Pişman

Pişman

Son dakika pişman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pişman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pişman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pişman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pişman gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.879 pişman haberi bulunmuştur. Tüm pişman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldığı açıklandı.
26.04.2024 Gündem
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Bayramda  metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü
Bayramda metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu.
11.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu Bayern Münih'te Sacha Boey bombası patladı. Bayern Münih'in devre arasında Galatasaray'dan rekor bir bedelle transfer ettiği Sacha Boey'i sezon başında elden çıkarmayı planladığı iddia edildi. İtalyan basını Fransız sağ bekin yeni adresini duyurdu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Semih Kılıçsoy, Montella'yı pişman etti! Yine yaptı yapacağını
Semih Kılıçsoy, Montella'yı pişman etti! Yine yaptı yapacağını Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında İtalya'yla 1-1 berabere kaldı. Semih Kılıçsoy, kaydettiği golle yeniden sahneye çıktı. İşte detaylar...
27.03.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi Erzurum'da kaybolduktan 16 yıl sonra, para meselesi yüzünden öldürülüp Kop Dağı'nın eteklerine gömüldüğü ortaya çıkan Recep Akpınar (27) cinayetine ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Göktürk (53) ve Necmi Acar'a (52) verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
21.03.2024 Gündem
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Ara transfer döneminde rekor bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Bayern Münih'e giden Sacha Boey'den bir kötü haber daha geldi.
21.03.2024 Galatasaray
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis Sakarya'da, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Tansu Akcan'ı (31) tabancayla vurarak öldüren, birlikte gördüğü B.Y.T.'yi (35) de yaralayan İlkay Akcan (36), haksız tahrik indirimi uygulanarak 24 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.
18.03.2024 Gündem
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum Kocaeli'de kendisiyle barışmak istemeyen eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçaklayan ve 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın verdiği bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Pişman olduğunu söyleyen sanık, "Eşimi ve çocuklarımı çok seviyordum. Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Sacha Boey Galatasaray'dan ayrıldığına bin pişman! Bayern Münih'te kriz, geldiği gibi gidiyor
Sacha Boey Galatasaray'dan ayrıldığına bin pişman! Bayern Münih'te kriz, geldiği gibi gidiyor Galatasaray'dan rekor bir ücretle Alman devine transfer olan Sacha Boey, Bayern Münih'te beklenilen çıkışı yakalayamadı. Alman medyasında çıkan iddialar gündem oldu.
12.03.2024 Galatasaray
Barışmak istemeyen eski sevgilisini tabancayla ağır yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi! Kan donduran olay
Barışmak istemeyen eski sevgilisini tabancayla ağır yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi! Kan donduran olay Adana'da, eski sevgilisini barışmak istemediği için tabancayla boynundan vurarak ağır yaralayan şahıs, adliyeye sevk edildi.
5.03.2024 Adana
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Ali Koç'un gönderip pişman olduğu yıldızı öve öve bitiremedi! Montella'ya sürpriz teklif
Ali Koç'un gönderip pişman olduğu yıldızı öve öve bitiremedi! Montella'ya sürpriz teklif Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Edin Dzeko, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’yla görüşme gerçekleştirdi. Kritik görüşme sonra Montella’ya sürpriz bir teklif götürdü. İşte detaylar...
1.03.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal bin pişman! Gittiği takımda yıldız oldu, Crespo, Lincoln ipleri kopardı
İsmail Kartal bin pişman! Gittiği takımda yıldız oldu, Crespo, Lincoln ipleri kopardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'la nefes kesen zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'ye güzel haber geldi. Son dönemde oyuncu satışıyla önemli gelir elde eden sarı-lacivertli kulübün, yıldız futbolculardan kasasına 10 milyon euro koyacağı öğrenildi.
1.03.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal yeni transferin kulağını çekti: Seni çok istedim, beni pişman etme
İsmail Kartal yeni transferin kulağını çekti: Seni çok istedim, beni pişman etme Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal, çok istediği ve ocak ayında kavuştuğu yıldız ismi her maçta ilk 11 başlatıyor. Büyük hayal kırıklığı yaşatan tecrübeli isim performansıyla gündem olmaya devam ediyor. İsmail Kartal’ın, Ankaragücü yenilgisi sonrası öğrencisiyle görüşüp dikkat çeken sözler kullandığı öğrendi. İşte son dakika haberin detayları...
29.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç gönderdiğine bin pişman! Zajc, Ryan Kent kabul etmeyince kriz çıktı, yönetemiyor
Ali Koç gönderdiğine bin pişman! Zajc, Ryan Kent kabul etmeyince kriz çıktı, yönetemiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın Ankaragücü karşısındaki tercihleri eleştiri konusu olurken, Fenerbahçe’nin zayıf orta sahası yenilginin en önemli sebebi oldu. Öte yandan ocak ayında gönderilen yıldız isim pişmanlığa neden oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Pişman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pişman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.