguldak'ın EreÄŸli ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
13.05.2022YaÅŸam
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdikCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Baltalimanı Polisevi’nde, "Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli ile Ä°ftar Programı"na katıldı. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan 'Türkiye bölgesindeki krizlere, sığınmacı akınlarına raÄŸmen dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri olarak öne çıktı. Güya medeni Avrupa'nın denizlerde ölüme terk ettiÄŸi sığınmacıları kurtararak tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik' dedi.
9.04.2022Siyaset
Emniyet müdür yardımcısını ÅŸehit eden polise ağırlaÅŸtırılmış müebbet
Emniyet müdür yardımcısını ÅŸehit eden polise ağırlaÅŸtırılmış müebbetHakkari Ä°l Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i (46) ÅŸehit ettikten sonra yaralı olarak yakalanan ve tedavisinin ardından tutuklanan Çevik Kuvvet Åžube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Nasuh Çulcu 'ağırlaÅŸtırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı.
23.02.2022Gündem
Balıkesir'de hafriyat çalışmasında toprak kayması meydana geldi; 2 apartman boÅŸaltıldı
Balıkesir'de hafriyat çalışmasında toprak kayması meydana geldi; 2 apartman boÅŸaltıldıBalıkesir'in Karesi ilçesinde, hafriyat çalışması yapılan arsada toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması yaÅŸanan alanın yanında, bulunan 2 apartmandaki toplam 18 dairede oturanlar tedbir amaçlı boÅŸaltıldı.
26.01.2022Gündem
Åžehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in son sözleri ortaya çıktı!
Åžehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in son sözleri ortaya çıktı!Hakkari Ä°l Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i ÅŸehit eden Nasuh Çulcu isimli polisin iddiaları tanık ifadeleri ile çürüdü. Çulcu, suçunu hafifletmek amacıyla, Cevher'in kendisine küfürler savurduÄŸunu öne sürmüştü. Tanıkların ifadesinde Hasan Cevher'in son sözleri ortaya çıktı.
9.10.2021Gündem
Emniyet Müdürü Hasan Cevher'in ÅŸehit edildiÄŸi olayda ÅŸok geliÅŸme! Polisler kaçıp odaya gizlenmiÅŸler...
Emniyet Müdürü Hasan Cevher'in ÅŸehit edildiÄŸi olayda ÅŸok geliÅŸme! Polisler kaçıp odaya gizlenmiÅŸler...Hakkari Ä°l Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in polis memuru katil Nasuh Çulcu tarafından ÅŸehit edildiÄŸi olayda 40 polise "Görevi Ä°hmal" soruÅŸturması açıldı. Katil Nasuh Çulcu, silahı doldurduktan sonra olaya müdahale etmeleri gerekirken kaçan ve incelenen güvenlik kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen polislerden bazılarının, Hasan Cevher'in ÅŸehit edildiÄŸi olayda kendilerini kaçtıkları odalara kilitledikleri ve dakikalarca odalardan çıkmadıkları tespit edildi.Cevher'in katile müdahale etmediÄŸi öne sürülen koruması Polis Memuru Onur G., Hakkari Polisevi Müdürü ve Çulcu silahı doldurduktan sonra olay yerinden kaçan Komiser Ä°brahim B.'nin de aralarında bulunduÄŸu sekiz polis açılan soruÅŸturma kapsamında Hakkari ValiliÄŸi tarafından açığa alındı.
23.09.2021 Gündem
Ä°stanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (Ä°l emniyet müdür yardımcıları, ÅŸube müdürleri, ilçe müdürleri)
Ä°stanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (Ä°l emniyet müdür yardımcıları, ÅŸube müdürleri, ilçe müdürleri)Ä°stanbul ValiliÄŸi, Ä°stanbul Ä°l Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev deÄŸiÅŸimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada; 13 il emniyet müdür yardımcısı, 19 ÅŸube müdürü, 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinin deÄŸiÅŸtiÄŸi bildirildi. Ä°ÅŸte Ä°stanbul emniyetinde atamalar…
2.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polisevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polisevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.